Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gelelimde bi güzel yolalım onu stres atarız hemm kıskanç sey nolcakk

gnydın kızlar hayırlı cumalarrrr..CUMA SURESİNİ OKUMAYI UNUTMAYALIMM...
ASLICIM DUANI OKUDUM RABBİM KABL ETSİN İNŞALLAH...

nasılsınıoz kızlar nartanesi ne yemek yapcan ben bugün yalnızım banada yolla yemek yapasım yok
selam şeker nasılsın tatil yapmışsın ohh dinlen bakalım öpüyorm çok..

herşeyin yolunda lmasına sevindim tatlım İNŞALLAH tutunur yumoşların gelinim gelcek....yuppii

Yok Buketcim ya, Bekar evli değil evde kalmış... Evet özel sektör canım, doğum izninden sonra geri gelmicem daha inşallah..

oo gülcüm dünürüm merhaba, damadım bugün yan profilden poz vermiş, dur yumoşlarıma gösterim de heyecanlansınlar aralarında kavga etsinler "ben onla evlenicem, yok ben evlenicem, hayır ben ben "

oo gülcüm dünürüm merhaba, damadım bugün yan profilden poz vermiş, dur yumoşlarıma gösterim de heyecanlansınlar aralarında kavga etsinler "ben onla evlenicem, yok ben evlenicem, hayır ben ben "
merhaba tatlımmm sorma her profile şele girio bi bakıyosun sağa geciş yoplanmış bi bakıyosun soa gecmiş toplanmış bide gerdirioki sorma gece acısıyla uyanıyoum sıpamın
göster göster bakalımm gelinimi göriym

güüüüüüüüüüll

o nasıl oluyo, sağa dönmüş sola dönmüş gerdirmiş felan...alalalal..çıt çıt çıt..ne kadar cahilim yahu..

güüüüüüüüüüll

o nasıl oluyo, sağa dönmüş sola dönmüş gerdirmiş felan...alalalal..çıt çıt çıt..ne kadar cahilim yahu..

canım gezinio karnımda bi bakıyosun sağa toplanıo bi bakıyosun sola b bakıyosun tam ortada bi bakıyosun yayılmış :) diorum bizimki keyif yapıo yan gelip yatmış

Selamun Aleykum hayirli Cuma'lar kizlar nasıldınız bakalım cok özledim sizleri

ecrinn07 / ASLI 04.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha
tatlım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah...
canlar dün doktor iyisin dediği için yatmıyorum artık ama işe de gitmeyeceğim 3 ayı doldurana kadar kocişe yıktım herşeyi eee baba olmak kolay değil azıcık onlar da zorlansın ama di mi...

ecrinn07 / ASLI 04.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha canım duanı okudum babacığınada fatiha okudum mekanı cennet olsun .

ohhh sefannn olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…