- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.201
canlarım kızlar sağlık ocağını aradım saat 11 gibi doktor bana kızdı telefonda size vakit ayıramam buraya gelmen gerekir vs. gibi şeyler söyledi bu defa bakalım dedi ama çıkmamış malesef sonra az önce kocamı gönderdim daha çıkmamış saat 5 te olmazsa pazartesi demiş
ben zaten pazartesi olmasını istemiyorumki ozaman önce yaptırmanın ne anlamı kalıyor canım sıkıldı sonuç olumsuz da olsa öğrenmek istiyorum..
zaten canım sıkkın eşim beni hiç bir yere göndermiyorum iş yerindeki arkadaşımla eşiminde tanığı birisine kahvaltıya gidicektik göndermiyor başka yerlerede göndermiyor sadece ya onunla gidicem ya annesiyle ben yalnız bir yere gideyim istemiyor..
sıkıldım artık hiç arkadaşım kalmıcak bu gidişle..
yaa senin meslekde zor..ama gülme komşuna demişler..bu aslında vajinismus mu bilmiyorum belki öyledir..bu durumdan muzdarip olup boşananlar var.allah yaşatmasın..yüce mevlam herşeyi biz kulları için yaratmış..bir erkeğin eşiyle beraber olması nikahlı olunca hepimiz biliyoruz ki helaldir ve kendince sevaptır. Allah kadını ve erkeği kendi bedenlerinde rahatlasınlar huzur bulsunlar diye yaratmış..şüphesiz bunu yaşamak kimse istemez..ama burada en büyük görev erkeklere düşüyor..bizim toplumumuzda bir kadından önce bir erkek kendini bu konuda eğitmeliki ona göre davransın eşine..sonuçta vajinusmus bu olayın yapılamaması ama yapılmışken içinde kalması daha travmatik bişey miş gibi geliyo bana..tabi hemşire olan sensin..
yaa senin meslekde zor..ama gülme komşuna demişler..bu aslında vajinismus mu bilmiyorum belki öyledir..bu durumdan muzdarip olup boşananlar var.allah yaşatmasın..yüce mevlam herşeyi biz kulları için yaratmış..bir erkeğin eşiyle beraber olması nikahlı olunca hepimiz biliyoruz ki helaldir ve kendince sevaptır. Allah kadını ve erkeği kendi bedenlerinde rahatlasınlar huzur bulsunlar diye yaratmış..şüphesiz bunu yaşamak kimse istemez..ama burada en büyük görev erkeklere düşüyor..bizim toplumumuzda bir kadından önce bir erkek kendini bu konuda eğitmeliki ona göre davransın eşine..sonuçta vajinusmus bu olayın yapılamaması ama yapılmışken içinde kalması daha travmatik bişey miş gibi geliyo bana..tabi hemşire olan sensin..
canım bence vajinusmusda normal doğumdan korkmada çevreden psikolojik olarak etkilenmekten kaynaklanıyor.ben bekarken bi anlatırlardı ödüm kopardı evlendiğimiz gece kocacım geldikçe bak gelme çığlık atarım diye tehdit ettim iki üç saat beni ikna etmek için uğraştı Allahtan anlayışlı adam
Çok tatlısın sen yaaaa eşin çok gülmüştür ama halineben çok güldüm şahsen
Gece nöbetteydim daha okurken olmuştu çok şaşırmıştım ilk defa görüyorsun duyuyorsun gelinin kafasında duvağı duruyordu daha ambulans gitti kızlar gelecek hastalara dikkat edin deyince anlamamıştım ambulans bir geldi alt alta üst üsteçokfena üzerlerini bir battaniye ile örtmüşler kız gevşeyene kadar yaklaşık 1.5 saat falan o vaziyette ayrı bir odada yattılar ama damadın söylenmeleri çok faciaydı allah korusun yani rezillik diz boyu oluyor
Hani eskilerin gerdek gecesi kapıya diktikleri yenge varya aslında bu işe yarasın diye dikiliyormuş ama yenge bu işin cılkı çıkınca vazgeçilmiş
