- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.641
aslıcım 60 tane tefriciye okudum meltem ablan hayirlisiyla şifa bulsun, hani elli tane okuyacagim demiştim ya 60 okudum, hemen haber vereyimde sayi fazla gelmesin, Rabbim kabul etsin insallah
özlemm hoşgeldin fıstık.. özledik seni, kayıptın?
özleeeeeeeeeem nerelerdesin bak arayi cok uzattin, bizi özlemedin mi yoksa :86:
aslicim 'meltem' ablan icin 50 tane okurum canim okuyup bitirincede yazarim buraya okey ???
canım keşke 60 tane niyet ederek okumasaydın. cunku tefrıcıyede onemlı olan 4444 ten ne 1 fazla nede 1 eksık okunmaması lazım. neyse artık :) Rabbm kabul eder ıns
Canım Allah razı olsun ya diğer sitelerde de bitirmişler napıcam bilmiyorum sayının fazla olmaması da gerekiyor..Annemde o zman 2 taneyi tamamlıcaz dedi olur heralde?bilmiyorumki nolacak?Ayyy daldim 57 tane okumusum 3 tane daha okudum 60 olsun diye kızlaaaaaaae biriniz 10 tane eksik okusun bari emi bana cevap yazin, asli sende yaz cevap insallah sayi fazla olmaz, aaaaaBUKEEEETt BUKET sen zaten reglin bitince okuyacaktin ,90 tane okusan olur mu tatlim, cevabini bekliyorum, kiss you :86:
Kızlarrr regl oldum sonunda az az gelmeye başlad çoğalır artık cuma günü de kontrole gidicem bakalım hormon testi de yapar belki. Dualar kaldı birkaç gündür okuyamıyordum zaten toplucam okurum artık o yüzden kandilde dua edemiyorum. Regl olmak bile ne büyük nimett..
Ecrinciğimm ne güzel Eyüp Sultan'a gidiyormuşsun açtğın elelr geri çevrilmesin bu gece dilen tüm dualar kabul olsun bizi de unutma tatlımmm.. Zaten unutmazsın biliyormn da. Bu aralar sık giremesem de hepinizi çok seviyorumm.. C.tesi annem gelecek haftaso sonu ve haftaiçi akşam giremem işyerinde de yoğunum ama gelirim ara ara öpüyorum hepinizii belim de çok ağrıyor yaa..
kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti(( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben ((
ben daha okumadim canim önce haber edeyim dedim 100tane almistim ama zaten listeye eklemedin.
benim gibi okumayanlar varsa onlar okumasin cünkü sayi gercekten cok önemli yoksa 4444 olmazdi degilmi?
Evet canım biliyorum napıcamı şaşırdım zaten aklıma 2 tane 4444 den başka bişey gelmediii o zman olur heralde ikinci bi liste yaptım annem olur dedi öyle yapıcam artıkkk sence mantıklımı?
Canım Allah razı olsun ya diğer sitelerde de bitirmişler napıcam bilmiyorum sayının fazla olmaması da gerekiyor..Annemde o zman 2 taneyi tamamlıcaz dedi olur heralde?bilmiyorumki nolacak?
kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti(( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben ((
ben daha okumadim canim önce haber edeyim dedim 100tane almistim ama zaten listeye eklemedin.
benim gibi okumayanlar varsa onlar okumasin cünkü sayi gercekten cok önemli yoksa 4444 olmazdi degilmi?
Evet canım biliyorum napıcamı şaşırdım zaten aklıma 2 tane 4444 den başka bişey gelmediii o zman olur heralde ikinci bi liste yaptım annem olur dedi öyle yapıcam artıkkk sence mantıklımı?
Sagolasın canım AMİN...ALLAH razı olsun..
ALEYKÜM SELAM CANIM..
canım kuyruk sokumu bel ve karın ağrım oldu pzrtesi günü kntrolümüz vardı dr a sordum normaal bebek büyüyo dedi minoset iç dedi ilaç kullanmıorum öyle böyle gecio..iyim şimdi ara ara oluyo işte...
spotculara bakcaktın onlar nakliye ve kurulumda almıyolar..sen başka biyerden alıyosun sanırım..ben çantamıda bidahaki ay hazırlıycam bebeğinkinide hazırlıycam nolur nolmaz 7.aydan sonra doğum olabiliomuş hazır olsun cnm..
canım bak bizim alıcamız oda bunun gibi ama sanki biraz daha geniş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?