- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.281
bak gene açmış kötekliksin haa bende namaza kalkcam kalkamıyommm:))))))
kızlarr dan die ban yersem dualarınızı okurum beni unutmayım emi anacımm :)))))))))))
rabbim kimlere neler nasip ettiki bu ay olmasada başka bir ay elbette verecek bebegini tekki sen ümidini kesme hadi bakalım inş. iyi şeyler sebep oluyordur bu belirtilere
haaaaaaaaaaa tamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm:))cnm yasemin anlatacaktıya sonra onlanları
negatıf görmeye okadar alıştımkı negatıf görup uuzlmek ıstemıyorum canımbenım eşim azospermdı ama ıkı aydır bıtkısel beslenıyordu gecenkınde yuvarlak hucre cıktı acaba dıyorum rabbım nasipmi eyledı çünkü 1 sperm ve 1 yumurta arıo doktorlar bıle off bılemedım kafam karısık çokk eşime bısı demıorum zaten ama boğazımda cok acıldı devamlı yemek yıyesım var kızlarr
kız bukettt geçtimi günün hadi kızlar ya patlatın bi çifte bebiş ohh bayram edelimm
kızlarr dan die ban yersem dualarınızı okurum beni unutmayım emi anacımm :)))))))))))
yok kız ertesi güne bırakırmıyın gece 11 itibari ile işlem tamamdırhele dediğine bak..ee sonra ne oldu..yine olan sana olmadımı..sanki o gün yapamadı ertesi gün??ınınınınınn
ben mi anlatacam yasemin mi anlamadım?/aydınlat bi beni:))???
yok kız beceremedik ya sinir oldum ondan ağladım buseferdegeçti borun pazarı sür eşeği niğdeye şekerim aglamasan şaşardım yasemin :)))))))))) acıdımıki kızzzz :)))))))))))))
anammmm bukadar yasinler okunuyor sana elbette hamiş olacaksın başk a ne olabilirki deliye bak sen yaaa hemen test yap koşşşşşşşşşşş.kızlar dunden berı sol kasığımda ağrı var sankı bısı batıo ve bıanda bıcak sokuolar gbı acı verıo snra gecıo anlayamadım gttı..günümde geçtı adet olamadığım ıcınmı oluyordur dıe dusunuyorum hamılelık olabılırmı dıe gecırıyorum ıcımden ama yokya değilimdir dıe dusunup vazgecıuorum dusuncedenafedersınız akıntımda fecı şekılde gelıo anlayamadım gttıı
yok kız karoıştırdın sen, buket anlatacaktıcnm yasemin anlatacaktıya sonra onlanları
negatıf görmeye okadar alıştımkı negatıf görup uuzlmek ıstemıyorum canımbenım eşim azospermdı ama ıkı aydır bıtkısel beslenıyordu gecenkınde yuvarlak hucre cıktı acaba dıyorum rabbım nasipmi eyledı çünkü 1 sperm ve 1 yumurta arıo doktorlar bıle off bılemedım kafam karısık çokk eşime bısı demıorum zaten ama boğazımda cok acıldı devamlı yemek yıyesım var kızlarr
İnşallah yemezsin TATLIM yersende merak etme biz buralardayiz seni unutmayız helede karanlık yerlerini
yok kız ertesi güne bırakırmıyın gece 11 itibari ile işlem tamamdır
yok kız beceremedik ya sinir oldum ondan ağladım buseferdeayy ne sulugözmüşüm beee
anammmm bukadar yasinler okunuyor sana elbette hamiş olacaksın başk a ne olabilirki deliye bak sen yaaa hemen test yap koşşşşşşşşşşş.
bu arada 1 tane yasin okudum bugün yazdın dimi.
yok kız karoıştırdın sen, buket anlatacaktı
topik komple banlanacak o olacak bence. hele ben topiğin başı gibi görünüyorum birde isim olarak, bide anlattığım konulara bak ayy ne ayıp tövbe tövbe , ama konuyu başlatan sensin Allahtan, ben az ceza alırım
selamlar kızlaaaarrrr...
canım kimseye çaktrımadan yaptırsana bir test belli mi olur inşAlllah.
Hadi güpgüzel bir haber ver. bu akşam eve gidince yasin i okuyacağım inşAllah..
Gamzee negatif çıkmış sonuç hakkımızda hayırlısı olsun.. Mevlam inşAllah sonraki aya verir bebeğini inşAllah..
Aslı duanı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder..
