- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.561
ağlamamk gerek yasemincim..şükretmek gerek...kendimize acımayalım arkadaşlar..acımayalım...bu bir hastalıksa ve engelse hamile kalmaya Allah tan geldi napalım..başımız gözümüz üstüne...ayy sorma bende doktora giderken yolda ağlamaya başlıyorum, Allahım benim niye herkes gibi normal değil bu durumum diyebütün moralimi 0'a indirip hastaneye öyle giriyorum. orda sıra beklerken kendime acıyorum, millet bebeğini ultrasonla görmeye gelmiş, hamileliğini kontrole gelmiş filan, elinde 1 çocuk var diğerine hamile vs vs. bisürü tip var, bende aralarında gariban gibi kalıyorum gibi hissediyorum sonra tabi dr güzel bişey diyip yollayınca ozamanda sanki ayaklarım yere basmıyor, sevinçten hiçbirşey umrumda olmuyor, işte o his dünyaya bedel inşallah eğer gitmemiz gerekse bile öyle güzel haberler alıp çıkarız
arkadaşım hoş geldinn..yaşın küçük ümit hep var..Dua kapısı hep açık.Allah yar ve yardımcımız olsunMERHABA HANIMLARRR :)) ben 20 yasındayım eylul ayında 1senemız dolucak..benım bebek serüvevim uzun hıkaye :)) ama ben sıze kıssadan anlatıyım mayıs ayında menopoza gırdıgımı ogrendım ve adetım kesıldı tamamen bırden. doktor bana sana iğne dahi vursak sen artık adet görmezsin dedi. tüp bebek ımkansız denecek kadar var dedi. ılac verdı adet gormedım dedıgı gıbı sonradan 1 ay sonra 7 agustosta adet gordum =)) ımkansız dıye bır sey yokmus meğer.. ve bugun adetımın 16. gunu ve benım akıntımda cok az bır kan geldı ama cok az damar gıbı cok sasırdım.. bırde adet olcakmıs gıbı kasık agrılarım vardıı belkı cok ucuk hayaller kuruyorum ammaa aklımdan acaba hamılemıyım dıyede gecırmedım degıl ama cok umutluyummm yavas yavas vıcudumun gerı donus yapıcagına ınanıyorum bu ay olmadı eylul ayı o olmadı ekım ayında sankı hamıle olckmısım gıbı gelıorr ne bılımm 6. hıs derler ya bnmkıde ole bısee :)) EYLUL AYI BNM ICIN HER ZAMAN YENI BIR BASLANGIC OLMSTUR INS BEBEGIMDE BENMLE BIRLIKTE OLUR VE TUM ISTEYEN ANNDE ADYALRINNNDA AYNI SEKILDE HEPIMIZ ICIN YENI BIR BASLANGIC OLUR BEBEKLERIMIZLE :)
Evet canım. çok anormal kabul edilmesi cok zor bir şey hatta ne sacma dedirticek kadar... Ama oluyor işte... bir yanlıslık yok cnm kac kere test yaptılar. zaten doktor dedı daha adet gormessın dedı.. Nasıl bırden bole bır sey olur bnn cıddı bır gecmısı olması lazım en az 1 yıl oncesınden fln dıyorum bana dıyokı ya aılenızde erken adetten kesılme var yada sen cok fena bır travma yasamıssın yumurtalıklarını bıtırmıssın ıkısıde yok bende ıllakı stres yasıyoruz hayatımızda ama bu her zaman herkesın yasyacagı seyler.. yanı kısacası tıp benm bu durumumu tam bır cevap veremedı.. Bende o yuzden doktorların dedıklerıne aldırmyorum ıns. cnm hep beraber basaralım ınsCanım 20 yaş menepoz için çok erken değilmi?:26: Nasıl böyle bir teşhis koyabildiler bianda? Hem menepoza giren bir daha adet olurmuki?
