- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.321
gelir tabi naapacak..tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer karısının koynudur:))
sabah tartıştık git ananın evine dedim oda giderim hafta sonunuda orda geçiririm dedi bakalım napcak??bizim tilki biraz inatçıdır
ayy buket elensin valla
valla ben iki kere okudum birsey olmaz inşallah fazla dua yane
yok anam yok anlatmasın ..an itibariyle çok moralim bozuldu benim bu konuda..
anladık..hee..tabi tabi..
ay bende onu diycektim..
duydum bile..
ne oldu kız bana mı bozuldun cnm öyleyse çok üzülürüm
yok anacım yok..inan seninle hiç alakası yok..an itibariyle yaşadığım değişken ruh halimle alakalı..:)=)
mesude varya sanada şu telefondan yazmayı bi türlü Öğretemedik..elen ne bee??
kızlar doktora gittim değerim 29 dan 85 e çıkmış 2 günde çok şükür.. coraspirin werdi bide progestan tedbir amaçlı dedi inş bi zararı dokunmaz ...
hoşgeldin cnm aramıza benide hemen aldılardı :))) tez zamanda sende bebişine kawuşursun inş..çok geçmiş olsun....buradaki insanların hikayelerini okudukça belki sen bile haline şükredeceksin yada başka insanların şükürcü olmasına vesile olacaksın..aramıza hoşgeldin..
QUOTE]
Hoşbuldum canım aynen öyle 'Ne büyük derdim var deme , Ne büyük rabbim var de' derdi annanem hep atlattık artık bebeiş istiyoruz
İnşallah hepimizi sevindirsin rabbim
Bende iyiki buldum burayı diyorum inan
hayırlısı aynen cnm allah büyüktür tez zamanda inş dualarını eksik etme bizde etmeyiz inş:))kızlar sonuç çıkmış negatif hayırlısı artık
aminn inşş allahın izniyle...Cok guzel canim merak etme o ilaclarin bi zarari olmaz.
anammmm evden koca kovan kız ilk defa sinemalardasabah tartıştık git ananın evine dedim oda giderim hafta sonunuda orda geçiririm dedi bakalım napcak??bizim tilki biraz inatçıdır
Buket kız vallahi gene eski eksik duyguların depreşmiş senin bi hayli, anacım yok salak değilsin bak bana evleneli 2.5 sene oldu daha bu akşam yüzümü kapatıp yüz görümlüğü istiycem.BİRİLERİ OKUSUN DİYE PAYLAŞTIM
bende kendiminkini anlatayım..ben;; 6 senelik sevgilim 2,5 senelik nişanlım 5 senelik eşimden hiç evlenme teklifi almadım:))buradakileri okuyorum da bizim evleneceğimiz belliydi ama teklifin ne zaman geleceğini bekliyordum felan yazmış arkadaşlar, bizimde evleneceğimiz belliydi ama ben hala bekliyorum o teklifi:)):123:çok ucuza gittim arkadaş..:))
sorsan bazı erkeklere böyle şeyleri beceremem felan derler, yada benimki doğumgünleri kutlamayı ve hediye almayı bilmez beceremez..aslında hiç bişeyi kutlamaz..yada hediye almaz..onun aldığı hediyeler spontane hediyeler olur.her an olabilir..her yerden çıkabilir..yada en azından bi zamanlar öyleydi:)) ama olsun ben onun yüreğini seviyorum..benim hediyem zaten kendisi..
ama halaaaaaaaaaa daha o teklifi bekliyorum arkadaş..salakmıyım?/evet salakım:)):)):123:
mesudecim senin bu telefon buseferde buketi elemiş baksanaAyy buket elensin valla
ANIM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞALLAH, EŞİMDE GİRECEK SINAVA, iikinize birden dua edeceğimAslıcım duanı okuyorum canım Allah kabul etsin baban içinde dua edeceğim..
Kızlar cumartesi ve pazar açıköğretim sınavlarım var Dualarınızda benide hatırlayın.
kızlar doktora gittim değerim 29 dan 85 e çıkmış 2 günde çok şükür.. coraspirin werdi bide progestan tedbir amaçlı dedi inş bi zararı dokunmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?