- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.181
yokta bana kesin dişleri olanı denk gelirdi hep böle düşünmüşümdür ayy iyiyki kadınım içinde ne oldugu belli olmayan bir delige yok yok tövbe
kız Allah seni davul etmesin zurna etmesin..hiç böyle düşünmemiştim..ufkumu açtın..bi ariyim benimkine sorim ki sen hiç korkmuyon mu ..?:) ya seni ısırırsa, ya sıkarda boğarsa..
ay böyle bi hikaye vardı..şimdilerde adı vajinismus ama..gülmüyorum tabeke..fakat anlatan babannem alınca çok gülmüştüm..Ay Allah rahmet eylesnde babannem çok gır gırdı çok müstehcen konuşurdu bazen..bi hikaye anlattı..kız korkmuşta adamın şeyi içerde kalmış sıkışmış..ikisini birden hastaneye götümüşlerdiye..tabi babannem anlatınca gülmekten karnın ağırıyo:))
neyse:))
kızlarrrrrrrrrrrrrr selammmm:)
canlarım kızlar sağlık ocağını aradım saat 11 gibi doktor bana kızdı telefonda size vakit ayıramam buraya gelmen gerekir vs. gibi şeyler söyledi bu defa bakalım dedi ama çıkmamış malesef sonra az önce kocamı gönderdim daha çıkmamış saat 5 te olmazsa pazartesi demiş
ben zaten pazartesi olmasını istemiyorumki ozaman önce yaptırmanın ne anlamı kalıyor canım sıkıldı sonuç olumsuz da olsa öğrenmek istiyorum..
zaten canım sıkkın eşim beni hiç bir yere göndermiyorum iş yerindeki arkadaşımla eşiminde tanığı birisine kahvaltıya gidicektik göndermiyor başka yerlerede göndermiyor sadece ya onunla gidicem ya annesiyle ben yalnız bir yere gideyim istemiyor..
sıkıldım artık hiç arkadaşım kalmıcak bu gidişle..
normal dogum düşünen kim acaba kim kim kim ben doguramam ayolll :18::18::18::18::18:
canlarım kızlar sağlık ocağını aradım saat 11 gibi doktor bana kızdı telefonda size vakit ayıramam buraya gelmen gerekir vs. gibi şeyler söyledi bu defa bakalım dedi ama çıkmamış malesef sonra az önce kocamı gönderdim daha çıkmamış saat 5 te olmazsa pazartesi demiş
ben zaten pazartesi olmasını istemiyorumki ozaman önce yaptırmanın ne anlamı kalıyor canım sıkıldı sonuç olumsuz da olsa öğrenmek istiyorum..
zaten canım sıkkın eşim beni hiç bir yere göndermiyorum iş yerindeki arkadaşımla eşiminde tanığı birisine kahvaltıya gidicektik göndermiyor başka yerlerede göndermiyor sadece ya onunla gidicem ya annesiyle ben yalnız bir yere gideyim istemiyor..
kızlarrrrrrrrrrrrrr selammmm:)
kız Allah seni davul etmesin zurna etmesin..hiç böyle düşünmemiştim..ufkumu açtın..bi ariyim benimkine sorim ki sen hiç korkmuyon mu ..?:) ya seni ısırırsa, ya sıkarda boğarsa..
ay böyle bi hikaye vardı..şimdilerde adı vajinismus ama..gülmüyorum tabeke..fakat anlatan babannem alınca çok gülmüştüm..Ay Allah rahmet eylesnde babannem çok gır gırdı çok müstehcen konuşurdu bazen..bi hikaye anlattı..kız korkmuşta adamın şeyi içerde kalmış sıkışmış..ikisini birden hastaneye götümüşlerdiye..tabi babannem anlatınca gülmekten karnın ağırıyo:))
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıkışmımıı şişkomuymuşkiiiiii
Hahahaha çok iyi ama bu şekilde ilk gece hastanelik olan bir çok çift gördüm Hemşireyim bençok utanç verici bir durum ama oluyor bazen gelinler ısırıveriyor damatcıkları
artık omu şişkoymuş ötekimi küçük müüüş bilemem:))ay ne ayıp yaa..valla şimdi benide banlayacaklar:))neyse..sanada bişey anlatan..ne korkuyon..erkek değilsin olma ihtimalinde yok..öyle bile olsa bırak korktukları bi halt da olsun..korksunlarki içinde kalırsa ben ne yaparım diyeee..:))ohh olsun..
üç gnüm kaldıı hasta olcammı olmuucammı bilmiyoeum dua edin banaaçokkkkkkkkkkk heycanlıyıımm oofff
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyorummm anlatsana bi tanesiniiii
ayy canım ne kadar kötü bir durumdur o durumda hastaneye gitmek ??bi kaç komik bişey anlatsanaHahahaha çok iyi ama bu şekilde ilk gece hastanelik olan bir çok çift gördüm Hemşireyim bençok utanç verici bir durum ama oluyor bazen gelinler ısırıveriyor damatcıkları
hahaaaahhhhh çok komiksiniz ya bencede hayat onlara güzel birazda onlar korksunartık omu şişkoymuş ötekimi küçük müüüş bilemem:))ay ne ayıp yaa..valla şimdi benide banlayacaklar:))neyse..sanada bişey anlatan..ne korkuyon..erkek değilsin olma ihtimalinde yok..öyle bile olsa bırak korktukları bi halt da olsun..korksunlarki içinde kalırsa ben ne yaparım diyeee..:))ohh olsun..
kızz gülüyoz allah esirgesin kime denir bizi hastaneye götürdiye v
ambulans çagırsan kapıyım kim açacakkkkk ayyy
kızz gülüyoz allah esirgesin kime denir bizi hastaneye götürdiye v
ambulans çagırsan kapıyım kim açacakkkkk ayyy
Hahahaha çok iyi ama bu şekilde ilk gece hastanelik olan bir çok çift gördüm Hemşireyim bençok utanç verici bir durum ama oluyor bazen gelinler ısırıveriyor damatcıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?