Demekki sana yanlış teşhis koydular. :106: Diğer mesajlarınıda okudum çok güzel şeyler yazmışsın. Hep böyle olumlu düşünürsen başaran sen olursun Allahın izniyle :)
İnankii canımm ben sadece daha demin yazdıklarımdan şifa gördüm.. şu 2 sözden ümit etmek ve dua etmek.. gercekten o yüzden yazdım burayada yazdımkii herkes en az benim hissettiğim gibi hissetsin inansın .. asla umutsuzluga düşmesin.. gercekten her sey boş.. yalan.. gercek olan tek sey dua ve ümit etmek. yani belki aranızda en umutsuz vaka diye tabir edeyim kendımi.. o benım işte.. cunku daha 20 yasındayım belkı cogunuz benm ablam yasındasınız.. sız kırmızıları gördünüz diye üzülürken ben adet oldum diye bu ay sevıncten agladım hüngür hüngür saatlercedaha 20 yaşında kii her sey normal giderken birden tık diye adetim kesildi ve doktor bana hiç yumurtan kalmamıs dedı amh : 0.01 yok bitmiş yani.. sen dedi daha adet görmessın bosver bebegı gez dolas eglen ... dedı gercekten 20 yasında bunları duymak cok acı bir şey hele annem için aylarca agladı annem.. kendımı yaslı gıbı hısettım keske evlenmeseydım dedım hiç öğrenmeseydim ölseydim daha iyidi dedgım gunler bıle oldu.. ama o gunlerın bana hıc bır faydası olmadı.. sadece daha cok üzüldüm...
doktor bana ılac verdi.. kullandım adet olmadım sonradan doktora gıtmeme kararı aldım hep mutlu olmaya baktım ıbadetlerıme daha cok dıkkat ettım kalp kırmamaya ozen gosterdım cocukları hep sevındırmeye calıstım hep ümit ettim normal saglıklı gıbı davrandım hep dua almaya calıstım ve 1 ay sonra adet oldum :)) o anı anlatamam ne kadar duygulandıgımıı Rabbımın lütfuydu bnm ıcın.. her ay adet görmek önceden belkıde eziyettı bnm ıcın agrıları hijyen meselesi fln megersem lütüfmuşş hiç bu kadar sevınmemıstım adet olduguma o yuzden ŞÜKREDİN ADET OLUYORSUNUZ.. BENIM DURUMUMUM HEPINZDEN DAHA AĞIRR BELKİİ yinemi kırmızlar geldı dıye uzulmeyın elhamdulıllah belkı hamıle degılım ama Rabbım her ay yumurtlamamı nasıp edıyorkı adet oluyorum elhamdulıllah dıyın :)))
MERVE 20 YASINDAYIM 2011 EYLÜL AYI EVLILIK TARIHIM. 3 aydır bebiş istiyoruz. SORUN MENOPOZ. beklenen adet tarihi 5 eylül DUA lıstenızede gırmek ısterım tabı ne cekmem gerekıyor
Arkadaslar ben de sizin sohbete katilmak istiyorum :26::26::26:
Topiğin ilk sayfalrını okudumda ne kadar güzell dualarla acılmıs topik ne kadar içtenlikle :)) cok hosuma gıttı bu topik =)) Rabbim sen razı ol bu topıktekı tum arkadaslardan Gönüllerindeki muradlarını tez zamanda hayırlı bır sekılde kabul eyle. sen bızı şerden şernezlerden hasatten nazardan beladan, büyüden büyü yapan büyücünün şerrinden.. bilip bilmediğimiz tüm alemlerden emın kıl koru yarabbım :)) bu topıktekı tum arkadaslarımızn göbüşleri çiçek acsın :)) Rabbım bu topıktekı hıc bır gözü yaşlı anne adayını evlatsız bırakmasın Bu topıktekı tum arkadaslarımzın duası hürmetine tüm Allah dostlarının once peygamber efendımız s.av yüzü suyu hürmetine bize hayırlı saglıklı peygamber efendımızın ümmetine layık annesıne babasına karsı hayırlı vatana mıllete hayırlı kendıne hayırlı guzel yuzlu guzel kaderlı uzun omurlu guzel ahlaklı şuur sahıbı ınanclı fatıhler, hz. meryem gıbı ahlak tımsali kız evlatları hz. yusuf gıbı nur yuzlu , saglıklı evlatlar nasip eyleeee :) aminnnnnnnnnn aminnnn aminnn bınlerce kez aminnn ALLAHIM
buketdemet arkadaşım hoş geldinn..yaşın küçük ümit hep var..Dua kapısı hep açık.Allah yar ve yardımcımız olsun[/QUOTE .!.:hoş bulduk canım bnm amın cnm Allah yar ve yardımcımz olsun.
