- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.361
kızlaaar ya olmaz ama hep ben yokken konuşuluyor bütün güzel sohbetler bende anlatıcam banane,
bizim düğünde ben pek bi döktürdüm ağzım kulaklarımda,düğün bitti arabaya biniyoruz milletle vedalaşıyoruz ben hala gülüyorum arabaya bindik biraz gittik benim kafaya dank etti başladım yol boyunca ağlamaya neyse eve geldik amcalar,yengeler,halalar falan hep birlikte fazla durmadılar gittiler giderken benim amca kızı beni yine ağlattı onlar gitti ben ağladım baya,benim adam biraz konuşmaya çalıştı beni sakinleştirmek için yok adamıda tersledim bi güzel bu sustu hiç konuşmuyor,öncesindede biz konuşmuştuk ben o gece olmasın dedim o illa olsun dedi,baktım adam yattı uyuyo,durdum duramadım baktım böyle olmayacak dedim gelinliğimi çıkar,saçımdaki tokaları çıkar odaya gittik ben yüz görümlüğü bekliyorum adam bana hiçbişy almamış yok diyorum ben istiyorum para vereyim diyor yok olmaz diyorum ben yüz görümlüğü isterim bi güzel fırçaladım bunu bide başladım ağlamaya sen bana niye almadın yüz görümlüğü nasıl unutursun adamın burnundan getirdim ilk geceden,neyse çıkardım ben üst başı namaz falan kıldık sonra giriştik ama yok olmuyor bir türlü, denedik biraz olmadı bıraktık,ben tabi sabahına yine ağlııyorum beceremedim yapamadım vajinusmusum herhalde diye (benim hasta bir arkadaşım var beni çok korkutmuştu kesin sende benim gibi olursun diye) sonra sustum tabi zaten o gece yola çıktık balayı için artık ordada denedik ama bizimki anca 15 gün sonra oldu
hala daha adamın başına kakarım yüz görümlüğü almadın diye, aslında orda amaç yüzgörümlüğü değildi sanırım,olayı biraz daha geciktirmekti
kuşum hamilelik takvimi yap bari ozaman, doğuraccağın tarih filan çıksın ortaya hemen alıcam bekliyorummmm
aaa alkollü malkollü yerlere öyle bide tek başına gidilirmi hiç, iyi yapmışsın, sonra orda bi eskort kız gelicek yalnızmısınız falan filan diye götürücek adamı Allah korusun ayyyyy
kız senın hesap nie pasif ben anlamadım:44::44::44:canım ya test elime geçmedi ama belime karnıma ağrılar giriyo adet olcak gibiama yok bişey
düşük yapmış olma ihtimalin varmıIyi geceler kizlar. Uzun zamandr yazamyrm .Kizlar size br sey sormak istiyorum 10 gndur adet oluyorum :*(( anlamadm gtti neden bu ay boyle oldu acaba ? Temizlendm sandm bi baktim camasirim batms kahve rengi pembemsi br aknti sasirdimnkaldm.
ay ne güldüm yorumunu okuyuncaewet cnm gördüm küçük yazmışsın ya bu cüsseylede ne küçük olurum ya
Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..
aminnnn :))cnm ilk gebeliğimin düşük olduğunu dedim acaba dedim kan pıhtılamşasından olabilir mi öğrenebilirmiyiz dedim.öğrenemeyiz dedi gerek yok şimdilikk dedi onun için dediki coraspirin iç günde 1 tane yazdı reçeteye işte..dedim her hangi bi zararı olurmu faydadan başka bişesi olmaz dedi ..ama yalan yok yinede tedirginim karar weremedimm ...ne kadar içmem gerektiğini bilmiyorum 2 hafta sonra gidecem işte o zamana kadar içeceğim kesin.
