- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.501
amiin canım hayırlısı olsun zaten insanın huzuru yoksa gerisi boş Allah eşinle sana sağlık sıhhat evinize huzur versin geçim versin zaten gerisi olur belki biraz oyalayacak zorlayacak ama elbet gelecek senin kıymetli meleğin umudunu yitirme, eğer bi ihtiyacın olursa sana numaramı yazayım soramadım önceden kusura bakma
yarın mı gideceksin çok heyecanlı :)
yasemincim beni listede düzeltirmisn.bgn başladı reglim 20 eylül diğer adetim.yaşımda yazılmmamışlistede 25 yaşım.bebişimi isteyeli de 14 ay oldu.çok moralim bozuldu ağladım yine.sonra dua ettim kafayı yicem ya neden olmuyorrr. bakalım cumaya randevu alıcam doktorum ne diyecek.ne kadar zor bişeymiş ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin anne baba olmayı.
yasemincim beni listede düzeltirmisn.bgn başladı reglim 20 eylül diğer adetim.yaşımda yazılmmamışlistede 25 yaşım.bebişimi isteyeli de 14 ay oldu.çok moralim bozuldu ağladım yine.sonra dua ettim kafayı yicem ya neden olmuyorrr. bakalım cumaya randevu alıcam doktorum ne diyecek.ne kadar zor bişeymiş ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin anne baba olmayı.
anacım sen niye böyle paniksin..bi dur bi sakin o..bak buralarn psikolojik hamilesi benim..sonra benim gibi olma...daha doktora gitmemişsin..git bi bakalım ne oluyo..ne olursa olsun hayırlısı olsun..
müştakın hepppiinnniiizeee seeelamıı vaaaaaaaaaarrr
e iyi ya,belki de sen rahat bir hamişlik geçiriceksin,ama ben çok kötüyüm,çok bulanıyor miydem.günlük tutmak istiyorum,kitap falan da aldım okumak için ama ona bile başlayamıyorum.günlüyü bebek için tutucam,onun bütün güzel şeylerini,ilklerini yazıcam inşallah,sana da tavsiye edrim kuzum.ilk doktora gittiyim gün başlamak istiyorum bakalım....yok canım yaa bende mide bulantısı falan yok bazen hamilemiyim değilmiyim diye soruyorum kendi kendime, ama bugün sırtım belim arası biyerimdeağrı var üşüttüm herhalde, çok çabuk üşütüyorum bu ara hemen sırtım ağırıyor
kızmızılar gelmedikce Allahdan ümit kesilmez.benim bu ay göğüs ağrılarım nasılıd biliyomusun kuzum,böyle yanlardan ucuna doğru uzayan bit=r ağrıydı,daha çok ucu ağrıyordu,diyer aylardakılardan farkı buydu....günaydın canlarrr nasılsınız bakalımm valla sağ gögüsüm sızlamaya başladı galiba yine kırmızılarr geliyo sağdan sağdan :)))
hoş geldin canım benim,benim de kafa tasım ağrıyor,tam kafamın ortası zonkluyor,senin ağrın için de mutlaka doktora gitmelisin meleyim,git akşam...Günaydın canlarım.bayramda bitti ama yorğunluk var daha.nasılsınız bakalım.ben ağrılarımla uğrşıyorum .bugunde dua başlamiş hayırlı olsun ...hepinizi çok özledim bu gunlukde biraz dinlenecem akşam ağrım yine devam ederse acile gideceyik.gülemiyorumda ufffffffff nasıl bir ağrıdı anlatamıyorum..:26:
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