Evet canım. çok anormal kabul edilmesi cok zor bir şey hatta ne sacma dedirticek kadar... Ama oluyor işte... bir yanlıslık yok cnm kac kere test yaptılar. zaten doktor dedı daha adet gormessın dedı.. Nasıl bırden bole bır sey olur bnn cıddı bır gecmısı olması lazım en az 1 yıl oncesınden fln dıyorum bana dıyokı ya aılenızde erken adetten kesılme var yada sen cok fena bır travma yasamıssın yumurtalıklarını bıtırmıssın ıkısıde yok bende ıllakı stres yasıyoruz hayatımızda ama bu her zaman herkesın yasyacagı seyler.. yanı kısacası tıp benm bu durumumu tam bır cevap veremedı.. Bende o yuzden doktorların dedıklerıne aldırmyorum ıns. cnm hep beraber basaralım ıns
Eylülün kaçında evlendiniz canım? :) Bizde 4 eylül 2011'de evlendikAcaba sen psikolojik olarak bişeylerdenmi etkilendinde değerin öyle düştü ve menepoz dedi doktorlar?
Kim bilir nasılda zorlu günler geçirmişsinizdir o haberi aldıktan sonra
Durumunun düzelmesi çok güzel, inşallah güzel haberleri peşpeşe alırsın
Amiiiinnnn, ne güzel şeyler dökülmüş dilindenRabbim kabul etsin inşallah
10 eylülde evlendık :) kac yasındasın? Elhamdulıllah hıc bır kotu haber fln almadım adette oluyordum bırden kesildi arastırma hastanesınde yaptım tum tahlıllerımı.. amh testı var o testte kac tane yumurtan var ona bakıyorlar normalde mılyonlarca olması lazım benm ya 1 ya2 cıktı bırde ultrasonda rahımde hıc yumurta yoktu yani kac kere yaptılar aynı cıktı fsh hormonum 100lerdeydi tup bebek bıle ımkansız cunku yumurta yokkı nasıl yapsınlar ıste boyle bır durum tabıı cnmm uzulmemmı yıkıldmmm 40 yıl dusunsem aklıma gelmez bole bır sey olcagı belkı suan burda bunu soylemem uygun olmaz ama benım durumumun pekte tıplık oldgunu sanmıyorum yanı ben nazara büyüye ınanan bırıyım kuranı kerımdede geçiyor.. var. ama ben her yonden arastırdım duamıda ettım bıtkısel caylarda ıctım doktorada gıttım ıns. sifa bulurum menopoza gırmek ıcın yasım cok genç
:) Bende 22 yaşındayım canım. Biz hiç korunmadık. 7 Ay bebiş hiç olmayınca önce ben sonrada eşim kontrollerimizi yaptırdık. Eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı hem sayı hemde hız/hareketlilik yönünden düşüktü. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu işte bekliyoruz :) Eylülün sonunda tahlillerimiz kontrolümüz var. İnşallah değerlerimiz düzelirde bebeğimiz gelir biran önce
İnşaallah rabbım gönlünün muradını tez zamanda nasip eder. senın ıcın de cok zor olmustur. ınsan kendısınde bır sorun oldgu zaman uzuluyor ama karsındakında oldgu zamn ona uzuldgu kadar kndısıne uzulmuyor sahsen ben oyleyım esımde bır sorun olsaydı ben daha cok uzulurdum hrlde rabbım yardımcınız olsun.. ne guzel tedavısı var. ıns. ıyı haberler alırsın
bugün doktora gittim ultrason herşey temiz çıktı 9 kasıma gün aldım eşimle genetik testlerimiz yapılacak kızlar sizin dualarınız kabul oluyor çok iyi doktorlara rastladım
İsmim de eklenmiş çok sevindim. Tabii zamanla tanıcam hepinizi, siz de beni Allah açılan ellerimizi boş çevirmez inşallah başkasına edilen dua daha sevaptır arkadaşlar. Hayırlı olsun hepimiz için..
ben cıkıyorum hANIMLAR dualarınızı eksık etmeyın ıns. allha emanet olun
canım duanı okudum.Evet canım kesinlikle öyleHele eşin sedyeye yatıp ameliyata giderken kalbin öyle bir acıyoki Onlar içinde çok zor bir durum... Tedavisi her zaman olumlu sonuç vermiyo ama inşallah kürlerle dualarla falan takviyelerimizi alınca herşey yoluna girecek :)
Canım geçmiş olsun, çok sevindim senin adına.. :) Rabbim hep böyle devam etmesini nasib eder inşallah
Amiiin inşallah :)
Görüşürüz canım, bende çıkıyorum çorba pişirip salata yapıcam, hoşcakalıııınnn
doktordan geldikten sonra o yasadigin güzel heyecani ve mutlulugu bizimle paylas yarin, ki bizde yegenimizle tanisalim.inşallah duyarım,nasıl bi tepki verecğimi çok merak ediyorum eminim yarın heyecandan elim ayağım titreyecek
anacım sen niye böyle paniksin..bi dur bi sakin o..bak buralarn psikolojik hamilesi benim..sonra benim gibi olma...daha doktora gitmemişsin..git bi bakalım ne oluyo..ne olursa olsun hayırlısı olsun..
müştakın hepppiinnniiizeee seeelamıı vaaaaaaaaaarrr
hosgeldin aramiza canim. Rabbim dualarimizi kabul etsin InsaallahBen geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..
