Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlarım birde diyoruz bebek olmuyor bu kadar gerdek odası facialarından sonra çocuğun normal olması olmazdı biraz tat tuz lazım

vuuuuuuuuuuuuuuuuu,, vaaooww beybi ne gibi tad tuz:))hııı
ayy iyi bari kız, bak bugün bi arkadaş anlattı topikte ,ilk gece sıkışmalar oluyormuş bu stresten dolayı , iyiki yapıp ta sıkışıp kalmadınız afferim sana, kocan olaya profesyonel yaklaşmış

o arkadaşda bendim..babannemin anlattığını paylaşmıştım..

ayyy ben seni resmen hafızamdan silmişim yaaaa, benim için yoksun artık
delimiyim manyakmıyım neyim, seni niye hatırlamıyorum ben yaa müştağı çağırın çabuk

inek şabanın bi filmi vardı adamın biri onu işe alıp dayak atıyodu..siniri geçiyodu..adam sinirlenince mazlumu çağırın banaaaa diye bağırıyodu..şimdide sen..müştağı çağırın çabuk..alsana

benim sorunumu ancak çüştak çözer zaten ohh hoşgelmiş sefa gelmiş canım müştağım benim

ayyy ben seni resmen hafızamdan silmişim yaaaa, benim için yoksun artık
delimiyim manyakmıyım neyim, seni niye hatırlamıyorum ben yaa müştağı çağırın çabuk

cnm kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek valla kızı hatırlama sonra başka konuyla kapama çalış oda olmasın

aslıcım akşam duanı okudum fatihada okudum cnm allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

kız mesuuuuuudeeeeeeee,,lafı giydirmişin haaa...kız nazaaaaaaaaaaaaann çok fena haa...(fesatım bet fesatım fesatım fesatım herkese fitne veririm veririm of)

kız yasemin konuyu başlatan bendim:))hihihihhi

Neye giyemelisin kiz valla giydirmedimnkimseye bişey

yasemin seccade üstünde para saymak çok alemsin
nazancım sende buket gibi bi çokanata kanıyorsan alıyım

varsa bildiği bir numaralar bizede anlatsın ama dimi, hepimizin tada tuza ihtiyacı var

yok anam yok anlatmasın ..an itibariyle çok moralim bozuldu benim bu konuda..

cnm tat tuz derken hayıt otu bçt ateş ölçme gibi ekşinlar cnm benım

anladık..hee..tabi tabi..

ne akşamı şekerim sabah akşammı okucaz bunu ben bilmiyodummm ben sabah 100 tane okudum bitti sandımm
ay bende onu diycektim..
Çüştak ne hakkaten yaaa buket duymasın
Nazancim gunde 1 kere okunacak

duydum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…