Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya kızlar gülmekten geberdim ya hepiniz bi alemsiniz valla sabahki testimde çizgi çıkmamıştı ya şimdi tekrar yaptım artık kapı gibi bi tek çizgim var eşime test bozuk galiba diyorum senin ç.şin bozuktur kesin diyor yaa bende ilk geceyi anlatmak isterdim ama benim ilk gecem değil ilk gecelerim var hangi birini anlatayım çok komik ya ablam diyoki olsun siz taksitle yapıyorsunuz böylede olurresmen milletin ağzına sakız oldum bide beni düşünmeyin düğün günü erkenden yatın demiştim :) :):)

kızlaaar ya olmaz ama hep ben yokken konuşuluyor bütün güzel sohbetler bende anlatıcam banane,

bizim düğünde ben pek bi döktürdüm ağzım kulaklarımda,düğün bitti arabaya biniyoruz milletle vedalaşıyoruz ben hala gülüyorum arabaya bindik biraz gittik benim kafaya dank etti başladım yol boyunca ağlamaya neyse eve geldik amcalar,yengeler,halalar falan hep birlikte fazla durmadılar gittiler giderken benim amca kızı beni yine ağlattı onlar gitti ben ağladım baya,benim adam biraz konuşmaya çalıştı beni sakinleştirmek için yok adamıda tersledim bi güzel bu sustu hiç konuşmuyor,öncesindede biz konuşmuştuk ben o gece olmasın dedim o illa olsun dedi,baktım adam yattı uyuyo,durdum duramadım baktım böyle olmayacak dedim gelinliğimi çıkar,saçımdaki tokaları çıkar odaya gittik ben yüz görümlüğü bekliyorum adam bana hiçbişy almamış yok diyorum ben istiyorum para vereyim diyor yok olmaz diyorum ben yüz görümlüğü isterim bi güzel fırçaladım bunu bide başladım ağlamaya sen bana niye almadın yüz görümlüğü nasıl unutursun adamın burnundan getirdim ilk geceden,neyse çıkardım ben üst başı namaz falan kıldık sonra giriştik ama yok olmuyor bir türlü, denedik biraz olmadı bıraktık,ben tabi sabahına yine ağlııyorum beceremedim yapamadım vajinusmusum herhalde diye (benim hasta bir arkadaşım var beni çok korkutmuştu kesin sende benim gibi olursun diye) sonra sustum tabi zaten o gece yola çıktık balayı için artık ordada denedik ama bizimki anca 15 gün sonra oldu
hala daha adamın başına kakarım yüz görümlüğü almadın diye , aslında orda amaç yüzgörümlüğü değildi sanırım,olayı biraz daha geciktirmekti

cnm senin de süpermiş ya yüz görümlüğü yok diye belki 15 gün geç oldu karşılıksız olmaz ki

kızlar kerkese ii geceler ben kaçaryarında giremeyebilirim eşimin sınavı var onunla gidecem ama duayı okurum öptüm hepinizi canlar

yasemincim şimdi yapmak istemiyorum onu haftasınıda bilmiyorum 2 hafta sonra gidiyim de bi her şey yolundaysa allahın izniyle o zaman takwimi yaparım inş:)

Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..

Iyi geceler kizlar. Uzun zamandr yazamyrm .Kizlar size br sey sormak istiyorum 10 gndur adet oluyorum :*(( anlamadm gtti neden bu ay boyle oldu acaba ? Temizlendm sandm bi baktim camasirim batms kahve rengi pembemsi br aknti sasirdimnkaldm.

Iyi geceler kizlar. Uzun zamandr yazamyrm .Kizlar size br sey sormak istiyorum 10 gndur adet oluyorum :*(( anlamadm gtti neden bu ay boyle oldu acaba ? Temizlendm sandm bi baktim camasirim batms kahve rengi pembemsi br aknti sasirdimnkaldm.
düşük yapmış olma ihtimalin varmı

canim ben senin yerinde olsam kesinlikle icerdim, cünkü bu haplar bırak zarari faydali, progestan rahim duvarini kalınlaştirır ve bebeğin daha iyi tutunmasini sağlar, coraspirinde bebegin kordonuna Allah esirgesin pıhtı oluşmasini engeller, progestan en fazla 3 ay iciliyor ama coraspirin nekadar iciliyor bilmiyorum canim, ama sen hic aksatma ilaclari, Rabbim insallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunmasini nasip eder

Ayy özleem na kadar nazlisin 15 gün sonra :))) adam fenalik gecirmiştir :))))

Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..

neyseki 1 günlükmüş, sedacim sen nasilsin canim?

öZLEEEEEEEM DUANİ OKUDUM CANIM,. Allah sana sağlıklı hayırli evlatlar vesrin, gecmişte yaşadığın kötü tecrubelerini unuttursun insallah, evine huzur ve bereket versin

Kübracım, insallah bugün sınavlarının hepsi cok iyi geçer, Allah yardimcin olsun, başarılar

kesinlikle aynı düşünüyoruz nefret ediyorummm alkolden

senmi benmi igrençsey kıpırdayamızyozda :))))) neysee beterinde beteri oldugunu unutma sadece muayene olcakmısın ben gittim sözde muayene olcam oldum bitti adam spekulumla baktı sonrala eliyle ühühühühühüh

kesınlıkle ıgrenc bışey
rabbım gusel gunlerı gosterıcek ınsallah hepımıze hoş geldın cnm

cnm bundada vardır bır hayır ama acele etme ıstersen bı ay daha dene bende oyle dusunuyodum bu ay bıras uzak olmaya calışıcam dınlenıcem bu dusunceden

başladım cnm bakalım hayırlıısı weren allah alan allah ona emanetiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…