- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
aaa bak şimdi genelde doğumlarda ortaya çıkıyor diyorsun ve bu bir hamilelik belirtisi olduğunu atlamışsın tatlımkayısı olayını biliyorum..ramazanda dengeler bozuluyorya..bide reglydim sahura kalkmadım felan..yeme düseni bozulunca hemen baş gösteriyo..anlayacağın bu hastalığın tek çaresi ameliyatta, dikkat edersen sıkıntı çekmiyorsun..dikkat etmekle hastalık tamamen yok olmuş olmuyo, ağrı vermemiş oluyo..genelde doğumlarda ortaya çıkan bu hastalık streslede oluşabiliyor keza benim düğünüme 1 hafta kala baş göstermişti..:))
ayyy hayırdır inşallah tatlım yaa, yoksa kalp gözünmü açıldı kız, inşallah gördüğün rüya gerçek olur ayy kıyamam bide foruma resmini bile koymuş süpersin yaaarkadaşlar hepinize günaydııın bugün çok güzel bi rüya gördüm, rüyamda;sabah uyanıp tuvalete gidiyorum aklımatest yapmak geliyor evdede test varmış (normalde yok evde test) hemen yapıyorum tek çizgi hemen çıkıyor testi evirip çeviriyorum silik bi ikinci çizgi görüyorum sonra birden 2.çizgi kıpkırmızı beliriyor ama çizgiler uzun uzun hemen fotoğrafını çekip buraya koyuyorum,herkese de ben hamileyim diye söylüyorum
yok yok korkma seni geçemez hamişlik konusunda, sen birincisin bitanemözlemmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaa???
Aminn inslhhhh canim cook tesekkurederimm.. Ewt listeye eklerseniz cok sevinirimmumarim burasi bana da ugur getirsin ve hepimize insallahh... Benm adım zeliha Yaşım 22 ..
özlemmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaa???
galiba artık bende psikolojik hamileyim
kızlar tabloda buket ve senin yanına psikolojik hamile yazayımmı
millette diycek ki bu ne
galiba artık bende psikolojik hamileyim
yaa bu süper bir isimmiş yaaa hakkten bayıldımayyyyy bu çok hoştu..hadi bi kulüp kuralım..
kendini hamile zannedenler kulübü...
yılmaz erdoğan'ın vizontele filminde vardıya bi deli(kendi oynuyodu).. başkalarına laf atıyodu "psikolojik deli naaberr" diye..şimdi kendimi öyle zannettim.. bak daha doğurmadan hemoroidim var:))buda mekan ve zaman üstü bi belirti olur ancak.. ayy sıyıracam şimdi..
aaa o olmamış işte, hani alnımıza yapıştıracaktık, yada yemek tabağında servis yapacaktık?? orayı atlamışsın, olmaz. sen bu gece yat yine bu şekilde gör tamammıyasemin sorma valla kalp gözümmü açıldı yoksa anca rüyanda görürsün manasında bişeymiydi bilemiyorum, ha birde eşimede süpriz falan yapamıyordum direk koşup yanına söyleyiverdim
sürpriz olsun diyosun yani...bu arada yasemin mesajıma bakabildin mi??
Yalniz bisey sorucam canım Kelimei tevhidi bugun okusam olur mu yoksa okunacak tarih yazmissiniz ozaman mii:44:
Yalniz bisey sorucam canım Kelimei tevhidi bugun okusam olur mu yoksa okunacak tarih yazmissiniz ozaman mii:44:
yasemin benden çok yaşayacan:))
aynurcum ve yasemincim tevhidleriniz tamamdır
allah hepimizin dualarini kabul etsin şu mubarek gun kucaklarımıza bebişlerimizi almayı nasipetsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?