- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.421
Eki Görüntüle 491971 aynuuur bunu senin için ekledim bebeğimin ilk fotosu sen istemiştin ama görebilirmisin bilmiyorum orda bi nokta var mause imlecinin daha üstünde küçücük yuvarlak bi nokta işte o benim bebeğimin kesesi şimdi seninkide böyledir
nerede bu millet ?
canlarımmm Tevhidlerinizi okudumm.. duamızı yaptım.. Allah kabul etsin inşllhhh tez vakitte bebişlerinize kavuşursunuzz...
Kızlar ben bügün yine lekelendim ya hayırdır inşllh nedir ki buu birazcık geldi ve kesildi Halbuki reglim gecen hafta bittii İlk defa böyle oldu yaww.
olzun güzelim canını sıkma,benim de kardeşim bir kaç yıl önce kazanamamışdı çooook üzülmüşdük,ama şimdi her şey çok güzel.sonuçta Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
ayyyyyyyyyyy,tatlım benim,gördüm sanırım,siyah bir nokta galiba,omu acaba.ne güzel ya, şimdi benim ki de öyledir ya,ufff bir de ben göre bilsem şu güzelliyimi.tatlım bu arada bizim bayram şekerlerimiz ha şu bebişler,ne güzel ya,darısıs arkadaşlarımızın başına.kuzum sana bir şey sorucam1az özel olucak ama merak ediyorum kendim için.tatlım,eşinle cinsel yakınlığınız oluyor mu?bi zararı olurmu?
salam meleyim,ben burdayım burdaaaaa.tatlım haklısın ya,ben kaynanama asla işime karışma diyemem,vallaha babamın evine gönderir beni haaaayok benimki iyi kadın ama böyle yanlış tutmayı,gösterişler vermeyi sevoyor,yalnız bana böyle diyil ama,kızlarına da böyle,hatta olara daha kötü...
Günaydın canlarımmmm,nasılsınız?umarım her kes iyidir.ben de çok şükür iyiyim.yarın bayram da annemler bize gelicek.bura adetler böyle,kızın nkah yaptığı ilk yılda her bayramına ailesi ve isteyen akrabaları gider,yarındı benimkiler gelicek.menyum hazır ama,hiç halim yok yapmaya,kolay şeyler seçmeye çalıştım,hem nefis,hem de kolay...her halde bayram da buralarda olamıycaksınız,ama arada girelim ya,özleriz 1-1mizi...
nerdesiniz canlarım ya?yoksa sizdemi melek gibi erkenden tatile çıktınız?ben şimdiden özledim sizleri.
ayy ne kaar güzel bir duygudur dii miAllah bzie de nasip eder inşallah
yumurtlama zamanı olabiliyo dye biliyom canım yumurtluyo olabilir misin cnm
Kuşum ya gerçekten hamilesin yada buket gibi psikolojik hamile olduntekrardan slm kızlar son bir kaç gündür bende tuaf değişiklikler var halsizlik uyku hali kafamı kaldıramıyorum sabah bulantıları yok ama gün içerisinde midem bir tuaf oluyor ağzımın hiç tadı yok ne yesem tatsız tutsuz ne oldu dersiniz
hoşgeldin memleketimize tatlımarkadaşlar hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun biz yarın erkenden ist a gideceğiz orada görüşürüz artık çoook iyi davranın kendinize
Amin canım Allah razı olsun, bidahaki ramazana senin bbişn birkç aylık olacak inşallah oyyy maşallahgünaydıııın hepinize mutlu bayramlar, bayramınız mübarek olsun, inşalllah hepiniz bir daha ki ramazan bayramına kucağınızdaki bebeklerinizle girersiniz.
herkese mutlu mesut hayırlı bayramlar..(ayşe ve bircan tevhıdlerınızı okudum)..kendinize iyi bakın nasip olursa ara ara girerim...üptüm hepinizi çok çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?