Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlar tevhidlerinizi okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah

ben yarin evde olamayacagim arkadaslar bayramda annemlerdeyim,daha sonra ya eve gelirim yada gelemem.eve gelemezsem malesef internete girme imkanim olmayacak.

yarin bircan arkadasin ve benim dua günüm. bircancim yarin tevhidin cekecegim Insaallah cektikten sonra haber edemeyecegim malesef.
benim icin okumus ve okuyacak olan arkadaslarada simdiden cok tesekkür ediyorum. Rabbim benim icin ettiginiz dualarin 2 degil 10 katini versin sizlere Insaallah bunu cani gönülden istiyorum. okuyan okuyamayan herkesten Rabbim razi olsun Insaallah.

gecmisi okudum ama alinti yaparak tek tek cevap vermeye vakit bulamadim hakkinizi helal edin.

Allahin isimlerini cekmeyede sabirsizla bekliyorum. sonuc her ne olursa olsun yani neye karar verilecekse ben her sekilde raziyim, yeterki dualarimiz, zikirlerimiz samimi olsun ve hepimize faydasi olsun Insaallah

cok yazdim
öpüldünüz

hayirli bayramlar herkese

baram sekerlerimiz gelsin Insaallahhoop

Son düzenleme:
boş ver canım.ben artık benim işme lütfen karışma dedim ...işinede çağırınca ben yapmıyorum diyorum kızı var yapsın o...canım sen boş ver ya eşinin hatırı için bir şey söyleme bizim oralar biraz bura gibi deyil canım ...ben oranın bazı şeylerini sevmiyorum bazilerini seviyorum.vallah kaynbabamla arkadaş gibiyim beni çok seviyor her şey konuşuyorum kaynbabamla bitanem benim ya keş kayvaldemide çok seve bilsem.eşime hayatmı kurban veririm iyiki onu tanımışım yoksa buralarda kalamazdım eşimin hatırıyçın bazi şeyleri boş veriyorum

Puanı tercihlerindeki 2-3 yere %100 yetiyodu bizde anlamadık neden böyle oldu
Ne kadar zor birşey bu üni. kazanma işleri ya

üzülmeyin desemde zor oldugunu biliyorum insanin sinirini bozuyor ama vardir bundada bir hayir diye düsünün canim. Rabbim bi yerlerden daha güzel kapilar acacakttir Insaallah canim.

Bedriye, Aysun, Bircan, Ayşe, kelime-i tevhidlerinizi okudum, dualarımı ettim. Rabbim kabul etsin inşallah..

Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah kardesin icin hayirlisini diliyorum sabretmek lazim diye düsünüyorum. ben meslegimi bitirdikten sonra tam 6ay sonra ise baslayabildim. okadarda basvuru yapmistim cok sükür memnunum isimden

üzülmeyin desemde zor oldugunu biliyorum insanin sinirini bozuyor ama vardir bundada bir hayir diye düsünün canim. Rabbim bi yerlerden daha güzel kapilar acacakttir Insaallah canim.

Evet çok üzüldük, hayırlısı böyleymiş diyoruz İnşallah canım benim sende çok sağol güzel duan için...

tesekur ederım bnıde aranıza aldınız ıcın ay canım ALLAH soylettı ınsallah bıde eger tesbıh veya dua olursa banada sylermısınız bnde okurum sızın ıcın

ay kızlar ben erkenmi adetmi olucam aceba kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor .ama adetimde ağrısız olurdu.iyice üşütmüşüm her halde .kasıklarım çok sancıyor.1 saatda 5 kere tuvaletdeyim ufff
tatlım senin belirtiler adet yönünde değil bence hamilelik yönünde
selam kızlar pek giremedim bu aralar nete ne karar verildi el latif i 100 kereye mi karar verdik malum bayram geliyo habereşemeyizzz.
canım bayram ertesi çarşamba günü başlayacak inşallah yeni dua etkinliğimiz. ben1-2 güne kadar bildireceğim burdan. büyük çoğunluk ya latif seçildi evet
Canım çok sıkkın, kardeşim üni.ye yerleşememiş, halbuki çok umutluyduk, resmen şok olduk
ah canım yaaa off çok kötü bir haber bu, Allahım inşallah hakkında hayırlı olan şeyi biran evvel versin kardeşine. bak bende üniversiteye girmemiştim başörtüsü mevzusu yüzünden, ama şuanda ünv. okumadan okuyanlardan daha iyi işim var çok şükür. sakın üzülmeyin Allah herşeyi daha iyi bilir bitanem
tesekur ederım bnıde aranıza aldınız ıcın ay canım ALLAH soylettı ınsallah bıde eger tesbıh veya dua olursa banada sylermısınız bnde okurum sızın ıcın

canım benim ne demek, asıl biz sana teşekkür ederi bizimle birlikte olmak istediğin için, ve dualarımıza da destek vereceğin için. inşallah çarşamba günü başlıyacak yeni dua etkinliğimiz. alfabetik sıraya göre dizeceğim haksızlık olmasın diye

