Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşım benim de aynen senin gibi yürüdüğümde falan ağrı giriyordu sanki içinde su var yürüdükçe basınç yapıyordu daha da kötüleşince hastaneye gittik hamileyim aynı zamanda doktor rahimde aşırı sıvı varmış bu ağrılar ondan kaynaklanıyormuş dedi bende aynı zamanda kist te var

herkese mutlu bayramlar...ara ara girp bakıyorum foruma..geçmişi okuyorum..neler kaynatmışsınız bakıyorum..
sevgimeleğim geçmiş olsun menim balam.. karın ağrısına bal şerbeti iyi gelir ama senin durum karışık...sıcak tut ayakarını...
sibelcim sanada geçmiş olsun..umarım güzel haberer vermeye devam edersin..
bende ankaradayım.. dualarınızda unutmayın beni...öpüldünüz çokk..

teşekkür ederim canım sana da iyi bayramlar inşallah ayın 28 nde güzel haberler vereceğim.

melekcim canım keşke bi doktora gitsen

Son düzenleme:
Melekcim keşke bir dr a gitsen yaa, seni ağlatacak kadar bir ağrı ne olailir ki anlayamadım yaa Allahım şifa versin sana en kısa zamanda inşallah.
Sibelciğimden de inşallah 1 hafta sonra muhteşem haberi alacağız bakalım. ama ben seni yinede hamişler listesinden silmem dur bakalım, Allahtan ümit kesilirmi hiç, veren O, koruyanda O olacak inşallah

herkese mutlu bayramlar...ara ara girp bakıyorum foruma..geçmişi okuyorum..neler kaynatmışsınız bakıyorum..
bende ankaradayım.. dualarınızda unutmayın beni...öpüldünüz çokk..

kuşum dualarım seninle, afferim valla aböyle ara ara gelip haber veriyorsun ya çok iyi oluyor sağol tatlım sakın bizleri merakta bırakma. çarçamba gününden itibaren yeni dua etkinliğimiz başlıyor, unutma tatlım

merhaba arkadaşlar.tekrardan iyi bayramlar hepinize.dün benim bat tı 20 ağusts.ama ne dün ne de bgn gelen giden yok.dün nöbetteydim bi baktırayım deddim kanda çıkmadı.offff ya çok isityorum olsun artık ya.eğer zaten bu ay adet olursam hemen başlıcam artık tedaviye 14 ay oldu ya dile kolayy.çok üzülüyorum yaaa

Herkese merhaba arkadaşlar :) Bayramı eşimle birlikte geçirdik. Memlekete bu hafta sonu düğün sebebi ile gideceğimiz için bayramı yalnız geçirmek zorunda kaldık. Hiiiiç sardıramadım, bayram mı değilmi anlamadım Tüm akrabalarımı çok özlemiştim oysa kii Neyse canımız sağolsun napalım diyede teselli edeyim bari kendimi :)

Siteye yaseminin tarçınlı havuçlu kek tarifini yazmak için girmiştim.
Akşama misafirim var, patatesli börek, havuçlu kek, yaprak sarması ve baklavam var :) İlk defa baklava yaptım Çok hoşuma gitti, tarifini isteyene verebirim

Hıı birde dua listemize baktımda ilk sırada ben varmışım nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam :) Ben en sonda olurum diye tahmin ediyodum. Aslında sevinmemin sebebi 1 ayda 2 kez dua almış olacağım :) Rabbim kabul etsin inşallah. Öyle çok isterim ki şöyle hamileyim mesajını burada vermeyiiii :106: İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasib eder hepimize.
Neyse ben gidim artık daha kek yapıcam
Çok öptüm hepinizi görüşürüz canlarımm

canim cok tesekkur ederim RABBIM senin guzel gonlune gore guzel , anne babasina hayirli bebisler nasip etsin bende seni opuyorum

canııııııım sıkma o canını inşallah her şey güzel olucak.herkesin hamişliyi rahat geçicek diye bir şey yok ki kuzum,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canim beni de listene eklersen cok sevinirim
ismim Dilber bat 1 eylul yas 25 evlilik 2010 hamislik istegi 2 yil sorunumuz esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama degerler daha duzelmedi son durum bekliyoruz RABBIM ne zaman nasip ederse INSALLAH
aramıza hoş geldin dilbercim,inşallah topiyimiz sana uğur getirir...senin de ayağın bize uğurlu gelir...
yok kız olsun,ne olucak,uyku hali işte.misafirlikde bayaaaaaaaaaaaaa yorulmuşdum tatlım,hazırlık yaparken,bir de toplarken ayakta çok kaldığım için belim kırılıyordu resmen...
amaannnn meleyim,ne olmuş benim güzelime?hamarat arkadaşım benim,nazar mı deydi kız sana?koyarsın öyle pastaların resmini bura,sonrada böyle olur işteşaka bir yana doktora git meleyim hamiş ola bilirsin bu da hiç iyi deyil,yani ağrılar falan...
inşallah güzel haberlerle gelirisin güzelimmmm,seni bekliyoryruz biz...
bala güzelim,zaten bir yıldan sonra doktora gitmek gerek...inşallah problem neyse çabucak atlatırsın....

aslında sizde bayramlar böyle önemseniyor tatlım yabiz her zaman yalnız oluyoruz,bir tek yeni yıldan başqa....

