Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy ne kaar güzel bir duygudur dii mi Allah bzie de nasip eder inşallah

canlarımmm Tevhidlerinizi okudumm.. duamızı yaptım.. Allah kabul etsin inşllhhh tez vakitte bebişlerinize kavuşursunuzz...

Kızlar ben bügün yine lekelendim ya hayırdır inşllh nedir ki buu birazcık geldi ve kesildi Halbuki reglim gecen hafta bittii İlk defa böyle oldu yaww.

yumurtlama zamanı olabiliyo dye biliyom canım yumurtluyo olabilir misin cnm

canım hemen cevap vereyim normalde doktorlar ilişkiyi yasaklamıyorlar eğer düşük tehlikesi yoksa tabi, ama benim doktorum 3 ay yasakladı ben daha önce bebek kaybettiğim için biraz temkinli davranıyor doktor, sözde ilaç desteğiyle gebe kalmışım bu tür gebeliklerde de bebek biraz nazlı olurmuş düşük tehlikesi olurmuş o yüzden 3 ay ilişki yasak dedi

nerdesiniz canlarım ya?yoksa sizdemi melek gibi erkenden tatile çıktınız?ben şimdiden özledim sizleri.

canım benim ben bugün bütün gün temizlik yaptım şimdide sarma sarmaya başlayacağım o yüzden giremedim sabah girdim erkenden sonra çıktım bende özledim sizi kızlar özletmeyin kendinizi arada bir gelip ceeeeee yapıp gidin olurmu

Kızlar selammm, gerçi şuanda kimse yok ama olsun
Biliyorumki bayram süresi içinde pek kimse kimse ile denk gelemeyecek, hepimizin ayrı ayrı telaşları olacak, olsun hepsi tatlı telaş olur inşallah
Benim reglim hızlanarak ve artarak devam ediyor, bu sıralar düzensiz adet olan veya olmadık zamanlarda lekelenen arkadaşlarım bence korkmasın, çünkü bu ramazan ayı hepimiz için baya bir susuz ve hararetli geçti. oruç tuttuğumuz saatler çok uzun ve çok sıcaktı, haliyle vucut oldukça fazla susuz kaldı ve metabolizmalarımız neye uğradığını şaşırdı bence. onun için bu ay ve ertes ayki yaşayacağımız düzensizlikleri ben hoş görüyorum
Bugünkü tevhidlerimide okudum ve bu seferki dua birlikteliğimiz bu şekilde sona erdi, inşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur.
Hepinizi özledim valla amma alıştık birbirimize yaa ne güzel
Hamişlerimiz özlem ve aynur lütfen kendinizi yormayın, zaten kimse sizi ayıplamaz durumunuz belli yani, bebişiniz herşeyden önemli.
Hepinizi öpüyorum kızlar tek tek;
Aynur, özlem, burcu, Melek, buket, tümay, ipek, sibel, küçük yasemin, rabia, tuba, zeliha, arzu, gül, bedriye, ayşe, bircan, başak, kader, seda...

tekrardan slm kızlar son bir kaç gündür bende tuaf değişiklikler var halsizlik uyku hali kafamı kaldıramıyorum sabah bulantıları yok ama gün içerisinde midem bir tuaf oluyor ağzımın hiç tadı yok ne yesem tatsız tutsuz ne oldu dersiniz

arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun biz yarın erkenden ist a gideceğiz orada görüşürüz artık çoook iyi davranın kendinize

günaydıııın hepinize mutlu bayramlar, bayramınız mübarek olsun, inşalllah hepiniz bir daha ki ramazan bayramına kucağınızdaki bebeklerinizle girersiniz.

herkese mutlu mesut hayırlı bayramlar..(ayşe ve bircan tevhıdlerınızı okudum)..kendinize iyi bakın nasip olursa ara ara girerim...üptüm hepinizi çok çok..

Canım arkadaşlarım hepimizin bayramı mübarek olsun, Allah hepimize sağlıkla huzurla maddi ve manevi rahatlıklar içerisinde nice bayramlara ulaşmamızı nasibetsin.
Bayramda herkes eminim hepimize bebek sormuştur, şahsen ben yaşadım bugün akşama kadar kaç kişiye cevap verdiğimi hatırlamıyorum. Artık bi tanesi yine nezaman bebek yapıcan diye sorunca "canım isteyince yapıcam" diye biraz kaba da olsa fenalık geçirmemden kaynaklanan densiz bir cevap verdim

Kuşum ya gerçekten hamilesin yada buket gibi psikolojik hamile oldun Geçen ayda bende bütün belirtiler tam ve layıkıyla vardı ama meğersem hayali hamileymişim, o yüzden umutlandırmiyim seni
arkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun biz yarın erkenden ist a gideceğiz orada görüşürüz artık çoook iyi davranın kendinize
hoşgeldin memleketimize tatlım
günaydıııın hepinize mutlu bayramlar, bayramınız mübarek olsun, inşalllah hepiniz bir daha ki ramazan bayramına kucağınızdaki bebeklerinizle girersiniz.
Amin canım Allah razı olsun, bidahaki ramazana senin bbişn birkç aylık olacak inşallah oyyy maşallah
herkese mutlu mesut hayırlı bayramlar..(ayşe ve bircan tevhıdlerınızı okudum)..kendinize iyi bakın nasip olursa ara ara girerim...üptüm hepinizi çok çok..

canım bizi habersiz bırakma tabi gel ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…