Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tubacım doktora gitmediğin müddetçe bu hep böyle devam ediyor bak kendimden biliyorum, aylar sürdü, dr a gittim düzeltti, bizim kaportaları ancak dr lar düzeltebiliyor canım, kendi kendimize yapamıyoruz

tatlım gecmıse dıkkat etmedın sanırım ben hep gıdıyorum doktora suan adetım bıtmesını beklıyorum smear sonucum geldı tekrar bakıcak

hayırdır canım niye banlandın ben baktım banlanmışsın o yüzden sormadım canım bizde özledik seni

Cok sagol tumayyim hani burda anlatmıştım yılbaşı gecesi bı paylaşım yaptım biri agir eleştiri yaptı beni dini kullanmakla ve reklam yapmakla suçladı bende sinirlendim sana ne önüne bak sana denedim yarası Okan gucunur dedim beni şikayet etmiş ceza aldım o yuzden

Ne tumayyi kiz buket benim Mesude evet sikkindi ama cok şükür duzeldi

yok yaa onu tümaya dedim..alıntıyı unutmuşum..:))

Hoş bulduk canim valla beni bı kisi haricinde soran olmamış cok üzüldüm oysa ben aylardır girmiyormuşum gibi herkesi cok özledim neyse dostlar canınız sagolsun

seninde canın sağolsun..ben gördümki banlanmışsın..onun için sormadım..zaten ban ne demek onuda bilmiyordum??sedacım beni aydınlattı sağolsun ama oda bu gün banlanmış:))ben bidaha ban hakkında kimseyle konuşmak istemiyorum..konuştuğum gidiyo..:)

Herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza kabul ederseniz mutlu olurum çünkü bu forum bana çok iyi geliyor herkes herkesş anlıyor...

Oyy yerim ben seni TATLIM sedacima da üzüldüm yaa bı şikayeti birsey sananlara ne demeli ki niye böyle birşeye gerek duyuyorlar anlamadım ban ceza UYARI almak ve uzaklaştırılmak tatlim

yok tatlım gıttıgımde adetlı oldugum ıcın alttan bakamadı.temızlenınce gıdıcem terar catalda bakıcak of catalı sevmıyorum hıc ya

senmi benmi igrençsey kıpırdayamızyozda :))))) neysee beterinde beteri oldugunu unutma sadece muayene olcakmısın ben gittim sözde muayene olcam oldum bitti adam spekulumla baktı sonrala eliyle ühühühühühüh

nasılsınız güzeller
iyiyiz canım sen nasılsın?
kızlar çay demledim tek içiyorum buyrun hep beraber içelim hem sohbet hem çayla birlikte
ohh afiyet olsun ben çay sevmem sen benim yerimede iç :))))

canım boşver kimseye cevap verme onlar yazsın sen karşılık verme sedada banlanmış herkesin düşüncesi kendine senin düşüncelerine saygı duymayanı sende kaale almıycaksın ayrıca paylaşımında çok güzeldi .

Herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza kabul ederseniz mutlu olurum çünkü bu forum bana çok iyi geliyor herkes herkesş anlıyor...

merhaba canım hoş geldin kendini tanıtırsan konu sahibemiz yaseminciğimizde seni ekler tanışır kaynaşırız

senmi benmi igrençsey kıpırdayamızyozda :))))) neysee beterinde beteri oldugunu unutma sadece muayene olcakmısın ben gittim sözde muayene olcam oldum bitti adam spekulumla baktı sonrala eliyle ühühühühühüh

nazancım öyle bir anlatmışın ki kendimi bi an o masada hissettim ama bunlar iyi şeyler doğum daha kötü saatte bir gelip elle muayane ediyorlar doğumdan sonra yine aynı şekilde alışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…