- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.401
Canım çok sıkkın, kardeşim üni.ye yerleşememiş, halbuki çok umutluyduk, resmen şok olduk
boş ver canım.ben artık benim işme lütfen karışma dedim ...işinede çağırınca ben yapmıyorum diyorum kızı var yapsın o...canım sen boş ver ya eşinin hatırı için bir şey söyleme bizim oralar biraz bura gibi deyil canım ...ben oranın bazı şeylerini sevmiyorum bazilerini seviyorum.vallah kaynbabamla arkadaş gibiyim beni çok seviyor her şey konuşuyorum kaynbabamla bitanem benim ya keş kayvaldemide çok seve bilsem.eşime hayatmı kurban veririm iyiki onu tanımışım yoksa buralarda kalamazdım eşimin hatırıyçın bazi şeyleri boş veriyorumsağ olun kızlar,ben hiç bilmiyordum bunu,iyiki yazmışsınız,gelicek cuma deyerlendiricem inşallah...
salam meleyim,men qaynanama göre nete gire bilmirem,bugünde bütün gün burda olub.tatlım hamile ola bilirsin.inşallllllllah ya inşallllllllah....
yaaaaa,aynen benim kaynanam haaaa,ben de her işi biliyorum,her işi güzelce temiz de yaparım,fakat o yanımda oldumu hemen bana yanlışlar tutmaya çalışır,her seferinde beni çok sinir ediyor,bu günde bir problem yaşadık,ama çok şükür büyümedi.ya benim evimi eliyle silmeye başladı,sonra da ayyyy ne kirliymiş senin bezin,ben de pas-pasla siliorum,onun da tüyleri çıkmış,2gündür suyumuz olmadığı için silemedim,bu günde ben halsiz olduğum için o silmek istedi ve beni çıldırttı....
neden yerlesememis canim üniye :26:
Puanı tercihlerindeki 2-3 yere %100 yetiyodu bizde anlamadık neden böyle oldu
Ne kadar zor birşey bu üni. kazanma işleri ya
Bedriye, Aysun, Bircan, Ayşe, kelime-i tevhidlerinizi okudum, dualarımı ettim. Rabbim kabul etsin inşallah..
üzülmeyin desemde zor oldugunu biliyorum insanin sinirini bozuyor ama vardir bundada bir hayir diye düsünün canim. Rabbim bi yerlerden daha güzel kapilar acacakttir Insaallah canim.
Allah razi olsun canim agzina saglik. Insaallah kardesin icin hayirlisini diliyorum sabretmek lazim diye düsünüyorum. ben meslegimi bitirdikten sonra tam 6ay sonra ise baslayabildim. okadarda basvuru yapmistim cok sükür memnunum isimden
tesekur ederım bnıde aranıza aldınız ıcın ay canım ALLAH soylettı ınsallah bıde eger tesbıh veya dua olursa banada sylermısınız bnde okurum sızın ıcınaa kayınvalidem karslı, senlede akraba sayılırız
Allahım yaa senin herşeyden ve heryerden bir bilgin olmak zorundamı arkadaşım, sen nasıl bir bilgi hazinesisisin böyle , ansiklopedim benim
evet benim içinde geçerli değil, bende hepinizi seviyorum
Dönüşü inşallah 2 canlı olarak dönersin memleketine canımcım
Kuşum ALlahın izniyle sende birşey yok, gönlünü gayet ferah tut, arefe suyuyla hepimiz yıkanalım şifa olduğu söylenir hep, inşallah hepimizin vucuduna şifa verir ALlah.
aynen canım, onun için etli butluyuz heralde
Canım benim senide yazdım sonuç listeme bakalım son karar verilsin hbaer vericemsağol cevabın için
canım benim hoşgeldin, inşallah dualarla hepimiz kavuşacağız isteklerimize.