kızlaaar ya olmaz ama hep ben yokken konuşuluyor bütün güzel sohbetler bende anlatıcam banane,
bizim düğünde ben pek bi döktürdüm ağzım kulaklarımda,düğün bitti arabaya biniyoruz milletle vedalaşıyoruz ben hala gülüyorum arabaya bindik biraz gittik benim kafaya dank etti başladım yol boyunca ağlamaya neyse eve geldik amcalar,yengeler,halalar falan hep birlikte fazla durmadılar gittiler giderken benim amca kızı beni yine ağlattı onlar gitti ben ağladım baya,benim adam biraz konuşmaya çalıştı beni sakinleştirmek için yok adamıda tersledim bi güzel bu sustu hiç konuşmuyor,öncesindede biz konuşmuştuk ben o gece olmasın dedim o illa olsun dedi,baktım adam yattı uyuyo,durdum duramadım baktım böyle olmayacak dedim gelinliğimi çıkar,saçımdaki tokaları çıkar odaya gittik ben yüz görümlüğü bekliyorum adam bana hiçbişy almamış yok diyorum ben istiyorum para vereyim diyor yok olmaz diyorum ben yüz görümlüğü isterim bi güzel fırçaladım bunu bide başladım ağlamaya sen bana niye almadın yüz görümlüğü nasıl unutursun adamın burnundan getirdim ilk geceden,neyse çıkardım ben üst başı namaz falan kıldık sonra giriştik ama yok olmuyor bir türlü, denedik biraz olmadı bıraktık,ben tabi sabahına yine ağlııyorum beceremedim yapamadım vajinusmusum herhalde diye (benim hasta bir arkadaşım var beni çok korkutmuştu kesin sende benim gibi olursun diye) sonra sustum tabi zaten o gece yola çıktık balayı için artık ordada denedik ama bizimki anca 15 gün sonra oldu
hala daha adamın başına kakarım yüz görümlüğü almadın diye, aslında orda amaç yüzgörümlüğü değildi sanırım,olayı biraz daha geciktirmekti
Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..
mesude varya sanada şu telefondan yazmayı bi türlü Öğretemedik..elen ne bee??
canım ben alkole çok karşıyım ne olursa olsun tıpkı senin dediğin gibi korkuyorum bitadına bakla başlar bu şler devamı gelir allah korusun inşallah vay yasemin vay beni gelayan getiriyorsun haama çok haklısın oralarda her türlü şeyler var
senmi benmi igrençsey kıpırdayamızyozda :))))) neysee beterinde beteri oldugunu unutma sadece muayene olcakmısın ben gittim sözde muayene olcam oldum bitti adam spekulumla baktı sonrala eliyle ühühühühühüh
rabbım gusel gunlerı gosterıcek ınsallah hepımıze hoş geldın cnmMerhabalar adım berna kütahyada oturuyorum 2010 yılında evlendim bu sene çocuk planları yaparken hayatımızda ters giden bir takım sorunlar yaşadık bana 2 ay kadar önce rahim kanseri teşhisi kondu ve ben bu teşhisle bir ameliyat geçirdim ameliyata girerken rahimimin %90 alınacağı riskiyle girdim vücudum kaskatı bir vaziyette bir daha çocuk kelimesini bile kaldıramayacağımı düşünerek girdim o ameliyathaneyeneyseki rabbim yüzümüze güldü ben orada o küçücük ihtimalle sağlıklı bir kadın olarak çıktım ameliyat sırasında epeyce büyük bir kitle alındı ve kitle temiz olarak değerlendirildiği için rahim ve yumurtalıklarda hiçbir sıkıntı olmadığı için alınmadı çok dua etmiştim allahım beni duydu çok şükür.
Kötü günlerden sonra neyseki sağlığıma kavuştum ve bu ay artık dr um daha fazla beklemeyin deyince bizde başladık çalışmalara bat ım 12 ocak tarih yaklaştıkca stres artıyor ne yazık ki ama allahım çok büyük bundada yardımcı olacak inşallah...
kızlar tüp bebeğe başlasammı artik kafam çok karışık yoksa 1 ay daha bekliyeyimmi canım sıkıldı üzülmek istemiyorum ALLAH a karşı gelmiş gibi isyan etmiş gibi oluyorum .. yapmamam lazım biliyorum.. beni anlıyorsunuz demi kızlar
sizce başlasammo gitsemmi doktora karar veremiyorummm
canim ben senin yerinde olsam kesinlikle icerdim, cünkü bu haplar bırak zarari faydali, progestan rahim duvarini kalınlaştirır ve bebeğin daha iyi tutunmasini sağlar, coraspirinde bebegin kordonuna Allah esirgesin pıhtı oluşmasini engeller, progestan en fazla 3 ay iciliyor ama coraspirin nekadar iciliyor bilmiyorum canim, ama sen hic aksatma ilaclari, Rabbim insallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunmasini nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?