Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

teşekkür ederim canım benim..şimdilik bişey yok..ihtiyaç olursa aklımdasın...

Son düzenleme:
yasemincim beni listede düzeltirmisn.bgn başladı reglim 20 eylül diğer adetim.yaşımda yazılmmamışlistede 25 yaşım.bebişimi isteyeli de 14 ay oldu.çok moralim bozuldu ağladım yine.sonra dua ettim kafayı yicem ya neden olmuyorrr. bakalım cumaya randevu alıcam doktorum ne diyecek.ne kadar zor bişeymiş ya rabbim tüm dileyenlere nasip etsin anne baba olmayı.

canım biliyorum çok zor her ay o adetin gelmesi ama sabret elbet gelecek en doğru zamanı bekliyor sen yeterki stres yapma çünkü sen stres yaptıkça olmuyor gerçekten böyle bi bağlantısı var sen ne zaman stresi bırakıp daha normal kafana takmadan beklersen o ay hamile olduğunu öğreniyorsun inşallah önümüzdeki aya hayırlısı ile hamile haberini alırız

anacım sen niye böyle paniksin..bi dur bi sakin o..bak buralarn psikolojik hamilesi benim..sonra benim gibi olma...daha doktora gitmemişsin..git bi bakalım ne oluyo..ne olursa olsun hayırlısı olsun..
müştakın hepppiinnniiizeee seeelamıı vaaaaaaaaaarrr

sende bizden selam söyle müştakcığımıza bu ara bizi çok ihmal etti

e iyi ya,belki de sen rahat bir hamişlik geçiriceksin,ama ben çok kötüyüm,çok bulanıyor miydem.günlük tutmak istiyorum,kitap falan da aldım okumak için ama ona bile başlayamıyorum.günlüyü bebek için tutucam,onun bütün güzel şeylerini,ilklerini yazıcam inşallah,sana da tavsiye edrim kuzum.ilk doktora gittiyim gün başlamak istiyorum bakalım....
günaydın canlarrr nasılsınız bakalımm valla sağ gögüsüm sızlamaya başladı galiba yine kırmızılarr geliyo sağdan sağdan :)))
kızmızılar gelmedikce Allahdan ümit kesilmez.benim bu ay göğüs ağrılarım nasılıd biliyomusun kuzum,böyle yanlardan ucuna doğru uzayan bit=r ağrıydı,daha çok ucu ağrıyordu,diyer aylardakılardan farkı buydu....
hoş geldin canım benim,benim de kafa tasım ağrıyor,tam kafamın ortası zonkluyor,senin ağrın için de mutlaka doktora gitmelisin meleyim,git akşam...
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?

inanmıyoru sana ya,hiç öyle şey olurmu,sen hiç mi bebeyini düşünmüyorsun,sen ne sigara içe bilir,ne de içildiyi ortamda buluna bilirsin tatlım.eger bebeyiine iyi bakmazsan o zaman Allah hiç hoş gitmez vallaha,bebek Allahın sana emanetidir,ona kendinden bile iyi bakmalısın,ne de olsa onun gelicek tü hayatı senin elerinde,lütfeeeeeeeeen,hemen bırak o sigarayı bebeyin için,onun sağlığı iyiliyi için,bundan önemlisi ola bilirmi ki???
canım benim iyi olucak inşallah....
kafayı falan yime kuzum,sabrlı ol,Allah seni de küçük mucizeyle müjdeliycek inşallah....

hepimiz bir aradayız ya ben çok seviniyorum.. Allah inşAllah bu ay yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla. Sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam..

