- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.221
kız Allah seni..adam ne desin ..korkma korkma yemiyecem seni:))
[/QUOTE/
tamam aşkım gel yanıma sarılıp uyuyalım diyor hayır sen bana yaklaşmaaaa yanıma oturuyor ben ordan kalkıyorum salona gidiyorum peşimden salona geliyor aşkım bitanemler seni seviyorumlar havada uçuşuyor ama benim kulaklarım uğulduyor duymuyorum şimdide binbir takla atıyorum seni seviyorum desin diye
korkudan anacımm korkudannn:18::18:
ohhh canınız tez demekki
kız Allah seni..adam ne desin ..korkma korkma yemiyecem seni:))
[/QUOTE/
tamam aşkım gel yanıma sarılıp uyuyalım diyor hayır sen bana yaklaşmaaaa yanıma oturuyor ben ordan kalkıyorum salona gidiyorum peşimden salona geliyor aşkım bitanemler seni seviyorumlar havada uçuşuyor ama benim kulaklarım uğulduyor duymuyorum şimdide binbir takla atıyorum seni seviyorum desin diye
alana kadardı kızııııııııııımm..istediğini alana kadardı.:))))(şaka şaka).bu gün bi topiğe aldığım evlenme teklifini yazdım..okuyunda kendi halinize şükredin:))
ayyy kızlar bugunki konumuz süper valla bende anlatayım dur bende düğünden sonra ablamı kaynımı eşimin kuzenlerini topladım eve getirdim sabaha kadar oturduk tabi o akşam birşey olmadı sabahda alanyaya balayına gittik yolda uzun tabi ben bu yolla 2 gün yırttım ama son kaçınılma oldu
bir hikayede benden burda anlatılanlara göre gelin damat gerdeğe giriyorlar yanındaki sağdıç karı kocada yan odada yatıyor sabah gelin damat bir uyanıyorlarki sağdıçlar daha çok çalışmışlar kadının yeni koltuk takımının üstünde yapmışlar birde
bir hikayede benden burda anlatılanlara göre gelin damat gerdeğe giriyorlar yanındaki sağdıç karı kocada yan odada yatıyor sabah gelin damat bir uyanıyorlarki sağdıçlar daha çok çalışmışlar kadının yeni koltuk takımının üstünde yapmışlar birde
sonra görüşürüz kızla r ben bi markete gideyim bugün takılıp kaldım burda :)))))
tatlım 13 yasin-i şerif daha ekle tatlm etti 35 :)
kızlar sonuç çıkmış negatif hayırlısı artık
hakkında hayırlısı olsun cnm sıkma canını allah hayırlı vakitte nasip etsinkızlar sonuç çıkmış negatif hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?