- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.241
Aman kizlar ne cok anlatacak seyiniz varmış ya hu ilahi Nazan nerden geldin bu konuya şimdi banlanirsak hep beraber neyse olan oldu bende anlatayım kusur kalmim biz zaten bir saat elimizde makas basımı çözdüm esım aldı kes kes bitmiyor başörtüyü öyle dikmişler ki gerçi benim de isime gelmiyor değil neyse bas çözüldü ben ışıkları kapattırdım daha rahat okurum düşüncesi ile ama öylede korkuyorum ki ama care yok kaçış yok ama abarttiklari kadar da değilmiş bı baktım olan olmuş ohh bı rahat nefes aldım
Anammm konuya bak bende anlatayım da gülün
biz geldik eve, abimler hemen çıktı gitti, ben dedimki bana iyi bak hee ona göre dedim başladım ağlamaya, evden ayrıldığım daha yeni dank etmiş olmalı ki böyle bir sırlama pozisyonu yaptımo da tamam filan gözleri doldu tabi. adamda bişey yapacak hal bırakmadım ilk önce gördüğünüz gibi :)))))))))) sonra gittik üstümüzü değiştirdik, bak dedim acele etme he, oturalım bişey yiyelim, ikindiyi kılalım, sonra paralarımızı sayalım, valla saymazsak ben hiç konsantre olamam dedim neyse yemek yedik namaz kıldık, ben seccadenin üzerinde paraları döküp saymaya başladım ama nasıl gülüyoruz, bide paralar bereketli olsun diye seccadeye koydum oraya döktük :))) sonra işte o işte bitince asıl gayemize geçmiştik :)
biz geldik eve, abimler hemen çıktı gitti, ben dedimki bana iyi bak hee ona göre dedim başladım ağlamaya, evden ayrıldığım daha yeni dank etmiş olmalı ki böyle bir sırlama pozisyonu yaptımo da tamam filan gözleri doldu tabi. adamda bişey yapacak hal bırakmadım ilk önce gördüğünüz gibi :)))))))))) sonra gittik üstümüzü değiştirdik, bak dedim acele etme he, oturalım bişey yiyelim, ikindiyi kılalım, sonra paralarımızı sayalım, valla saymazsak ben hiç konsantre olamam dedim neyse yemek yedik namaz kıldık, ben seccadenin üzerinde paraları döküp saymaya başladım ama nasıl gülüyoruz, bide paralar bereketli olsun diye seccadeye koydum oraya döktük :))) sonra işte o işte bitince asıl gayemize geçmiştik :)
ayy cnm ya adam biryeri kesmemiş neyseAman kizlar ne cok anlatacak seyiniz varmış ya hu ilahi Nazan nerden geldin bu konuya şimdi banlanirsak hep beraber neyse olan oldu bende anlatayım kusur kalmim biz zaten bir saat elimizde makas basımı çözdüm esım aldı kes kes bitmiyor başörtüyü öyle dikmişler ki gerçi benim de isime gelmiyor değil neyse bas çözüldü ben ışıkları kapattırdım daha rahat okurum düşüncesi ile ama öylede korkuyorum ki ama care yok kaçış yok ama abarttiklari kadar da değilmiş bı baktım olan olmuş ohh bı rahat nefes aldım
ayyy evet şimdi hatırladım mesudecim valla o başörtü sökme işi bizimde bi 10-15 dk sürdü, adamın eline verdim makası , o da pek bi beceriklidir!!! sormayın :) iyiki kafamı kulağımı filan kesmeden bitirdik, yoksa eski kulağı kesiklerden olurdum şuanda
Yasemincim senin düğünde gündüz oldu sanırım hiç sevmem aslında bizim düğünde öğle vakti oldu geldik tabi biz Safranbolu'da kayinvalidelerdeyiz ben gelinlikle tam şaat 11 kadar oturdum çıkaramadılar neyse artık odaya geçtik abdest aldık namazımızı kıldık ışıkları kapatik kardes kardes yattık dersem inanmayın
kızlar sonuç çıkmış negatif hayırlısı artık
amin cnm hepimize inşallah :) kaç eksik var daha okutmaya ınsan bulayımmıAllah razı olsun canım benım ya rabbım senınde tez vakıtte evladını nasip etsın ınsallah