sen ismini yaşını adet olacağın tarihi yaz bana, ekliyim senide arkadaş listemize canımcım
yok kuşum 1 tane tam kıvamında oluyor, 3 tane koyarsan havuç suyu gibi bişey olur bence, sen benim tarifin aynısını yap bak parmaklarını yersin, artanı o gün hemen buzluğa koyarsan eğer, çıkarınca sanki o gün yapılmış gibi tazecik çıkıyor
oyyy Allah korusun tatlım benim, niye toprağa koyasın, ALlahın izniyle bukadar dualar ediliyor aklına bile getirme canım, bizlerin burda buluşmuş olması Allahın bir işareti, herkese nasip olmaz böyle hiç tanımadığı onlarca insandan dua almak, Allah bunu vesile edip belki verecektir bize bebişlerimizi
Ayy hakkaten yaa kız aynur kocanda destek veriyorsa git annene yaptır çatlıycaz yoksa tatlım hepbirlikteama kadıncağız da ne yapsın öyle bir ortamda yetişmiş, o yüzden öyle düşünüyor. sen annene kaçıver
Senin uğurlu ayak olduğundan hiçbirimizin şüphesi yok zaten
Oyy biz hepimiz face'siz kardeşleriz gerçekten
canım ama hiç gelmedi, bi gelsin bakalım hakkaten ne diyecek, ben duymadım onun kan testi yaptırdığını, eğer öyle ise yazarım tabi
Gül'cüm oh ne güzel için ferahlamış ruhun açılmış, inşallah rahminde açılmıştır bu mutluluktan, hemen bebiş yerleşiverir
canım hoşgeldin ekliycem seni şimdi, adetler böyle düzensizleşmeye başlayınca vucut bebek için değişime başlıyor demek oluyor diyorlar çoğu kişi, yani bir - iki aya kadar hamiş olabilirsin inşallah
tatlım senin belirtiler adet yönünde değil bence hamilelik yönündeay kızlar ben erkenmi adetmi olucam aceba kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor .ama adetimde ağrısız olurdu.iyice üşütmüşüm her halde .kasıklarım çok sancıyor.1 saatda 5 kere tuvaletdeyim ufff
canım bayram ertesi çarşamba günü başlayacak inşallah yeni dua etkinliğimiz. ben1-2 güne kadar bildireceğim burdan. büyük çoğunluk ya latif seçildi evetselam kızlar pek giremedim bu aralar nete ne karar verildi el latif i 100 kereye mi karar verdik malum bayram geliyo habereşemeyizzz.
ah canım yaaa off çok kötü bir haber bu, Allahım inşallah hakkında hayırlı olan şeyi biran evvel versin kardeşine. bak bende üniversiteye girmemiştim başörtüsü mevzusu yüzünden, ama şuanda ünv. okumadan okuyanlardan daha iyi işim var çok şükür. sakın üzülmeyin Allah herşeyi daha iyi bilir bitanemCanım çok sıkkın, kardeşim üni.ye yerleşememiş, halbuki çok umutluyduk, resmen şok olduk
tesekur ederım bnıde aranıza aldınız ıcın ay canım ALLAH soylettı ınsallah bıde eger tesbıh veya dua olursa banada sylermısınız bnde okurum sızın ıcın
aa kayınvalidem karslı, senlede akraba sayılırız
Allahım yaa senin herşeyden ve heryerden bir bilgin olmak zorundamı arkadaşım, sen nasıl bir bilgi hazinesisisin böyle , ansiklopedim benim
evet benim içinde geçerli değil, bende hepinizi seviyorum
Dönüşü inşallah 2 canlı olarak dönersin memleketine canımcım
Kuşum ALlahın izniyle sende birşey yok, gönlünü gayet ferah tut, arefe suyuyla hepimiz yıkanalım şifa olduğu söylenir hep, inşallah hepimizin vucuduna şifa verir ALlah.
aynen canım, onun için etli butluyuz heralde
Canım benim senide yazdım sonuç listeme bakalım son karar verilsin hbaer vericemsağol cevabın için
canım benim hoşgeldin, inşallah dualarla hepimiz kavuşacağız isteklerimize.
sen ismini yaşını adet olacağın tarihi yaz bana, ekliyim senide arkadaş listemize canımcım
yok kuşum 1 tane tam kıvamında oluyor, 3 tane koyarsan havuç suyu gibi bişey olur bence, sen benim tarifin aynısını yap bak parmaklarını yersin, artanı o gün hemen buzluğa koyarsan eğer, çıkarınca sanki o gün yapılmış gibi tazecik çıkıyor
oyyy Allah korusun tatlım benim, niye toprağa koyasın, ALlahın izniyle bukadar dualar ediliyor aklına bile getirme canım, bizlerin burda buluşmuş olması Allahın bir işareti, herkese nasip olmaz böyle hiç tanımadığı onlarca insandan dua almak, Allah bunu vesile edip belki verecektir bize bebişlerimizi
Ayy hakkaten yaa kız aynur kocanda destek veriyorsa git annene yaptır çatlıycaz yoksa tatlım hepbirlikteama kadıncağız da ne yapsın öyle bir ortamda yetişmiş, o yüzden öyle düşünüyor. sen annene kaçıver
Senin uğurlu ayak olduğundan hiçbirimizin şüphesi yok zaten
