- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.621
Kızlarr regl olucam galiba acayip bir akıntım vardı içinde kanda vardı çokta belim ağrıyor kopuyor resmen sonunda gelecek sanırı bugün gelirse yarın dr giderim ben çağırmıştı bakar bakalım ya da cuma giderim.
gül'üm Babanneniz vefat etmiş. Allah Rahmet etsin inşAllah. Mekanı cennet olmuştur..
ALEYKÜM SELAM CANIM..Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Yasemin....
Selamün aleyküm Buket....
Selamün aleyküm Bedriye.......
Selamün aleyküm Merve......
Selamün aleykümMesude........
Selamün aleyküm Çiğdem.....
Selamün aleyküm Tümay......
Selamün aleyküm Aylin......
Selamün aleyküm Tuba.....
Selamün aleyküm Gül...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
canım kuyruk sokumu bel ve karın ağrım oldu pzrtesi günü kntrolümüz vardı dr a sordum normaal bebek büyüyo dedi minoset iç dedi ilaç kullanmıorum öyle böyle gecio..iyim şimdi ara ara oluyo işte...Aleyküm selam aslicim, ezbere bilmiyorum tefriciyeyi ama evde oldugum icin okuyabilirim sanirim 200 tane yazabilirsin bana da Allah sifa versin insallah..
Gül'cüm iyim tatlim sen nasilsin, kankamiz napiyo seninde kasiklarina agri veriyo mu bu aralar büyüyolar galiba :))
Biz odasini begendik ama nakliyesi ve mintaji icin fazla para istediler bugun gorusmus esim cumartesi gunu ümraniyede fabrikasi varmis oraya gidip nakit paraya anlasicaz nakliyat ve montaj dahil bi sekilde hayirlisiyla olur insallah yoruldum artik valla alalim da kurtulalim) kendi alisverisimi ve bebek alisverisi iinde eminonune gidicez ama ona daha var dogum izninde gideriz heralde listesini yapiyorum smdi etrafimki tecrubeli annelere soruyorum en cok ne lazim oluyo diye oyle iste balim ugrasiyoruz gundemimiz hep bebek ama ))
özleeeeeeeeeem nerelerdesin bak arayi cok uzattin, bizi özlemedin mi yoksa :86:ben geldiiiim buketim çağrına dayanamadım
Canım Allah razı olsun Meryem ablam değilde Meltem ablam :)
Bukettttttt geçmiş doğum günün kutlu olsundün görmedim canım öğleden sonra moralim çok bozuk olduğu için buraya bile girmek istemedim (
aslicim 'meltem' ablan icin 50 tane okurum canim okuyup bitirincede yazarim buraya okey ???Kızlar dün sizinle paylaşmıştım kuzenim hasta pankreas kanseri teşhisi koyuldu ve yayılmış olabilir.Onun için dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok bizim... Sizden de yardım istiyorum ben Meltem ablam için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye çalışıcam yardımlarınızı bekliyorum.Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz hepinizin derdi var...Yardım edebilecek olanlar bana yazarsa sevinirim.Kaç adet çekebilirseniz...Haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam.
Allah hepinizden razı olsu.Allah hepinizin gönlünüzdeki muradı versin.
Kızlarr regl olucam galiba acayip bir akıntım vardı içinde kanda vardı çokta belim ağrıyor kopuyor resmen sonunda gelecek sanırı bugün gelirse yarın dr giderim ben çağırmıştı bakar bakalım ya da cuma giderim.
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------504=OKUYOR
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUYOR
NEKADARZOR--------------------------250=OKUYOR
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------200=OKUYOR
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------50=OKUYOR
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
KALAN 590 TEFRİCİYE
Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....
bende 100 tane okurum dedim ama görmedin herhal..adım listede yok..
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
KALAN 590 TEFRİCİYE
Kızlar Allah hepinizden razı olsun...Allah da sizin gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşallahhhh....
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
KALAN 290 TEFRİCİYYE
Asli'cim annem de 100 tane okuyor yazabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?