Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemincim ellerine sağlık, yeni dua listemiz hepimize hayırlı olsun. Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inşallah ve birer birer müjdeli haberleri verip sevincimizi paylaşırız. bu arada gül arkadaşımızın duasını okudum. Allah kabul etsin.
 

Tabii ki. Katılmak isterim hem arkadaş listesine hem de duaya çok memnun olurum. İsmim seda,yaş 29, evlilik tarihim 1 eylül 2007, batımı bilmiyorum desem sorunum karışık benim ara kanamalr yaşıyorum ilaç kullandım iki ay olmadı reglimn 16. gününde yine oldu. Şimdi bekliyorum bugün o kanamadan itibaren 21. günüm sanırım normal regl olucam. Çünkü başka şekilde ara kanama artı kendi reglimi olurdum nou saymadan ama onun zamanı da geçti. rel gelsin ona göre hesaparım ara kanama olmayacağnıı varsayarsak bir tarih vereyim, en geç 5 eylül çarşamba olabilir, sorunum regl düzensizliği canım.
 
Son düzenleme:
hoşbulduk canım. iyiyim işlerim anca bitti de girdim. sen nasılsın görüşmeyeli.
iyiyim canım çok sağol. bayram sonrası işe başladım bugün, öğlenden beri uykum var çok bitkin vaziyette akşam olmasını bekliyorum

Ozaman aramıza hoşgeldin Sedacım, arkadaşlar aktif olunca hepsi sana hoşgeldinlerini iletirler mutlaka ben şimdi seni her iki listeyede ekliyorum. bugün Gül arkadaşımız için 129 adet el-latif çekiyoruz, ilk sayfamızın en sütünde duamızda var tatlım onu edip tesbihi çekersin, send ebu kervana katılırsın inşallah hayırlısıyla senin içinde uğurlu olur burası, burdaki sohbetlerle kafan dağılır ve bir bakmışsın ki hamişler listesine kaymışsın inşallaaaahh..

bu arada anlattığın durum benimkiyle aynı, ben 16 senedir düzensiz adet olan biriyim, en son soğan kürü yaptım, çok şükür adetlerim düzeldi, fakat son 3 aydır çok acayip olmaya başladım, ilk 1 hafta lekelenme tarzında oluyorum, sonra sekizinci günden itibaren normal regl oluyorum yani toplam 15 gün filan oluyor, 28 gün olan aralarımda 21 güne kadar düştü en son, dr a gittim bana geciktirici bi hap vermişti 10 gün iç bırak dedi, o ay normal oldum ama ertesi ay yine aynı oldum.
şimdi hayıt suyu içmeye başlıyacağım bugünden itibaren, hayıt suyu bu gibi durumlara çok iyi geliyor diye biliyorum, daha evvel denemiştim adetlerim düzene girsin diye hakkaten işe yaramıştı. ben bitkilere çok inanıyorum ve çok faydasını görüyorum. sanada tavsiye ederim tatlım
 
MERHABA HANIMLARRR :)) ben 20 yasındayım eylul ayında 1senemız dolucak..benım bebek serüvevim uzun hıkaye :)) ama ben sıze kıssadan anlatıyım mayıs ayında menopoza gırdıgımı ogrendım ve adetım kesıldı tamamen bırden. doktor bana sana iğne dahi vursak sen artık adet görmezsin dedi. tüp bebek ımkansız denecek kadar var dedi. ılac verdı adet gormedım dedıgı gıbı sonradan 1 ay sonra 7 agustosta adet gordum =)) ımkansız dıye bır sey yokmus meğer.. ve bugun adetımın 16. gunu ve benım akıntımda cok az bır kan geldı ama cok az damar gıbı cok sasırdım.. bırde adet olcakmıs gıbı kasık agrılarım vardıı belkı cok ucuk hayaller kuruyorum ammaa aklımdan acaba hamılemıyım dıyede gecırmedım degıl ama cok umutluyummm yavas yavas vıcudumun gerı donus yapıcagına ınanıyorum bu ay olmadı eylul ayı o olmadı ekım ayında sankı hamıle olckmısım gıbı gelıorr ne bılımm 6. hıs derler ya bnmkıde ole bısee :)) EYLUL AYI BNM ICIN HER ZAMAN YENI BIR BASLANGIC OLMSTUR INS BEBEGIMDE BENMLE BIRLIKTE OLUR VE TUM ISTEYEN ANNDE ADYALRINNNDA AYNI SEKILDE HEPIMIZ ICIN YENI BIR BASLANGIC OLUR BEBEKLERIMIZLE :)
 