ayyy adam bidaha gelmicem size dedi zahir :))))))))))))))))
bugün adet günüm ama daha olmadım test yapsam kesin pozitif çıkacak gibi hissediyorum.her yaptığım pozitif çıkıyor ya ondan yarına kadar olmazsam yarın yapacağım çok heyecanlıyım
Çok haklısın aynen dediğin gibi işin en büyüğü erkeğe düşüyor çünkü biz kızlarımızı hep korumak adına korkutuyoruz onu yumuşatmakta eşine düşüyor ve bu tip kaç vakayı gördüysem hepsinde anlayışsız eşlerden kaynaklanan sorunlar vardı allah korusun sizinde dediğiniz gibi vajinimus bunun tam adı allah yaşatmasın çok sıkıntılı sonuçları oluyor malesef
Cidden bir daha görmedim adamı kadını gördümde adam kayıpanam adamında acelesi varmış gibi kızın kafasındaki duvağı falan bir çıkarır insan demi atlamış hatunun üstüne
canım bence vajinusmusda normal doğumdan korkmada çevreden psikolojik olarak etkilenmekten kaynaklanıyor.ben bekarken bi anlatırlardı ödüm kopardı evlendiğimiz gece kocacım geldikçe bak gelme çığlık atarım diye tehdit ettim iki üç saat beni ikna etmek için uğraştı Allahtan anlayışlı adam
kızz gülüyoz allah esirgesin kime denir bizi hastaneye götürdiye v
ambulans çagırsan kapıyım kim açacakkkkk ayyy
Gece nöbetteydim daha okurken olmuştu çok şaşırmıştım ilk defa görüyorsun duyuyorsun gelinin kafasında duvağı duruyordu daha ambulans gitti kızlar gelecek hastalara dikkat edin deyince anlamamıştım ambulans bir geldi alt alta üst üsteçokfena üzerlerini bir battaniye ile örtmüşler kız gevşeyene kadar yaklaşık 1.5 saat falan o vaziyette ayrı bir odada yattılar ama damadın söylenmeleri çok faciaydı allah korusun yani rezillik diz boyu oluyor
Cidden bir daha görmedim adamı kadını gördümde adam kayıpanam adamında acelesi varmış gibi kızın kafasındaki duvağı falan bir çıkarır insan demi atlamış hatunun üstüne
kız Allah seni..adam ne desin ..korkma korkma yemiyecem seni:))
ay kapıyı düşünene bak:))
ay bernaaaaaaa..amaaaaaann:)) ya be adam..bi gelinliği bi çıkaraydın..kadının saçını başını bi açaydın..tövbe ya..öküzlemesine atlarsan, yengeç gibi kısılırsın işte öyle:))tövbe yaa..olay komik ama ben adamın ezilen bilmem nesine değilde geline üzüldüm yaa..çünkü vajinadaki kaslar kalp kası gibi sanırım çizgili kas ve istemsiz çalışıyo..yani bırakmak istesede bırakamaz..ay..yaa..adamın canı çokmu yanmış..canının acısından mı bağırıyodu yoksa küfürmü ediyodu kim bilir:))
ben ilk gece eltime yalvardım nolurr gitmeyin oturalım diye neyse onları 1 saat 1.5 saat tuttum sonra bonyo namaz hatta ve hatta yasin okudum bolca duaaaaaa ettim adama yazıkkk çok bekledi çok
ben ilk gece eltime yalvardım nolurr gitmeyin oturalım diye neyse onları 1 saat 1.5 saat tuttum sonra bonyo namaz hatta ve hatta yasin okudum bolca duaaaaaa ettim adama yazıkkk çok bekledi çok
korkudan anacımm korkudannn:18::18:seninkide iyiymiş :)))))))))))
Hahahah oda iyiyimiş ben ilk gecemi otelde geçirdim bizim evimiz kütahyanın bi ilçesinde düğün merkezde oldu onun için kimsenin evinde yapamam ben o işi diyerekSonuç olarak manzara oda servisi falan derken kıvama gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?