- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.381
teşekkur ederim canım.canım valla şimdi hem burdayım hemde kışlık menemenlık domateslermi temizliyorum.ben iş yapmayı seviyorum ama yalnız ve hiç kımse karışmayacak.kaynanam bazen yardıma çağırıyordu beni yapıyordum ama yok şöyle yap ben öyle sevmem yok böyle ya koca yorğanların sırıdım 3 tanesın bana baktı öğrendi şimdi diyorkı ben biliyordum zaten cesaret etdim 1 de ben yaptım .neden 20 senedi yapmıyordum ben gelıncemı aklına geld canmı sıkıyor resmen .o yuzden eşim bir daha yapma kimese yardım etme bildiyinide bilmiyorum de.bende artık yapmıyorumayy yoksa hamişliktenmi acaba hadi bismillah
valla aklımızdaki ilk mevzu bu olduğu için direk bende hamişliğe yordum
ahh sen ne güzel bir insansın canım yaa, iş yapmayı seven nadir kıymetli insanlardan bir tanesisin sanırım, bende senin tam tersine işten kaçarım
canım artık hiç yaphadi yaa ben hiç sevmem tembelimdir ev işi konusunda, evi temizlemem gerektiği zaman bir erinirim ki sorma gitsin çoğu zaman ertelerim o yüzden
teşekkur ederim canım.canım valla şimdi hem burdayım hemde kışlık menemenlık domateslermi temizliyorum.ben iş yapmayı seviyorum ama yalnız ve hiç kımse karışmayacak.kaynanam bazen yardıma çağırıyordu beni yapıyordum ama yok şöyle yap ben öyle sevmem yok böyle ya koca yorğanların sırıdım 3 tanesın bana baktı öğrendi şimdi diyorkı ben biliyordum zaten cesaret etdim 1 de ben yaptım .neden 20 senedi yapmıyordum ben gelıncemı aklına geld canmı sıkıyor resmen .o yuzden eşim bir daha yapma kimese yardım etme bildiyinide bilmiyorum de.bende artık yapmıyorum.bazende çok üzülüyorum keşki yapsaydım diyorum ama mümkin deyil mutlaka karışır
Buketdemet;btskn neden susuyorsuznuz kızlar.:18::18::18:
canım artık hiç yapma yardımcı birını çağır o yapsın hamişsin artık boş ver.canım keş bende sizin gibi biraz tembel olsam ben çok hareketlıyım o yuzdende zayıfım zaten...
bende şimdi sana imrendim valla yorgan sırımışsın, kışlık menemen yapıyorsun maşallahAllahım bende böyle hamarat olmak istiyorum
maşallah hakkaten yaa, benimde canım çekti varya, ne güzel 41 kere maşallah sana
ay hevesim geldi, akşam eve gidimde bende iş yapayım , sen hep bize böyle gaz ver canım yaa bak kadın olduğumuzu hatırladık valla sayende
canım seninde bayramını kutluyorum.inşeallah hepimizin gKızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum..allah daha nice bayramlar sizlere nasip etsin.. Bir dahaki bayramı da ya kucağınızdakiyle yada göbeğinizdekiyle nasıp etsin..
Hoşçakalın...
hayırlı cumalar kızlar,
aysun,bedriye,ayşe ve bircan dualarınızı okudum. Allahım kabul etsin inşallah...
Allah razi olsun canim sende benim gibi dua gününden önce okuyup bitireyim diyorsunkimsenin hakki üzerimizde kalmasin
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Agzina yüregine saglik
Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum..allah daha nice bayramlar sizlere nasip etsin.. Bir dahaki bayramı da ya kucağınızdakiyle yada göbeğinizdekiyle nasıp etsin..
Hoşçakalın...
inşAllah canım benimm ya.. Cuma ezanı kısmetse bugun 13.15 te okunacak.. yaklaşık 13 dk gibi bi zaman var..
sağ olun kızlar,ben hiç bilmiyordum bunu,iyiki yazmışsınız,gelicek cuma deyerlendiricem inşallah...oh maşallah canım işte böyle yaaa
tatlım benim cuma vakti dediğimiz hani öğlen ezanından yarım saat filan önce bir sela okunuyor ya, o seladan itibaren öğlen ezanı okunana kadarki o aradaki süre cuma vakti diye biliyorum benbak mesela istanbulda şuanda sela okunuyor, cuma vakti girdi bismillah , dua vakti başladı yani
salam meleyim,men qaynanama göre nete gire bilmirem,bugünde bütün gün burda olub.tatlım hamile ola bilirsin.inşallllllllah ya inşallllllllah....selamlar her kese.can ciğerlerim nehayetkı işlerim bitti.yoruldum ufff.sizler nasılsız.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.yasemencim,aynurum,özlemim;demetim canlarım siz nasılsız ;Başım çatlıyor ya.midem bulanıyor;göğüslerim şimdiden ağrımaya başladı hiç iyi diyilim bu gun yorgunluk halsızlık var üstumde...:2::2::2:
yaaaaa,aynen benim kaynanam haaaa,ben de her işi biliyorum,her işi güzelce temiz de yaparım,fakat o yanımda oldumu hemen bana yanlışlar tutmaya çalışır,her seferinde beni çok sinir ediyor,bu günde bir problem yaşadık,ama çok şükür büyümedi.ya benim evimi eliyle silmeye başladı,sonra da ayyyy ne kirliymiş senin bezin,ben de pas-pasla siliorum,onun da tüyleri çıkmış,2gündür suyumuz olmadığı için silemedim,bu günde ben halsiz olduğum için o silmek istedi ve beni çıldırttı....teşekkur ederim canım.canım valla şimdi hem burdayım hemde kışlık menemenlık domateslermi temizliyorum.ben iş yapmayı seviyorum ama yalnız ve hiç kımse karışmayacak.kaynanam bazen yardıma çağırıyordu beni yapıyordum ama yok şöyle yap ben öyle sevmem yok böyle ya koca yorğanların sırıdım 3 tanesın bana baktı öğrendi şimdi diyorkı ben biliyordum zaten cesaret etdim 1 de ben yaptım .neden 20 senedi yapmıyordum ben gelıncemı aklına geld canmı sıkıyor resmen .o yuzden eşim bir daha yapma kimese yardım etme bildiyinide bilmiyorum de.bende artık yapmıyorum.bazende çok üzülüyorum keşki yapsaydım diyorum ama mümkin deyil mutlaka karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?