MERHABA HANIMLARRR :)) ben 20 yasındayım eylul ayında 1senemız dolucak..benım bebek serüvevim uzun hıkaye :)) ama ben sıze kıssadan anlatıyım mayıs ayında menopoza gırdıgımı ogrendım ve adetım kesıldı tamamen bırden. doktor bana sana iğne dahi vursak sen artık adet görmezsin dedi. tüp bebek ımkansız denecek kadar var dedi. ılac verdı adet gormedım dedıgı gıbı sonradan 1 ay sonra 7 agustosta adet gordum =)) ımkansız dıye bır sey yokmus meğer.. ve bugun adetımın 16. gunu ve benım akıntımda cok az bır kan geldı ama cok az damar gıbı cok sasırdım.. bırde adet olcakmıs gıbı kasık agrılarım vardıı belkı cok ucuk hayaller kuruyorum ammaa aklımdan acaba hamılemıyım dıyede gecırmedım degıl ama cok umutluyummm yavas yavas vıcudumun gerı donus yapıcagına ınanıyorum bu ay olmadı eylul ayı o olmadı ekım ayında sankı hamıle olckmısım gıbı gelıorr ne bılımm 6. hıs derler ya bnmkıde ole bısee :)) EYLUL AYI BNM ICIN HER ZAMAN YENI BIR BASLANGIC OLMSTUR INS BEBEGIMDE BENMLE BIRLIKTE OLUR VE TUM ISTEYEN ANNDE ADYALRINNNDA AYNI SEKILDE HEPIMIZ ICIN YENI BIR BASLANGIC OLUR BEBEKLERIMIZLE :)
tesekkur ederım ALLAH RAZI OLSUN:) BINLERCE KEZZZ AMİN DİYORUM DEDIKLERINE BİL MUKABELE HEP BERBER OLUR INS :)) ÜMİTSİZLİK ŞEYTANDIR.. insan ümitsiz nasıl yaşayabilirr :)) ALLah korusun. hz. ömerin şu sözü beni her zaman cok etkilemiştir. Ben ÜMİT EDİYORUMKİ CENNTE GİRECEĞİM.. ne kadar güzel bir bağlılık eminlik.. demekki bu işin sırrı burdaa :) hep ümit etmek.. olumsuz düşünmemek. Ve birde şu sözden cok etkılenmısımdr HZ. ALLAH ben dermensız dert yaratmadım hepsınızn şifası var yeterkı sız dua edın arayın ümidinizi kaybetmeyin :) ne kadar güzelll yaa işte budaa 2. formüll yani sırrr her zaman ellerımızı acıp semaya dua etmek.. Rabbım semaya acılan ellerın ıcten edılen hıc bır duayı geri cevirmezmişş bu ne büyük bir lütüf ne büyük bir merhamettir yarabbım. ınsan gercekten cok duygulanıyor. Demekkı hep dua etmelıyız Acaba kac kere uykusuz kaldık muradımz olsun dıe.. kac kere sbahlara kadar dua ettık ?? benım bır elımın 5 parmagını gecmez işte biz sadece hazıra konmayı sevıyoruz Oda bizim dua edıp sesimizi duymayı sevıyor diliyor :)) Rabbım hepımızın gönlünü elini dilini dualı kılsın ins. dualarımızn karsılıgını hayırlısıyla tez zmanda alalım ıns.
İnankii canımm ben sadece daha demin yazdıklarımdan şifa gördüm.. şu 2 sözden ümit etmek ve dua etmek.. gercekten o yüzden yazdım burayada yazdımkii herkes en az benim hissettiğim gibi hissetsin inansın .. asla umutsuzluga düşmesin.. gercekten her sey boş.. yalan.. gercek olan tek sey dua ve ümit etmek. yani belki aranızda en umutsuz vaka diye tabir edeyim kendımi.. o benım işte.. cunku daha 20 yasındayım belkı cogunuz benm ablam yasındasınız.. sız kırmızıları gördünüz diye üzülürken ben adet oldum diye bu ay sevıncten agladım hüngür hüngür saatlercedaha 20 yaşında kii her sey normal giderken birden tık diye adetim kesildi ve doktor bana hiç yumurtan kalmamıs dedı amh : 0.01 yok bitmiş yani.. sen dedi daha adet görmessın bosver bebegı gez dolas eglen ... dedı gercekten 20 yasında bunları duymak cok acı bir şey hele annem için aylarca agladı annem.. kendımı yaslı gıbı hısettım keske evlenmeseydım dedım hiç öğrenmeseydim ölseydim daha iyidi dedgım gunler bıle oldu.. ama o gunlerın bana hıc bır faydası olmadı.. sadece daha cok üzüldüm...
