- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.101
Nolmuş ki Nazan 'cım :26:
Öncelikle Günaydın demeliydim , Hayırlı Sabahlar herkese...
Aslı'cım Dua okudum Allah kabul etsin inşallah..
Kızlar sürekli hapşırıyorum, boğazım ve genizim sanki yanıyor, sümüklü de oldum biraz napcam ben yaa, işten izin almaktan bıktım rüyamda geç kalıcam idare edin diyordum müdürüme, O da bana tamam ama kovarlarsa karışmam diyordu.
geçmişler olsuu bol bol ıhlamur iççen kuzu başka bişe yapamazsın rapor al kuşumm git aile hekimine
Hmm Seda'ya Ne olduğunu okumadım valla, görmedim yani ( Seda'cım dalalım hep birliikte, tam da hasta olucam virüslerimi bulaştırayım)
Ay Nazan 'cım içtim ama geç kaldım sanırım önlem almak için, aile hekimim çok tatlı verir 1 hafta rapor valla
canımmmmm varya 1 saat geçmişi okuyorum, sonra 45 dk cevap yazıyorum, artık beynimdeki harabiyeti sen düşün kusura bakma canım arkadaşımmmm.yasemincim herkese birsey yazmışsın ama birtek benı esss geçmişsin çok kırıldım insan nasılsın yazardı en azından küstüm ve ağlıyorum
Kübracım Allah senden razı olsun nekadar güzel bir paylaşım yapmışsın bizim topiğe bukadar olur yaniYarın Dua'ya başlıyoruz inşaAllah hayırlara vesile olur..
Zekeriya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi 89
Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"
Ali İmran Suresi 38
Nazancım . yerim ben seni fitneci diyecekler hahakkını helal et dilber niye çıkmak istiyomuşkii valla canım sen bilirsin ben çogunluga uyarım şim millet gıcık olur bana fitne katıyo diye
Çiğdemcim çok geçmiş olsun ALlah şifa versin, gribin en iyi dostu dinlemek, ilaç milaç hiçbi işe yaramıyor, 2 gün yatıcan, turp gibi kalkıcan inşallah.Öncelikle Günaydın demeliydim , Hayırlı Sabahlar herkese...
Aslı'cım Dua okudum Allah kabul etsin inşallah..
Kızlar sürekli hapşırıyorum, boğazım ve genizim sanki yanıyor, sümüklü de oldum biraz napcam ben yaa, işten izin almaktan bıktım rüyamda geç kalıcam idare edin diyordum müdürüme, O da bana tamam ama kovarlarsa karışmam diyordu.
Gamzecim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. negatif çıkarsada hep kendine deki, "Allahım sağlıklsız hayırsız olacaktı belkide, sen onun için bana bu ay nasibetmedin, sana şükürler olsun herşeye rağmen, Sen herşeyi en iyi bilensin, ben Sana güveniyorum" diye söyle hep içinden, moral bulursun.nasılsınız kızlar bugün öğleden sonra kan sonucumu alıcam bakalım hakkımda hayırlısı inşallah ...
hepimiz bunu defalarca yaptırıyoruz.. ve hep negatif olucağını düşünüyoruz ummadığımız bir anda pozitifi görüyoruz..
şuan karmakarışık duygular içindeyim ama en baskın çıkan his negatif çıkacağı olması
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun RABBİM bizim için hayırlısını bilir sabretmeyi öğreniyoruz böyle ..
umudumuzu yitirmeyerek dualarımızı yılmadan usanmadan her ay yeni umutla devam ediyoruz elbet birgün bizimde yüzümüzü güldürecek RABBİM inşallahh kısa zamanda dularımızı kabul eder ve bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh.....
gunaydın kıslar nasılsınız bugun tma temnızlendım dedım yıne gelmışyarın baslarım artık dualara
:84::84::84:
Siniiiiirrrrr küpü şuan da!!!
İnsanlar ne kadar anlayışsız ya, sinirimden tekme tokat dövesim varrrr!!!
Gerizekalı BAYAN müdürüm, benimle uğraşmaktan başka birşey yapmıyor....
Sabahtan beri onu yap şunu yap, şunun çıktısını al, antetli ver, giden evrak numarasını ver... hadi tamam hepsini yaptım Al bu evrağı 3. kata çıkar demez mi ! Bende hazırladım yanımdaki erkek yardımcı arkadaşa verdim, sen çıkarırmısın asansör yok ben çıkmıyım dedim.. Atladı hemen sen çıkar diye, o çıkarsaydı ona derdim diyor bende asansör yok merdiven mi çıkıyım dedim sinirlendim çıktım ama kulaklarımdan duman fışkıyorrrrr...
Ya Sabır bugün Cuma Allahım sen günah yazma, bişey demek istemiyorum bebeğim üzülmesin
Sabahtan beri onu yap şunu yap, şunun çıktısını al, antetli ver, giden evrak numarasını ver... hadi tamam hepsini yaptım Al bu evrağı 3. kata çıkar demez mi ! Bende hazırladım yanımdaki erkek yardımcı arkadaşa verdim, sen çıkarırmısın asansör yok ben çıkmıyım dedim.. Atladı hemen sen çıkar diye, o çıkarsaydı ona derdim diyor bende asansör yok merdiven mi çıkıyım dedim sinirlendim çıktım ama kulaklarımdan duman fışkıyorrrrr...
Ya Sabır bugün Cuma Allahım sen günah yazma, bişey demek istemiyorum bebeğim üzülmesin
ayyy uyuz karıya bak yaa, menopozlumudur nedir yahu benide sinir etti şimdi, sen çıkarmasan ne olurmuş acaba??? Saçını başını yolup ibretlik olsun diye yolunmuş saçlarından bıyık yapmak lazım o kadına
ay cnm ya tam sinir allah yardımcın olsun hakkınıda yanına bırakmasın o hamile birini çalıştırıyor ya elbet allah büyük hakkını alır cnm üzülme bebişimize yazık
düzelttim zsonraa...yaaa bukeeet acır diye değil kendi kendime yapmaktan tırsıyorum anla işte, çatlatma iğnesini hemşire göbekten yapmıştı hiç acımadı biliyorum o iğnede onun gibi bişeydir ama başkası yapmıştı ben değil
psikolojik hamileee yine karıştırmışsın yasemin yazacakmışsın özlem yazmışsın
yaa bu seferki dua biraz zor olacak gibi geliyor bana 100 tane okumak,bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?