ayy cnm ya adam biryeri kesmemiş neyse
anacım seninki çok kötüymüş zaten rahat deilsin bide insalar var bagırsan bagıraman kaçsan kaçaman
ay yaa.. bizimkide şöyle..bizim kendi evimizdeydi ..bizi getirdi bıraktılar..altınları felan saydılar, amcasıyla ablası ve ablasının liseye giden kızı, bide amcasının iki küçük kızı..neyse ben önden girmiştim eve, eşimi bi güzel yumruklayıp apartmanın kapısından soktular..neyse..işte saydılar..sonra kalktılar gidecekken görümcemin kızı başladı ağlamaya..dayısını çok seviyoda..ayrılacak diyemi ağlıyo kıskançlığından mı ağlıyo bilemedimm...(
anasını satayım benim bildiğim kız babası ağlar ilk gecede:)) (dayısına ben naapacamda ağlıyo anlamadım..eşimde pışpışlıyo felan..) çocuk tabi..biz ilk nişanlandığımızda bana abla diyodu diyomuşlarki yenge de, hayır evlenene kadar demiyecem demiş..:))ya ben nasıl bi insanımki hiç bişeyi üstüme alınmıyom yaa..böyle bi gecede ben evleniyom kocam yeğenini teselli ediyo sekinleştiriyo yaa...:))tövbe..:)) neyse onlar çıkarken, ben salondayım eşim kapıyı kapatıyo, amcası diyoki sen buketi kucağına al götür felan:))(bu ne ecnebi adeti)(hani gelindamadın kucağında eve içeri girermiş ya:))tövbe tövbe..neyse benimki çıktı, gece saat 1 , sigara alacam diye gitti geldi.ben tabi odadayım duvağımı kapattım güya yüz görümlüğü bekliyom cebimizde paramız kalmamış düğün yapmaktan(bişe beklediğimden de değil işte adet yerini bulsun diye) neyse benimki duvağın altından bi tane çokonat uzattı.. benide ilk çokanatla kandırmıştı zaten..bi çokonata gttim ben bi çokonata..:)) neyse güldüm açtı yüzümü..sonra dedim saçımıda açacan..ben oturdum dizini dibine adam tokaları çıkarıyo ama bitaraftanda kuaföre giydiriyo..diyo kuaförün adı neydi..dedim kader..hem saçımı açıyo hem kadere sövüyo..oy kader bu nekadar toka kader..epey bi uğraştı..dedim ben banyo yapacam her tarafım pul sim..iyi onada tamam dedi..oda gitti namaz kıldı..bende ceyizimdeki ipekleri giydim..anca ondan sonra amacımıza ulaşabildik..:))
sonra bi ara hatırlatında bi çokanata da nasıl kandığımı anlatayım size..
bu da haftaya konumuz olsun..eşinizle nasıl tanıştınız:))
ay yaa.. bizimkide şöyle..bizim kendi evimizdeydi ..bizi getirdi bıraktılar..altınları felan saydılar, amcasıyla ablası ve ablasının liseye giden kızı, bide amcasının iki küçük kızı..neyse ben önden girmiştim eve, eşimi bi güzel yumruklayıp apartmanın kapısından soktular..neyse..işte saydılar..sonra kalktılar gidecekken görümcemin kızı başladı ağlamaya..dayısını çok seviyoda..ayrılacak diyemi ağlıyo kıskançlığından mı ağlıyo bilemedimm...(
anasını satayım benim bildiğim kız babası ağlar ilk gecede:)) (dayısına ben naapacamda ağlıyo anlamadım..eşimde pışpışlıyo felan..) çocuk tabi..biz ilk nişanlandığımızda bana abla diyodu diyomuşlarki yenge de, hayır evlenene kadar demiyecem demiş..:))ya ben nasıl bi insanımki hiç bişeyi üstüme alınmıyom yaa..böyle bi gecede ben evleniyom kocam yeğenini teselli ediyo sekinleştiriyo yaa...:))tövbe..:)) neyse onlar çıkarken, ben salondayım eşim kapıyı kapatıyo, amcası diyoki sen buketi kucağına al götür felan:))(bu ne ecnebi adeti)(hani gelindamadın kucağında eve içeri girermiş ya:))tövbe tövbe..neyse benimki çıktı, gece saat 1 , sigara alacam diye gitti