Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy evet şimdi hatırladım mesudecim valla o başörtü sökme işi bizimde bi 10-15 dk sürdü, adamın eline verdim makası , o da pek bi beceriklidir!!! sormayın :) iyiki kafamı kulağımı filan kesmeden bitirdik, yoksa eski kulağı kesiklerden olurdum şuanda

ayy yasemin allah sana ikiz versin emi önce para sonra iş heee ayy bu konu bana çok iii geldi

Gamzecim sakın üzülme ha, ben bir hamiş olayım hemen arkamda sen varsın gibi geliyor, tabiki önce benim bir hamiş olmam lazım dimi bizim işimz böyle işte ölme eşşeğim ölme...

hep korkudan oluyo anacımm bunlarr insan saçmalıyo :))))) kızz yatsıyı niye beklemedinizzz :))))))))) nadaarrrrr acelecisinizzz ölee

Yasemincim senin düğünde gündüz oldu sanırım hiç sevmem aslında bizim düğünde öğle vakti oldu geldik tabi biz Safranbolu'da kayinvalidelerdeyiz ben gelinlikle tam şaat 11 kadar oturdum çıkaramadılar neyse artık odaya geçtik abdest aldık namazımızı kıldık ışıkları kapatik kardes kardes yattık dersem inanmayın

ayy cnm ya adam biryeri kesmemiş neyse

Aman sorma en guzel gün mü yoksa çileli bir gunmuydu anlamadım önce gelinlikle saatlerce oyurlar aman gerdek gecesine illa gelinlikle girilecek sonra başörtü derdi sonra korku aman bitti gitti iste bizimki de cok beceriklidir canim kulağım gidiyordu bende senin gibi eski kulağı kesiklerdeyim yani

anacım seninki çok kötüymüş zaten rahat deilsin bide insalar var bagırsan bagıraman kaçsan kaçaman

ay yaa.. bizimkide şöyle..bizim kendi evimizdeydi ..bizi getirdi bıraktılar..altınları felan saydılar, amcasıyla ablası ve ablasının liseye giden kızı, bide amcasının iki küçük kızı..neyse ben önden girmiştim eve, eşimi bi güzel yumruklayıp apartmanın kapısından soktular..neyse..işte saydılar..sonra kalktılar gidecekken görümcemin kızı başladı ağlamaya..dayısını çok seviyoda..ayrılacak diyemi ağlıyo kıskançlığından mı ağlıyo bilemedimm...(
anasını satayım benim bildiğim kız babası ağlar ilk gecede:)) (dayısına ben naapacamda ağlıyo anlamadım..eşimde pışpışlıyo felan..) çocuk tabi..biz ilk nişanlandığımızda bana abla diyodu diyomuşlarki yenge de, hayır evlenene kadar demiyecem demiş..:))ya ben nasıl bi insanımki hiç bişeyi üstüme alınmıyom yaa..böyle bi gecede ben evleniyom kocam yeğenini teselli ediyo sekinleştiriyo yaa...:))tövbe..:)) neyse onlar çıkarken, ben salondayım eşim kapıyı kapatıyo, amcası diyoki sen buketi kucağına al götür felan:))(bu ne ecnebi adeti)(hani gelindamadın kucağında eve içeri girermiş ya:))tövbe tövbe..neyse benimki çıktı, gece saat 1 , sigara alacam diye gitti geldi.ben tabi odadayım duvağımı kapattım güya yüz görümlüğü bekliyom cebimizde paramız kalmamış düğün yapmaktan(bişe beklediğimden de değil işte adet yerini bulsun diye) neyse benimki duvağın altından bi tane çokonat uzattı.. benide ilk çokanatla kandırmıştı zaten..bi çokonata gttim ben bi çokonata..:)) neyse güldüm açtı yüzümü..sonra dedim saçımıda açacan..ben oturdum dizini dibine adam tokaları çıkarıyo ama bitaraftanda kuaföre giydiriyo..diyo kuaförün adı neydi..dedim kader..hem saçımı açıyo hem kadere sövüyo..oy kader bu nekadar toka kader..epey bi uğraştı..dedim ben banyo yapacam her tarafım pul sim..iyi onada tamam dedi..oda gitti namaz kıldı..bende ceyizimdeki ipekleri giydim..anca ondan sonra amacımıza ulaşabildik..:))

sonra bi ara hatırlatında bi çokanata da nasıl kandığımı anlatayım size..

bu da haftaya konumuz olsun..eşinizle nasıl tanıştınız:))

Son düzenleme:

ayyy o nasıl yegenmiş ben olsam orda saçının başını yolardım ilk gece en fena gelin olurdum valla

anam çokanatmıı hakkatten ucuza gitmişsin benim kocamda unutmuş yüz görümlügünü 50 tl verdii peffffffffffff

kızlar tüp bebeğe başlasammı artik kafam çok karışık yoksa 1 ay daha bekliyeyimmi canım sıkıldı üzülmek istemiyorum ALLAH a karşı gelmiş gibi isyan etmiş gibi oluyorum .. yapmamam lazım biliyorum.. beni anlıyorsunuz demi kızlar

sizce başlasammo gitsemmi doktora karar veremiyorummm

ayy yasemin allah sana ikiz versin emi önce para sonra iş heee ayy bu konu bana çok iii geldi
ayy tövbe tövbe kız beni seven herkes te bana aynı duayı ediyor, sonuçta iki tane birden çıkarıcam o olacak kafayı yiycem kız :)))) canım benim
hep korkudan oluyo anacımm bunlarr insan saçmalıyo :))))) kızz yatsıyı niye beklemedinizzz :))))))))) nadaarrrrr acelecisinizzz ölee
aman sorma zaten yatsıyı beklemedikte ne oldu acaba, yatsıya kadar becerebildinizmi diye sorrsana, o da ayrı bir terane
oyyyyyyyyyyy 11 saatmi, ben 10 dk bile durmadım gelinlikle :))) giydim picamalarımı, bide ne öküzüm yaa insan saten geceliğini giyer, direk eşofmanları çektim :)))))))))
buketim vallaha senin yazılarını kahkaha ile okuyorum yaaa, üstüne hiçbişey alınamıyorsun hee, yerim ben seni yaa, zaten daha önceki bi lafın vardı hiç çıkmıyor aklımdan hergün gülüyorum inanmazsın, "Allah benim gibi gerizekalıya çocuk verirmi hiç" diye yazmıştın ya, ogün bugün o laf benim idolüm :))
anam çokanatmıı hakkatten ucuza gitmişsin benim kocamda unutmuş yüz görümlügünü 50 tl verdii peffffffffffff

anammm yüz görümlüğü ne kız ben hiç bilmiyordum ben bedavaya gitmmişim tüh salak kafam , hiç uyaranda olmadı anacım, sizle tanışmadan önce evlenmenin getirdiği talihsizlikler bunlar işte. yoksa takı hasılatının yarısını isterdim yüz görümlüğü

ben olsam beklerdim ama önemli olan senin rahat olman relax olman eger rahatsan git elbette ama 1 ay beklemekle bişe kaybetmezsin

ha..iyi bari sen benden bi 10 kat pahalıymışsın:))

anacım..bir tap bebek mağduresi olarak sana özel ilgi gösterecem..ama ,şimdi negatifi duydunya..inan bana ne düşünsen yanlış olacak..hiç aklını yorma..ben sana sonra anlatacam herşeyi..ama sen şimdi bize ilk geceni anlat hadi..bak bugün bunu konuşuyoz..üstü kapalı bi şekilde esprili olarak anlatıyoz..gülüyoz..sende anlatta bil gül önce ..sonra konuşalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…