- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.681
Kızlarrr gözüm aydın bende hastalandım ama bu ay zor geçecek galiba ağrıdan ölüyorummmm(((((
İyiki test yapmamşım :)) artıkın Yasemin ve Tümaycım siz gözelll haberler verirsiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Bu arada Nazan ne dilekçesi anacım valla bizim topic coştu herkes kocaları kovalıyomu neee???
Aslicim uzulme sakin demekki zamani var daha benimkide gelmedi seda gibi bende kirklari fala n gorurum heralde bugun 33.gunum normalde 26 gunde bir adet oluyorum.
Aslicim uzulme sakin demekki zamani var daha benimkide gelmedi seda gibi bende kirklari fala n gorurum heralde bugun 33.gunum normalde 26 gunde bir adet oluyorum.
yok canım üzülürmüyümmm amannnn sallaaason zamanlarda aldığım kötü haberlerden sonra hamile olmaktan çocuğum olmasından bile korkar oldummm Alahım herşeyin hayırlısını versin önce sağlık...
Zaten saolsun benimki hiçç test yapmama bile izin vermiyo anasını satıyım hiç gecikmez günü gününe gelir hatta erken bile gelirrrtabi buna da şükürler olsunn
valla kızlar bu erkeklere iyi olunca senden iyisi yok meleksin ama istemediği bir şey olunca daha doğrusu tırnaklarını gösterince hemen kötü oluyorsun her şeyi bir anda unutuyorlar ben kendime melek demiyorum ama ne bileyim işte cazgır biri hiç değilim ne bileyim ya
bu arada 1 haftadır regliyim diye dua okuyamıyordum dün herkesin duasını okudum Allah kabul etsin
offfffffff içim bunalıyor Allah hepimize hidayet versin.
Tümaycım hic bir belirtin yokmu??? Gögüste kasıkta falan????
cok dogru dedin aslıcım ama bebek sahibi olma hırsı benim gözümü kör edecek halbuki annem babam sağ sağlıkli ben ve esim sağlıklıyiz buna şükredeceğ'e obsessif oldum bu bebek yüzünden, ne güzel umursamamışsın i
Bende bir zihnimden atabilsem akışa bıraksam bi......
ecrincim
kızın ismi :ASLI
bebek olması için , okunucak cnm
kızlar dünden beri karnım ve kasıkalrımda sancım var nefisimi verirken bile sızlıyor... adetime de 11 gün var...
afedersiniz sancı bazen aşağıya kadar vuruyor... göbek deliğimin hemen altı ve alt kasıklarım alt kısmı ..bazen içinde yangın varmış gibi .. acaba kistmi var kızlar idrarım varmış gibi gidiyorum çok az oluyor... idrar yolumumu üşüttüm veya kist mi var korkuyorum bu tip ağrıyı en son dış gebelikte yaşamıştım korkuyorum...((((((((
Aslıcım hastamız için aldığım 200 tefriciyyeyi tamamladım canım Allah şifasını verir inşallah en kısa zamanda...
Zeynepcim senin de duanı okudum canım...
ecrincim
kızlar dünden beri karnım ve kasıkalrımda sancım var nefisimi verirken bile sızlıyor... adetime de 11 gün var...
afedersiniz sancı bazen aşağıya kadar vuruyor... göbek deliğimin hemen altı ve alt kasıklarım alt kısmı ..bazen içinde yangın varmış gibi .. acaba kistmi var kızlar idrarım varmış gibi gidiyorum çok az oluyor... idrar yolumumu üşüttüm veya kist mi var korkuyorum bu tip ağrıyı en son dış gebelikte yaşamıştım korkuyorum...((((((((
tövbe tövbe..versin bakalım kolaymıymış öyle..
dilekçeyi yazacam, nazaaan kalemler nerdeee diye bile sana sorar..alışkanlıklar vvar alışmışlıklar var bıraklımıyo..vazgeçilemiyo..
ayrı mı yatıyonuz kız yoksaa.??
NAZAN ve BUKEY beni bi dinleyim benim cok yakin bir arkadasim bosaniyor,kar koca dostlarimiz, bosanma sürecinde bizde bulunduk ama inanın cok sıkıntılı sancılı zor bir sürec hemen öyle hadi ver dilekceyi bosanalim olmuyor, isin cirkin yanlari var mal paylasimi gibi, altinlari kim alacak esyalar kimde kalacak, esinle paylastigin anılar var hepsinde, oturup hesap yapacaksiniz tüccar gibi, sonra mahkeme sürecinde o bana bunu yapti o söyle dedi hersey ortaya dökülecek, bütün ğuzel kötü günleri defalarca baştan yaşayacaksinz, hep eski anilar ve en cok da en güzel anılar hatirlanacak aileler girecek işin içine kavgalar telefonlar ağlama nöbetleri ve en önemlisi yalniz yaşamaya devam edebilecek misiniz yoksa bu yaştan sonra annenin evine geri mi döneceksin???yalniz yaşasan bile ailen herseyine karisacak giydigine arkadaslarina eve gelis saatine............. Ve daha bircok sey lütfen sonrasini düşünün eger bu halinizden daha huzurlu olacaksaniz boşanin.....
