Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne bilim al istersen :)) allah büyüktür :))

Elemiş valla benim sucum değil yasemincim ne yapayım iPhone mağduru oldu
MasallAh yeni yılın ilk Hamişi tabi yaz yaz

anammmm evden koca kovan kız ilk defa sinemalarda vay cadalozum benim yaa, hayırdır neye sinirlendirdi seni bukadar???
:
gece gezmeye gitcekti bende gitmesini istemedim alkollü bi yer oda gidicem dedi bende gidersen benim evime gelme ananın avine git dedim (burasıda anasının evi ama neyse)öyle işte canım.

kızlar doktora gittim değerim 29 dan 85 e çıkmış 2 günde çok şükür.. coraspirin werdi bide progestan tedbir amaçlı dedi inş bi zararı dokunmaz ...

ovyyi super, Allah devamini nasip etsin insallah, coraspirini niye verdi, ne kadar icman gerekmis? Merak ettim işte

gece gezmeye gitcekti bende gitmesini istemedim alkollü bi yer oda gidicem dedi bende gidersen benim evime gelme ananın avine git dedim (burasıda anasının evi ama neyse)öyle işte canım.

Tümaycım umarim eşinle aran düzelmiştir, geldi mi eve?

ovyyi super, Allah devamini nasip etsin insallah, coraspirini niye verdi, ne kadar icman gerekmis? Merak ettim işte

yok canım gelmedi o kadar büyük bişey değil ya ufak bir tartışma

ne bilim al istersen :)) allah büyüktür :))
kuşum hamilelik takvimi yap bari ozaman, doğuraccağın tarih filan çıksın ortaya hemen alıcam bekliyorummmm

aaa alkollü malkollü yerlere öyle bide tek başına gidilirmi hiç, iyi yapmışsın, sonra orda bi eskort kız gelicek yalnızmısınız falan filan diye götürücek adamı Allah korusun ayyyyy

Burcu doğru diyosun kız yangına körükle gitmişim bende çok özür diliyorum. Hani derler ya içki kötülüklerin anasıdır diye, ben çok korkarım içkiden, içki içen adamdan. Allah korusun öyle yerlere gide gide insan 1-2 derken başlar, onun için yüz vermemek lazım, tümaya o bakımdan destek verdim.
Bu arada senin adının yanına küçük yazdım listede, 2 burcu karışmayın diye, sen artık bizim ufaklık burcusun anlaştıkmı

Aslıcım canım dualarını şimdi okudum, baban içinde fatiha okudum Allah mekanını cennet etsin inşallah, rabbim onu cennetine koysun, Allah bütün anne ve babaları cennetine koysun inşallah...

canım tepkim işe yaramadı galiba gelmedi eve baksana

canım ben alkole çok karşıyım ne olursa olsun tıpkı senin dediğin gibi korkuyorum bitadına bakla başlar bu şler devamı gelir allah korusun inşallah vay yasemin vay beni gelayan getiriyorsun ha ama çok haklısın oralarda her türlü şeyler var

ewet cnm gördüm küçük yazmışsın ya bu cüsseylede ne küçük olurum ya

anammm ders verelim derken adamı evden kaçırdık desene tövbe tövbe, ara bari numaradan kız,
aramam canım o benim dayanamayıp arayacağımı düşünüyor bugüne kadar hep ben alttan aldım umursamaz davranırsam bu sefer o peşime düşüyor bakalım bugün ne yapıcak

kız gitti adam belki anasının yanındadır kaynananı ara sor

hele onu hiç aramam ona kalsa erkeğin içmesi çok normal bişey çünkü kayınbabam alkol kullanıyormuş sonradan bırakmış. kayınvalideme göre gençken istediğini yapsın yaşlanınca durulur mantığı var

iyi geceler kızlar ben namazımı kılayım sonrada gülün söylediği tesbihi çekip asıcam sizi seviyorum..
ayrıca buketimin söylediği gibi......... tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer karısını koynudur :))))

aminnnn :))cnm ilk gebeliğimin düşük olduğunu dedim acaba dedim kan pıhtılamşasından olabilir mi öğrenebilirmiyiz dedim.öğrenemeyiz dedi gerek yok şimdilikk dedi onun için dediki coraspirin iç günde 1 tane yazdı reçeteye işte..dedim her hangi bi zararı olurmu faydadan başka bişesi olmaz dedi ..ama yalan yok yinede tedirginim karar weremedimm ...ne kadar içmem gerektiğini bilmiyorum 2 hafta sonra gidecem işte o zamana kadar içeceğim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…