Son düzenleme:

canımmmmmm merhaba hoşgeldin tatlım, öyle güzel anlatmışsın ki, umutlarımıza umut kattın inanki, maşallah pozitif olman okadar güzelki, umudunu hiç kaybetme,, ALlah "OL" derse bunun karşısında hiçbir hastalık, hiçbir literatür duramaz, o imkansızları imkanlılaştırır canım benim. senin bu güzel yazdıklarını okurken inan bende senin gibi hissettim, bencede olur senin bebeğin. bazı kullarına rabbim önce yokluğunun acısını bi yaşatıyor, sonra veriyor bebişini ki kıymetini bilsin diye. heralde biz onlardanız hayatım
 

biliyorum canım o yüzden hatırlatayım dedim
 

Sayfayı inceledim duayı okucam tesbihi de çekicem İnşallah Gül arkadaşımız için bu akşam okucam işyerindeyim şu anda eve gidince ayrıntılı yazarım sorunumu.
 

tesekkur ederım ALLAH RAZI OLSUN:) BINLERCE KEZZZ AMİN DİYORUM DEDIKLERINE BİL MUKABELE HEP BERBER OLUR INS :)) ÜMİTSİZLİK ŞEYTANDIR.. insan ümitsiz nasıl yaşayabilirr :)) ALLah korusun. hz. ömerin şu sözü beni her zaman cok etkilemiştir. Ben ÜMİT EDİYORUMKİ CENNTE GİRECEĞİM.. ne kadar güzel bir bağlılık eminlik.. demekki bu işin sırrı burdaa :) hep ümit etmek.. olumsuz düşünmemek. Ve birde şu sözden cok etkılenmısımdr HZ. ALLAH ben dermensız dert yaratmadım hepsınızn şifası var yeterkı sız dua edın arayın ümidinizi kaybetmeyin :) ne kadar güzelll yaa işte budaa 2. formüll yani sırrr her zaman ellerımızı acıp semaya dua etmek.. Rabbım semaya acılan ellerın ıcten edılen hıc bır duayı geri cevirmezmişş bu ne büyük bir lütüf ne büyük bir merhamettir yarabbım. ınsan gercekten cok duygulanıyor. Demekkı hep dua etmelıyız Acaba kac kere uykusuz kaldık muradımz olsun dıe.. kac kere sbahlara kadar dua ettık ?? benım bır elımın 5 parmagını gecmez işte biz sadece hazıra konmayı sevıyoruz Oda bizim dua edıp sesimizi duymayı sevıyor diliyor :)) Rabbım hepımızın gönlünü elini dilini dualı kılsın ins. dualarımızn karsılıgını hayırlısıyla tez zmanda alalım ıns.
 



hoşgeldin.. canım benimm.. Allah edeceğimiz duaların hürmetine sana da bir evlat sağlık şifa versin inşAllah.. sana bişey diyeceğim ara kanamaların sebebleri var mı? Mesela bir ay çok üzülmüştüm doktor muayenesini yaptı dedi ki neye üzüldün bu kadar stresden oluyor kanamaların demişti.. ki bi daha ki aya da tekrarlamamıştı.. Yasemin bu arada bak ben hemen bu sebeblede doktora gitmiştim sahi.. ne çok gitmişim doktora ya.. Allah inşAllah artık güzel haberler almaya gönderir hep..
 