inanmıyoru sana ya,hiç öyle şey olurmu,sen hiç mi bebeyini düşünmüyorsun,sen ne sigara içe bilir,ne de içildiyi ortamda buluna bilirsin tatlım.eger bebeyiine iyi bakmazsan o zaman Allah hiç hoş gitmez vallaha,bebek Allahın sana emanetidir,ona kendinden bile iyi bakmalısın,ne de olsa onun gelicek tü hayatı senin elerinde,lütfeeeeeeeeen,hemen bırak o sigarayı bebeyin için,onun sağlığı iyiliyi için,bundan önemlisi ola bilirmi ki???valla özlemcim ben iyi değilim pek bide iş yerindeyim acayip derecede midem bulanıyor başa çıkamıyorum sürekli kendimle kavga içerisindeyim sigarayı bırakamiyorum çabalıyorum ama olmuyor sigara da içiyorum ondan da mı bu kadar çok bulanıyor bilmiyorum çünkü sigara içtikten sonra daha fazla bulanıyor kızlar bana yardım edin şu sigarayı bırakayım
canım benim iyi olucak inşallah....evet hala ankara dayım..20 sinde regl oldum..ertesi gün gittik..tahlil felan verdim..sonucu bekliyorum..ona göre başlıyacaz ya da başlamayacaz..geçmişi okuyorum hergün...duaya katılacam..bu gün gül için el latif okunacak..az sonra okurum..adetliyken okumanın bi sakıncası yok sanırım..sonuçta zikir..ve Allah ın adı..
heyırlısı bakalım sonuç ne olur..önemli olan sağlık sıhhat huzur mutluluk....hepinize Allah bunlardan bol bol versin...
kafayı falan yime kuzum,sabrlı ol,Allah seni de küçük mucizeyle müjdeliycek inşallah....yasemincim beni listede düzeltirmisn.bgn başladı reglim 20 eylül diğer adetim.yaşımda yazılmmamışlistede 25 yaşım.bebişimi isteyeli de 14 ay oldu.çok moralim bozuldu ağladım yine.sonra dua ettim kafayı yicem ya neden olmuyorrr. bakalım cumaya randevu alıcam doktorum ne diyecek.ne kadar zor bişeymiş ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin anne baba olmayı.
canım valla seninki yine iyi, benimki hala bitmedi, sen ikinciye oluyorsungünaydın canlarrr nasılsınız bakalımm valla sağ gögüsüm sızlamaya başladı galiba yine kırmızılarr geliyo sağdan sağdan :)))
Allah şifa versin canım bu akşam hiç ihmal etme, inşallah geçer ama geçmezse mutlaka git bakalımGünaydın canlarım.bayramda bitti ama yorğunluk var daha.nasılsınız bakalım.ben ağrılarımla uğrşıyorum .bugunde dua başlamiş hayırlı olsun ...hepinizi çok özledim bu gunlukde biraz dinlenecem akşam ağrım yine devam ederse acile gideceyik.gülemiyorumda ufffffffff nasıl bir ağrıdı anlatamıyorum..:26:
relax ol canım benim, ama sigarayı nasıl bırakacağını bilemiyorum ama bırakman lazım of yaa ne biçim bir illet, ALlah herkesi kurtarsın.valla özlemcim ben iyi değilim pek bide iş yerindeyim acayip derecede midem bulanıyor başa çıkamıyorum sürekli kendimle kavga içerisindeyim sigarayı bırakamiyorum çabalıyorum ama olmuyor sigara da içiyorum ondan da mı bu kadar çok bulanıyor bilmiyorum çünkü sigara içtikten sonra daha fazla bulanıyor kızlar bana yardım edin şu sigarayı bırakayım
ayyy süper bir heyecan inşallah duyarsın tatlım , sonra gelip bize burda tarif edersin inşallahkızlaar hamilelik takviminde bebeğibnizin kalp atışlarını ultrasonda görebilirsiniz diyor yarın doktora gidicem duyabilirmiyim acaba sesini çok merak ediyorum
oku canım adetliyken problem değil diye biliyorum ben. Allahım müjdeli haberşlerle dönmeni nasibetsin inşallah ordan.evet hala ankara dayım..20 sinde regl oldum..ertesi gün gittik..tahlil felan verdim..sonucu bekliyorum..ona göre başlıyacaz ya da başlamayacaz..geçmişi okuyorum hergün...duaya katılacam..bu gün gül için el latif okunacak..az sonra okurum..adetliyken okumanın bi sakıncası yok sanırım..sonuçta zikir..ve Allah ın adı..
