- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.481
günaydın canlarım,gelmişsiniz çok şükür,özledim hepinizi.ben de dünki cipsin cezasını bu sabah çektim,çok iyrençti,herhalde bir daha yemem cips falan.sizlerde inşallah iyisinizdir.
offfffffffffff yaaaaaaaaaaa&ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy lütfen bana cips demeyin ya,çooooooooooooook kötü oluyorum çooook,zararlı olduğunu biliyorum tatlım,sadece canım çektiyi için yedim ama bir daha yemem her halde,sabah kalktığımda ağzımnan feci halde sarımsak tadı vardı,çok iyrençti yaaaaa....tatlım senin miyde bulantın başladımı?benim ki çok bulanıyor,kusmuyoum ama çok bulanıyor,yemeklerden falan uzak duruyorum artık....
evet tatlım ya,bir daha asla cips yemem zaten,tiksindim,hele-hele sabahkı o kokudan sonra ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.....keşke akşamki ya da yrınki misafirlerim yemeye gelmeseler ya,hakketen hiç misafir ağırlayacak halim yok,miydem de bulanıyor,nasıl yemek yaparım...
canım benim inşallah başlıyoruz bu gün,Allahın izniyle bir güzellikde daha buluşucaz....
sağol tatlım benim,Allah size de nasip etsin inşallah....
kızlar kelime i tevhid i arife günü kimler için okumuştuk.. ben okumadım sanırım.. tekrar okumam lazım ama isimlerini bilmiyorum arkadaşların.. liste değişmiş.. yaseminde de yok.. hadi anımsayanınız varssa söyleyivverin bi zahmet.. borçlu kalmıyım
canım arefe günü ayşe ve bircan için okumuştuk
Hay Allah razı olsun ya.. çok çok sağol.. ben okuyup tekrar geliceğim.. hiç net değilim okumadım gibime geliyor..bu kadar şüpheye düşünce okuyorum hemen
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın
valla özlemcim ben iyi değilim pek bide iş yerindeyim acayip derecede midem bulanıyor başa çıkamıyorum sürekli kendimle kavga içerisindeyim sigarayı bırakamiyorum çabalıyorum ama olmuyor sigara da içiyorum ondan da mı bu kadar çok bulanıyor bilmiyorum çünkü sigara içtikten sonra daha fazla bulanıyor kızlar bana yardım edin şu sigarayı bırakayım
ooo buket hoş geldin canım nasılsın tedavi nasıl gidiyor, hala ankaradamısın
valla özlemcim ben iyi değilim pek bide iş yerindeyim acayip derecede midem bulanıyor başa çıkamıyorum sürekli kendimle kavga içerisindeyim sigarayı bırakamiyorum çabalıyorum ama olmuyor sigara da içiyorum ondan da mı bu kadar çok bulanıyor bilmiyorum çünkü sigara içtikten sonra daha fazla bulanıyor kızlar bana yardım edin şu sigarayı bırakayım
canım ben 28 nde doktora gideceğim o zaman duyabilirsin demişti doktor6_ 7 haftalık olduğunda kalp atışı duyulabiliyormuşkızlaar hamilelik takviminde bebeğibnizin kalp atışlarını ultrasonda görebilirsiniz diyor yarın doktora gidicem duyabilirmiyim acaba sesini çok merak ediyorum
evet hala ankara dayım..20 sinde regl oldum..ertesi gün gittik..tahlil felan verdim..sonucu bekliyorum..ona göre başlıyacaz ya da başlamayacaz..geçmişi okuyorum hergün...duaya katılacam..bu gün gül için el latif okunacak..az sonra okurum..adetliyken okumanın bi sakıncası yok sanırım..sonuçta zikir..ve Allah ın adı..
heyırlısı bakalım sonuç ne olur..önemli olan sağlık sıhhat huzur mutluluk....hepinize Allah bunlardan bol bol versin...
canım ben 28 nde doktora gideceğim o zaman duyabilirsin demişti doktor6_ 7 haftalık olduğunda kalp atışı duyulabiliyormuş
inşallah duyarım,nasıl bi tepki verecğimi çok merak ediyorum eminim yarın heyecandan elim ayağım titreyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?