- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.261
kızlar tüp bebeğe başlasammı artik kafam çok karışık yoksa 1 ay daha bekliyeyimmi canım sıkıldı üzülmek istemiyorum ALLAH a karşı gelmiş gibi isyan etmiş gibi oluyorum .. yapmamam lazım biliyorum.. beni anlıyorsunuz demi kızlar
sizce başlasammo gitsemmi doktora karar veremiyorummm
ayy tövbe tövbe kız beni seven herkes te bana aynı duayı ediyor, sonuçta iki tane birden çıkarıcam o olacak kafayı yiycem kız :)))) canım benim
aman sorma zaten yatsıyı beklemedikte ne oldu acaba, yatsıya kadar becerebildinizmi diye sorrsana, o da ayrı bir terane
oyyyyyyyyyyy 11 saatmi, ben 10 dk bile durmadım gelinlikle :))) giydim picamalarımı, bide ne öküzüm yaa insan saten geceliğini giyer, direk eşofmanları çektim :)))))))))
buketim vallaha senin yazılarını kahkaha ile okuyorum yaaa, üstüne hiçbişey alınamıyorsun hee, yerim ben seni yaa, zaten daha önceki bi lafın vardı hiç çıkmıyor aklımdan hergün gülüyorum inanmazsın, "Allah benim gibi gerizekalıya çocuk verirmi hiç" diye yazmıştın ya, ogün bugün o laf benim idolüm :))
anammm yüz görümlüğü ne kız ben hiç bilmiyordum ben bedavaya gitmmişim tüh salak kafam , hiç uyaranda olmadı anacım, sizle tanışmadan önce evlenmenin getirdiği talihsizlikler bunlar işte. yoksa takı hasılatının yarısını isterdim yüz görümlüğü
aman sorma zaten yatsıyı beklemedikte ne oldu acaba, yatsıya kadar becerebildinizmi diye sorrsana, o da ayrı bir terane
anammm yüz görümlüğü ne kız ben hiç bilmiyordum ben bedavaya gitmmişim tüh salak kafam , hiç uyaranda olmadı anacım, sizle tanışmadan önce evlenmenin getirdiği talihsizlikler bunlar işte. yoksa takı hasılatının yarısını isterdim yüz görümlüğü
anacım..bir tap bebek mağduresi olarak sana özel ilgi gösterecem..ama ,şimdi negatifi duydunya..inan bana ne düşünsen yanlış olacak..hiç aklını yorma..ben sana sonra anlatacam herşeyi..ama sen şimdi bize ilk geceni anlat hadi..bak bugün bunu konuşuyoz..üstü kapalı bi şekilde esprili olarak anlatıyoz..gülüyoz..sende anlatta bil gül önce ..sonra konuşalım..
Bu konuda şanslıyım galiba bana yüz gorumlugu olarak künye almış ...
amin cnm hepimize inşallah :) kaç eksik var daha okutmaya ınsan bulayımmımalum ben okuyamıom henuz lekelenmelerım bıtemedi gitti
kız yasemin paraları seccadenin üstünde saymayı biliyonda yüz görümlüğünü niye bilmiyon..:))
yapamadınızmı kızzz neyse adet yerini bulmuş ozaman
amannn yaseminnn oturup para sayana kadar kaptaydında yüzünü göstermeyeydin :)))))))))))
anacım psikolog bu kız yaa, bak önce nasıl kafasını dağıtmaya odaklanıyor, sonra sağlam kafa ile doğru karar almasını sağlayacak gamzeciğimin.
helal sana kuşum
wuhuuuuuu sanslı hatunsun vesselam
heyy benim akılsız kafam, evet valla insan o çeğreklerden boğazına bi beşi biyerde taktırırdı dimi, ama yokkkk kurtuldu sanmasın, bak ben neler ediyorum bu gece ona. banane vakti geçmiş ve kazaya kalmış olarak alırım ben yüz görümlüğümü, bu gece onu yüzüm kapalı olarak karşılayacağım işten gelince, o da soracak tabi, ondan sonra açıcam mevzuyu :)
Meraklı nazanıma bak sen , heee yapamadık, olmuyo diye bide yine ağladım ben :))))))) ne salağım yani olmuyosa olmuyo ne ağlıyosun, sana ne yapamayan otursun ağlasın dimi :)))))))))))))
cnm hadi anlat sonraki konuyu da kafalar dağılmışken rahatlayalım
heyy benim akılsız kafam, evet valla insan o çeğreklerden boğazına bi beşi biyerde taktırırdı dimi, ama yokkkk kurtuldu sanmasın, bak ben neler ediyorum bu gece ona. banane vakti geçmiş ve kazaya kalmış olarak alırım ben yüz görümlüğümü, bu gece onu yüzüm kapalı olarak karşılayacağım işten gelince, o da soracak tabi, ondan sonra açıcam mevzuyu :)
Meraklı nazanıma bak sen , heee yapamadık, olmuyo diye bide yine ağladım ben :))))))) ne salağım yani olmuyosa olmuyo ne ağlıyosun, sana ne yapamayan otursun ağlasın dimi :)))))))))))))
Bilmem artımın kizlar bana musade artık takıldın çıkamıyorum isler beni bekler daha bişey yemedim açim midem de fena bulanıyor ne yapsak ki hepinizi öptüm byy
kızlar dunden berı sol kasığımda ağrı var sankı bısı batıo ve bıanda bıcak sokuolar gbı acı verıo snra gecıo anlayamadım gttı..günümde geçtı adet olamadığım ıcınmı oluyordur dıe dusunuyorum hamılelık olabılırmı dıe gecırıyorum ıcımden ama yokya değilimdir dıe dusunup vazgecıuorum dusuncedenafedersınız akıntımda fecı şekılde gelıo anlayamadım gttıı
cnm yasemin anlatacaktıya sonra onlanlarıhele dediğine bak..ee sonra ne oldu..yine olan sana olmadımı..sanki o gün yapamadı ertesi gün??ınınınınınn
ben mi anlatacam yasemin mi anlamadım?/aydınlat bi beni:))???
kızlar dunden berı sol kasığımda ağrı var sankı bısı batıo ve bıanda bıcak sokuolar gbı acı verıo snra gecıo anlayamadım gttı..günümde geçtı adet olamadığım ıcınmı oluyordur dıe dusunuyorum hamılelık olabılırmı dıe gecırıyorum ıcımden ama yokya değilimdir dıe dusunup vazgecıuorum dusuncedenafedersınız akıntımda fecı şekılde gelıo anlayamadım gttıı
korunmayan kadının her ay hamile olma olasılıgı vardır bizim ihtimal vermemizle vermemiz önemli deildir akıntında çoksa bence gebesin hemen test yap ne duruyosun ben çatlardım haa
bende aynıyım canıkom bekle bakalım..
negatıf görmeye okadar alıştımkı negatıf görup uuzlmek ıstemıyorum canımbenım eşim azospermdı ama ıkı aydır bıtkısel beslenıyordu gecenkınde yuvarlak hucre cıktı acaba dıyorum rabbım nasipmi eyledı çünkü 1 sperm ve 1 yumurta arıo doktorlar bıle off bılemedım kafam karısık çokk eşime bısı demıorum zaten ama boğazımda cok acıldı devamlı yemek yıyesım var kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?