doktor bana ılac verdi.. kullandım adet olmadım sonradan doktora gıtmeme kararı aldım hep mutlu olmaya baktım ıbadetlerıme daha cok dıkkat ettım kalp kırmamaya ozen gosterdım cocukları hep sevındırmeye calıstım hep ümit ettim normal saglıklı gıbı davrandım hep dua almaya calıstım ve 1 ay sonra adet oldum :)) o anı anlatamam ne kadar duygulandıgımıı Rabbımın lütfuydu bnm ıcın.. her ay adet görmek önceden belkıde eziyettı bnm ıcın agrıları hijyen meselesi fln megersem lütüfmuşş hiç bu kadar sevınmemıstım adet olduguma o yuzden ŞÜKREDİN ADET OLUYORSUNUZ.. BENIM DURUMUMUM HEPINZDEN DAHA AĞIRR BELKİİ yinemi kırmızlar geldı dıye uzulmeyın elhamdulıllah belkı hamıle degılım ama Rabbım her ay yumurtlamamı nasıp edıyorkı adet oluyorum elhamdulıllah dıyın :)))
MERVE 20 YASINDAYIM 2011 EYLÜL AYI EVLILIK TARIHIM. 3 aydır bebiş istiyoruz. SORUN MENOPOZ. beklenen adet tarihi 5 eylül DUA lıstenızede gırmek ısterım tabı ne cekmem gerekıyor
Topiğin ilk sayfalrını okudumda ne kadar güzell dualarla acılmıs topik ne kadar içtenlikle :)) cok hosuma gıttı bu topik =)) Rabbim sen razı ol bu topıktekı tum arkadaslardan Gönüllerindeki muradlarını tez zamanda hayırlı bır sekılde kabul eyle. sen bızı şerden şernezlerden hasatten nazardan beladan, büyüden büyü yapan büyücünün şerrinden.. bilip bilmediğimiz tüm alemlerden emın kıl koru yarabbım :)) bu topıktekı tum arkadaslarımızn göbüşleri çiçek acsın :)) Rabbım bu topıktekı hıc bır gözü yaşlı anne adayını evlatsız bırakmasın Bu topıktekı tum arkadaslarımzın duası hürmetine tüm Allah dostlarının once peygamber efendımız s.av yüzü suyu hürmetine bize hayırlı saglıklı peygamber efendımızın ümmetine layık annesıne babasına karsı hayırlı vatana mıllete hayırlı kendıne hayırlı guzel yuzlu guzel kaderlı uzun omurlu guzel ahlaklı şuur sahıbı ınanclı fatıhler, hz. meryem gıbı ahlak tımsali kız evlatları hz. yusuf gıbı nur yuzlu , saglıklı evlatlar nasip eyleeee :) aminnnnnnnnnn aminnnn aminnn bınlerce kez aminnn ALLAHIM
10 eylülde evlendık :) kac yasındasın? Elhamdulıllah hıc bır kotu haber fln almadım adette oluyordum bırden kesildi arastırma hastanesınde yaptım tum tahlıllerımı.. amh testı var o testte kac tane yumurtan var ona bakıyorlar normalde mılyonlarca olması lazım benm ya 1 ya2 cıktı bırde ultrasonda rahımde hıc yumurta yoktu yani kac kere yaptılar aynı cıktı fsh hormonum 100lerdeydi tup bebek bıle ımkansız cunku yumurta yokkı nasıl yapsınlar ıste boyle bır durum tabıı cnmm uzulmemmı yıkıldmmm 40 yıl dusunsem aklıma gelmez bole bır sey olcagı belkı suan burda bunu soylemem uygun olmaz ama benım durumumun pekte tıplık oldgunu sanmıyorum yanı ben nazara büyüye ınanan bırıyım kuranı kerımdede geçiyor.. var. ama ben her yonden arastırdım duamıda ettım bıtkısel caylarda ıctım doktorada gıttım ıns. sifa bulurum menopoza gırmek ıcın yasım cok genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?