Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin bu ne güzel bi dua böyle..babanneminde yatmadan önce okuduğu bizede öğrettiği bunun gibi kafiyeli bi dua vardı.. çok beğendim..Allah kabul etsin..

yasemin bu ne güzel bi dua böyle..babanneminde yatmadan önce okuduğu bizede öğrettiği bunun gibi kafiyeli bi dua vardı.. çok beğendim..Allah kabul etsin..

ayyy buketcim varya okurken bir anda tüylerim ürperdi tam o "Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya." cümlesini okudum öylece kalakaldım bir anda ayyy ben ne dedim ne güzel dua ettim diye
ALlah kabul etsin inşallah tatlım çok kafiyeli ve içeriği güzel olan bir dua gerçekten

canımmmmm,sen ne kadar hayırlı bir iş görmüşsün böyle,namazımı kıldım,senin için dumaı ettim,zikrimi ettim,bir açdım ki bana topiyi buldurdun,ve ardından da oduayı okudum,ve inan bana gözlerim yaşlarla doldu,bu kadar güzel bir dua olurmu Allahım,bu kadar güzel sözlerle açılan bir topik tabiki hayırlı olacak,senin adına çok sevindim.inşallah ilk hamile haberini de sen verirsin canəm benim.seni tanımasam da içim de senin için kocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaman bir sevgi birikdi,Allahım o kadar mutlu ve şaşkınım ki,bu sevgi nasıl yarandı böyle....artık benim en gözde topiyim burası....kendi topiyim olsa bile...

aynur bulmuşsun topiği..hoşgeldin..

benimde tüylerim ürperdi çok hoşuma gitti..çıktısını aldım..şimdi gitip namazdan sonra onu okuyacam..

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1 hafta kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur. Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Macun yapılık tüketildiğin de anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebeb olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki link te ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Bkz. Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Bu karisimi daha oncede cok duydum ve Bunu uygulayip hamile kalan arkdsm da var Belki de bu vesilesi olmustr Bu ay da tutmazsa bunu deneyecegim arkadaslar Aranizda deneyen varmi acabaa.. İnsallah faydasi olur ..:44:

Aynurum canım benim, öyle içten yazmışsın ki senin yazdıklarını okurkende vallahi benim gözlerim doldu
nekadar seviniyorum sizlerin böyle beğenmesine, bu topikten feyiz almasına, ve burası sayesinde tek yürek olup birbirimize dualar edip can ciğer dost olmamıza tatlım hatırlıyormusun önceki topikte ben vardım ilk sen gelmiştin ve sonrasında diğer arkadaşalarımız akın akın gelmeye başlamıştı, senin elinin, ayağının, dualarının, uğurlu ve hayırlı olduğuna inanıyorum ben. İnşallah topiğimizden en kısa zamanda bol bol hamişlik haberleri çıkar. Kusura bakma deminden beri transa geçmiş gibi Kuran okuyup gözlerimi kapatıp kapatıp dualar ediyordum, şimdi bitti daha. ben her cuma vakti böyle herşeyden elimi eteğimi çekip rabbime yöneliyorum alışkanlık edinmişim, inşallah O da benim dualarıma hayırlısıyla cevap verir en kısa zamanda.

kızlar bir şey soracağım bu aralar yumurtlama dönemimdi galiba dün ise sondu dün gece kasıklarımda inanılmaz bir ağrı vardı uykumdan uyandım resmen hani adetim yeni bitmese sanki adet olacakmışım gibi anlayamadım bu arad soğan kürü yapıyorum acaba işemi yarıyor

benimde tüylerim ürperdi çok hoşuma gitti..çıktısını aldım..şimdi gitip namazdan sonra onu okuyacam..

ALlah kabul etsin inşallah canım oku bol bol dua et hepimize.
Ben deminden beri burda gözüküyordum ama dualarıma dalmaıştım daha şimdi bitti Allah kabul eder inşallah. o yüzden cevap yazamadım hemen kusura bakmayın

rabiacığım cuma vakti sebebiyle transtaydım onun için cevap yazamadım sanada hayırlı cumalar, hoşgeldin tatlım.

Zeliha, çok faydalı bilgiler vermişsin tatlım ALlah razı olsun, ne güzel hepimiz böyle faydalı bilgileri paylaşırsak bu topikte çifter çifter hamişler çıkar inşallah Yalnız çörek otu ile ilgili şöyle birşey duydum araştırma yaparken ben, vucudu kist yapmaya meyilli olan kişiler için kist oluşumunu tetikleyerek kist yapıyor diye okudum birçok yerde, onun için ben korkumdan yapmadım, ama soğan suyunu yaptım ve %100 memnunum, adetlerim düzene girdi ALlahın izniyle soğan kürü sayesinde

canım soğan suyunun etkisi olabilir, bende içerken değişik şeyler hissediyordum okadar keskin olmasada
ben yaptım tatlım sen de yap,insanın içi hüzur doluyor ya...Allah yaseminin ne muradl varsa cumaya versin...

canımsın yaaa aminnnn inşallah bitanem, Allah senin ve diğer tüm arkadaşlarımında ne muradı varsa hayırlısıyla en tez zamanda versin inşallah

arkadaşlar cumanız hayırlı,mübarek olsun inşallah...
yasemincim allah senden razı olsun canım.
iyiki bu topiği açmışsın ve çok şükür ki rabbim banada burada olmayı nasip etti.
bugün paylaştığın cuma duası o kadar güzeldiki gözyaşları ile ettim duamı.
allah senden gani gani razı olsun.gönlündeki tüm muradlarını hayırlısıyla versin inşallah.
bu mübarek günde elimden geldiği kadar dua ettim senin için..
tüm arkadaşlardan allah razı olsun.topiğimizi bol hamişli eylesin inşallah...

ay canım benim,Allah hepimizin muradını versin tez bir zamanda.tatlım ya senin bata az kaldı,hiç belirtiden falan bahs etmiyorsun.sen cerviksi kontrol etme diye bir şey duydunmu?ben bi kere o bür topikte yazmıştım.ben iki aydır kontrol ederek adet olacağımı anlıyordum,şimdi kontrol ettiyim de yumuşak gibi geliyor,bakalım yarına falan ne olacak.

adaşım Allah senden de razı olsun, çok çok mutlu oldum yaa nekadar canı yürekten duygular ile yazıyorsunuz, siz duygulandım deyince benimde hemen gözlerim doluveriyor ayy hamişmiyim yoksa yoksa bende buket gibi psikolojik hamiş mi olmaya başladım
Canlarım el birliği ile birbirimize dualar önerip, kürler paylaşıp, dr tavsiyeleri yapıp, tesbihler çekip, eninde sonunda çok zaman geçmeden hepimiz hamiş olacağız inşallah burası pozitif bir topik, hamilelik içinde en gerekli olan şey buymuş zaten biliyorsunuz

aynurcum senin kelimei tevhidi iftar saati okudum yasemincim seninkinide cumaa saati okudum rabbim kabul eder inş.güzel hberler alırız

arkadaşlar geçen bi topikte gördüm ayeti hırz varmış bilgisayardan çıkarıp yada bilen birine yazdırıp üzerinde taşırsan her muradın olurmuş ayrıca nazardan ve cinlerden korurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…