- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.521
hoşbulduk canım ALLAH gönlüne göre versin inaşşlah..buradaki ovulasyon günleri farklı olabiliyor internette her sitede farklı günler veriyor bende bişey anlamamıştım.tabi en iyiysi ovulasyon testi.en kısa zamnda kalırsın inşallah.benim daha 1 haftam var bakalım kısmet
evet tatlIm ya,ilk doktora gittiyim,onu ilk gördüyüm gün başlamak istiyorum inşallahAynurcum günlük tutma fikir süper, bende Allah nasibederse öyle yapmayı düşünüyorum ozaman gelince.
Özlem bence sende tut, ilerde okumak zevkli olur bence.
Sibelcim bence sende yaz tatlım, belki yazdıkça için ferahlar dertleşiyor gibi olursun onunla
bedriyecim valla maşallah coştu gene topiğimiz epey alabalığız şuanda 10 kişi aktif görünüyor. Hewpimiz birimiz, birimiz hepimiz için
canım istersen eğer ilk sayfamızda bizim arkadaş tablomuz var, bir göz at, altında da dua listemiz var hergün 1 arkadaşımız için tesbih çekiyoruz dua ediyoruz. onlara katılmak istersen bana bilgilerini yaz senide ekliyim bizlerin arasına
olur canım nasıl bilgiler vermem gerek?:44: batım 30 ağustos bu kadar yeterlimi
Aynurcum günlük tutma fikir süper, bende Allah nasibederse öyle yapmayı düşünüyorum ozaman gelince.
Özlem bence sende tut, ilerde okumak zevkli olur bence.
Sibelcim bence sende yaz tatlım, belki yazdıkça için ferahlar dertleşiyor gibi olursun onunla
bedriyecim valla maşallah coştu gene topiğimiz epey alabalığız şuanda 10 kişi aktif görünüyor. Hewpimiz birimiz, birimiz hepimiz için
evet tatlIm ya,ilk doktora gittiyim,onu ilk gördüyüm gün başlamak istiyorum inşallahve gelicek de şoyle aklı alıcağı,her şeyi anlayacağı bir yaşda da ona hediye etmeyi düşünüyorum,ultrason resimlerini falan da oraya yapıştırıcam inşallah....darısı sizlerinde başına inşallah....
isim
bat
kaç zamandır istiyorsun
herhangi bir rahatsızlığın varmı
bu soruların cevabı lazım canım benim
Gül'cüm, yaptınmı havuçlu tarçınlı keki acaba nasıl oldu becerebildinmi merak ettimayy ne güzel denk gelmiş bu mübarek aylarda üst üste dua edeceğiz sana. senin nickin için düşündüm, acaba başa mı yoksa sona mı yazılır acaba diye, dedim belki tüm sıralamalarda kızcağız sona kalıyordur rakamla başlıyor diye burda başa geçsin madem dedim, birincilik kısmeti sana oldu yani, hayırlısı olsun inşallah uğurlu bir başlangıç lur inşallah seninle birlikte
Gül Duanı okudum.. Allah ım inşAllah Yarabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin. Sana ve tüm dileyenlere .. Allah kimsenin boynunu bükük bırakmasın.. Benimde inşAllah.. Hayırlısıyla kısmet etsin bebeklerimizi bize inşAllah.
gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin
evet hala ankara dayım..20 sinde regl oldum..ertesi gün gittik..tahlil felan verdim..sonucu bekliyorum..ona göre başlıyacaz ya da başlamayacaz..geçmişi okuyorum hergün...duaya katılacam..bu gün gül için el latif okunacak..az sonra okurum..adetliyken okumanın bi sakıncası yok sanırım..sonuçta zikir..ve Allah ın adı..
heyırlısı bakalım sonuç ne olur..önemli olan sağlık sıhhat huzur mutluluk....hepinize Allah bunlardan bol bol versin...
tatlım hoşgeldin, sen daha yeni başlamışsın denemelere inşallah 3. denemende tık diye tutuverir.
bende hayıt suyu diye birşey var ona başlamayı düşünüyorum inşallah, o da çok faydalı bir bitkinin suyu. Bakalım hepimize birşeyler vesile olacak inşallah.
Ayrıca dün gittigdiyordan ovulasyon testi siparişi verdim, yumurtlama zamanımı öğreneyim bakim ne zamanmış, boşu boşuna 14. günü diye umutlanmayalımbu testi gittim eczaneden sordum 5 tanesi 25 tl dedi, internetten 20 tane ovulasyon testi + 6 adet hamilelik testini kargo dahil 20 liraya sipariş ettim bakalım.
herkese selam geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr Çook yoğundum kendi tarafım eşimin tarafı ziyaret derken baya yoruldumm.Ancak girebildim nete bugün 7VerenGul / gül ün dua günü galiba .namaz kılıp edicem duanı cnm.bu arada bnm yumurtlama gününden beri kasıklarımda ve belimmde ağrım var az da akıntım var inşallah hamiyetimdiiir
aslında sizde bayramlar böyle önemseniyor tatlım yabiz her zaman yalnız oluyoruz,bir tek yeni yıldan başqa....
