Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hepımıze ettım duamı inşllah rabbim hepımıze ve tum ısteyenlere evlatlarımzı nasip eylesın inşallahhhh canım

Canım Allah kabul etsin ne güzell gitmişsin yerinde etmişsin duanı bundan güzel birşey var mı... Allah'ım vesile etsin İnşallahh..

Günaydınn çok şükür baya baya sökülmeye başladım az ama yoğun geliyor şu anda kistte var ya ama dün ollmazdan önce işyerinde bıçaklar saplandı belime karnıma ölüyorum sandım tekim de gidemiyorum da neyse gelmeye başlayınca ağrı kalmadı pek. Yarın dr gidicem bakalım aşılamayı da bir daha ki aya atıyorum 1 ay daha ara vericem bu arada beslenmeme dikkat edicem toparlıcam kendimi belki bir aylık düzenleyici verir 49 gün ne demek yaa.. Çok yoğunum bugün yine ama öğleden sonra biter ders kitaplarının kayıtları artık kaç gündür uğraşıyorum sonra birşey yapmıcam gelirim..

sağol canım bilgi için. okudum ben de kendime bizde 2 gündür konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça. okadar yoğunumki buda tuz biber oluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aslı yakının için tefriciye okutuyormuşsun sayı tamamlanmış ama ihtiyaç olursa bende okurum. Allah kabul etsin acil şifalar versin.

Günayydddıınllarrr güzeller

Aslı serkan için yasin i okudum çok şükür Allah kabul etsin, bir güzel duada ettim ona.. inşAllah tam annesinin gönlündeki gibi hayırlı bir evlat olucak..

Tefriciyede 8888 tane okunsa ne olur? Kısmeti bol demek ki.. son durumları bildir bize sayıyla ilgili

tamam da fazla olmuş zaten

kızlar tefriciyye sayısı fazlasıyla geçti (( ben bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmemiştim sayıda çok önemli napıcam şimdi ben((

aslı ben daha okumadım..artıkın ikincisine okurum..haber ver..

ay nooluyo bize sapır sapır döküldük..

cigdemcin günaydin canim, yine hasta olmuşsun dikkat et lütfen, bol bol ceviz meyva falan ye ağzın boş durmasin, oğlunun odasi cok güzel masallah güle güle kullan hayirli olsun

canim valla bu ay herkeste birsey var, hayirlisi olsun senin icinde dual edelim tatlim icini ferah tut

Evet buketcim bu ay bir nazar var sizde...hayirlisi olsun.....tefriciye cok olmuş canim haklisin bizde ne yapacagimizi bilemedik aslidan haber bekliyoruz

nasılsınız kızlar sizden bişey rica etsem çok mu olurum diye düşünüyorum ama ASLI diye bir arkadaş var 500 yasin okunması gerekiyormuş ama 500 kişi yani bir kişi 1 adet okuyabiliyormuş. 500 kişi bulmakta doğal olarak zorlanıyorlar
aklıma bu topic geldi okumak isteyen olurmu acaba 1 kişi 1 tane okuyabilcekmiş cumartesiye kadar okuyabilcek varmı ... okuyabilcekler özelime msj atabilirlermi

zeynepcim tesbihini çektim ALLAH kabul etsin inşallahhh.. Tez zamanda bebeğine kavuşurturmayı nasip eder inşallahh..

ben dün bir şey öğrendim, eylül'de kaynım evlenecekmiş eşimin abisi Elti olmak nasıl bir duygu acaba?? beni etkileyen herhangi bir yanı olabilir mi bu durumun aklıma takıldı gereksiz bir konu :26::26::26:
ben çıkıyorum kızlar bugün sohbet var annemlerin orda oaraya gidip toplu duaya katılacağım sizlere de ederim elbette
Allaha emanet olun, Kocalarınızla aranızı düzeltin çabukkk güzel şeyler yaşıyorum anlatamıyorum bak nisbet yapar gibii aaaaaaaaaa olmuyor böyleeeee

gunaydın kıslar lekelenmelerım basladı okuaymıyorum toplu bır sekılde okur bıtrırım bıtınce

herkesee hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız.........