Canim ne icin okuyacagimizida yaz , bende 1 tane okurum insallah
ohh cok şükür şifa olur insallah
NAZAN ve BUKEY beni bi dinleyim benim cok yakin bir arkadasim bosaniyor,kar koca dostlarimiz, bosanma sürecinde bizde bulunduk ama inanın cok sıkıntılı sancılı zor bir sürec hemen öyle hadi ver dilekceyi bosanalim olmuyor, isin cirkin yanlari var mal paylasimi gibi, altinlari kim alacak esyalar kimde kalacak, esinle paylastigin anılar var hepsinde, oturup hesap yapacaksiniz tüccar gibi, sonra mahkeme sürecinde o bana bunu yapti o söyle dedi hersey ortaya dökülecek, bütün ğuzel kötü günleri defalarca baştan yaşayacaksinz, hep eski anilar ve en cok da en güzel anılar hatirlanacak aileler girecek işin içine kavgalar telefonlar ağlama nöbetleri ve en önemlisi yalniz yaşamaya devam edebilecek misiniz yoksa bu yaştan sonra annenin evine geri mi döneceksin???yalniz yaşasan bile ailen herseyine karisacak giydigine arkadaslarina eve gelis saatine............. Ve daha bircok sey lütfen sonrasini düşünün eger bu halinizden daha huzurlu olacaksaniz boşanin.....
ecrincim
doğru diyosun da..bazen çok sevmek bile çözmüyo sorunları..aklı mantığı tatile göndermemek lazım..evlilik zor zanaat..eğer aşıksanız ve seviyosanız sırf aynı evin bir çatının altında olmak istediğimizden evleniyoruz..ama evlilik hakkaten zor..
nasıl ki öğrenciyken bi evde yaşayacaklarımıza şartlarımızı söyleriz..bulaşık şöyle yıkanacak, alışveriş böyle yapılacak..bunun düzenini sağlamak ta aslında biz kadınlara düşüyo..ama burada atladığımız şey erkeklere şefkat gösterip onların yapması gerekenleri de kendi sırtımıza alıyoruz, sonra mutsuz olan biz oluyoruz..
misal ben eşime diyorumki bak ben geç saatlere kadar çalışoyorum..ben eve 8 de geliyorum Allah aşkına bi benim yerime koyun kendinizi..
eğer alışveriş gerekliyse ben şimdi diyosam şimdi olmalı..çünkü ben bir haftayı planlıyorum ve onu uyguladım uyğguladım, uygulayamadım sa bir haftam gider..ee şimdi o tembellek yaparsa tamam başka zaman drse işim aksar, onu dinlemeyip ben gidip yapsam bi yerden sonra kaldıramaz hale geliyorum, bu sefer onun evde ne işe yaradığını sorgulamaya başlıyorum..yani evde bi vazife erkeğe aitse ve yapılması gerekiyorsa yapılacak..bu kadar..ha olmaz bi gün bi güne uymaz elbetteki bunu ben yaparım ama burada bir istikrar sağlanamayınca, bu sefer adam beni umursamıyo adam beni sallamı ya geliyo konu..herkesteki ortak sıkıntı bu..sanırım..en azından nazanın söylediklerinden bunu anlıyorum..zamanında düzen tutturamayıp istikrar sağlayamayınca fazladan yaptığımız her iş için kocalarımıza karşı içten içe bileniyoruz....busefer sorunlar baş göstermeye başlıyo ve bu olay bir iktidar kavgasına, yada otorite kavgasına dönüşüyor...
...
devamı yarın:))
ayakları sıcak tutmak lazım..ben şuan sıcak su torbamla yazıyorum bunu size:)
Canım bende okurum ama hastayım hastalığım biter bitmez okurum anneme sölerim oda okur bana da 2 tane yaz
hay agzın bal yesin duygularıma tercuman olmussun guzuuuuuuuuuuuuuu
insan, nefsiyle birlikte doğuyo nazom,,otorite kurmaya çalışmak suç değil, birlikte geliştirdiğiniz bu hayatta yer edinmeye çalışıyoruz,yerimiz belli olsun istiyoruz.. ama olayı bu noktaya getirmemek lazım..ne yazıkki bu durum erkeklerin işine geliyo..e müddet sonra alışıyolar..sonra senin nefsin hareket geçipte bu soruları sorduğunda ise huzur bozan sen oluyosun, çünkü adam çok rahattı..oun huzuru yerindeydi..orna bi halt olmuyo du ki...:))
bu nedenle bu durumdan şikayet edersen huzuru bozan olarak damgalanıyosun..e konuşuyosun anlamıyo..anlamıyoki huzurlu olan sensin ben böyleyken huzurlu değilim..sırf sen zaten yapman gerekenleri yapmadığın için huzurlu değilim.. konuyu otoriteye aile reisliğine getirmeye gerek yok..zaten oraya gelmeden sen reisyiğini yapsan olay çözülecek...sen sen koruyup kollasan, sen toplayıp yönetsen, sen lider olsan yön göstersen, zaten herşey çözülecek..evin her türlü işine karşı söyleyecek bir sözün olmalı ve söylemelisin..ha bunu söylemiyosun ama yerine gelmeyincede sesini çıkartmıyosun.. sesini çıkartmadığın için melek gibi iyi huylu, iyi bir erkek oluyorsun ama öte yandan sölemen gerekenleri söylemediğin için iyi bir reis, yani iyi bir yönetici, yani iyi bir koç, yani iyi bir lider olamıyorsun..bunu sana hatırlattığımız için suçlu değiliz..
sizli bizli konuşuyorum..lafım tüm erkeklere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?