Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tevhidlerimizi okudum canim. Rabbim kabul etsin Insaallah en kisa zamanda o hayirli,heyecanli, sevincli haberi aliriz hepimiz ve buseferde Rabbimize hamd ederek sükür listesi olustururuz Insaallah

arkadaşlar günaydın kelime-i tevhidinizi ve duanızı okudum Rabbim yerine ulaştırsın tez vakitte hayırlı evlatlarınız olsun inşallah

herkes tatile gitmiş galiba şimdiden

ayşe ve bircan kelime i tevhitlerinizi okudum Allah kabul etsin

Allah razi olsun arkadaslar samimiyetinizden ve ettiginiz dualarinizdan dolayi cok mutlu ettiniz beni. özlemcigim bebegin seninleyken bizim icin etmis oldugun dualarin sayesinde Allahin izni ile kabul olacagina inaniyorum. Rabbim bebegini nazarlardan korusun ve saglikli bir sekilde dünyaya gelmesini nasip etsin.
hamile kalmak isteyen arkadaslarim Insaallah Rabbim birbirimize ettigimiz dualarimizin karsiligini almamizi nasip etsin bizlere.
Amiiiiinn

herkese mutlu mesut hayırlı bayramlar..(ayşe ve bircan tevhıdlerınızı okudum)..kendinize iyi bakın nasip olursa ara ara girerim...üptüm hepinizi çok çok..

Allah razi olsun canlarim, agziniza yüreginize saglik.
Rabbim emeklerinizin karsiligini versin sizlere Insaallah.
Allahim yar ve yardimciniz olsun her konuda. sayenizde cokca dua etme firsati buluyoruz sadece kendimiz icin olsa belki sonraya birakirdik dua etmeyi ama listede baskalari oldugu icin hic kimseyi unutmamaya calisiyiyoruz. bunuda yasemin arkadasim ve fikir verende oldu ise sizlerin sayesinde yapmis oluyoruz.
cok sagolun kizlar

amiin inşallah canım, rabbim inşallah benim ve diğer tüm arkadaşlarımızın ettiği duaları kabul eder bizleri geri çevirmez hayırlısı ile sizlerede sağlıklı gebelik nasip eder ve bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder (inşallah bana danasip eder)

Amin canim ben simdi namazimi kilayim belki tekrar girebilirim ama söz vermiyorum cünkü yarin sabah ise gidecegim
hayirli aksamlar

Canım benim, sende bu dua listesine dahil olup kimseyi atlamadan unutmadan okuduğun için Allah razı lsun inşallah. bu karşılık beklemeden yaptığımız yürekten dualar inşallah en hayırlı zamanda kabul olacak canım benim.
aminnnn inşallah canım , Allah sanada sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi geçirip bebbeğine kavuşmanı nasibetsin.
Amin canim ben simdi namazimi kilayim belki tekrar girebilirim ama söz vermiyorum cünkü yarin sabah ise gidecegim
hayirli aksamlar

Allah kabul etsin tatlım, ben hala regl olduğum için namaz niyaz hak getire şu mübarek günlerde

Canlarım Dua Listemizi Güncelledim, İlk sayfada görebilirsiniz, çarşamba gününden itibaren hergün 1 arkadaşımız için "el-latif" okuyağız 129 adet.
Listenin sıralamasını nicklerimizin alfabetik sıralamasına göre yaptım, sonradan eklenmek isteyen olursa en sona eklerim. Çok aktif olmayan arkadaşları yazmadım, aslında ben bu dua listesindeki sıralamayı topikteki aktiflik sırasına göre yazmak isterdim ama onu tespit edemedim , acaba nasıl anlayabilirim bilmiyorum onu. o yüden alfabetik sıra yaptım. itirazı olan veya fikri olan varsa iletebilir, hertürlü görüş ve öneriğe açığım biliyorsunuz, fikirleriniz önemli hepimiz için

günaydın arkadaşlar ramazan bayramınız mübarek olsun yasemincim beni hamiş listesine alabilirsin buralardan epey uzak kaldım hastahane de yattım 1 hafta raporluydum işe bugün başladım hepinizi çok özlediiimmmmmmmm

canımmmmmmmmmmm çok güzel olmuş,Allah senden razı olsun,biziz böylece dualarda topluyorsun.çok güzel olmuş.sıralamayı da iyi akıl etmişsin ki haksızlık olmasın,ama ben bir konuda küstüm,beni hamişlik olarak yazmışsın.okuyunca içim bir tuhaf oldu...kötü oldum yaaaa,ama biliyorum yaseminim onu hemen düzeldicek inşallah.şaşkın yaseminim benim....

amannnnnnnnnn,ne olmş kuzum?bebekle ilgilimiydi???

