Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yokta bana kesin dişleri olanı denk gelirdi hep böle düşünmüşümdür ayy iyiyki kadınım içinde ne oldugu belli olmayan bir delige yok yok tövbe

kız Allah seni davul etmesin zurna etmesin..hiç böyle düşünmemiştim..ufkumu açtın..bi ariyim benimkine sorim ki sen hiç korkmuyon mu ..?:) ya seni ısırırsa, ya sıkarda boğarsa..

ay böyle bi hikaye vardı..şimdilerde adı vajinismus ama..gülmüyorum tabeke..fakat anlatan babannem alınca çok gülmüştüm..Ay Allah rahmet eylesnde babannem çok gır gırdı çok müstehcen konuşurdu bazen..bi hikaye anlattı..kız korkmuşta adamın şeyi içerde kalmış sıkışmış..ikisini birden hastaneye götümüşlerdiye..tabi babannem anlatınca gülmekten karnın ağırıyo:))
neyse:))

canlarım kızlar sağlık ocağını aradım saat 11 gibi doktor bana kızdı telefonda size vakit ayıramam buraya gelmen gerekir vs. gibi şeyler söyledi bu defa bakalım dedi ama çıkmamış malesef sonra az önce kocamı gönderdim daha çıkmamış saat 5 te olmazsa pazartesi demiş

ben zaten pazartesi olmasını istemiyorumki ozaman önce yaptırmanın ne anlamı kalıyor canım sıkıldı sonuç olumsuz da olsa öğrenmek istiyorum..

zaten canım sıkkın eşim beni hiç bir yere göndermiyorum iş yerindeki arkadaşımla eşiminde tanığı birisine kahvaltıya gidicektik göndermiyor başka yerlerede göndermiyor sadece ya onunla gidicem ya annesiyle ben yalnız bir yere gideyim istemiyor..

sıkıldım artık hiç arkadaşım kalmıcak bu gidişle..

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkışmımıı şişkomuymuşkiiiiii

ne çıkmaz kan testiymiş anlamadımki ayrıca ne biçim doktormuşki vakit ayıramıyormuş mecbur sölicek yada yanından kimsemi yok ona söyletsin hayret bişe kocalar gelmeyelim sekerim doluyum o anlamda bu aralar açarsam kapatamam

kız nazan noolmuş bana noolmuş haa. sana böyle diyecektimki aşağıdaki alıntını okudum..
normal dogum düşünen kim acaba kim kim kim ben doguramam ayolll :18::18::18::18::18:

evet ben normal doğuracam..son ana kadar normal isterim.istiyorum.İnşyallah olurda allah nasip ederse..

kız hakkaten ben erkek olsam varya ohoo:) sabah akşam sabah akşam sabah akşam:))

canımcım sağlık ocaklarının laboratuvar sonuçları hıfzıhsıhhada yapıldığı için geç çıkıyor..devlet hastanesine gitsen daha çabuk veriyolar..tabi senin imkanın nisbetinde herşey belki vaktin yok yer uzak felan filan..eşin senin hamile olma ihtimaline karşın mı seni biyere bırakmıyor? eğer öyleyse çokda kızma adama..biz varız anacım burda..

KizZ buket bende arkadasımdan duydum aynı şeyi biliyor musun ama hikaye değil ablası yasamış o durumu düşünsene hastanedeki o halini nisanliyken cok korkuyordum arkadasım bu söylediğini söyleyince utangaçliğim korkumdan baskın çıktı

Hahahaha çok iyi ama bu şekilde ilk gece hastanelik olan bir çok çift gördüm Hemşireyim ben çok utanç verici bir durum ama oluyor bazen gelinler ısırıveriyor damatcıkları

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkışmımıı şişkomuymuşkiiiiii

artık omu şişkoymuş ötekimi küçük müüüş bilemem:))ay ne ayıp yaa..valla şimdi benide banlayacaklar:))neyse..sanada bişey anlatan..ne korkuyon..erkek değilsin olma ihtimalinde yok..öyle bile olsa bırak korktukları bi halt da olsun..korksunlarki içinde kalırsa ben ne yaparım diyeee..:))ohh olsun..

Canını sıkma TATLIM geniş ol geç olsun güç olmasın inşallah hayirli guzel haberler alirsinda beklediğine deger

kızz gülüyoz allah esirgesin kime denir bizi hastaneye götürdiye v
ambulans çagırsan kapıyım kim açacakkkkk ayyy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inanmıyorummm anlatsana bi tanesiniiii

Gece nöbetteydim daha okurken olmuştu çok şaşırmıştım ilk defa görüyorsun duyuyorsun gelinin kafasında duvağı duruyordu daha ambulans gitti kızlar gelecek hastalara dikkat edin deyince anlamamıştım ambulans bir geldi alt alta üst üste çokfena üzerlerini bir battaniye ile örtmüşler kız gevşeyene kadar yaklaşık 1.5 saat falan o vaziyette ayrı bir odada yattılar ama damadın söylenmeleri çok faciaydı allah korusun yani rezillik diz boyu oluyor

Hahahaha çok iyi ama bu şekilde ilk gece hastanelik olan bir çok çift gördüm Hemşireyim ben çok utanç verici bir durum ama oluyor bazen gelinler ısırıveriyor damatcıkları
ayy canım ne kadar kötü bir durumdur o durumda hastaneye gitmek ??bi kaç komik bişey anlatsana

hahaaaahhhhh çok komiksiniz ya bencede hayat onlara güzel birazda onlar korksun

ambulans çağırsan kapıyı kim açıcak ha ayyy nazan sen çok alemsin

Hani eskilerin gerdek gecesi kapıya diktikleri yenge varya aslında bu işe yarasın diye dikiliyormuş ama yenge bu işin cılkı çıkınca vazgeçilmiş

Son düzenleme:

yaa senin meslekde zor..ama gülme komşuna demişler..bu aslında vajinismus mu bilmiyorum belki öyledir..bu durumdan muzdarip olup boşananlar var.allah yaşatmasın..yüce mevlam herşeyi biz kulları için yaratmış..bir erkeğin eşiyle beraber olması nikahlı olunca hepimiz biliyoruz ki helaldir ve kendince sevaptır. Allah kadını ve erkeği kendi bedenlerinde rahatlasınlar huzur bulsunlar diye yaratmış..şüphesiz bunu yaşamak kimse istemez..ama burada en büyük görev erkeklere düşüyor..bizim toplumumuzda bir kadından önce bir erkek kendini bu konuda eğitmeliki ona göre davransın eşine..sonuçta vajinusmus bu olayın yapılamaması ama yapılmışken içinde kalması daha travmatik bişey miş gibi geliyo bana..tabi hemşire olan sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…