geldi.ben tabi odadayım duvağımı kapattım güya yüz görümlüğü bekliyom cebimizde paramız kalmamış düğün yapmaktan(bişe beklediğimden de değil işte adet yerini bulsun diye) neyse benimki duvağın altından bi tane çokonat uzattı.. benide ilk çokanatla kandırmıştı zaten..bi çokonata gttim ben bi çokonata..:)) neyse güldüm açtı yüzümü..sonra dedim saçımıda açacan..ben oturdum dizini dibine adam tokaları çıkarıyo ama bitaraftanda kuaföre giydiriyo..diyo kuaförün adı neydi..dedim kader..hem saçımı açıyo hem kadere sövüyo..oy kader bu nekadar toka kader..epey bi uğraştı..dedim ben banyo yapacam her tarafım pul sim..iyi onada tamam dedi..oda gitti namaz kıldı..bende ceyizimdeki ipekleri giydim..anca ondan sonra amacımıza ulaşabildik..:))
ayy tövbe tövbe kız beni seven herkes te bana aynı duayı ediyor, sonuçta iki tane birden çıkarıcam o olacak kafayı yiycem kız :)))) canım benimayy yasemin allah sana ikiz versin emi önce para sonra iş heee ayy bu konu bana çok iiigeldi
aman sorma zaten yatsıyı beklemedikte ne oldu acaba, yatsıya kadar becerebildinizmi diye sorrsana, o da ayrı bir teranehep korkudan oluyo anacımm bunlarr insan saçmalıyo :))))) kızz yatsıyı niye beklemedinizzz :))))))))) nadaarrrrr acelecisinizzz ölee
oyyyyyyyyyyy 11 saatmi, ben 10 dk bile durmadım gelinlikle :))) giydim picamalarımı, bide ne öküzüm yaa insan saten geceliğini giyer, direk eşofmanları çektim :)))))))))Yasemincim senin düğünde gündüz oldu sanırım hiç sevmem aslında bizim düğünde öğle vakti oldu geldik tabi biz Safranbolu'da kayinvalidelerdeyiz ben gelinlikle tam şaat 11 kadar oturdum çıkaramadılar neyse artık odaya geçtik abdest aldık namazımızı kıldık ışıkları kapatik kardes kardes yattık dersem inanmayın
buketim vallaha senin yazılarını kahkaha ile okuyorum yaaa, üstüne hiçbişey alınamıyorsun hee, yerim ben seni yaa, zaten daha önceki bi lafın vardı hiç çıkmıyor aklımdan hergün gülüyorum inanmazsın, "Allah benim gibi gerizekalıya çocuk verirmi hiç" diye yazmıştın ya, ogün bugün o laf benim idolüm :))ay yaa.. bizimkide şöyle..bizim kendi evimizdeydi ..bizi getirdi bıraktılar..altınları felan saydılar, amcasıyla ablası ve ablasının liseye giden kızı, bide amcasının iki küçük kızı..neyse ben önden girmiştim eve, eşimi bi güzel yumruklayıp apartmanın kapısından soktular..neyse..işte saydılar..sonra kalktılar gidecekken görümcemin kızı başladı ağlamaya..dayısını çok seviyoda..ayrılacak diyemi ağlıyo kıskançlığından mı ağlıyo bilemedimm...(
anam çokanatmıı hakkatten ucuza gitmişsin benim kocamda unutmuş yüz görümlügünü 50 tl verdii peffffffffffff
anam çokanatmıı hakkatten ucuza gitmişsin benim kocamda unutmuş yüz görümlügünü 50 tl verdii peffffffffffff
kızlar tüp bebeğe başlasammı artik kafam çok karışık yoksa 1 ay daha bekliyeyimmi canım sıkıldı üzülmek istemiyorum ALLAH a karşı gelmiş gibi isyan etmiş gibi oluyorum .. yapmamam lazım biliyorum.. beni anlıyorsunuz demi kızlar
sizce başlasammo gitsemmi doktora karar veremiyorummm
kızlar tüp bebeğe başlasammı artik kafam çok karışık yoksa 1 ay daha bekliyeyimmi canım sıkıldı üzülmek istemiyorum ALLAH a karşı gelmiş gibi isyan etmiş gibi oluyorum .. yapmamam lazım biliyorum.. beni anlıyorsunuz demi kızlar
sizce başlasammo gitsemmi doktora karar veremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?