Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BİRİLERİ OKUSUN DİYE PAYLAŞTIM

bende kendiminkini anlatayım..ben;; 6 senelik sevgilim 2,5 senelik nişanlım 5 senelik eşimden hiç evlenme teklifi almadım:))buradakileri okuyorum da bizim evleneceğimiz belliydi ama teklifin ne zaman geleceğini bekliyordum felan yazmış arkadaşlar, bizimde evleneceğimiz belliydi ama ben hala bekliyorum o teklifi:)):123: çok ucuza gittim arkadaş..:))
sorsan bazı erkeklere böyle şeyleri beceremem felan derler, yada benimki doğumgünleri kutlamayı ve hediye almayı bilmez beceremez..aslında hiç bişeyi kutlamaz..yada hediye almaz..onun aldığı hediyeler spontane hediyeler olur.her an olabilir..her yerden çıkabilir..yada en azından bi zamanlar öyleydi:)) ama olsun ben onun yüreğini seviyorum..benim hediyem zaten kendisi..

ama halaaaaaaaaaa daha o teklifi bekliyorum arkadaş..salakmıyım?/evet salakım:)):)):123:

sabah tartıştık git ananın evine dedim oda giderim hafta sonunuda orda geçiririm dedi bakalım napcak??bizim tilki biraz inatçıdır

anaaaaaam hakkaten mi kız..adamı koydun kapıyaaa..pee..gelmezse sende ona ilk gece nasıl yalvardığını anlatırsın:))şaka şaka..deme sakın öyle bişeyy..bence kavgada bile söylenmemeli böyle şeyler

EŞİNİZE EN SON NE ZAMAN SENİ SEVİYORUMDEDİNİZ..
eğer sorulan 'seni seviyorum' cümlesinintelaffuzu ise ben en son 10 gün önce söyledim..ama eşim en son 10 sene öncesöylemişti:))

aslında çoğu zaman bu cümlenin yerinitutacak şiyler vardır diye düşünüyorum..bir anlık bir bakış, hiç olmadık bizamanda size bakan bi gülüş, gece yatarken sizi ısıtan bir kol yada yüzünüzdehissettiğiniz nefesde olabilir..

ama bu kadarda uzatılmaz ki canım..10 yıl:))

Aslı'cım duani okudum rabbim evine huzur ve bereket versin, hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin, babanin mekani cennet olmuştur insallah

Kızlar geçmişi okudum çok güldüm :)))))) buket I love you baby :))) allah hepinizin iyiliğini versin ve bide hepinize en az 3 çocuk versin insallah insallah :)

Son düzenleme:
Aslıcım duanı okuyorum canım Allah kabul etsin baban içinde dua edeceğim..

Kızlar cumartesi ve pazar açıköğretim sınavlarım var Dualarınızda benide hatırlayın.

kızlar doktora gittim değerim 29 dan 85 e çıkmış 2 günde çok şükür.. coraspirin werdi bide progestan tedbir amaçlı dedi inş bi zararı dokunmaz ...

sabah tartıştık git ananın evine dedim oda giderim hafta sonunuda orda geçiririm dedi bakalım napcak??bizim tilki biraz inatçıdır
anammmm evden koca kovan kız ilk defa sinemalarda vay cadalozum benim yaa, hayırdır neye sinirlendirdi seni bukadar???
Buket kız vallahi gene eski eksik duyguların depreşmiş senin bi hayli, anacım yok salak değilsin bak bana evleneli 2.5 sene oldu daha bu akşam yüzümü kapatıp yüz görümlüğü istiycem. salaklıkta sınır yok yani, yalnız hissetme kendini
Ayy buket elensin valla
mesudecim senin bu telefon buseferde buketi elemiş baksana
Aslıcım duanı okuyorum canım Allah kabul etsin baban içinde dua edeceğim..

Kızlar cumartesi ve pazar açıköğretim sınavlarım var Dualarınızda benide hatırlayın.
ANIM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞALLAH, EŞİMDE GİRECEK SINAVA, iikinize birden dua edeceğim
kızlar doktora gittim değerim 29 dan 85 e çıkmış 2 günde çok şükür.. coraspirin werdi bide progestan tedbir amaçlı dedi inş bi zararı dokunmaz ...

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kız şimdi ben seni hamişler listesine alayımmı ne yapayım ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…