Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şu ibrahim saraçoğlunun bir bitki seti var 180 lira mı ne, o benim kafama takılıyor, madem bukadar pahalıysa bir işe yarıyordur diye düşünüyorum. tedavilere okadar para verdik olmadı, birde bunu denesek, yani düşünki özel muayenehaneye gittin o parayı verdin , onu düşünerek ve tabi maddi durumları yoklayarak birde bunu dene derim

kız yasemin paraları seccadenin üstünde saymayı biliyonda yüz görümlüğünü niye bilmiyon..:))

yapamadınızmı kızzz neyse adet yerini bulmuş ozaman

amannn yaseminnn oturup para sayana kadar kaptaydında yüzünü göstermeyeydin :)))))))))))

anacım psikolog bu kız yaa, bak önce nasıl kafasını dağıtmaya odaklanıyor, sonra sağlam kafa ile doğru karar almasını sağlayacak gamzeciğimin.
helal sana kuşum

kız yasemin paraları seccadenin üstünde saymayı biliyonda yüz görümlüğünü niye bilmiyon..:))

yapamadınızmı kızzz neyse adet yerini bulmuş ozaman

amannn yaseminnn oturup para sayana kadar kaptaydında yüzünü göstermeyeydin :)))))))))))

heyy benim akılsız kafam, evet valla insan o çeğreklerden boğazına bi beşi biyerde taktırırdı dimi, ama yokkkk kurtuldu sanmasın, bak ben neler ediyorum bu gece ona. banane vakti geçmiş ve kazaya kalmış olarak alırım ben yüz görümlüğümü, bu gece onu yüzüm kapalı olarak karşılayacağım işten gelince, o da soracak tabi, ondan sonra açıcam mevzuyu :)
Meraklı nazanıma bak sen , heee yapamadık, olmuyo diye bide yine ağladım ben :))))))) ne salağım yani olmuyosa olmuyo ne ağlıyosun, sana ne yapamayan otursun ağlasın dimi :)))))))))))))

hele dediğine bak..ee sonra ne oldu..yine olan sana olmadımı..sanki o gün yapamadı ertesi gün??ınınınınınn

cnm hadi anlat sonraki konuyu da kafalar dağılmışken rahatlayalım

ben mi anlatacam yasemin mi anlamadım?/aydınlat bi beni:))???

geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye şekerim aglamasan şaşardım yasemin :)))))))))) acıdımıki kızzzz :)))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar dunden berı sol kasığımda ağrı var sankı bısı batıo ve bıanda bıcak sokuolar gbı acı verıo snra gecıo anlayamadım gttı..günümde geçtı adet olamadığım ıcınmı oluyordur dıe dusunuyorum hamılelık olabılırmı dıe gecırıyorum ıcımden ama yokya değilimdir dıe dusunup vazgecıuorum dusunceden afedersınız akıntımda fecı şekılde gelıo anlayamadım gttıı

hem yasemiiiiiinn sonradan alınmıyo öyle..öyle olsaydı ben bi bankacı olarak bloke koyardım hesabına, sonra ihtar çeker tahsil ederdim:)) nazanında dediği gibi geçti borun pazarı..

ama benimki bana bi sürpriz yapsa çok sevinirim..hani bi topik varya, o şimdi burayı okuyor olsaydı ne yazardın diye,

ben yazardım ki (HUU duyduk duymadık deme) önce bi seni seviyorum de, sonra bana evlenme teklif et, sonrada akşamısı bana yüz görümlüğü al.. aaa arkadaş ben istiyorumki herşey güzellikle olsun ama yok..illa da ağzımızla söyleyecez..bi laf varya ağzımla söyliyim neremle yiyim diye..söyledikten sonra hiç bi kıymeti kalmıyo..ama sen yinede bi güzellik yapablirsin:))

korunmayan kadının her ay hamile olma olasılıgı vardır bizim ihtimal vermemizle vermemiz önemli deildir akıntında çoksa bence gebesin hemen test yap ne duruyosun ben çatlardım haa

bende aynıyım canıkom bekle bakalım..

korunmayan kadının her ay hamile olma olasılıgı vardır bizim ihtimal vermemizle vermemiz önemli deildir akıntında çoksa bence gebesin hemen test yap ne duruyosun ben çatlardım haa

negatıf görmeye okadar alıştımkı negatıf görup uuzlmek ıstemıyorum canım benım eşim azospermdı ama ıkı aydır bıtkısel beslenıyordu gecenkınde yuvarlak hucre cıktı acaba dıyorum rabbım nasipmi eyledı çünkü 1 sperm ve 1 yumurta arıo doktorlar bıle off bılemedım kafam karısık çokk eşime bısı demıorum zaten ama boğazımda cok acıldı devamlı yemek yıyesım var kızlarr

rabbim kimlere neler nasip ettiki bu ay olmasada başka bir ay elbette verecek bebegini tekki sen ümidini kesme hadi bakalım inş. iyi şeyler sebep oluyordur bu belirtilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…