Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım sonucunu geç al ama yeterki olumlu olsun sıkma canını eşinde seni sevdiği için kıskanıyordur.benimkide ilk sene öyleydi sonra alıştı şimdi diyorum şuraya beraber gidelim niye sen yalnız gidemiyormusun diyor.

bugün adet günüm ama daha olmadım test yapsam kesin pozitif çıkacak gibi hissediyorum.her yaptığım pozitif çıkıyor ya ondan yarına kadar olmazsam yarın yapacağım çok heyecanlıyım

canım bence vajinusmusda normal doğumdan korkmada çevreden psikolojik olarak etkilenmekten kaynaklanıyor.ben bekarken bi anlatırlardı ödüm kopardı evlendiğimiz gece kocacım geldikçe bak gelme çığlık atarım diye tehdit ettim iki üç saat beni ikna etmek için uğraştı Allahtan anlayışlı adam

Çok haklısın aynen dediğin gibi işin en büyüğü erkeğe düşüyor çünkü biz kızlarımızı hep korumak adına korkutuyoruz onu yumuşatmakta eşine düşüyor ve bu tip kaç vakayı gördüysem hepsinde anlayışsız eşlerden kaynaklanan sorunlar vardı allah korusun sizinde dediğiniz gibi vajinimus bunun tam adı allah yaşatmasın çok sıkıntılı sonuçları oluyor malesef

Çok tatlısın sen yaaaa eşin çok gülmüştür ama haline ben çok güldüm şahsen

ayyy adam bidaha gelmicem size dedi zahir :))))))))))))))))

ohh ne güzel kaynatıyorsunuz kızlar maşallah... aşağı yukarı 1 saat bakmadım şurda ama geçmişi okuyamadım ayy...

abanıyolar kızların üstüne sakin sakin kızları incitmeden olsa ne var ne acelen var kaptı kaçtı var kardeşimmmm

Cidden bir daha görmedim adamı kadını gördümde adam kayıp anam adamında acelesi varmış gibi kızın kafasındaki duvağı falan bir çıkarır insan demi atlamış hatunun üstüne

ben ilk gece eltime yalvardım nolurr gitmeyin oturalım diye neyse onları 1 saat 1.5 saat tuttum sonra bonyo namaz hatta ve hatta yasin okudum bolca duaaaaaa ettim adama yazıkkk çok bekledi çok

kız Allah seni..adam ne desin ..korkma korkma yemiyecem seni:))

kızz gülüyoz allah esirgesin kime denir bizi hastaneye götürdiye v
ambulans çagırsan kapıyım kim açacakkkkk ayyy

ay kapıyı düşünene bak:))

Cidden bir daha görmedim adamı kadını gördümde adam kayıp anam adamında acelesi varmış gibi kızın kafasındaki duvağı falan bir çıkarır insan demi atlamış hatunun üstüne

ay bernaaaaaaa..amaaaaaann:)) ya be adam..bi gelinliği bi çıkaraydın..kadının saçını başını bi açaydın..tövbe ya..öküzlemesine atlarsan, yengeç gibi kısılırsın işte öyle:))tövbe yaa..olay komik ama ben adamın ezilen bilmem nesine değilde geline üzüldüm yaa..çünkü vajinadaki kaslar kalp kası gibi sanırım çizgili kas ve istemsiz çalışıyo..yani bırakmak istesede bırakamaz..ay..yaa..adamın canı çokmu yanmış..canının acısından mı bağırıyodu yoksa küfürmü ediyodu kim bilir:))

Vallaha orası meçhul neden bağırdığı belli değil pek ama her telden çalıyordu zaten hastanelerde gün yüzü görmemiş küfürler duyarsınız

ben ilk gece eltime yalvardım nolurr gitmeyin oturalım diye neyse onları 1 saat 1.5 saat tuttum sonra bonyo namaz hatta ve hatta yasin okudum bolca duaaaaaa ettim adama yazıkkk çok bekledi çok

Hahahah oda iyiyimiş ben ilk gecemi otelde geçirdim bizim evimiz kütahyanın bi ilçesinde düğün merkezde oldu onun için kimsenin evinde yapamam ben o işi diyerek Sonuç olarak manzara oda servisi falan derken kıvama gelmiştim

seninkide iyiymiş :)))))))))))
korkudan anacımm korkudannn:18::18:

ohhh canınız tez demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…