- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.121
:84::84::84:
Siniiiiirrrrr küpü şuan da!!!
İnsanlar ne kadar anlayışsız ya, sinirimden tekme tokat dövesim varrrr!!!
Gerizekalı BAYAN müdürüm, benimle uğraşmaktan başka birşey yapmıyor....
Sabahtan beri onu yap şunu yap, şunun çıktısını al, antetli ver, giden evrak numarasını ver... hadi tamam hepsini yaptım Al bu evrağı 3. kata çıkar demez mi ! Bende hazırladım yanımdaki erkek yardımcı arkadaşa verdim, sen çıkarırmısın asansör yok ben çıkmıyım dedim.. Atladı hemen sen çıkar diye, o çıkarsaydı ona derdim diyor bende asansör yok merdiven mi çıkıyım dedim sinirlendim çıktım ama kulaklarımdan duman fışkıyorrrrr...
Ya Sabır bugün Cuma Allahım sen günah yazma, bişey demek istemiyorum bebeğim üzülmesin
selam şeker nasılsın tatil yapmışsın ohh dinlen bakalım öpüyorm çok..nasılsınıoz kızlar nartanesi ne yemek yapcan ben bugün yalnızım banada yolla yemek yapasım yok
Cicişlerim ben geldimmmm
doktordan geldim bakalım şimdilik yolunda gidiyor yumoşlarım maşallahcumartesi yine gidicem.
geçmişi okuyup geliyorum anacımmm,,,
bu arada FANAA yalnızım demiş, kuşum bende yalnızım vallahi 2 tane yumurta kırdım , içine ekmek doğradım kendime 1 bardak çay yaptım yedim bigüzel tavsiye ederim
düzelttim zsonraa...
sakin ol sakın..bebişinide üzme..ne yazıkki kadın kadına daha bi acımasız davranıyo..Allah bilir onada ya hamileleğinde zulmetmişlerdir yada zaten hiç hamile kalmamıştır.:))
sen içini ferah tut Allah a havale et inanki sabredin ce Allah karşılığını gösteriyo..ve ozaman gülüyorsun karşındakine için için:))
hem sen özel sektörde misin? niye çıkarken felan diyosun??
gnydın kızlar hayırlı cumalarrrr..CUMA SURESİNİ OKUMAYI UNUTMAYALIMM...
ASLICIM DUANI OKUDUM RABBİM KABL ETSİN İNŞALLAH...
herşeyin yolunda lmasına sevindim tatlım İNŞALLAH tutunur yumoşların gelinim gelcek....yuppii
merhaba tatlımmm sorma her profile şele girio bi bakıyosun sağa geciş yoplanmış bi bakıyosun soa gecmiş toplanmış bide gerdirioki sorma gece acısıyla uyanıyoum sıpamınoo gülcüm dünürüm merhaba, damadım bugün yan profilden poz vermiş, dur yumoşlarıma gösterim de heyecanlansınlar aralarında kavga etsinler "ben onla evlenicem, yok ben evlenicem, hayır ben ben"
güüüüüüüüüüll
o nasıl oluyo, sağa dönmüş sola dönmüş gerdirmiş felan...alalalal..çıt çıt çıt..ne kadar cahilim yahu..
ecrinn07 / ASLI 04.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha
tatlım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah...
canlar dün doktor iyisin dediği için yatmıyorum artık ama işe de gitmeyeceğim 3 ayı doldurana kadar kocişe yıktım herşeyieee baba olmak kolay değil azıcık onlar da zorlansın ama di mi...
mmesude hoş geldin..Selamun Aleykum hayirli Cuma'lar kizlar nasıldınız bakalım cok özledim sizleri
hayırdır tümayy..canın mı sıkkın??
mmesude hoş geldin..
2 üye 22 ziyaretçi okuyor ziyaretçiler gelinde muhabbet edek
Ne tumayyi kiz buket benim Mesude evet sikkindi ama cok şükür duzeldi
Boşver TATLIM kapımız herkese açık konuşmak isteyen yazar biz sohbet ederiz nasılsın gorusmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?