- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.141
Tubacım doktora gitmediğin müddetçe bu hep böyle devam ediyor bak kendimden biliyorum, aylar sürdü, dr a gittim düzeltti, bizim kaportaları ancak dr lar düzeltebiliyor canım, kendi kendimize yapamıyoruz
tatlım gecmıse dıkkat etmedın sanırım ben hep gıdıyorum doktora suan adetım bıtmesını beklıyorum smear sonucum geldı tekrar bakıcak
nasılsınız güzeller
nasıl yani tekrarmı smer vericeksin
hayırdır canım niye banlandın ben baktım banlanmışsın o yüzden sormadım canım bizde özledik seni
Ne tumayyi kiz buket benim Mesude evet sikkindi ama cok şükür duzeldi
Hoş bulduk canim valla beni bı kisi haricinde soran olmamış cok üzüldümoysa ben aylardır girmiyormuşum gibi herkesi cok özledim neyse dostlar canınız sagolsun
nasılsınız güzeller
yok yaa onu tümaya dedim..alıntıyı unutmuşum..:))
seninde canın sağolsun..ben gördümki banlanmışsın..onun için sormadım..zaten ban ne demek onuda bilmiyordum??sedacım beni aydınlattı sağolsun ama oda bu gün banlanmış:))ben bidaha ban hakkında kimseyle konuşmak istemiyorum..konuştuğum gidiyo..:)
Herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza kabul ederseniz mutlu olurum çünkü bu forum bana çok iyi geliyor herkes herkesş anlıyor...
yok tatlım gıttıgımde adetlı oldugum ıcın alttan bakamadı.temızlenınce gıdıcem terar catalda bakıcakof catalı sevmıyorum hıc ya
iyiyiz canım sen nasılsın?nasılsınız güzeller
ohh afiyet olsun ben çay sevmem sen benim yerimede iç :))))kızlar çay demledim tek içiyorum buyrun hep beraber içelim hem sohbet hem çayla birlikte
Cok sagol tumayyim hani burda anlatmıştım yılbaşı gecesi bı paylaşım yaptım biri agir eleştiri yaptı beni dini kullanmakla ve reklam yapmakla suçladı bende sinirlendim sana ne önüne bak sana denedim yarası Okan gucunur dedim beni şikayet etmiş ceza aldım o yuzden
Herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza kabul ederseniz mutlu olurum çünkü bu forum bana çok iyi geliyor herkes herkesş anlıyor...
iyiyiz canım sen nasılsın?
senmi benmi igrençsey kıpırdayamızyozda :))))) neysee beterinde beteri oldugunu unutma sadece muayene olcakmısın ben gittim sözde muayene olcam oldum bitti adam spekulumla baktı sonrala eliyle ühühühühühüh
hamdolsun iyiyim ay sonu yıl sonu çalışdur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?