Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

1tanede ben alayımm canımm

annemin gelinine söledikleri ... kızım tüp mü bitti değişmesimi gerekiyo değişme bekle kocan gelsin değişsin tüpü taktımı yaparsın yemeğini. ekmek yok mu çıkıp alma ara eşini getirsin getirmediyse yeemesin ... elektirik su sen ödeme kocan ödesin .. ewde bişe mi bozuldu sen yapma kocanda yapmıyosa bozuk kalsın .. ben ettim sen etme dedi bana değilaparı gelinine .. benim annem öle bi kadındıki ewin bütün sorumluluklarını kendi aldım babamda rahata alıştı ..borca girdikleri zaman annem borç bulurdu babam saadece konuşurdu ..babam kadar iyi bi insanda yoktur belki çok merhametlidir ama rahat bi insandır ona kızmıyorum onu öle yapanda annem .. her şeyi bilmek iyi değil gerektiği kadarını bilmek en güzelii... ama işte bunu en başta yapmak gerekiyo çok şükür bizde öle sorunlar yaşanmıyo... eşim rica ettiği zaman gider elektiriği öderim yada suyu wer ben yapiim demem . yemek yaparım bazen yapasım olmaz eşim sıkıntı etme ben geldim mi yaparım der.. eli alışkındır annesinin ewindede kendi yemeğini kendi hazırlardı sewerek yapar ilk düşüğümde her bişeyi o yaptı ewi bile temizledi hakkını ödiyemem .. hayat müşterek ben biraz şanslıyım eşim yönünden rabbim herkese öle bi eş nasip etsin inş... kendinizi yıpratmayın derim ben.. o senden memnun olmuyosa sende ondan memnun değilsindir zaten ..inşallah her şey düzelir canlar üzülmeyin sakın ..

bircanla merwecim dualarınızı okudum allah kabul etsin inş tez wakitte rabbim göbişinizle kucağınızı doldursun inş..

evet canim annem cok güzel demiş, benimde demek sitedigim bu baştan fedakarlik yaparsin, deger verirsin alışır sonra bu herifler kanser eder sizi.. Rabbim kolaylik versin çözüm kapılari açsın insallah

Ya madem herkes anlatiyo bende yazayim birseyler, benim esimde de iş paylaşımı var ama cinsiyete göre, yemeği kadin yapar ampülü erkek değistirir, ütüyü kadın pazarı erkek, temizligi kadın faturalar erkek.. ama yinede en cok iş bana düşer
Buketcim nazancim durumunuzu anliyorum Allah yardimciniz olsun hayirla sonuçlansın insallah

ben onu yaptımda hiç sökmedi..yan apartmanımızın altında bulunan marangoz atölyesinden, ayağı kırılan sandalyemizi geri almamız 2 ayımı zı aldı..valla abartmıyorum..2 ay orada bekledi..

ben onu yaptımda hiç sökmedi..yan apartmanımızın altında bulunan marangoz atölyesinden, ayağı kırılan sandalyemizi geri almamız 2 ayımı zı aldı..valla abartmıyorum..2 ay orada bekledi..

babam tw yi tamire werdi parasınıda werdi 2 ay üstüne aldı geri ama yine bozuk.. annemde bozuksa bozuk banane dedi hala bozuk 2. televizyan daha umrunda değil annemde daha uğraşmıyo D bu işler zor işler walla ewlilikte şans işi ..güzel yanlarını düşünmek lazım .. sabır işi canım sabretmek en güzelii. zor ama denemek gerekiyo bence.. benim annem damadına da kızıyo kızımın her dediğini yapma diyee ..:)) gelinnle damadı ezilmicek . abim ewe geç gittimi hemen abimi arıyo şimdi eewe gidiyosun diye .. en iyisii :)) allah nasip eederse bende öle olacam

yaklaşık 7 yıldır bu böyle bunun için biraz geç kaldım sanırım keşke evlenmeden evvel söyleyeydi bunu bana biri hatta dün akşam dedim elektirik suyu yatırayım diye

yaklaşık 7 yıldır bu böyle bunun için biraz geç kaldım sanırım keşke evlenmeden evvel söyleyeydi bunu bana biri hatta dün akşam dedim elektirik suyu yatırayım diye

nazan bak ben bankacıyım..
otomatik ödeme diye bişey var oraya veriyosun gerisiyle uğraşmıyorsun..internetten hesabını kontrol etmen yeterli:))

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
erkekler ah erkekler
aşk trafiğindeler
birgün biryerde patlarsa teker
size kadınlar güler hahahahahahah)))

evet yaa maşallah hangi bankada çalışıyo acaba buket hnm bir banka var gıccık oldugum ondan çalışmasında nerde çalışırsa çalışsın :)))))))

Valla icimden bir ses cem yılmazın reklamlarında oynadiğı banka varya sanki onda calisiyor gibi hissettim :))))))))) bankanin adini yazamadim reklam olur diye :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…