Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım istersen eğer ilk sayfamızda bizim arkadaş tablomuz var, bir göz at, altında da dua listemiz var hergün 1 arkadaşımız için tesbih çekiyoruz dua ediyoruz. onlara katılmak istersen bana bilgilerini yaz senide ekliyim bizlerin arasına

evet tatlIm ya,ilk doktora gittiyim,onu ilk gördüyüm gün başlamak istiyorum inşallahve gelicek de şoyle aklı alıcağı,her şeyi anlayacağı bir yaşda da ona hediye etmeyi düşünüyorum,ultrason resimlerini falan da oraya yapıştırıcam inşallah....darısı sizlerinde başına inşallah....

olur canım nasıl bilgiler vermem gerek?:44: batım 30 ağustos bu kadar yeterlimi

evet canım günlük tutma fikri süper

günlük tutma fikri benim aklımada çok geliyor ama başlarım tamamlamam huyumu biliyorum ya bide ne yazayımki hergün ilginç şeyler yaşamıyorumki

:44:
isim
bat
kaç zamandır istiyorsun
herhangi bir rahatsızlığın varmı
bu soruların cevabı lazım canım benim

isim:melek evlilik 2002 bat 30 ağustos çok şükür yok.ilk çocuğum 7 yaşında 2.yi istiyoruz kısmetse yaş:32..iki aydır denemedeyiz:44:

Son düzenleme:
yasemin şu hayıt suyuna falan başlamadan önce bi doktora git canım yaa niye böyle garip oldun adet ben anlamadım ilk önce kontrolünü ol sonra başla olurmu

herkese selam geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarr Çook yoğundum kendi tarafım eşimin tarafı ziyaret derken baya yoruldumm.Ancak girebildim nete bugün 7VerenGul / gül ün dua günü galiba .namaz kılıp edicem duanı cnm.bu arada bnm yumurtlama gününden beri kasıklarımda ve belimmde ağrım var az da akıntım var inşallah hamiyetimdiiir

aynurcum sende artık git doktora canım bi bak ne var ne yok folikasit kullanmaya başladınmı, belki ilaç falan kullandıracak adam kayınvalden erken daha diyorsa ona söylemeden eşinle git hadi amaaaaaaa

arkadaşlar bu arada hepiniz hamilelik düşünüyorsunuz o yüzden folikasite başlayın derim hamile kaldıktan sonra ilerleyen haftalarda pek faydası olmuyormuş sanırım

Yaptım canım ne bereketli kekmiş Yuvarlak büyük bor borcama dökmüştüm neredeyse taşacaktı kekin hamuru Çok güzel oldu, afiyetle yedik
Tekrardan sağol canım tarif için

Teşekkür ederim canım benim Rabbim dualarımıza icabet etsin inşallah, makbul olan her duanız kabul olsun

gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin

Amin inşallah canım benim, Rabbim razı olsun. Dualarınıza karşılık olarak sizlerede en kısa zaman hayırlı evladlar nasib etsin

Hakkında hayırlısı olsun buketcim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım aldığın kişinin linkini özelden yazarmısın bende sipariş ettiriyim senin aldığın yerden. Ne zaman yımırtlıycağımız belli olmiiyyy

Canım benim sağolasın duaların için, Rabbim benim için ne dilediysen aynısını sanada nasib etsin inşallah en kısa zamanda

aslında sizde bayramlar böyle önemseniyor tatlım yabiz her zaman yalnız oluyoruz,bir tek yeni yıldan başqa....

Bayramlar önemsenmezmi canım yaaa, çeşit çeşit yemekler yapılır, baklavalar yazılır tepsi tepsi, yapraklar sarılır tencerelere, bayram şekerleri, bayram harçlıkları, bayram ziyaretleri, ölmüşlerimizi bile ziyaret ederiz biz mezarlıklara gidip... Bayramın tadı kalabalıkla çıkar, bayram olduğunu yanında teyzen, amcan, dayın, anan, baban, deden, ninen, kuzenlerin, yeğenlerin olunca anlarsın :)

