- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
yasemin bu ne güzel bi dua böyle..babanneminde yatmadan önce okuduğu bizede öğrettiği bunun gibi kafiyeli bi dua vardı.. çok beğendim..Allah kabul etsin..
canımmmmm,sen ne kadar hayırlı bir iş görmüşsün böyle,namazımı kıldım,senin için dumaı ettim,zikrimi ettim,bir açdım ki bana topiyi buldurdun,ve ardından da oduayı okudum,ve inan bana gözlerim yaşlarla doldu,bu kadar güzel bir dua olurmu Allahım,bu kadar güzel sözlerle açılan bir topik tabiki hayırlı olacak,senin adına çok sevindim.inşallah ilk hamile haberini de sen verirsin canəm benim.seni tanımasam da içim de senin için kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman bir sevgi birikdi,Allahım o kadar mutlu ve şaşkınım ki,bu sevgi nasıl yarandı böyle....artık benim en gözde topiyim burası....kendi topiyim olsa bile...
niye kimsenin sesi çıkmıyor:44::44::44::44:
ayyy buketcim varya okurken bir anda tüylerim ürperdi tam o "Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya." cümlesini okudum öylece kalakaldım bir anda ayyy ben ne dedim ne güzel dua ettim diye
ALlah kabul etsin inşallah tatlım çok kafiyeli ve içeriği güzel olan bir dua gerçekten
canımmmmm,sen ne kadar hayırlı bir iş görmüşsün böyle,namazımı kıldım,senin için dumaı ettim,zikrimi ettim,bir açdım ki bana topiyi buldurdun,ve ardından da oduayı okudum,ve inan bana gözlerim yaşlarla doldu,bu kadar güzel bir dua olurmu Allahım,bu kadar güzel sözlerle açılan bir topik tabiki hayırlı olacak,senin adına çok sevindim.inşallah ilk hamile haberini de sen verirsin canəm benim.seni tanımasam da içim de senin için kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman bir sevgi birikdi,Allahım o kadar mutlu ve şaşkınım ki,bu sevgi nasıl yarandı böyle....artık benim en gözde topiyim burası....kendi topiyim olsa bile...
benimde tüylerim ürperdi çok hoşuma gitti..çıktısını aldım..şimdi gitip namazdan sonra onu okuyacam..
benimde tüylerim ürperdi çok hoşuma gitti..çıktısını aldım..şimdi gitip namazdan sonra onu okuyacam..
canım soğan suyunun etkisi olabilir, bende içerken değişik şeyler hissediyordum okadar keskin olmasadakızlar bir şey soracağım bu aralar yumurtlama dönemimdi galiba dün ise sondu dün gece kasıklarımda inanılmaz bir ağrı vardı uykumdan uyandım resmen hani adetim yeni bitmese sanki adet olacakmışım gibi anlayamadım bu arad soğan kürü yapıyorum acaba işemi yarıyor
ben yaptım tatlım sen de yap,insanın içi hüzur doluyor ya...Allah yaseminin ne muradl varsa cumaya versin...
Aynurum canım benim, öyle içten yazmışsın ki senin yazdıklarını okurkende vallahi benim gözlerim doldu
nekadar seviniyorum sizlerin böyle beğenmesine, bu topikten feyiz almasına, ve burası sayesinde tek yürek olup birbirimize dualar edip can ciğer dost olmamızatatlım hatırlıyormusun önceki topikte ben vardım ilk sen gelmiştin ve sonrasında diğer arkadaşalarımız akın akın gelmeye başlamıştı, senin elinin, ayağının, dualarının, uğurlu ve hayırlı olduğuna inanıyorum ben. İnşallah topiğimizden en kısa zamanda bol bol hamişlik haberleri çıkar. Kusura bakma deminden beri transa geçmiş gibi Kuran okuyup gözlerimi kapatıp kapatıp dualar ediyordum, şimdi bitti daha. ben her cuma vakti böyle herşeyden elimi eteğimi çekip rabbime yöneliyorum alışkanlık edinmişim, inşallah O da benim dualarıma hayırlısıyla cevap verir en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?