- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.161
nazancım öyle bir anlatmışın ki kendimi bi an o masada hissettim ama bunlar iyi şeyler doğum daha kötü saatte bir gelip elle muayane ediyorlar doğumdan sonra yine aynı şekildealışmak lazım
evet haklısın ama bir türlü alışamıyorum sıramı beklerken bacaklarım titremesine mani olamıyorum napcaz ama mecbur işte
merhaba canım hoş geldin kendini tanıtırsan konu sahibemiz yaseminciğimizde seni ekler tanışır kaynaşırız
kadın olmak zor zanaat
Hoş geldin TATLIM bu topik sana daha iyi gelecek çünkü biz bir aileyiz
Merhabalar adım berna kütahyada oturuyorum 2010 yılında evlendim bu sene çocuk planları yaparken hayatımızda ters giden bir takım sorunlar yaşadık bana 2 ay kadar önce rahim kanseri teşhisi kondu ve ben bu teşhisle bir ameliyat geçirdim ameliyata girerken rahimimin %90 alınacağı riskiyle girdim vücudum kaskatı bir vaziyette bir daha çocuk kelimesini bile kaldıramayacağımı düşünerek girdim o ameliyathaneyeneyseki rabbim yüzümüze güldü ben orada o küçücük ihtimalle sağlıklı bir kadın olarak çıktım ameliyat sırasında epeyce büyük bir kitle alındı ve kitle temiz olarak değerlendirildiği için rahim ve yumurtalıklarda hiçbir sıkıntı olmadığı için alınmadı çok dua etmiştim allahım beni duydu çok şükür.
Kötü günlerden sonra neyseki sağlığıma kavuştum ve bu ay artık dr um daha fazla beklemeyin deyince bizde başladık çalışmalara bat ım 12 ocak tarih yaklaştıkca stres artıyor ne yazık ki ama allahım çok büyük bundada yardımcı olacak inşallah...
iyiyiz canım sen nasılsın?
ohh afiyet olsun ben çay sevmem sen benim yerimede iç :))))
canım boşver kimseye cevap verme onlar yazsın sen karşılık verme sedada banlanmış herkesin düşüncesi kendine senin düşüncelerine saygı duymayanı sende kaale almıycaksın ayrıca paylaşımında çok güzeldi .
canımm büyük geçmiş olsun rabbimm ne büyük kimselerin duasını geri çevirmez inş. brda bizimle sende bebgine kavuşucaksın tatlımm benim hersey geride kalmış şükür
Merhabalar adım berna kütahyada oturuyorum 2010 yılında evlendim bu sene çocuk planları yaparken hayatımızda ters giden bir takım sorunlar yaşadık bana 2 ay kadar önce rahim kanseri teşhisi kondu ve ben bu teşhisle bir ameliyat geçirdim ameliyata girerken rahimimin %90 alınacağı riskiyle girdim vücudum kaskatı bir vaziyette bir daha çocuk kelimesini bile kaldıramayacağımı düşünerek girdim o ameliyathaneyeneyseki rabbim yüzümüze güldü ben orada o küçücük ihtimalle sağlıklı bir kadın olarak çıktım ameliyat sırasında epeyce büyük bir kitle alındı ve kitle temiz olarak değerlendirildiği için rahim ve yumurtalıklarda hiçbir sıkıntı olmadığı için alınmadı çok dua etmiştim allahım beni duydu çok şükür.
