Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canım yaa bende mide bulantısı falan yok bazen hamilemiyim değilmiyim diye soruyorum kendi kendime, ama bugün sırtım belim arası biyerimde ağrı var üşüttüm herhalde, çok çabuk üşütüyorum bu ara hemen sırtım ağırıyor

canım arefe günü ayşe ve bircan için okumuştuk

Günaydın canlarım.bayramda bitti ama yorğunluk var daha.nasılsınız bakalım.ben ağrılarımla uğrşıyorum .bugunde dua başlamiş hayırlı olsun ...hepinizi çok özledim bu gunlukde biraz dinlenecem akşam ağrım yine devam ederse acile gideceyik.gülemiyorumda ufffffffff nasıl bir ağrıdı anlatamıyorum..:26:

günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın

valla özlemcim ben iyi değilim pek bide iş yerindeyim acayip derecede midem bulanıyor başa çıkamıyorum sürekli kendimle kavga içerisindeyim sigarayı bırakamiyorum çabalıyorum ama olmuyor sigara da içiyorum ondan da mı bu kadar çok bulanıyor bilmiyorum çünkü sigara içtikten sonra daha fazla bulanıyor kızlar bana yardım edin şu sigarayı bırakayım

Son düzenleme:
kızlaar hamilelik takviminde bebeğibnizin kalp atışlarını ultrasonda görebilirsiniz diyor yarın doktora gidicem duyabilirmiyim acaba sesini çok merak ediyorum

ayy canım yaa bebeğini düşün onu düşününce bırakabilirsin sanırım zaten hamileler sigaradan tiksinirlermiş inşallah bian önce sende tiksinirsin o illetten

ooo buket hoş geldin canım nasılsın tedavi nasıl gidiyor, hala ankaradamısın

evet hala ankara dayım..20 sinde regl oldum..ertesi gün gittik..tahlil felan verdim..sonucu bekliyorum..ona göre başlıyacaz ya da başlamayacaz..geçmişi okuyorum hergün...duaya katılacam..bu gün gül için el latif okunacak..az sonra okurum..adetliyken okumanın bi sakıncası yok sanırım..sonuçta zikir..ve Allah ın adı..
heyırlısı bakalım sonuç ne olur..önemli olan sağlık sıhhat huzur mutluluk....hepinize Allah bunlardan bol bol versin...

sibelcim yanında fındık fıstık ceviz falan bulundursan canın sigara istedikçe onlardan atıştırsan hem sağlıklı hem seni oyalar, sonra sigara içenlerin yanında bulunma onları görünce de canın ister zaten senin sigara içilen ortamda bile bulunmaman lazım

amiin canım hayırlısı olsun zaten insanın huzuru yoksa gerisi boş Allah eşinle sana sağlık sıhhat evinize huzur versin geçim versin zaten gerisi olur belki biraz oyalayacak zorlayacak ama elbet gelecek senin kıymetli meleğin umudunu yitirme, eğer bi ihtiyacın olursa sana numaramı yazayım soramadım önceden kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…