Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nazancım öyle bir anlatmışın ki kendimi bi an o masada hissettim ama bunlar iyi şeyler doğum daha kötü saatte bir gelip elle muayane ediyorlar doğumdan sonra yine aynı şekilde alışmak lazım

evet haklısın ama bir türlü alışamıyorum sıramı beklerken bacaklarım titremesine mani olamıyorum napcaz ama mecbur işte

merhaba canım hoş geldin kendini tanıtırsan konu sahibemiz yaseminciğimizde seni ekler tanışır kaynaşırız

Merhabalar adım berna kütahyada oturuyorum 2010 yılında evlendim bu sene çocuk planları yaparken hayatımızda ters giden bir takım sorunlar yaşadık bana 2 ay kadar önce rahim kanseri teşhisi kondu ve ben bu teşhisle bir ameliyat geçirdim ameliyata girerken rahimimin %90 alınacağı riskiyle girdim vücudum kaskatı bir vaziyette bir daha çocuk kelimesini bile kaldıramayacağımı düşünerek girdim o ameliyathaneye neyseki rabbim yüzümüze güldü ben orada o küçücük ihtimalle sağlıklı bir kadın olarak çıktım ameliyat sırasında epeyce büyük bir kitle alındı ve kitle temiz olarak değerlendirildiği için rahim ve yumurtalıklarda hiçbir sıkıntı olmadığı için alınmadı çok dua etmiştim allahım beni duydu çok şükür.
Kötü günlerden sonra neyseki sağlığıma kavuştum ve bu ay artık dr um daha fazla beklemeyin deyince bizde başladık çalışmalara bat ım 12 ocak tarih yaklaştıkca stres artıyor ne yazık ki ama allahım çok büyük bundada yardımcı olacak inşallah...

Hoş geldin TATLIM bu topik sana daha iyi gelecek çünkü biz bir aileyiz

İnşallah canım benim inanın şu anda çok fazla bir aktivitem olmadığı için çok sıkılıyorum ama burası, siz ve sizler kadar iyi birsürü insanla tanıştım son bir aydır herşeyi çok daha kolay aştım ...

canımm büyük geçmiş olsun rabbimm ne büyük kimselerin duasını geri çevirmez inş. brda bizimle sende bebgine kavuşucaksın tatlımm benim hersey geride kalmış şükür

Öğlen yemeğimi yedim , namazımı kıldım, Gül'cüğümün tavsiyesi üzerine Cuma duasını da okudum..Allah Kabul etsin..
mervecim Yasinini okudum ve verdiğim kişilerde okudu tatlım, toplamda 4 tane. Allah kabul etsin inşallah..

AyNen öyle cok haklisin canim zaten bir daha öyle cahillik yapmam ama reklam yapıyorsun deyince kan beynime yürüdü tövbe Allah'ın reklama ihtiyacımı var ki teşekkür ederim canim

canımm büyük geçmiş olsun rabbimm ne büyük kimselerin duasını geri çevirmez inş. brda bizimle sende bebgine kavuşucaksın tatlımm benim hersey geride kalmış şükür

Rabbimin gücü çok büyük ben bire bir gördüm hissettim allahım bir daha yaşatmasın kimselerede çok zor zamanlar geçirdim fiziksel olarak iyileştim ama hala geceleri yataktan sıçrayarak uyanıyorum bunlarıda aşacağım inşallah

çok geçmiş olsun....buradaki insanların hikayelerini okudukça belki sen bile haline şükredeceksin yada başka insanların şükürcü olmasına vesile olacaksın..aramıza hoşgeldin..

erkek olsaydımda sünnetten korkardım garanti bide seyden ay kızlar çok ayıp olcak ama bilmedigim karanlık bi yere herhangi bi uzvumu girdirmezdim

kız Allah seni davul etmesin..sen bi adama sor bakalımki adam öyle düşünüyomu?:))şebnem ferahın bi şarkısı varya içine girdiğin küçük kaygan deliği,,yeni ve büyük bir dünya mı saandın..

tövbe tövbe karanlık yerden böcek çıkıp ya senin bi tarafını yerse demii:))

Allah kabul etsin TATLIM

Nazancim ilahi nerden aklına gelir böyle seyler kimse duymadı di mı kahkahayla güldüm

canım çok geçmiş olsun büyük bir sınavdan geçmişsin rabbim inşallah bir bebekle sevindirir seni
erkek olsaydımda sünnetten korkardım garanti bide seyden ay kızlar çok ayıp olcak ama bilmedigim karanlık bi yere herhangi bi uzvumu girdirmezdim

nazan çok alemsin söylemesi ayıptır erkeklerin çok memnun olduğu şeyler onlar sünnetide hayatlarında bi kere yaşıyorlar o kadar korkulacak şey yok hayatlarında

Ohh ne guzel bernacim bundan sonra da öyle olacak birbirimize destek vereceğiz ve ümidimizi asla kaybetmicez inşallah benim de yok sabah aksam burdayim ekmegim yemeği
Tuzum sekerim burası yanİ

Amin inşallah..

Aynen vallah sen kadın olmaktan kork asık sünnet dogumdanda zor değil ya değil mı kizlar henüz yasamadım ama korkmuyor değilim ha

yokta bana kesin dişleri olanı denk gelirdi hep böle düşünmüşümdür ayy iyiyki kadınım içinde ne oldugu belli olmayan bir delige yok yok tövbe

Allah kabul etsin TATLIM

Nazancim ilahi nerden aklına gelir böyle seyler kimse duymadı di mı kahkahayla güldüm

sen hep gül canımın içi bi sıkıntı olmuş heralde geçmişide okumadım bugun girebildim toiğe dogru düzgün kusurmuza bakma bebişşş öptm seni ve minnak kuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…