Evet kızlar,bu gün de baya pasifmişiz,anlaşılan orda bayram daha bitmedi burda pazartesi bizim için bitti ,kociş işe gitti ya.bu gün de kaynanamla misafirliye gitmişdimşyolda miydem çok bulandı,akşam da canım cips m=çekti 1paketini yalnız yedim şimdi de fenayım yaaaaaaaaaaaaaa....benim misafirlik çok yorucu geçri,baya yorulmuştum.şimdi moralim yine bozuk,yarın belki ö bür günyine misafirirm olucak,ya ben çok oruluyorum amaaaaaa,aslında misafirliyi çok severim,ama bu halimle hiç çekilmiyor ya,inşallah yemeye gelmezler ya,hiç halim yok,hem de miydem çok bulanıyor....neyse kızlar ya,şu bayramınız bitseydi,kaynatırdık yine...

aynurcum sen niye cips yiyorsun bakalım sen hamilesin yememen lazım bi araştır istersen canım

hadi bakalım canım hayırdır inşallah, ama araya ramazan girdiği için hertürlü belirtiyi ben ramazana yoruyorum, bu ayki umutlarınız %50 - %50 olsun bence, çünkü hepimizin aşağı yukarı düzenleri bozuldu. ama tabiki inşallah seninki düzen bozulması değil, yeni bir düzenin balangıcıdır belki inşallah
Gül'cüm, yaptınmı havuçlu tarçınlı keki acaba nasıl oldu becerebildinmi merak ettim ayy ne güzel denk gelmiş bu mübarek aylarda üst üste dua edeceğiz sana. senin nickin için düşündüm, acaba başa mı yoksa sona mı yazılır acaba diye, dedim belki tüm sıralamalarda kızcağız sona kalıyordur rakamla başlıyor diye burda başa geçsin madem dedim, birincilik kısmeti sana oldu yani, hayırlısı olsun inşallah uğurlu bir başlangıç lur inşallah seninle birlikte
canim cok tesekkur ederim RABBIM senin guzel gonlune gore guzel , anne babasina hayirli bebisler nasip etsin bende seni opuyorum
amin bitanem Allah razı olsun, inşallah seninde hayırlı bebişin olur en hayırlı ve en tez vakitte

aynurcum bayramda haliyle pek aktif değildik ama birçok topiğe göre yine de en hareketli biz sayılırız Ayrıca özlemin de dediği gibi cips mips artık sana yasak şekerim, hemde 1 paketi bitirmiş bak özrü kabahatinden büyük ayy bu halinle misafir hakkaten zor gelir, ben böyle boş halimle bile misafir gidince çok yorgun hissediyorum ki, seni hiç düşünemiyorum, Allah yardımcın olsun inşallah canım, en kısa zamanda şu mide bulantıların düzelir inşallah hayırlısıyla.

Herkeslere Günaydınnnnn
Bu hafta böyle çarşamba gününden başlıyoruz haftaya ne güzel, 3 gün çalışıp yine tatile gireceğiz
Tesbihlere başlıyoruz bebişlerim unutmayalım bugün Gül arkadaşımız için okuyacağız.
Ben şöyle yapıyorum, tesbihimin 29'uncu boncuğuna çengelli iğne takıyorum, 1 tesbih çektikten sonra, o çengelli iğneye kadar birdaha çekiyorum, toplam 129 oluyor, işaret koymazsam kaçırıyorum çünkü haliyle tavsiye ederim sizede

canim cok tesekkur ederim daha yeni hamileymissin RABBIM sana kolay hamilelik ve hayirli dogum nasip etsin INSALLAH darisi basimiza
amin bitanem Allah razı olsun, inşallah seninde hayırlı bebişin olur en hayırlı ve en tez vakitte

