Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

süper çok teşekkürler içimde acayip bir boşluk vardı sizlerle paylaşınca rahatladım :)
insan en yakınlarıyla bile paylaşamıyor dualarada eşlik etmek isterim taabi Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin

bedriyecim ve aysuncum kelime-i tevhidleriniz ve dualarınızı okudum Allah tez vakitte sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bedriye ve Aysun'cum
tevhidlerinizi okudum ayrı ayrı 100'er afet. ALlah kabul etsin inşallah, içinize ferahlık içinize umut versin.
göbeğinizede bebiş versin aminn

bedriye ve aysun tevhidlerinizi okudum. Allah kabul eylesin.

çok sağolun kızlar Allah razı olsun

hepimiz senin gibiyiz canım, normal hayatımızda en yakınımıza bile söylesek arkamızdan dedikoduların başlayacağını bildiğimiz için kimseye derdimizi söyleyemeyenlerdeniz. burda hepimizin derdi sıkıntısı aynı olduğu için birbirimize hem destek hem moral hemde arkadaş oluyoruz çok güzel bi şekilde. aynı dili konuşuyoruz yani dua listemiz belirlenince senide eklerim tatlım , sende faydalan bu güzel dualardan bak seninde nasibin varmış ne güzel

ayy yarına hemmenn Allah ım kısmet ederse o zaman banyomuzu yapalım, güslümü alalım.. herkes duysunnn.. yasemin seni kürsüye alalım.. yüksek sesle.. inşAllah Yarabbim şifa olur.. inşAllah Allah ım..

Canlarım, kürsüye çıktım sesleniyorum
:81::81:

Yarın Arefe Günü Gusul Abdesti Alalım Hepimize Şifa Olsun.
Büyüklerimiz öyle derdi, vardır bir hikmeti herhalde bizlerde inanarak yapalım.
Arefe günü banyo yapıp gusul abdesti alınırsa 1 yıl boyunca her türlü hastalıktan dertten korunurmuş insan.
İnşallah bizlerinde vucudunda hamişliğe ne engelimiz varsa onlar temizlensin aksın gittin su ile

Benim annemde hep arefe suyuyla yıkanın iyidir derdi

Bedriye ve Aysun'cum
tevhidlerinizi okudum ayrı ayrı 100'er afet. ALlah kabul etsin inşallah, içinize ferahlık içinize umut versin.
göbeğinizede bebiş versin aminn

Allah razı olsun.. Allah dualarımızı kabul etsin.. inşAllah Yarabbim el açıp dua eden herkesin gönlündekini hayırlısıyla hayırlı tez vakitlerde nasip et yarabbim.. İnşAllah en yakın zamanda hepimiz sağlıklı gebelikler yaşayalım.. Allah ımm ne olur Yarabbim düşük yapanlarada sağlıklı bebekler ihsan eyle.. Allah ım ol dese olacak.. inşAllah bizlerinde vakti zamanı gelmiştir. bu yolda bekletmez, aratmaz.. hayırlısıyla verir bebeklerimizi.. inşAllah Yarabbim...

ayy senii çok seviyorum.. yazmaya çalışırken ben bi baktım kürsüde yaseminnn..

aysuunnn CANIM duanı okudum.. Cenab-ı Allah hayırlı tes vakitlerde sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir evlat nasip etsin Yarabbim..

aramıza hoş geldin sedacım.burda her kes yanı sebepden bulunuyor ya onun için her kes 1-1ni çok-çok iyi anlıyor,onun için ben kendi adıma söylüyorum,ben burda kızlarla çok rahatım.benim gerçek hayatta her şeyi,her günümü böyle paylaşdığım arkadaşlarım yok,onun için en iyi dostlarım burdakı kızlar,hele bir de yüzlerini göre bilsek ne güzel olurdu,ama bazıları bunu istemez sanıyorum,mesela benim için hiç sorun deyil,isteyen her kese onların da göndermeleri karşısında resmimi gönderirim yaniiiii....neyse ki uzn sözün kısası RAHAT OL TATLIMMMM...
FAYDALI BİLGİN İÇİN TEŞEKKÜLER TATLIM,ama ben bunu hiç bilmiyorum,öylece yıkanıcaz ve sonunda güsul mu vericez?ne diycez o zaman?

merhaba kuzularım,her kese hayırlı cumalar diliyorum,çok güzel bir günmüş,her kes 1-1için güzel dileklerde bulunmuş,ben de her biriniz güzeldileklerimi iletiyorum,Allah tüm bebek isteyenlere güzel sağlıklı hayırlı bebekler, hamiş olanlarımıza hayırı hamilelikler,rahat doğumlar nasip etsin inşallah.bir de benim bir sorum olucaktı.cuma saati dediyiniz saat kaçda oluyor canlarım?ben hiç bilmiyorummmm...

bugun sanırım.. sizin okuduğunuz dualarla hafifledim.. içime sevinç geldi.. inanıyorum ki herşey çok güzel olucak.. umut doluyum.
inşallah tatlım benim,inşallah güzel .şeyler baş vericek hayatında,gelicek bebişin en sonunda,rahat ol kuzum,dualarımız seninle...

bugun sanırım.. sizin okuduğunuz dualarla hafifledim.. içime sevinç geldi.. inanıyorum ki herşey çok güzel olucak.. umut doluyum.
oh maşallah canım işte böyle yaaa

tatlım benim cuma vakti dediğimiz hani öğlen ezanından yarım saat filan önce bir sela okunuyor ya, o seladan itibaren öğlen ezanı okunana kadarki o aradaki süre cuma vakti diye biliyorum ben bak mesela istanbulda şuanda sela okunuyor, cuma vakti girdi bismillah , dua vakti başladı yani

gül tevhidini okudum canim dün bitirdim

aysun ve bedriye sizinkileride Insaallah bugün okuyacagim

kusura bakmayin kizlar ise gidiyorum firsatim olmadi kk ye girmeye
hepinizi öpüyorum

Allaha emantsiniz

Cumaniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…