yasemin şu hayıt suyuna falan başlamadan önce bi doktora git canım yaa niye böyle garip oldun adet ben anlamadım ilk önce kontrolünü ol sonra başla olurmu
tatlım geçen ay gitmiştim bi geciktirici hap vermişti başkada bişey demedi. bu ay bide hayıt suyu iççim bakim, olmazsa ozaman giderim, biliyosunuz ben test yapma, dr a gitme konusunda geciktiriciyimdir
:44:
isim:melek evlilik 2002 bat 30 ağustos çok şükür yok.ilk çocuğum 7 yaşında 2.yi istiyoruz kısmetse yaş:32..iki aydır denemedeyiz:44:
tatlım sağol bilgiler için, ismin çok güzelmiş bende çocuğum olursa kız olursa melek koymayı düşünüyorum
Allah kabul etsin tatlım, inşallah hamilesindir hakkaten yaa, bakalım ramazan ertesi ilk kim hamiş olacak

afiyet olsun tatlım ohh şifa niyetin inişallah.
ben sana linkini gönderim canım olur

Yasemin bak bende çok doktorlardan kaçıyorum ama bişekilde gitmek zorunda kalıyorum.. keşke hiç gitmesek.. hiç gerek olmasa.. bende önümüzdeki aylarda hayıta başlıyacağım.. ama bebeğime gebe kalırsaaamm o zaman başlamam ben hayıta başladım doktora gittim mesela doktor muayene falan etti dedi ki sıkıntı yok.. bende dedim ki hayıt içiyorum.. o da iç dedi.. ama ne içiyorsan yumurtlama dönemine kadar iç adetinden itibaren çünkü olurda döllenme falan olur sıkıntı olmasın dedi..

canım benim sağol bilgi için
bende şu adet dönemlerim düzgünleşsin diye içeceğim, çünkü hayıt suyu dengeleyici bir bitki, adet az ise çoğaltıp normalleştiriyor, çok ise azaltıp normalleştiriyor, seyrek oluyorsan düzenli olmaya başlıyorsun, sık sık oluyorsan ise arayı uazatıp 28 günde bir olmanı sağlıyor süper bişey yani ALlahım hepimize dr a gitmeden kendiliğindne şifalar nasibetsin hep öyle dua ediyorum varya, Allahım şu dr yollarını aşındırtmadan olsun diyorum

canım benim işte vaktinde ve sağlıklı yumurtlamanı sağlıyor.. bende doktorlardan çok korkuyorum yasemin inan ne kadar diyeyim sana düşün ki hastaneye adım attığımda bahçeden içeri giriyoruz vee hoop stresden kulağım kapanıyor hiç duymuyor.. nasıl bir travma yaşıyorsam artık üzülüyorum kendime.. birde canım neye sıkıldı en son hast.gittiğimde doktor dosyanı alsana bi dedi baktım muayene eden doktor muayenesi çok zor geçti diye yazmış üzerine çok üzüldümm o zorluk aramızdaki sır gibi olucaktı demek ki zor muayene oluyorum dedim şu ana kadar farketmemiş gibi..

ayy sorma bende doktora giderken yolda ağlamaya başlıyorum, Allahım benim niye herkes gibi normal değil bu durumum diye bütün moralimi 0'a indirip hastaneye öyle giriyorum. orda sıra beklerken kendime acıyorum, millet bebeğini ultrasonla görmeye gelmiş, hamileliğini kontrole gelmiş filan, elinde 1 çocuk var diğerine hamile vs vs. bisürü tip var, bende aralarında gariban gibi kalıyorum gibi hissediyorum sonra tabi dr güzel bişey diyip yollayınca ozamanda sanki ayaklarım yere basmıyor, sevinçten hiçbirşey umrumda olmuyor, işte o his dünyaya bedel inşallah eğer gitmemiz gerekse bile öyle güzel haberler alıp çıkarız

dediğin gibi canım inşallah hastaneye bebişimizin kalp atışını duymak için gideriiz :13:

dediğin gibi canım inşallah hastaneye bebişimizin kalp atışını duymak için gideriiz :13:
aminnnnn inşallah canım.
Ben geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..

Hoşgeldin sefalar getirdin tatlım, tabiki alırız ne demek memnun oluruz çok çokkkkkk
ilk sayfada arkadaş listemiz var, altında bir tanede dua listemiz var , arkadaş listemiz için,; isim, yaş, bat tarihi, evliilik tarihi, sorununu yazarsan eklerim hemen.
dua listesinede katılıp katılmamakta serbestsin, istersen hemen eklerim günde 129 tane el-latif tesbih çekiyoruz bebek olsun diye bir arkadaşımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…