Sayfayı inceledim duayı okucam tesbihi de çekicem İnşallah Gül arkadaşımız için bu akşam okucam işyerindeyim şu anda eve gidince ayrıntılı yazarım sorunumu.
tamam tatlım çok sevinirim yaz tabi, inşallah dualarla aşacağız bütün sorunlarımızı

kuşum sen nekadar güzel şeyler yazmışsın işte bu yaaa, hani bazı fast food larda ayın elemanı seçilir ya, şuan seni yılın hamilelik adayı seçmem geldi vallahi maşallah canım ebnim sana, ömür boyu bu güzel düşünce yapın, pozitifliğin hiç seni bırakmasın inşallah. yazdıkların baştan göğe kadar doğruı, çok güzel bi düşünce yapın var. seni hemen arkadaş listemize ve dua listemize eklemek isterim eğer sende istersen.
ismini, yaşını, bat tarihini, evlilik yılını, sorununu yazarsan eklerim hemen. dua listemizede girmek istersin dimi, eğer vaktin zamanın varsa tabi, sende faydalan bu dua zincirinden
 

canım çok geçmiş olsun.. bende araştırdım biraz yine bugunde arkadaşlar yazmışlar adetten sonra ilişkiye girsem gebelik oluşur mu diye.. o forma katılan halk:) kesinlikle gebelik olmaz demiş ama doktor demiş ki tıpta %100 kesinliği yoktur herşey olur demiş biz ihtimaller üzerine konuşuruz demiş.. o yüzden mevlam hayırlısını versin.. o "ol" derse zateen olucaktır. gerisi herşey hikaye... sana ayrıca bişey söyliyeceğim adetinden 16.gününse bugun ve ağrın sızın varsa muhtemelen yumurtluyorsundur bence gün aşırı ilişkide bulunun.. hayırlısıyla ekimde inşAllah başlar hayırlısıyla gebeliğin.
 
canlarım ben birazdan çıkacağım sanırım, pat diye gitmiyim diye şimdiden haber vereyim dedim, bugün gelen arkadaşlarımız da size emanet, bi güzel kaynaşalım inşallah, bu güzel gönül bağımız, dua zincirimiz, dotluğumuz genişliyor maşallah ELbetteki inanıyorum aramızdan birimizin duaları muhakkak kabul olacak ve hepimiz gönlümüzdeki hayırlı isteğimize kavuşacağız canlarım. umut herzaman var olsun içimizde, onu kaybedersek hayat neşemizi kaybederiz çünkü
 

evet canım tamamen stresten psikolojik sebebi. Çünkü ne hormonlarda ne rahimde hiçbir sorun yok kist miyom vs yok. Annem rahatsızlandı benim farklı şehirlerdeyiz tedavi görüyor alıştım artık çok çok önemli birşey değil ama öğrenme ve tedaviye başlamasında çok yıprandım o yüzden öyle oldu ocaktan beri. Dr ilaç yazdı iyi geldi 2 ay sonra kutunun yarısında yine oldu dr bıraktırdı boşuna vermeyeim bebek olursa zararı olur dedi 2 ağusosta 16. günümde yine oldu temmuzda olmadı ama. Şimdi ara kanamdan bu yana 21. günüm işte.
 

İnankii canımm ben sadece daha demin yazdıklarımdan şifa gördüm.. şu 2 sözden ümit etmek ve dua etmek.. gercekten o yüzden yazdım burayada yazdımkii herkes en az benim hissettiğim gibi hissetsin inansın .. asla umutsuzluga düşmesin.. gercekten her sey boş.. yalan.. gercek olan tek sey dua ve ümit etmek. yani belki aranızda en umutsuz vaka diye tabir edeyim kendımi.. o benım işte.. cunku daha 20 yasındayım belkı cogunuz benm ablam yasındasınız.. sız kırmızıları gördünüz diye üzülürken ben adet oldum diye bu ay sevıncten agladım hüngür hüngür saatlerce daha 20 yaşında kii her sey normal giderken birden tık diye adetim kesildi ve doktor bana hiç yumurtan kalmamıs dedı amh : 0.01 yok bitmiş yani.. sen dedi daha adet görmessın bosver bebegı gez dolas eglen ... dedı gercekten 20 yasında bunları duymak cok acı bir şey hele annem için aylarca agladı annem.. kendımı yaslı gıbı hısettım keske evlenmeseydım dedım hiç öğrenmeseydim ölseydim daha iyidi dedgım gunler bıle oldu.. ama o gunlerın bana hıc bır faydası olmadı.. sadece daha cok üzüldüm...