.
INSALLAH bitanem

günaydınnnn can'lar.. nasılsınız? Umarım iyi bir bayram geçirmişizdir hep beraber..
Yasemin... ben tesbih listesinden istemeyerekde olsa çıkmak zorundayım çünkü bu pazartesi tatile gidiyoruz Allah kısmet ederse.. bir sürü arkadaşımın günlük okuyamayacağım duaları.. kimsenin hakkı kalmasın diye üzerimde.. üzülerek çıkıyorum listeden.. acaba önden yada arkadan yetiştirebilir miyim.. bilemedim.. burada olduğumuz zmanalar bir nev'i terapi gibi oluyor.. şu 3 gündür yoktuk ya kendi kendimi yedim yine.. ya hiç tutunamazsa bende bebek diye.. Allah korusun.. bunalımda geldim resmen.

yasemiinnn... bana yardım edin.. ben bir önceki dua listesini galiba atladım.. ben en son benimle beraber Aynur yada Aysun (ismi karıştırıyorum) o vardı ona baktım.. ama listede biz son değildik değil mi? Ben bir daha son gibi anımsadım.. kimle vardı sonrasında..yani arife günü kimlere okuduk.. sanırım ben okumadım.. tekrar okuyacağım.. çok rica ediyorum isimlerini söyleyebilir mi? Arkadaşlarımız.. Bu arada tesbih listesinden de çıkmıyorum okurum Allah ın izniyle..

günaydın canlarım,gelmişsiniz çok şükür,özledim hepinizi.ben de dünki cipsin cezasını bu sabah çektim,çok iyrençti,herhalde bir daha yemem cips falan.sizlerde inşallah iyisinizdir.
aynurcum sen niye cips yiyorsun bakalım sen hamilesin yememen lazım bi araştır istersen canım
offfffffffffff yaaaaaaaaaaa&ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy lütfen bana cips demeyin ya,çooooooooooooook kötü oluyorum çooook,zararlı olduğunu biliyorum tatlım,sadece canım çektiyi için yedim ama bir daha yemem her halde,sabah kalktığımda ağzımnan feci halde sarımsak tadı vardı,çok iyrençti yaaaaa....tatlım senin miyde bulantın başladımı?benim ki çok bulanıyor,kusmuyoum ama çok bulanıyor,yemeklerden falan uzak duruyorum artık....
evet tatlım ya,bir daha asla cips yemem zaten,tiksindim,hele-hele sabahkı o kokudan sonra ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.....keşke akşamki ya da yrınki misafirlerim yemeye gelmeseler ya,hakketen hiç misafir ağırlayacak halim yok,miydem de bulanıyor,nasıl yemek yaparım...
canım benim inşallah başlıyoruz bu gün,Allahın izniyle bir güzellikde daha buluşucaz....
canim cok tesekkur ederim daha yeni hamileymissin RABBIM sana kolay hamilelik ve hayirli dogum nasip etsin INSALLAH darisi basimiza

INSALLAH bitanem
sağol tatlım benim,Allah size de nasip etsin inşallah....

Bedriyecim canım çok sevindim listeden çıkmadığın için, çünkü bak 3 gün burda birleşip konuşamadık hepimiz nekadar özlemişiz nekadar boşlukta hissetmişiz kendimizi. birde ALlaha yönelerek birbrimiz için ettiğimiz dualar bizlere manevi destek ve güç oluyor, afferim sana şeytana uymamışsın tatlım. eğer tatile gideceksen bir kağıda yaz hangi gün kimin sırası diye, al yanına o kağıdı. vaktin oldukça okursun. yani hergün hergün okuyamasan bile müsait oldukça birkaç kişiyi birden de okuyabilirsin, yeterki bu zincirden kopma canım benim. burda olmak bence ALlahın bir lutfu bizlere
ama son günlerde kimler vardı bende unuttum yaa, tüh biyerede yazmadım sanırım, ama mutlaka hatırlayan arkadaşlarımız olur sana bilgi verirler tatlım.

kuşum ayy iğrenç neyse aklında kalmadı, eğer böyle bir sonuç olmasaydı belki hamişliğin boyunca hep canın çekecekti ve yiyecektin o zararlı şeyi, bu mide bulantısı iğrenç sarımsaklı koku senin için hayırlı olmuş bundan sonra faydalı şeyler çeksin canın inşallah

Gül Duanı okudum.. Allah ım inşAllah Yarabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin. Sana ve tüm dileyenlere .. Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın.. Benimde inşAllah.. Hayırlısıyla kısmet etsin bebeklerimizi bize inşAllah.

kızlar kelime i tevhid i arife günü kimler için okumuştuk.. ben okumadım sanırım.. tekrar okumam lazım ama isimlerini bilmiyorum arkadaşların.. liste değişmiş.. yaseminde de yok.. hadi anımsayanınız varssa söyleyivverin bi zahmet.. borçlu kalmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…