heyırlısı bakalım sonuç ne olur..önemli olan sağlık sıhhat huzur mutluluk....hepinize Allah bunlardan bol bol versin...
tatlım düzelttim listede seni, eğer dua listesine katılmak istersen orayada yazabilirim eğer vaktin varsa tabi.yasemincim beni listede düzeltirmisn.bgn başladı reglim 20 eylül diğer adetim.yaşımda yazılmmamışlistede 25 yaşım.bebişimi isteyeli de 14 ay oldu.çok moralim bozuldu ağladım yine.sonra dua ettim kafayı yicem ya neden olmuyorrr. bakalım cumaya randevu alıcam doktorum ne diyecek.ne kadar zor bişeymiş ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin anne baba olmayı.
he yaa bukeetin dediği gibi psikolojikleşmeyin lütfenanacım sen niye böyle paniksin..bi dur bi sakin o..bak buralarn psikolojik hamilesi benim..sonra benim gibi olma...daha doktora gitmemişsin..git bi bakalım ne oluyo..ne olursa olsun hayırlısı olsun..
hepimiz bir aradayız ya ben çok seviniyorum.. Allah inşAllah bu ay yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla. Sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam..
canım biliyorum çok zor her ay o adetin gelmesi ama sabret elbet gelecek en doğru zamanı bekliyor sen yeterki stres yapma çünkü sen stres yaptıkça olmuyor gerçekten böyle bi bağlantısı var sen ne zaman stresi bırakıp daha normal kafana takmadan beklersen o ay hamile olduğunu öğreniyorsun inşallah önümüzdeki aya hayırlısı ile hamile haberini alırız
anacım sen niye böyle paniksin..bi dur bi sakin o..bak buralarn psikolojik hamilesi benim..sonra benim gibi olma...daha doktora gitmemişsin..git bi bakalım ne oluyo..ne olursa olsun hayırlısı olsun..
ewet ben ilk düşündüğümüz ay da böle paniktim bak 14.ay hala böle paniğim.engel olamaıyorum biliyorum stresten olmuyor ama engel olamıyorum kendime işte.bu arada müştak muhabbeti nedir
canım sana melisa çayını öneriyorum ozaman, günde 1 tane iç, bak nasıl gamsızlaşıyorsun Allahın izniyle
aktarlarda satılıyor sallama hali, eğer çalışıyorsan işyerinde filan rahatça içebilirsin ben çok faydasını gördüm.
müştak buket arkadaşımızın psikolojik olarak hayalinde canlandırdığı kankası. kendisi psikolojik bir insan olduğu için, hayal dünyası kuvvetlidir. sağolsun bizlere tanıştırdı müştağı, bizde hayalen kendisine selamlarımızı iletiyoruz
kızlar benimde bat 30 ağustos bu 2. ayım denemeye devam:)
tatlım hoşgeldin, sen daha yeni başlamışsın denemelere inşallah 3. denemende tık diye tutuverir.
bende hayıt suyu diye birşey var ona başlamayı düşünüyorum inşallah, o da çok faydalı bir bitkinin suyu. Bakalım hepimize birşeyler vesile olacak inşallah.
Ayrıca dün gittigdiyordan ovulasyon testi siparişi verdim, yumurtlama zamanımı öğreneyim bakim ne zamanmış, boşu boşuna 14. günü diye umutlanmayalımbu testi gittim eczaneden sordum 5 tanesi 25 tl dedi, internetten 20 tane ovulasyon testi + 6 adet hamilelik testini kargo dahil 20 liraya sipariş ettim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?