- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.661
canım hepımıze ettım duamı inşllah rabbim hepımıze ve tum ısteyenlere evlatlarımzı nasip eylesın inşallahhhh canım
günaydın herkese .....
Aslıcım ben daha okumadım senden cevap gelmeyince sayı tamamsa başlamayayım....
Eşleri ile arası bozuk olanlar size bir dua buldum..
1 Fatiha 3İhlas okuyup peygamberimize hediye ediyorsunuz.peşinden 7 defa bunu okuyorsunuz.
"Hasbiyallahu la ilahe illa Hu, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl aziym."
Ayyy daldim 57 tane okumusum 3 tane daha okudum 60 olsun diye kızlaaaaaaae biriniz 10 tane eksik okusun bari emi bana cevap yazin, asli sende yaz cevap insallah sayi fazla olmaz, aaaaaBUKEEEETt BUKET sen zaten reglin bitince okuyacaktin ,90 tane okusan olur mu tatlim, cevabini bekliyorum, kiss you :86:
kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti(( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben ((
sağol canım bilgi için. okudum ben de kendime bizde 2 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça. okadar yoğunumki buda tuz biber oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aslı yakının için tefriciye okutuyormuşsun sayı tamamlanmış ama ihtiyaç olursa bende okurum. Allah kabul etsin acil şifalar versin.
cigdemcin günaydin canim, yine hasta olmuşsun dikkat et lütfen, bol bol ceviz meyva falan ye ağzın boş durmasin, oğlunun odasi cok güzel masallah güle güle kullan hayirli olsunHayirli sabahlar herkese bugun erkencikten kalktim duami ettim zeynep icin allah kabul etsin..
Nazan ve buket icinde ayrica dua ettim Allah eslerinizle aranizdaki muhabbeti artirsin insallah..
Asli'cim tefriciyeler fazla gelmis bence de bi anons yap bugun okumayan varsa dusersin.. Ben henuz 50 taneyi okuyabildim 150 sini dus benden mesela :))
Burcu'cum günaydinnn
canim valla bu ay herkeste birsey var, hayirlisi olsun senin icinde dual edelim tatlim icini ferah tutsağol canım bilgi için. okudum ben de kendime bizde 2 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça. okadar yoğunumki buda tuz biber oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aslı yakının için tefriciye okutuyormuşsun sayı tamamlanmış ama ihtiyaç olursa bende okurum. Allah kabul etsin acil şifalar versin.
tamam da fazla olmuş zaten
aslı ben daha okumadım..artıkın ikincisine okurum..haber ver..
ay nooluyo bize sapır sapır döküldük..
canım oluyo öle ara ara dikkat etcen bi gecio bi başlıo tamamen gecmio zaten ....Aynen bende ilaç içmemeye çalışıyorum dediğin gibi öyle böyle geçiyor zaten, şimdi de grip oldum yine ya çok fena napıcam bilmiyorum pazartesi de işbaşı yapıcam, daha kötü olursam izin alıcam bu sefer kesin kovarlar beni zaten
Kaç gündür evdeyim bişi yok, dünden beri hapşırık burun akıntısı aldı beni:2:neyse küçük günahlarımıza kefaret olsun
benide pimpiriklendirdin yahuu bende mi hazırlasam bilemedim şimdii :26:
ayy bunu bende beğenmiştim sonraki bebişlerimizde kullanabilir diye alalım demiştim ama eşim illede mavi olsun istiyor oyüzden mavilerden beğendik bende koyayım bariii
ii bişidir heralde cnm anlaşmaya bağlı benimde bekar kaynım var evlenince görücez bakalım..ben dün bir şey öğrendim, eylül'de kaynım evlenecekmiş eşimin abisi Elti olmak nasıl bir duygu acaba?? beni etkileyen herhangi bir yanı olabilir mi bu durumun aklıma takıldı gereksiz bir konu :26::26::26:
ben çıkıyorum kızlar bugün sohbet var annemlerin orda oaraya gidip toplu duaya katılacağım sizlere de ederim elbette
Allaha emanet olun, Kocalarınızla aranızı düzeltin çabukkk güzel şeyler yaşıyorum anlatamıyorum bak nisbet yapar gibii aaaaaaaaaa olmuyor böyleeeee
Hayirli sabahlar herkese bugun erkencikten kalktim duami ettim zeynep icin allah kabul etsin..
Nazan ve buket icinde ayrica dua ettim Allah eslerinizle aranizdaki muhabbeti artirsin insallah..
Asli'cim tefriciyeler fazla gelmis bence de bi anons yap bugun okumayan varsa dusersin.. Ben henuz 50 taneyi okuyabildim 150 sini dus benden mesela :))
Burcu'cum günaydinnn
tamam da fazla olmuş zaten
aslı ben daha okumadım..artıkın ikincisine okurum..haber ver..
ay nooluyo bize sapır sapır döküldük..
ben dün bir şey öğrendim, eylül'de kaynım evlenecekmiş eşimin abisi Elti olmak nasıl bir duygu acaba?? beni etkileyen herhangi bir yanı olabilir mi bu durumun aklıma takıldı gereksiz bir konu :26::26::26:
ben çıkıyorum kızlar bugün sohbet var annemlerin orda oaraya gidip toplu duaya katılacağım sizlere de ederim elbette
Allaha emanet olun, Kocalarınızla aranızı düzeltin çabukkk güzel şeyler yaşıyorum anlatamıyorum bak nisbet yapar gibii aaaaaaaaaa olmuyor böyleeeee
öle anlattık herseyi nazara geldik topikçee cık cık cık
benimkide bi öle bi böle dün dilekçeyi verdinmi diomda vericem dio sende krutul bende dio
nasılsınız kızlar sizden bişey rica etsem çok mu olurum diye düşünüyorum ama ASLI diye bir arkadaş var 500 yasin okunması gerekiyormuş ama 500 kişi yani bir kişi 1 adet okuyabiliyormuş. 500 kişi bulmakta doğal olarak zorlanıyorlar
aklıma bu topic geldi okumak isteyen olurmu acaba 1 kişi 1 tane okuyabilcekmiş cumartesiye kadar okuyabilcek varmı ... okuyabilcekler özelime msj atabilirlermi
zeynepcim tesbihini çektim ALLAH kabul etsin inşallahhh.. Tez zamanda bebeğine kavuşurturmayı nasip eder inşallahh..
ohh cok şükür şifa olur insallahKIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
aLLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ---------------------------100=OKUYOR
NURTEN06-----------------------------134=OKUYOR
TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....
öle anlattık herseyi nazara geldik topikçee cık cık cık
benimkide bi öle bi böle dün dilekçeyi verdinmi diomda vericem dio sende krutul bende dio
tövbe tövbe..versin bakalım kolaymıymış öyle..
dilekçeyi yazacam, nazaaan kalemler nerdeee diye bile sana sorar..alışkanlıklar vvar alışmışlıklar var bıraklımıyo..vazgeçilemiyo..
ayrı mı yatıyonuz kız yoksaa.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?