tatlım geçen ay gitmiştim bi geciktirici hap vermişti başkada bişey demedi. bu ay bide hayıt suyu iççim bakim, olmazsa ozaman giderim, biliyosunuz ben test yapma, dr a gitme konusunda geciktiriciyimdiryasemin şu hayıt suyuna falan başlamadan önce bi doktora git canım yaa niye böyle garip oldun adet ben anlamadım ilk önce kontrolünü ol sonra başla olurmu
tatlım sağol bilgiler için, ismin çok güzelmiş bende çocuğum olursa kız olursa melek koymayı düşünüyorum:44:
isim:melek evlilik 2002 bat 30 ağustos çok şükür yok.ilk çocuğum 7 yaşında 2.yi istiyoruz kısmetseyaş:32..iki aydır denemedeyiz:44:
Allah kabul etsin tatlım, inşallah hamilesindir hakkaten yaa, bakalım ramazan ertesi ilk kim hamiş olacakherkese selam geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr Çook yoğundum kendi tarafım eşimin tarafı ziyaret derken baya yoruldumm.Ancak girebildim nete bugün 7VerenGul / gül ün dua günü galiba .namaz kılıp edicem duanı cnm.bu arada bnm yumurtlama gününden beri kasıklarımda ve belimmde ağrım var az da akıntım var inşallah hamiyetimdiiir
Yaptım canım ne bereketli kekmişYuvarlak büyük bor borcama dökmüştüm neredeyse taşacaktı kekin hamuru Çok güzel oldu, afiyetle yedik
Tekrardan sağol canım tarif için
Canım aldığın kişinin linkini özelden yazarmısın bende sipariş ettiriyim senin aldığın yerden. Ne zaman yımırtlıycağımız belli olmiiyyy
Yasemin bak bende çok doktorlardan kaçıyorum ama bişekilde gitmek zorunda kalıyorum.. keşke hiç gitmesek.. hiç gerek olmasa.. bende önümüzdeki aylarda hayıta başlıyacağım.. ama bebeğime gebe kalırsaaamm o zaman başlamamben hayıta başladım doktora gittim mesela doktor muayene falan etti dedi ki sıkıntı yok.. bende dedim ki hayıt içiyorum.. o da iç dedi.. ama ne içiyorsan yumurtlama dönemine kadar iç adetinden itibaren çünkü olurda döllenme falan olur sıkıntı olmasın dedi..
canım benim sağol bilgi için
bende şu adet dönemlerim düzgünleşsin diye içeceğim, çünkü hayıt suyu dengeleyici bir bitki, adet az ise çoğaltıp normalleştiriyor, çok ise azaltıp normalleştiriyor, seyrek oluyorsan düzenli olmaya başlıyorsun, sık sık oluyorsan ise arayı uazatıp 28 günde bir olmanı sağlıyor süper bişey yaniALlahım hepimize dr a gitmeden kendiliğindne şifalar nasibetsin hep öyle dua ediyorum varya, Allahım şu dr yollarını aşındırtmadan olsun diyorum
canım benim işte vaktinde ve sağlıklı yumurtlamanı sağlıyor.. bende doktorlardan çok korkuyorum yasemin inan ne kadar diyeyim sana düşün ki hastaneye adım attığımda bahçeden içeri giriyoruz vee hoop stresden kulağım kapanıyor hiç duymuyor.. nasıl bir travma yaşıyorsam artık üzülüyorum kendime.. birde canım neye sıkıldı en son hast.gittiğimde doktor dosyanı alsana bi dedi baktım muayene eden doktor muayenesi çok zor geçti diye yazmış üzerine çok üzüldümm o zorluk aramızdaki sır gibi olucaktı demek ki zor muayene oluyorum dedim şu ana kadar farketmemiş gibi..
ayy sorma bende doktora giderken yolda ağlamaya başlıyorum, Allahım benim niye herkes gibi normal değil bu durumum diyebütün moralimi 0'a indirip hastaneye öyle giriyorum. orda sıra beklerken kendime acıyorum, millet bebeğini ultrasonla görmeye gelmiş, hamileliğini kontrole gelmiş filan, elinde 1 çocuk var diğerine hamile vs vs. bisürü tip var, bende aralarında gariban gibi kalıyorum gibi hissediyorum sonra tabi dr güzel bişey diyip yollayınca ozamanda sanki ayaklarım yere basmıyor, sevinçten hiçbirşey umrumda olmuyor, işte o his dünyaya bedel inşallah eğer gitmemiz gerekse bile öyle güzel haberler alıp çıkarız
aminnnnn inşallah canım.dediğin gibi canım inşallah hastaneye bebişimizin kalp atışını duymak için gideriiz :13:
Ben geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?