Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Topiğin ilk sayfalrını okudumda ne kadar güzell dualarla acılmıs topik ne kadar içtenlikle :)) cok hosuma gıttı bu topik =)) Rabbim sen razı ol bu topıktekı tum arkadaslardan Gönüllerindeki muradlarını tez zamanda hayırlı bır sekılde kabul eyle. sen bızı şerden şernezlerden hasatten nazardan beladan, büyüden büyü yapan büyücünün şerrinden.. bilip bilmediğimiz tüm alemlerden emın kıl koru yarabbım :)) bu topıktekı tum arkadaslarımızn göbüşleri çiçek acsın :)) Rabbım bu topıktekı hıc bır gözü yaşlı anne adayını evlatsız bırakmasın Bu topıktekı tum arkadaslarımzın duası hürmetine tüm Allah dostlarının once peygamber efendımız s.av yüzü suyu hürmetine bize hayırlı saglıklı peygamber efendımızın ümmetine layık annesıne babasına karsı hayırlı vatana mıllete hayırlı kendıne hayırlı guzel yuzlu guzel kaderlı uzun omurlu guzel ahlaklı şuur sahıbı ınanclı fatıhler, hz. meryem gıbı ahlak tımsali kız evlatları hz. yusuf gıbı nur yuzlu , saglıklı evlatlar nasip eyleeee :) aminnnnnnnnnn aminnnn aminnn bınlerce kez aminnn ALLAHIM

benim tüp bebek maceram bu ay itibariyle son buldu...anti tpo denen bir değer var o yüksek çıkmış...doktor engel olur dedi..ama bu aliyle yapıladabilir.. bende düşündüm bütün şartlar optimumken bu işi yaptırmaya karar verdim..yine bir sürü ilaç yine ilaç yine ilaç...

ağlamamk gerek yasemincim..şükretmek gerek...kendimize acımayalım arkadaşlar..acımayalım...bu bir hastalıksa ve engelse hamile kalmaya Allah tan geldi napalım..başımız gözümüz üstüne...

arkadaşım hoş geldinn..yaşın küçük ümit hep var..Dua kapısı hep açık.Allah yar ve yardımcımız olsun

Evet canım. çok anormal kabul edilmesi cok zor bir şey hatta ne sacma dedirticek kadar... Ama oluyor işte... bir yanlıslık yok cnm kac kere test yaptılar. zaten doktor dedı daha adet gormessın dedı.. Nasıl bırden bole bır sey olur bnn cıddı bır gecmısı olması lazım en az 1 yıl oncesınden fln dıyorum bana dıyokı ya aılenızde erken adetten kesılme var yada sen cok fena bır travma yasamıssın yumurtalıklarını bıtırmıssın ıkısıde yok bende ıllakı stres yasıyoruz hayatımızda ama bu her zaman herkesın yasyacagı seyler.. yanı kısacası tıp benm bu durumumu tam bır cevap veremedı.. Bende o yuzden doktorların dedıklerıne aldırmyorum ıns. cnm hep beraber basaralım ıns

Eylülün kaçında evlendiniz canım? :) Bizde 4 eylül 2011'de evlendik Acaba sen psikolojik olarak bişeylerdenmi etkilendinde değerin öyle düştü ve menepoz dedi doktorlar?
Kim bilir nasılda zorlu günler geçirmişsinizdir o haberi aldıktan sonra
Durumunun düzelmesi çok güzel, inşallah güzel haberleri peşpeşe alırsın

Arkadaslar ben de sizin sohbete katilmak istiyorum :26::26::26:

Katılabilirsin canım Sen nerede yaşıyosun yurt dışındasın galiba?

Amiiiinnnn, ne güzel şeyler dökülmüş dilinden Rabbim kabul etsin inşallah

Hımm şimdi anladım canım. Belkide sen çok büyük bir sınavdan geçtin, Allah (C.C.) katında. Bunu bizler bilemeyiz. Belkide Rabbim senin sabrını denedi, inşallah o zorlu günlerin hediyesini alırsın en kısa zamanda. İnşallah o sınavı başarı ile geçmişsindir ki tekrar adet olduğuna göre herşey yolunda görünüyor :))

10 eylülde evlendık :) kac yasındasın? Elhamdulıllah hıc bır kotu haber fln almadım adette oluyordum bırden kesildi arastırma hastanesınde yaptım tum tahlıllerımı.. amh testı var o testte kac tane yumurtan var ona bakıyorlar normalde mılyonlarca olması lazım benm ya 1 ya2 cıktı bırde ultrasonda rahımde hıc yumurta yoktu yani kac kere yaptılar aynı cıktı fsh hormonum 100lerdeydi tup bebek bıle ımkansız cunku yumurta yokkı nasıl yapsınlar ıste boyle bır durum tabıı cnmm uzulmemmı yıkıldmmm 40 yıl dusunsem aklıma gelmez bole bır sey olcagı belkı suan burda bunu soylemem uygun olmaz ama benım durumumun pekte tıplık oldgunu sanmıyorum yanı ben nazara büyüye ınanan bırıyım kuranı kerımdede geçiyor.. var. ama ben her yonden arastırdım duamıda ettım bıtkısel caylarda ıctım doktorada gıttım ıns. sifa bulurum menopoza gırmek ıcın yasım cok genç

