Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Minişlrim guguk kuşunuz geldi, tesbihleri unutmayın canlarım bu arada

aaa bak şimdi genelde doğumlarda ortaya çıkıyor diyorsun ve bu bir hamilelik belirtisi olduğunu atlamışsın tatlım sen kesin hamilesin bak bu çok net bir kanıt ben sana diyim
ayyy hayırdır inşallah tatlım yaa, yoksa kalp gözünmü açıldı kız, inşallah gördüğün rüya gerçek olur ayy kıyamam bide foruma resmini bile koymuş süpersin yaa
özlemmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaa???
yok yok korkma seni geçemez hamişlik konusunda, sen birincisin bitanem
Aminn inslhhhh canim cook tesekkurederimm.. Ewt listeye eklerseniz cok sevinirimm umarim burasi bana da ugur getirsin ve hepimize insallahh... Benm adım zeliha Yaşım 22 ..

tatlım şimdi ismini ve yaşınıda ekleyeceğim, çok memnun oldum zelihacım, inşallah ettiğimiz dualar hürmetine, burda yaşanan kalpten dostluklar hürmetine Allahım dualarımız kabul eder ve en kısa zamanda listemizdeki herkesin yanında hamiş hamiş diye yazar

yılmaz erdoğan'ın vizontele filminde vardıya bi deli(kendi oynuyodu).. başkalarına laf atıyodu "psikolojik deli naaberr" diye..şimdi kendimi öyle zannettim.. bak daha doğurmadan hemoroidim var:))buda mekan ve zaman üstü bi belirti olur ancak.. ayy sıyıracam şimdi..

ama bu rüya olayını abartmıyorum..bir ayda hergece hamile olduğumu yada doğurduğumu gördümm..rüyalarımı hayra yoramadım bile........

yasemin sorma valla kalp gözümmü açıldı yoksa anca rüyanda görürsün manasında bişeymiydi bilemiyorum, ha birde eşimede süpriz falan yapamıyordum direk koşup yanına söyleyiverdim

ayyyyy bu çok hoştu..hadi bi kulüp kuralım..
kendini hamile zannedenler kulübü...
yaa bu süper bir isimmiş yaaa hakkten bayıldım

boşver kız sıyıralım ki kafamız değişsin, bebişler de o sırada bize hiç aklımızda yokken ceeeeeeeeee diyiversinler

yasemin sorma valla kalp gözümmü açıldı yoksa anca rüyanda görürsün manasında bişeymiydi bilemiyorum, ha birde eşimede süpriz falan yapamıyordum direk koşup yanına söyleyiverdim
aaa o olmamış işte, hani alnımıza yapıştıracaktık, yada yemek tabağında servis yapacaktık?? orayı atlamışsın, olmaz. sen bu gece yat yine bu şekilde gör tamammı
sürpriz olsun diyosun yani...bu arada yasemin mesajıma bakabildin mi??

tatlım baktım baktım ekleyeceğim, yılan hikayesine döndü dimi , onlar için değişik bir konsept düşünüyorum onun için aceleye getirmiyorum

yaa göndermesi zor oldu..her seferinde 5000 karakter uyarısı verdi.. ee böyle bi kısıt varsa senin birinci masejında da bu kısıt olacaktır.. onun için dua etkinliğimiz bitince siler başka bi etkinlik ekleriz..joker yani..benim yazdıklarımdada, her bir pasaj için alıntı yapmıştım yazdıklarımızdan ama olmadı olabilemezde..sen beğenirsen koy..yada yine oylama yapalım:)
neyse aceleye getirmiyorum..ulaştımı bi bakım dedim..

Yalniz bisey sorucam canım Kelimei tevhidi bugun okusam olur mu yoksa okunacak tarih yazmissiniz ozaman mii:44:

canım her kişinin yanında tarihi yazıyor, eğer tam gününde okursan tabiki çok daha iyi olur, hepimiz bir ağızdan aynı günde o kişi için dua etmiş oluruz. ama eğer sen dünkü arkadaşımız için okuyamadıysan tabiki bugün okuyup telafi edebilirsin, diğerlerini ise gününde okursan çok süper olur elinden geldiğince. ama olur ya unutursun, bişey olur, ozaman aklına geldiği anda oku tatlım

Yalniz bisey sorucam canım Kelimei tevhidi bugun okusam olur mu yoksa okunacak tarih yazmissiniz ozaman mii:44:

canım yasemin çıktı heralde ben cevap vereyim..biz hergün bir arkadaşımız için tevhid okuyoruz.dün nuradamla için okumuştuk..bu gün yasemin için okuyacağız..senin sıran gelincede senin için okuyacağız..adını verip dileğin için bağışlayacağız..
eğer sen herkesinkini optan okuyacağım diyorsan bence bi sıkıntısı yok..tabloya göre isimlerini vererek okuyabilirsin..
ama yinede diğer arkadaşlarımın fikrinide öğrenmek isterim..yani bu toptan okuma olayında kim ne düşünür bilemem..ama baktığımızda 10 dk bile almıyor..hergün biri için de okusan olur yani..sen bilirsin..önemli olan niyet..

yasemin benden çok yaşayacan:))

ay canım benim sende çok yaşa inşallah sağlıklı ve huzurlu olarak. bu arada bakıyorum sibelin sesi çıkmıyor, arada bi dürtün onu uyuya mı kalıyor ne yapıyor bakalım
birde aynur (nurdamla) eski topiğe mesaj yazmış, özrülerini bildiriyor dün misafirleri varmış girip teşekkür edemedim sizlere demiş, ben cevap yazdım ona ordan, burayada davet ettim gelecek müsait olduğunda
şimdilik çıkıyorum gelcem yine çok geçmeden

Canlarım, ballarım size çok güzel bir dua ile geldim!!!
Cuma duası, yan topikten bir arkadaş paylaşmış bende tesadüfen tam denk geldim, hemen linkten indirdim ve ilk sayfamızda sizinle paylaştım. Bu duayı tam cuma selasından sonra okuyacaksınız. O tavsiye eden arkadaş okumuş, haftaya cuma hamişlik haberini almış maşallah inşallah bizler içinde öyle mucizelere vesile olur kızlar okuyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…