Oyy biz hepimiz face'siz kardeşleriz gerçekten
canım ama hiç gelmedi, bi gelsin bakalım hakkaten ne diyecek, ben duymadım onun kan testi yaptırdığını, eğer öyle ise yazarım tabi
Gül'cüm oh ne güzel için ferahlamış ruhun açılmış, inşallah rahminde açılmıştır bu mutluluktan, hemen bebiş yerleşiverir
canım hoşgeldin ekliycem seni şimdi, adetler böyle düzensizleşmeye başlayınca vucut bebek için değişime başlıyor demek oluyor diyorlar çoğu kişi, yani bir - iki aya kadar hamiş olabilirsin inşallah
tatlım senin belirtiler adet yönünde değil bence hamilelik yönünde
canım bayram ertesi çarşamba günü başlayacak inşallah yeni dua etkinliğimiz. ben1-2 güne kadar bildireceğim burdan. büyük çoğunluk ya latif seçildi evet
ah canım yaaa off çok kötü bir haber bu, Allahım inşallah hakkında hayırlı olan şeyi biran evvel versin kardeşine. bak bende üniversiteye girmemiştim başörtüsü mevzusu yüzünden, ama şuanda ünv. okumadan okuyanlardan daha iyi işim var çok şükür. sakın üzülmeyin Allah herşeyi daha iyi bilir bitanem
canım benim ne demek, asıl biz sana teşekkür ederi bizimle birlikte olmak istediğin için, ve dualarımıza da destek vereceğin için. inşallah çarşamba günü başlıyacak yeni dua etkinliğimiz. alfabetik sıraya göre dizeceğim haksızlık olmasın diye
ah canım yaaa off çok kötü bir haber bu, Allahım inşallah hakkında hayırlı olan şeyi biran evvel versin kardeşine. bak bende üniversiteye girmemiştim başörtüsü mevzusu yüzünden, ama şuanda ünv. okumadan okuyanlardan daha iyi işim var çok şükür. sakın üzülmeyin Allah herşeyi daha iyi bilir bitanem
olzun güzelim canını sıkma,benim de kardeşim bir kaç yıl önce kazanamamışdı çooook üzülmüşdük,ama şimdi her şey çok güzel.sonuçta Allah uzun sağlıklı ömürler versin...Canım çok sıkkın, kardeşim üni.ye yerleşememiş, halbuki çok umutluyduk, resmen şok olduk
ayyyyyyyyyyy,tatlım benim,gördüm sanırım,siyah bir nokta galiba,omu acaba.ne güzel ya, şimdi benim ki de öyledir ya,ufff bir de ben göre bilsem şu güzelliyimi.tatlım bu arada bizim bayram şekerlerimiz ha şu bebişler,ne güzel ya,darısıs arkadaşlarımızın başına.kuzum sana bir şey sorucam1az özel olucak ama merak ediyorum kendim için.tatlım,eşinle cinsel yakınlığınız oluyor mu?bi zararı olurmu?Eki Görüntüle 491971 aynuuur bunu senin için ekledim bebeğimin ilk fotosu sen istemiştin ama görebilirmisin bilmiyorum orda bi nokta var mause imlecinin daha üstünde küçücük yuvarlak bi nokta işte o benim bebeğimin kesesi şimdi seninkide böyledir
gunaydın kızlar.bugun yoksuz burda
hoş geldin canım.bende 3 gün yokum .şimdiden bayramınız kutlu olsun.olzun güzelim canını sıkma,benim de kardeşim bir kaç yıl önce kazanamamışdı çooook üzülmüşdük,ama şimdi her şey çok güzel.sonuçta Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
ayyyyyyyyyyy,tatlım benim,gördüm sanırım,siyah bir nokta galiba,omu acaba.ne güzel ya, şimdi benim ki de öyledir ya,ufff bir de ben göre bilsem şu güzelliyimi.tatlım bu arada bizim bayram şekerlerimiz ha şu bebişler,ne güzel ya,darısıs arkadaşlarımızın başına.kuzum sana bir şey sorucam1az özel olucak ama merak ediyorum kendim için.tatlım,eşinle cinsel yakınlığınız oluyor mu?bi zararı olurmu?
salam meleyim,ben burdayım burdaaaaa.tatlım haklısın ya,ben kaynanama asla işime karışma diyemem,vallaha babamın evine gönderir beni haaaayok benimki iyi kadın ama böyle yanlış tutmayı,gösterişler vermeyi sevoyor,yalnız bana böyle diyil ama,kızlarına da böyle,hatta olara daha kötü...
Günaydın canlarımmmm,nasılsınız?umarım her kes iyidir.ben de çok şükür iyiyim.yarın bayram da annemler bize gelicek.bura adetler böyle,kızın nkah yaptığı ilk yılda her bayramına ailesi ve isteyen akrabaları gider,yarındı benimkiler gelicek.menyum hazır ama,hiç halim yok yapmaya,kolay şeyler seçmeye çalıştım,hem nefis,hem de kolay...her halde bayram da buralarda olamıycaksınız,ama arada girelim ya,özleriz 1-1mizi...
çokkkkkkkkk şükür benim işlerim bitdi bu gun kendime bakıcam.akşamıda alış verişe gidiyoruz bakalım eşim neler alacak bana,sizi çok seviyorum özleyicem sizleri.öpüyorum bağrımma basıyorum:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?