- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.721
Valla icimden bir ses cem yılmazın reklamlarında oynadiğı banka varya sanki onda calisiyor gibi hissettim :))))))))) bankanin adini yazamadim reklam olur diye :86:
evet yaa maşallah hangi bankada çalışıyo acaba buket hnmbir banka var gıccık oldugum ondan çalışmasında nerde çalışırsa çalışsın :)))))))
Valla icimden bir ses cem yılmazın reklamlarında oynadiğı banka varya sanki onda calisiyor gibi hissettim :))))))))) bankanin adini yazamadim reklam olur diye :86:
hımm bizde selahattinin oynadıgı bankaya geçiyoz
:))))))))))))))))
aslııııııııııııııı yarama bastııııııııııın aslıııııııııııııııııı..çek elini aslııııııııııııııııı..:))
masallahhh oğluşunaa
Eki Görüntüle 615174
kızlar bu resim yabancı bi siteden facebook hesabında paylaşılmış "dünyanın doğduktan 5 dk içinde gülen ilk bebeği" başlığında, sizde görün istedim bayıldım ben bu fotoya, asıl bombayı söylüyorum bu resim benim hesabında görülünce, resimdeki ben sandılar ve arkadaşlarım beni tebrik ettiler, hatta biri aradıçünkü resimdeki kadın gercektende bana çok benziyor ama hiç böyle yorumlar geleceği aklıma gelmemişti, hatta valla çok üzüldüm canım sıkıldı resmin altına açıklamamı yaptım "resimdeki ben değilim bebek benim değil" diye amma maşallah nasıl tatlı Rabbim bizlere bu sahneyi yaşamayı nasip etsin inşallah
özelden yaz:))
hımmmm..hayııııııııırr..muratım bozum var benim..
o kim gıı:))??
İnşallah Rabbim sanada yaşatsın bu güzelliği canım...
oyyi canım sana da inşallah ,valla hemen resmi kaldırdım ,bir içime oturdu ki anlatamam, inşallah 33. günün mutlu haberle sonuçlanır
İnşallah canım yarın bi daha test yapıcam bakalım ....Benzer bişeyi bende yaşadım canım eşimin arkadaşının bebeğini görmeye gittik.Resim çekindik uzun zamandır görüşmediğim bi kaç arkadaş benim oğlum sanmıştılar çok içime dokunmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?