Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy kızlar bugunki konumuz süper valla bende anlatayım dur bende düğünden sonra ablamı kaynımı eşimin kuzenlerini topladım eve getirdim sabaha kadar oturduk tabi o akşam birşey olmadı sabahda alanyaya balayına gittik yolda uzun tabi ben bu yolla 2 gün yırttım ama son kaçınılma oldu

bir hikayede benden burda anlatılanlara göre gelin damat gerdeğe giriyorlar yanındaki sağdıç karı kocada yan odada yatıyor sabah gelin damat bir uyanıyorlarki sağdıçlar daha çok çalışmışlar kadının yeni koltuk takımının üstünde yapmışlar birde

ne zamana kadar kaçabileceğini düşünüyodun ki:)

inşallah koltukda kanıt bırakmamışdırlar..:))ama düşünsene şimdi sağdıçlar diyodurki..ınınının içerde şimdi neler neler oluyo..sonuçtta o gece ne olacağını herkes biliyo:)) adam demiştir onlar yaparda biz yapamazmıyız:))hadi bizde yapalım..bizim neyimiz eksik..

sonra görüşürüz kızla r ben bi markete gideyim bugün takılıp kaldım burda :)))))

woooooooooooooooooooo onlar rahat tabiiii

Anammm konuya bak bende anlatayım da gülün
biz geldik eve, abimler hemen çıktı gitti, ben dedimki bana iyi bak hee ona göre dedim başladım ağlamaya, evden ayrıldığım daha yeni dank etmiş olmalı ki böyle bir sırlama pozisyonu yaptım o da tamam filan gözleri doldu tabi. adamda bişey yapacak hal bırakmadım ilk önce gördüğünüz gibi :)))))))))) sonra gittik üstümüzü değiştirdik, bak dedim acele etme he, oturalım bişey yiyelim, ikindiyi kılalım, sonra paralarımızı sayalım, valla saymazsak ben hiç konsantre olamam dedim neyse yemek yedik namaz kıldık, ben seccadenin üzerinde paraları döküp saymaya başladım ama nasıl gülüyoruz, bide paralar bereketli olsun diye seccadeye koydum oraya döktük :))) sonra işte o işte bitince asıl gayemize geçmiştik :)

Aman kizlar ne cok anlatacak seyiniz varmış ya hu ilahi Nazan nerden geldin bu konuya şimdi banlanirsak hep beraber neyse olan oldu bende anlatayım kusur kalmim biz zaten bir saat elimizde makas basımı çözdüm esım aldı kes kes bitmiyor başörtüyü öyle dikmişler ki gerçi benim de isime gelmiyor değil neyse bas çözüldü ben ışıkları kapattırdım daha rahat okurum düşüncesi ile ama öylede korkuyorum ki ama care yok kaçış yok ama abarttiklari kadar da değilmiş bı baktım olan olmuş ohh bı rahat nefes aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…