Son düzenleme:

:) Bende 22 yaşındayım canım. Biz hiç korunmadık. 7 Ay bebiş hiç olmayınca önce ben sonrada eşim kontrollerimizi yaptırdık. Eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı hem sayı hemde hız/hareketlilik yönünden düşüktü. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu işte bekliyoruz :) Eylülün sonunda tahlillerimiz kontrolümüz var. İnşallah değerlerimiz düzelirde bebeğimiz gelir biran önce

Ben eve geldim arkadaşlar işten. Yemek yedikten sonra duamı okucam İnşallah. Umarım Vesile olur..

İnşaallah rabbım gönlünün muradını tez zamanda nasip eder. senın ıcın de cok zor olmustur. ınsan kendısınde bır sorun oldgu zaman uzuluyor ama karsındakında oldgu zamn ona uzuldgu kadar kndısıne uzulmuyor sahsen ben oyleyım esımde bır sorun olsaydı ben daha cok uzulurdum hrlde rabbım yardımcınız olsun.. ne guzel tedavısı var. ıns. ıyı haberler alırsın

İsmim de eklenmiş çok sevindim. Tabii zamanla tanıcam hepinizi, siz de beni Allah açılan ellerimizi boş çevirmez inşallah başkasına edilen dua daha sevaptır arkadaşlar. Hayırlı olsun hepimiz için..

bugün doktora gittim ultrason herşey temiz çıktı 9 kasıma gün aldım eşimle genetik testlerimiz yapılacak kızlar sizin dualarınız kabul oluyor çok iyi doktorlara rastladım

Evet canım kesinlikle öyle Hele eşin sedyeye yatıp ameliyata giderken kalbin öyle bir acıyoki Onlar içinde çok zor bir durum... Tedavisi her zaman olumlu sonuç vermiyo ama inşallah kürlerle dualarla falan takviyelerimizi alınca herşey yoluna girecek :)

bugün doktora gittim ultrason herşey temiz çıktı 9 kasıma gün aldım eşimle genetik testlerimiz yapılacak kızlar sizin dualarınız kabul oluyor çok iyi doktorlara rastladım

Canım geçmiş olsun, çok sevindim senin adına.. :) Rabbim hep böyle devam etmesini nasib eder inşallah

İsmim de eklenmiş çok sevindim. Tabii zamanla tanıcam hepinizi, siz de beni Allah açılan ellerimizi boş çevirmez inşallah başkasına edilen dua daha sevaptır arkadaşlar. Hayırlı olsun hepimiz için..

Amiiin inşallah :)

ben cıkıyorum hANIMLAR dualarınızı eksık etmeyın ıns. allha emanet olun

Görüşürüz canım, bende çıkıyorum çorba pişirip salata yapıcam, hoşcakalıııınnn

canım duanı okudum.

inşallah duyarım,nasıl bi tepki verecğimi çok merak ediyorum eminim yarın heyecandan elim ayağım titreyecek
doktordan geldikten sonra o yasadigin güzel heyecani ve mutlulugu bizimle paylas yarin, ki bizde yegenimizle tanisalim.

müstaaaak a. selam. bende senin o müstaak yanaklarindan öpüyorum hemde böyle

Ben geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..
hosgeldin aramiza canim. Rabbim dualarimizi kabul etsin Insaallah

yasadiklarin gercekten üzücü ama Masaallah o üzgün dönemini cok sükür atlatmissin ve cok saglikli, güzel düsünüyorsun seni tebrik ederim. hosgeldin aramiza

yazilarini okuyunca cok duygulandim inan kendimden utandim gercekten benim durumumu düsünüyorumda hicbir sorun yok cok sükür ve ben bu halime daha fazla sükretmem gerekirken üzülüyorum. meger nekadar simarmisim ben
sen beni cok aydinlattin ve beni silkeleyip kendime getirdin canim, Allah senden razi olsun ve Insaallah Rabbim o güzel gönlüne göre nasip eder herseyi sana. Hayirlisiyla sagligina tamamen kavustuktan sonra umarim Insaallah güzel bir hamilelik ve sonrada kolay bir dogum gecirip evladini hayirli büyütmen nasip olur.

bende senin gibi nazara, büyüye inanan biriyim. Rabbim hepimizi nazarlardan korusun ve büyü yapmaya yaptirmaya göze alan insanlari bizlerden uzaklastirsin.
Amiin.
Bol bol felak, nas sureleri okumanin faydasi var korunmak icin.

Aramiza tekrardan hosgeldin ve ettigin güzel dualarina Amiin diyorum cok tesekkür ederim, agzina yüregine saglik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…