Kötü günlerden sonra neyseki sağlığıma kavuştum ve bu ay artık dr um daha fazla beklemeyin deyince bizde başladık çalışmalara bat ım 12 ocak tarih yaklaştıkca stres artıyor ne yazık ki ama allahım çok büyük bundada yardımcı olacak inşallah...
erkek olsaydımda sünnetten korkardım garanti bide seyden ay kızlar çok ayıp olcak ama bilmedigim karanlık bi yere herhangi bi uzvumu girdirmezdim
Öğlen yemeğimi yedim , namazımı kıldım, Gül'cüğümün tavsiyesi üzerine Cuma duasını da okudum..Allah Kabul etsin..
mervecim Yasinini okudum ve verdiğim kişilerde okudu tatlım, toplamda 4 tane. Allah kabul etsin inşallah..
canım çok geçmiş olsun büyük bir sınavdan geçmişsin rabbim inşallah bir bebekle sevindirir seniMerhabalar adım berna kütahyada oturuyorum 2010 yılında evlendim bu sene çocuk planları yaparken hayatımızda ters giden bir takım sorunlar yaşadık bana 2 ay kadar önce rahim kanseri teşhisi kondu ve ben bu teşhisle bir ameliyat geçirdim ameliyata girerken rahimimin %90 alınacağı riskiyle girdim vücudum kaskatı bir vaziyette bir daha çocuk kelimesini bile kaldıramayacağımı düşünerek girdim o ameliyathaneyeneyseki rabbim yüzümüze güldü ben orada o küçücük ihtimalle sağlıklı bir kadın olarak çıktım ameliyat sırasında epeyce büyük bir kitle alındı ve kitle temiz olarak değerlendirildiği için rahim ve yumurtalıklarda hiçbir sıkıntı olmadığı için alınmadı çok dua etmiştim allahım beni duydu çok şükür.
erkek olsaydımda sünnetten korkardım garanti bide seyden ay kızlar çok ayıp olcak ama bilmedigim karanlık bi yere herhangi bi uzvumu girdirmezdim
İnşallah canım benim inanın şu anda çok fazla bir aktivitem olmadığı için çok sıkılıyorum ama burası, siz ve sizler kadar iyi birsürü insanla tanıştım son bir aydır herşeyi çok daha kolay aştım ...
canım çok geçmiş olsun büyük bir sınavdan geçmişsin rabbim inşallah bir bebekle sevindirir seni
nazan çok alemsin söylemesi ayıptırerkeklerin çok memnun olduğu şeyler onlar sünnetide hayatlarında bi kere yaşıyorlar o kadar korkulacak şey yok hayatlarında
kız Allah seni davul etmesin..sen bi adama sor bakalımki adam öyle düşünüyomu?:))şebnem ferahın bi şarkısı varya içine girdiğin küçük kaygan deliği,,yeni ve büyük bir dünya mı saandın..
tövbe tövbe karanlık yerden böcek çıkıp ya senin bi tarafını yerse demii:))
Allah kabul etsin TATLIM
Nazancim ilahi nerden aklına gelir böyle seyler kimse duymadı di mı kahkahayla güldüm
nazan çok alemsin söylemesi ayıptırerkeklerin çok memnun olduğu şeyler onlar sünnetide hayatlarında bi kere yaşıyorlar o kadar korkulacak şey yok hayatlarında
Aynen vallah sen kadın olmaktan kork asık sünnet dogumdanda zor değil ya değil mı kizlar henüz yasamadım ama korkmuyor değilim ha
çok geçmiş olsun....buradaki insanların hikayelerini okudukça belki sen bile haline şükredeceksin yada başka insanların şükürcü olmasına vesile olacaksın..aramıza hoşgeldin..
QUOTE]
Hoşbuldum canım aynen öyle 'Ne büyük derdim var deme , Ne büyük rabbim var de' derdi annanem hep atlattık artık bebeiş istiyoruz
İnşallah hepimizi sevindirsin rabbimcanım çok geçmiş olsun büyük bir sınavdan geçmişsin rabbim inşallah bir bebekle sevindirir seni
Ohh ne guzel bernacim bundan sonra da öyle olacak birbirimize destek vereceğiz ve ümidimizi asla kaybetmicez inşallah benim de yok sabah aksam burdayim ekmegim yemeği
Tuzum sekerim burası yanİ
Bende iyiki buldum burayı diyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?