Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaaaseemiiniimmmmmm... arife suyu ne demek acaba, bilemedim.. biraz anlatır mısın ne olur
annemlerden duyduğum birey, arefe günü banyo yapıp gusul abdesti alırsan 1 sene boyunca vucudun sağlıklı şifalı olurmuş, ogün yıkanmak iyiymiş yani. anlamı böyle bişey

tatlım aktarada bir sor diycem ama aktarlar genelde erkek oluyor ben şahsen hergün ara vermeden ve aksatmadan içiyordum. ilaç gibi düşün aksatınca bozuluyor adet düzeni o yüzden kaçırma içeceğin zamanı

Bedriye ve Aysun'cum
tevhidlerinizi okudum ayrı ayrı 100'er afet. ALlah kabul etsin inşallah, içinize ferahlık içinize umut versin.
göbeğinizede bebiş versin aminn

gunaydin teyzoslarr
erkenden kalktik bgun kizimla kahvaltimizi yaptik
bi bakalim bakalim suraya neler ceviriyosunuz dedik

canımmmmmmmm hoşgeldin, maşallah size, Allah mutluluğunuzu rahatınızı bozmasın bozdurtmasın inşalah.
Napalım bizde laf salatası yapıyoruz burda, kimi zaman üzülüyoruz kimi zaten boşveriyoruz, kimi zaman dibe vurup tavana çıkıyoruz, biliyorsun işte seninde geçirdiğin şeylerdir

kizim cok akilli benim teyzesi hic uzmuyo beni
ins bebisligi de boyle olur hamilelikten tirsiyodum acikcasi ben ama o kadar rahat gecirdim ki ben bile
inanamadim Allahim tamamina kadar bozmasin ins bu rahatimizi

su son cumlen tamamen ozetlemis bitanem...cok cok iyi biliyorum ben o yollari baya bi adimlamistim...
aslinda size bse diyeyim mi bebisi gelsin dye bitmez tukenmez bi heyecanla beklemek de ayri bi guzelmis..
bunu simdilerde anliyorum elbette kizima kavusabilecegim icin cok mutluyum ama surdaki gunlerimi de
ozluyorum sanki bazen..yasadgniz her anin kiymetini bilin yasemincim beklediginiz o ozel gun nasilsa gelicek...

Maşallah canım benim ALlahım nazarlardan korusun ikinizide inşallah
İnşallah dediğin gibi birde böyle uslu bir bebek olur da bu güzel zamanlarının tadını doya doya çıkartırsın tatlım.
Ve dediğin gibi herşeyin herzamanın ayrı ayrı güzellikleri değerleri var, gerçekten burdaki paylaşımlarımız, dertleşmelerimiz, kimi zaman boşverip havadan sudan dem vurmalarımız, hepsi ayrı bir duygu hepsi ayrı bir güzel. Allahımıza binlerce şükürki şu zamanda çaresiz hiçbirşey yok, herşeyin bir çaresi mutlaka bulunuyor. O yüzden ümitsizliğe de düşmemeye ve düşürmemeye çalışıyorum tüm arkadaşlarımı. kim üzülse içim eriyor sanki, hiç dayanamıyorum birisi ağladım veya ağlıyorum yazınca, kıyamam ben, Allah hiçkimseyi üzmesin, biz burda birbirimizi hiç tanımayan ve görmemiş insanlar olarak toplanmışızi birbirimize canı yürekten dualar ediyoruz. Bu herkese nasip olmaz diyorum ben, hele bu zamanda kim kimin için kılını kıpırdatıyor ki? Allah bunu bize nasip etmişse, demekki bizleri seviyor ve O'ndan birşeyler istememizi istiyor

kuşum dualarımız hep seninle olacak inşallah, oralardan olur ya telefonla filan girme şansın olursa mutlaka kısa ve öz olarak bizleri haberdar et canım. Sen Allaha teslim olduktan sonra bil ki güvenli ellerdesin, Allahın izniyle tedavinin başarılı olacağı geçiyor içimden. Tek seferde tutacak bence Allah izin verirse

Amin canım Allah razı olsun..

saol bitanem darisi senin basina olsun insaallah kocaman gobusun icinde de upuslu bi bebisin olsun
cok guzel yazmissin yine ne diyecegmi bilemedim bu sozlerin uzerine..
zaten Allahtan umidi kesmek en buyuk gunahlardan bitanesi
nefes almak varsa umut da var her daim...
kizlar yok bgun herhalde tenha buldum burayi bugun

Rabbim yar ve yardımcın olsun. inşallah hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin tutunur sana ve müjdeyi verirsin. içini ferah tut, sıkıntı, stres yapma sadece dua et. Allaha emanet ol inşallah.

Aminnn canım benim Allah razı olsun, senin gibi mübarek bir hamişin duası kabul olur inşallah
Evet bugün biraz tenhalık var, bayram öncesi son gün bide cuma günü ya, işyerlerinde de işleri yetiştirme telaşı vardır, evde olanların bayram temizliği bayram hazırlığı vardır, ALlah hepsinin yardımcısı olsun inşallah

ad soyad: seda dener
3 aydır deniyoruz
sorun yok (gerçi doktora gitmedim)
1 yıllık evliyiz
yumurtlama zamanındayım :)
yeter mi bu bilgiler kızlar

ad soyad: seda dener
3 aydır deniyoruz
sorun yok (gerçi doktora gitmedim)
1 yıllık evliyiz
yumurtlama zamanındayım :)
yeter mi bu bilgiler kızlar

Seda'cım bu mübarek günde aramıza hoş geldin tatlım.
Bugün deminde saydığım sebeplerden dolayı pek kalabalık değiliz, herkesin telaşesi var ama ben buranın bekçisi olduğum için burdayım
seni iilk sayfadaki arkadaş tablomuza ekledim tatlım.
Bayramdan sonra yeni bir dua etkinliğine başlayacağız, esmaül hüsnadan seçtiğimiz 1 tane ismi hergün 1 tane arkadaşımız için okuyacağız bebeği olsun diye, eğer sende katılmak istersen senide eklerim o etkinliğimize canım.
Ayrıca hergün girdiğinde yine ilk sayfamıza herzaman bak, oraya değişik dualar veya bilgiler yazıp paylaşıoyruz, sende faydalan
Kızlar geldiklerinde seni sıkı sıkı bağırlarına basarlar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…