Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bak gene açmış kötekliksin haa bende namaza kalkcam kalkamıyommm:))))))

Nazan inanir misin kötekliksin lafını köfteliksin anladım maruz gör yatlim iki aydır acim ben ya kalk kalk namaz beklemez hatta bütün kizlar kalkın gidin ya aklım burda kaliyo benim isimi de yapamıyorum off ya:2::2::2:

rabbim kimlere neler nasip ettiki bu ay olmasada başka bir ay elbette verecek bebegini tekki sen ümidini kesme hadi bakalım inş. iyi şeyler sebep oluyordur bu belirtilere

nşllhh canımmm inşllh eved rabbımden ümit kesılmez rabbım OL dedimi hersey OLUR canım dualarımla dualarımızla bebeğimizi bekliyoruzz ınşllh müjde verırız canımm

cnm yasemin anlatacaktıya sonra onlanları
haaaaaaaaaaa tamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm:))

inşallah belirtiler onadır..ihtimali kaybetme ama kendini dinleme..kendini dinledikçe inan bana belirti çıkıyo..valla bak..benim adım bu nedenle psikolojik hamile..ben kendimi psikolojikmen hamile hissediyorum..midem bulanıyo başım dönüyo, acıkıyorum sinirleniyorum, yorumda yorum:))

kız bukettt geçtimi günün hadi kızlar ya patlatın bi çifte bebiş ohh bayram edelimm

yaa geçtimi şaştımı anlamadım..bugün leke omuştu ama..heveslenme..ne yazıkki lekeliyim şuan..anlıma sürülen bu lekeyi temizlemem lazım:))) bir an önce ya hamile kalmalı yada adet olmalıyım..

kızlarr dan die ban yersem dualarınızı okurum beni unutmayım emi anacımm :)))))))))))

kız niye olsunn:)

hele dediğine bak..ee sonra ne oldu..yine olan sana olmadımı..sanki o gün yapamadı ertesi gün??ınınınınınn
ben mi anlatacam yasemin mi anlamadım?/aydınlat bi beni:))???
yok kız ertesi güne bırakırmıyın gece 11 itibari ile işlem tamamdır
geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye şekerim aglamasan şaşardım yasemin :)))))))))) acıdımıki kızzzz :)))))))))))))
yok kız beceremedik ya sinir oldum ondan ağladım buseferde ayy ne sulugözmüşüm beee
anammmm bukadar yasinler okunuyor sana elbette hamiş olacaksın başk a ne olabilirki deliye bak sen yaaa hemen test yap koşşşşşşşşşşş.
bu arada 1 tane yasin okudum bugün yazdın dimi.
cnm yasemin anlatacaktıya sonra onlanları
yok kız karoıştırdın sen, buket anlatacaktı
kızlarr dan die ban yersem dualarınızı okurum beni unutmayım emi anacımm :)))))))))))

topik komple banlanacak o olacak bence. hele ben topiğin başı gibi görünüyorum birde isim olarak, bide anlattığım konulara bak ayy ne ayıp tövbe tövbe , ama konuyu başlatan sensin Allahtan, ben az ceza alırım

selamlar kızlaaaarrrr...
canım kimseye çaktrımadan yaptırsana bir test belli mi olur inşAlllah.
Hadi güpgüzel bir haber ver. bu akşam eve gidince yasin i okuyacağım inşAllah..

Gamzee negatif çıkmış sonuç hakkımızda hayırlısı olsun.. Mevlam inşAllah sonraki aya verir bebeğini inşAllah..

Aslı duanı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder..

Çok kaynatmışsınız hee gerçektende bende anlatıcaaamm düğün oldu vs.. evimize geldik.. neyse kuzenler vardı gittiler.. işte vakit geçirdik falan tammm yattıkk ben dedim ki ayy yapamıcaam çok gerildim dedimm ayy o akşam eşimle sarıldık uyudukk ertesi günn balayına gittik uyudum yine erkendenn sonraki gecede erkenden uyudum en son döneceğimiz gece eşim dedi ki istersen gidince psikiyatriye gidelimm öylelikle oldu çok şükür.. sabreden dervişş, muradına ermiş

canım daha önce dınlıodum kendımı varmıkı dıodum ama nedense buay pek dusunmuorum dınlememeye calısıyorum daha önce sımdıye kdr test yapardım nıyeyse busefer yapmıyorum tuhaf hale geldım varsada ınanmıcam :)

İnşallah yemezsin TATLIM yersende merak etme biz buralardayiz seni unutmayız helede karanlık yerlerini

kız mesuuuuuudeeeeeeee,,lafı giydirmişin haaa...kız nazaaaaaaaaaaaaann çok fena haa...(fesatım bet fesatım fesatım fesatım herkese fitne veririm veririm of)

kız yasemin konuyu başlatan bendim:))hihihihhi

psikiyatriye gidelim haaa çok komik adam umudu kesmiş artık demekki

bende bu ay öyle oldum..kendimi tuttum..3 gün geçmişken test yaptım( 3 gün kala test yapan ben) havamı aldım..bu günde olmazsam yarın kana giderim diyodum..ama an itibariyle lekelenmiş bulunmaktayım..(aman yerleşme demeyin gözünüzü seveyim bak:))

canlarım birde diyoruz bebek olmuyor bu kadar gerdek odası facialarından sonra çocuğun normal olması olmazdı biraz tat tuz lazım

ayy iyi bari kız, bak bugün bi arkadaş anlattı topikte ,ilk gece sıkışmalar oluyormuş bu stresten dolayı , iyiki yapıp ta sıkışıp kalmadınız afferim sana, kocan olaya profesyonel yaklaşmış

canım benımde 5gun gectı hala yapamadım test.. busabah ruyamda test yapıodum hamıleydım kalktım hala yapmıyorum umudum yokya ertelıyorumm

İnşallah yemezsin TATLIM yersende merak etme biz buralardayiz seni unutmayız helede karanlık yerlerini
giremedigim karanlıkları dişli olanlarından annecimmmmm

inş.hayırlı haberlere vesile olsun
okadar konuştuk konuyu açtı nolur ne olmaz ben söyleyeyimde yarın sabah açamazsam
kalleşşşşş
hahhaha çok hoşsun yaa.. banlanırsanız ben tek başıma korkarım buradaa

korkma korkma biz hemen gidip gelcez :))))))

kız yasemin konuyu başlatan bendim:))hihihihhi
anammm senmiydin devrelerim yandı genei bi telefona bak, bi çizim yap, bi mail at pardon
canlarım birde diyoruz bebek olmuyor bu kadar gerdek odası facialarından sonra çocuğun normal olması olmazdı biraz tat tuz lazım

aynen öyle yani, bukadar ekşından sonra bebek bizim ailemize gelmeye korkuyordur

yazık daaa adam napsınnn dön dön uyu dön dön uyu neyseki muradına ermiş :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…