Çok kaynatmışsınız hee gerçektende bende anlatıcaaammdüğün oldu vs.. evimize geldik.. neyse kuzenler vardı gittiler.. işte vakit geçirdik falan tammm yattıkk ben dedim ki ayy yapamıcaam çok gerildim dedimm ayy o akşam eşimle sarıldık uyudukk ertesi günn balayına gittik uyudum yine erkendenn sonraki gecede erkenden uyudum en son döneceğimiz gece eşim dedi ki istersen gidince psikiyatriye gidelimm öylelikle oldu çok şükür.. sabreden dervişş, muradına ermiş
bende bu ay öyle oldum..kendimi tuttum..3 gün geçmişken test yaptım( 3 gün kala test yapan ben) havamı aldım..bu günde olmazsam yarın kana giderim diyodum..ama an itibariyle lekelenmiş bulunmaktayım..(aman yerleşme demeyin gözünüzü seveyim bak:))canım daha önce dınlıodum kendımı varmıkı dıodum ama nedense buay pek dusunmuorum dınlememeye calısıyorum daha önce sımdıye kdr test yapardım nıyeyse busefer yapmıyorum tuhaf hale geldım varsada ınanmıcam :)
yok kız ertesi güne bırakırmıyın gece 11 itibari ile işlem tamamdır
yok kız beceremedik ya sinir oldum ondan ağladım buseferdeayy ne sulugözmüşüm beee
anammmm bukadar yasinler okunuyor sana elbette hamiş olacaksın başk a ne olabilirki deliye bak sen yaaa hemen test yap koşşşşşşşşşşş.
bu arada 1 tane yasin okudum bugün yazdın dimi.
:) ınsallah canım tum okuyan arkadaslarımdan ALLAH razı olsun rabbım tez vakıtte meleklerıne kavustursun ınsallah..evet okadar duam varkı belkıde rabbım meleğimi nasıp etmıstır kızlar ınsallahh.. yazdım canım yasini ALLAH RAZI OLSUN güzel yureklı arkadaslarım benım ınsallah hepımız meleğimize kavusuruz halay çekerız burda
selamlar kızlaaaarrrr...
Çok kaynatmışsınız hee gerçektende bende anlatıcaaammdüğün oldu vs.. evimize geldik.. neyse kuzenler vardı gittiler.. işte vakit geçirdik falan tammm yattıkk ben dedim ki ayy yapamıcaam çok gerildim dedimm ayy o akşam eşimle sarıldık uyudukk ertesi günn balayına gittik uyudum yine erkendenn sonraki gecede erkenden uyudum en son döneceğimiz gece eşim dedi ki istersen gidince psikiyatriye gidelimm öylelikle oldu çok şükür.. sabreden dervişş, muradına ermiş
selamlar kızlaaaarrrr...
ah canım ya ınsallah cesaretlenıp test yapar haber verırım :)
bende bu ay öyle oldum..kendimi tuttum..3 gün geçmişken test yaptım( 3 gün kala test yapan ben) havamı aldım..bu günde olmazsam yarın kana giderim diyodum..ama an itibariyle lekelenmiş bulunmaktayım..(aman yerleşme demeyin gözünüzü seveyim bak:))
giremedigim karanlıkları dişli olanlarından annecimmmmmİnşallah yemezsin TATLIM yersende merak etme biz buralardayiz seni unutmayız helede karanlık yerlerini
inş.hayırlı haberlere vesile olsunyaa geçtimi şaştımı anlamadım..bugün leke omuştu ama..heveslenme..ne yazıkki lekeliyim şuan..anlıma sürülen bu lekeyi temizlemem lazım:))) bir an önce ya hamile kalmalı yada adet olmalıyım..
kız niye olsunn:)
kalleşşşşştopik komple banlanacak o olacak bence. hele ben topiğin başı gibi görünüyorum birde isim olarak, bide anlattığım konulara bak ayy ne ayıp tövbe tövbe , ama konuyu başlatan sensin Allahtan, ben az ceza alırım
hahhaha çok hoşsun yaa.. banlanırsanız ben tek başıma korkarım buradaa
anammm senmiydin devrelerim yandı genei bi telefona bak, bi çizim yap, bi mail at pardonkız yasemin konuyu başlatan bendim:))hihihihhi
canlarım birde diyoruz bebek olmuyor bu kadar gerdek odası facialarından sonra çocuğun normal olması olmazdı biraz tat tuz lazım
selamlar kızlaaaarrrr...
Gamzee negatif çıkmış sonuç hakkımızda hayırlısı olsun.. Mevlam inşAllah sonraki aya verir bebeğini inşAllah..
Aslı duanı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?