ALLAH razı olsun cnm bı sey soracam cnm eger bu ay da duzensız olursam doktora gdeyım dımı korkuyorum kıs falan dıye bıde afedersın ama goguslerım bı tuaf sısme falan var korkuyom hormonlarım degıştı dıye

Amin amin amiin inşallah canım inşallah. Kardeşimin yanında değilim birazda bu yüzden çok üzüldüm. Telefonda bile konuşamadım ağlarım diye Hasret çok zor :'(
İnşallah, Rabbim en kısa zamanda çok daha hayırlı ve güzel bir kapı daha açar kardeşim için, yüreği güzel kardeşim benim Yine darlandım bak
Af ALLAHIM.

arkadaşlar günaydın kelime-i tevhidinizi ve duanızı okudum Rabbim yerine ulaştırsın tez vakitte hayırlı evlatlarınız olsun inşallah

aynuuur bunu senin için ekledim bebeğimin ilk fotosu sen istemiştin ama görebilirmisin bilmiyorum orda bi nokta var mause imlecinin daha üstünde küçücük yuvarlak bi nokta işte o benim bebeğimin kesesi şimdi seninkide böyledir

Son düzenleme:
Canım çok sıkkın, kardeşim üni.ye yerleşememiş, halbuki çok umutluyduk, resmen şok olduk
olzun güzelim canını sıkma,benim de kardeşim bir kaç yıl önce kazanamamışdı çooook üzülmüşdük,ama şimdi her şey çok güzel.sonuçta Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
ayyyyyyyyyyy,tatlım benim,gördüm sanırım,siyah bir nokta galiba,omu acaba.ne güzel ya, şimdi benim ki de öyledir ya,ufff bir de ben göre bilsem şu güzelliyimi.tatlım bu arada bizim bayram şekerlerimiz ha şu bebişler,ne güzel ya,darısıs arkadaşlarımızın başına.kuzum sana bir şey sorucam1az özel olucak ama merak ediyorum kendim için.tatlım,eşinle cinsel yakınlığınız oluyor mu?bi zararı olurmu?
gunaydın kızlar.bugun yoksuz burda

salam meleyim,ben burdayım burdaaaaa.tatlım haklısın ya,ben kaynanama asla işime karışma diyemem,vallaha babamın evine gönderir beni haaaayok benimki iyi kadın ama böyle yanlış tutmayı,gösterişler vermeyi sevoyor,yalnız bana böyle diyil ama,kızlarına da böyle,hatta olara daha kötü...

Günaydın canlarımmmm,nasılsınız?umarım her kes iyidir.ben de çok şükür iyiyim.yarın bayram da annemler bize gelicek.bura adetler böyle,kızın nkah yaptığı ilk yılda her bayramına ailesi ve isteyen akrabaları gider,yarındı benimkiler gelicek.menyum hazır ama,hiç halim yok yapmaya,kolay şeyler seçmeye çalıştım,hem nefis,hem de kolay...her halde bayram da buralarda olamıycaksınız,ama arada girelim ya,özleriz 1-1mizi...

hoş geldin canım.bende 3 gün yokum .şimdiden bayramınız kutlu olsun.

çokkkkkkkkk şükür benim işlerim bitdi bu gun kendime bakıcam.akşamıda alış verişe gidiyoruz bakalım eşim neler alacak bana,sizi çok seviyorum özleyicem sizleri.öpüyorum bağrımma basıyorum:118:

ne işleri ki bu kızlar?evi taparlayıp temizlemeyimi diyorsunuz?benimki zaten hep temiz yaher gün temizlediyim için.yarında aynı temizliyi yapıb,bir tek banyo ve tuvaleti yıkıycam ek olarak.yemek hazırlıycam,sofra kurucam,misafirlerimi ağırlıycam,en zoru da sonrasındakı temizlik.akşamdan hazırlıklara başlıycam,şimdi de kendimle ilgeleneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…