evet canım epey moralimiz bozuldu doktor bir sürü şey saydı kist varmış olması gerekenden fazla sıvı varmış dış gebelik olabilir dedi canımız çok sıkkındı sonra başka bi doktora gittik keseyi gördük mutlu olduk ayın 28 ne randevu verdi o zaman kısmet olursa kalp atışlarını duyacağız ama çok sıkıntılı günler geçirdik .stress olduk ağrı sancı bi taraftan galiba zorlu geçecek benim hamileliğim .siz nasılsınız grşmeyeli

Geçmiş olsun hayırdır neden hastanede yattin

Canim beni de listene eklersen cok sevinirim
ismim Dilber bat 1 eylul yas 25 evlilik 2010 hamislik istegi 2 yil sorunumuz esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler daha duzelmedi son durum bekliyoruz RABBIM ne zaman nasip ederse INSALLAH

Son düzenleme:
yasemin aynura hamişlik yazmışsın o hamile ya zaten
ayy benim akılsız kafam, gecenin bir yarısında beynimin yarısı uykuya dalmışken yarım akıllı vaziyette yaptım demekki
canımmmm sibelim hoşgeldin, bende sen bizi bırakıp gittin sandım yaa, hoşgeldin tatlım, ayy ne stresler geçirmişsin yaaa, Allahım birdaha yaşatmasın, bu saatten itibaren inşallah her doktora gidişinde dr sana güzel haberler versin canım.
aynurummmm yüzüne bakacak halimmi kaldı benim ayyy rezillik yaa, tüh bana , seni nasıl hamişlik diye yezarım, ama tabloyu çok geç gece vakti yaptım hemmmennn düzeltiyorum kuşum, senin misafirlerin geldi gittimi, yormamışsındır inşallah kendini canım kardeşim.
Canim beni de listene eklersen cok sevinirim
ismim Dilber bat 1 eylul yas 25 evlilik 2010 hamislik istegi 2 yil sorunumuz esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler daha duzelmedi son durum bekliyoruz RABBIM ne zaman nasip ederse INSALLAH

Dilbercim, canım hoşgeldin. Eklemezmiyim tabiki hemen yazıyorum. Hem arkadaş listemize hemde dua listemize yazıyorum tatlım. Bu dualara Allah senide layk görmüş bak, forumda denk geldiğine göre. öpüyorum sefalar getirdin tatlım

günaydın yasemincim hoşbulduk nasılsınız grşmeyeli ?

Sibelcim canım yaa hoşgeldin günaydın tatlım, çok şükür iyiyim tuhaf regl durumlarım var, uzun sürüyor lekelenme ile başlayıp sonradan coşuyor, bu şekilde 1 ayın 15 günü geçiyor
Hayırlısıyla minişinin kalp atışlarını duyunca bakalım ne hissedeceksin, genelde her anne adayı o anda ağlıyor, sen ne tepki göstericen bakalım anlatırsın bize
keseyi görünce nasıl bir ruh hali oldu sende ve eşinde? ayy merak ediyorum acaba nasıl bir duygudur diye

valla yasemincim bizde ne olduğumuzu anlayamadık bi ağrı sancıyla hastaheneye gittik doktor öle bi konuştu ki moral sıfır oldu bizde sağlıklı bi hamilelik olmayabilir dedi hastahneye yatırcam dedi 1 gece hastahenede yattım ondan sonra da 1 hafta rapor verdi açıkçası sevinemedik bile daha sonra başka bir hastaneye gittik ordaki doktor moralimizi düzeltti biraz şuan herşey normal dedi bu kadar zaman da ancak bu kadar gözükür dedi herşey 28 ağustosta belli olcak yani heyecanla 28 ni bekliyoruzkalp atışını duyunca ben size hayırlı olsun diyebileceğim dedi bizde biraz rahatladık tabi bende kist varmış bende yeni öğrendim bunu bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun hamilelik var ama durum net değil daha en iyisi sen beni 28 nden sonra ekle hamile listesine

Kızlar gunaydınlar...... malesef bayrami hasta olarak yatakta keciriyorum,kizlar ölüyorum saga sola dönemiyorum ayagada kalkamiyorum eşim sıcak banyo yaptirdi.Rahatsizlıgim karnimin aşagisı balon gibi şiş ve ağriyor çok hassaslaşmiş şişlik çok beli acaba nedendi böyle durum yaşayan varmi?yurudukce agrıyor acaba neden böyle oldu kist kist felanmı var inan dun ağlıyordum ağrıdan belimde çok ağrıyor......sizi çokkkk özledim ama ayağa kalkamıyorum telle giriyorum loptopun yanına gidemiyorum ellımı rahmin üstune koyuncada agırlık oluyor .rahimi şişmiş ne anlamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…