günaydın canlarrr nasılsınız bakalımm valla sağ gögüsüm sızlamaya başladı galiba yine kırmızılarr geliyo sağdan sağdan :)))
canım valla seninki yine iyi, benimki hala bitmedi, sen ikinciye oluyorsun
Allah şifa versin canım bu akşam hiç ihmal etme, inşallah geçer ama geçmezse mutlaka git bakalım

relax ol canım benim, ama sigarayı nasıl bırakacağını bilemiyorum ama bırakman lazım of yaa ne biçim bir illet, ALlah herkesi kurtarsın.
kızlaar hamilelik takviminde bebeğibnizin kalp atışlarını ultrasonda görebilirsiniz diyor yarın doktora gidicem duyabilirmiyim acaba sesini çok merak ediyorum
ayyy süper bir heyecan inşallah duyarsın tatlım , sonra gelip bize burda tarif edersin inşallah
oku canım adetliyken problem değil diye biliyorum ben. Allahım müjdeli haberşlerle dönmeni nasibetsin inşallah ordan.
tatlım düzelttim listede seni, eğer dua listesine katılmak istersen orayada yazabilirim eğer vaktin varsa tabi.
he yaa bukeetin dediği gibi psikolojikleşmeyin lütfen
ayy müştağıda mı götürdün sen oaralara ayyy bendende selam söyle ona öpüyorum yanaklarından

Aynurcum günlük tutma fikir süper, bende Allah nasibederse öyle yapmayı düşünüyorum ozaman gelince.
Özlem bence sende tut, ilerde okumak zevkli olur bence.
Sibelcim bence sende yaz tatlım, belki yazdıkça için ferahlar dertleşiyor gibi olursun onunla

hepimiz bir aradayız ya ben çok seviniyorum.. Allah inşAllah bu ay yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla. Sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam..

bedriyecim valla maşallah coştu gene topiğimiz epey alabalığız şuanda 10 kişi aktif görünüyor. Hewpimiz birimiz, birimiz hepimiz için

biliyorum gelecek ama artık dayanamıyorum ya çok isityorum.stres çok yapıyorum.

ewet ben ilk düşündüğümüz ay da böle paniktim bak 14.ay hala böle paniğim.engel olamaıyorum biliyorum stresten olmuyor ama engel olamıyorum kendime işte.bu arada müştak muhabbeti nedir

ewet ben ilk düşündüğümüz ay da böle paniktim bak 14.ay hala böle paniğim.engel olamaıyorum biliyorum stresten olmuyor ama engel olamıyorum kendime işte.bu arada müştak muhabbeti nedir

canım sana melisa çayını öneriyorum ozaman, günde 1 tane iç, bak nasıl gamsızlaşıyorsun Allahın izniyle
aktarlarda satılıyor sallama hali, eğer çalışıyorsan işyerinde filan rahatça içebilirsin ben çok faydasını gördüm.
müştak buket arkadaşımızın psikolojik olarak hayalinde canlandırdığı kankası. kendisi psikolojik bir insan olduğu için, hayal dünyası kuvvetlidir. sağolsun bizlere tanıştırdı müştağı, bizde hayalen kendisine selamlarımızı iletiyoruz

tamam canım benim deniycem mutlaka.o zman bendende müştağa selamlar

kızlar benimde bat 30 ağustos bu 2. ayım denemeye devam:)

tatlım hoşgeldin, sen daha yeni başlamışsın denemelere inşallah 3. denemende tık diye tutuverir.
bende hayıt suyu diye birşey var ona başlamayı düşünüyorum inşallah, o da çok faydalı bir bitkinin suyu. Bakalım hepimize birşeyler vesile olacak inşallah.
Ayrıca dün gittigdiyordan ovulasyon testi siparişi verdim, yumurtlama zamanımı öğreneyim bakim ne zamanmış, boşu boşuna 14. günü diye umutlanmayalım bu testi gittim eczaneden sordum 5 tanesi 25 tl dedi, internetten 20 tane ovulasyon testi + 6 adet hamilelik testini kargo dahil 20 liraya sipariş ettim bakalım.

hoşbulduk canım ALLAH gönlüne göre versin inaşşlah..buradaki ovulasyon günleri farklı olabiliyor internette her sitede farklı günler veriyor bende bişey anlamamıştım.tabi en iyiysi ovulasyon testi.en kısa zamnda kalırsın inşallah.benim daha 1 haftam var bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…