canım oluyo öle ara ara dikkat etcen bi gecio bi başlıo tamamen gecmio zaten ....

hazırla tabi sende nolur nolmazz.. güzelmiş cnm odası ben ilerde 1 tane daha olursa kız fln die beyaz istedim eşimde mantıklı buldu mavişlerle süsleyince sorun olmaz..

ii bişidir heralde cnm anlaşmaya bağlı benimde bekar kaynım var evlenince görücez bakalım..

KIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
aLLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ
Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR

AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=
OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU

DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ---------------------------100=OKUYOR
NURTEN06-----------------------------134=OKUYOR

TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....

canım ya allah razı olsun

KIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
aLLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ
Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?

1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...

ESMA-------------------------------------100=OKUYOR

AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=
OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU

DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ---------------------------100=OKUYOR
NURTEN06-----------------------------134=OKUYOR

TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....

öle anlattık herseyi nazara geldik topikçee cık cık cık

benimkide bi öle bi böle dün dilekçeyi verdinmi diomda vericem dio sende krutul bende dio

Son düzenleme:

amaaann çiğdem düğün var desene bende kısmetse o zamana eltileşeceğim niye etkilesin ki, herkesin evi ayrı barkı ayrı.. anlaşırsanııızz can ciğer olursunuz, anlaşamazsanız aradaki saygıyı koruyarak mesafeli olursunuz.. biz mesela biraz mesafeliyiz ama karşı tarafın tutumu bu, benim içinde farkeden bişey olmuyor, herkesin gönlü bilir diye düşünüyorum..

benimkide bi öle bi böle dün dilekçeyi verdinmi diomda vericem dio sende krutul bende dio

tövbe tövbe..versin bakalım kolaymıymış öyle..

dilekçeyi yazacam, nazaaan kalemler nerdeee diye bile sana sorar..alışkanlıklar vvar alışmışlıklar var bıraklımıyo..vazgeçilemiyo..

ayrı mı yatıyonuz kız yoksaa.??

Kızlarrr gözüm aydın bende hastalandım ama bu ay zor geçecek galiba ağrıdan ölüyorummmm (((((
İyiki test yapmamşım :)) artıkın Yasemin ve Tümaycım siz gözelll haberler verirsiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Bu arada Nazan ne dilekçesi anacım valla bizim topic coştu herkes kocaları kovalıyomu neee???

Canim ne icin okuyacagimizida yaz , bende 1 tane okurum insallah

ohh cok şükür şifa olur insallah

NAZAN ve BUKEY beni bi dinleyim benim cok yakin bir arkadasim bosaniyor,kar koca dostlarimiz, bosanma sürecinde bizde bulunduk ama inanın cok sıkıntılı sancılı zor bir sürec hemen öyle hadi ver dilekceyi bosanalim olmuyor, isin cirkin yanlari var mal paylasimi gibi, altinlari kim alacak esyalar kimde kalacak, esinle paylastigin anılar var hepsinde, oturup hesap yapacaksiniz tüccar gibi, sonra mahkeme sürecinde o bana bunu yapti o söyle dedi hersey ortaya dökülecek, bütün ğuzel kötü günleri defalarca baştan yaşayacaksinz, hep eski anilar ve en cok da en güzel anılar hatirlanacak aileler girecek işin içine kavgalar telefonlar ağlama nöbetleri ve en önemlisi yalniz yaşamaya devam edebilecek misiniz yoksa bu yaştan sonra annenin evine geri mi döneceksin???yalniz yaşasan bile ailen herseyine karisacak giydigine arkadaslarina eve gelis saatine............. Ve daha bircok sey lütfen sonrasini düşünün eger bu halinizden daha huzurlu olacaksaniz boşanin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…