doktor bana ılac verdi.. kullandım adet olmadım sonradan doktora gıtmeme kararı aldım hep mutlu olmaya baktım ıbadetlerıme daha cok dıkkat ettım kalp kırmamaya ozen gosterdım cocukları hep sevındırmeye calıstım hep ümit ettim normal saglıklı gıbı davrandım hep dua almaya calıstım ve 1 ay sonra adet oldum :)) o anı anlatamam ne kadar duygulandıgımıı Rabbımın lütfuydu bnm ıcın.. her ay adet görmek önceden belkıde eziyettı bnm ıcın agrıları hijyen meselesi fln megersem lütüfmuşş hiç bu kadar sevınmemıstım adet olduguma o yuzden ŞÜKREDİN ADET OLUYORSUNUZ.. BENIM DURUMUMUM HEPINZDEN DAHA AĞIRR BELKİİ yinemi kırmızlar geldı dıye uzulmeyın elhamdulıllah belkı hamıle degılım ama Rabbım her ay yumurtlamamı nasıp edıyorkı adet oluyorum elhamdulıllah dıyın :)))

MERVE 20 YASINDAYIM 2011 EYLÜL AYI EVLILIK TARIHIM. 3 aydır bebiş istiyoruz. SORUN MENOPOZ. beklenen adet tarihi 5 eylül DUA lıstenızede gırmek ısterım tabı ne cekmem gerekıyor
 
Son düzenleme:

Ben artık doktorların cok sözlerine aldırmıyorum cunku benım pskolejımı mahvettıler. gıtmıyorumda doktora bır suru delip takıcaklar beni.. ıns. bebegımın kalp atıslarını duymak ıcın gıtmek nasıp olur. Rabbım ne zman yazmısssa alnına ozaman olur cnm emın ol. o yuzden adet olduktan sonra olurmu olmazmı onu rabbım bılır onlarda kesın konusamıyorlar zaten :) rabbım ısterse olur. Evet 7 agustosata adet oldum bugun 16. gunum adetım 6 gun surdu. bu aralar yumurtlama zamanı :)) ama bnm kucuk nır kan geldı cok az acaba yınemı adet olucamkı yadaaa :)) ustune gormemı dıyorlar ne dıyorlar ne bılımm olabılır yaniii
 

Allah razı olsun canım, Rabbim inşallah seninde en kısa zamanda hayırlısı ile salih saliha evladlara sahip olmanı nasib eder


Canım 20 yaş menepoz için çok erken değilmi?:26: Nasıl böyle bir teşhis koyabildiler bianda? Hem menepoza giren bir daha adet olurmuki?
Demekki sana yanlış teşhis koydular. :106: Diğer mesajlarınıda okudum çok güzel şeyler yazmışsın. Hep böyle olumlu düşünürsen başaran sen olursun Allahın izniyle :)

Sayfayı inceledim duayı okucam tesbihi de çekicem İnşallah Gül arkadaşımız için bu akşam okucam işyerindeyim şu anda eve gidince ayrıntılı yazarım sorunumu.

Sağol canım, Allah razı olsun dualarınız için. Rabbim sizede yaşatsın.
Topiğimize hoşgeldin, bu topik duaların, şen kahkahaların, yardımlaşmanın, muhabbetin, fedakarlığın %100 dolu olduğu bir topiktir, burada güzel arkadaşlıklar kuracağından emin olabilirsin
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…