Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Zeynep duani okudum canim...
Burcucum belirti aramiyorum ararsam bir suru belirti var.Hamile kalipta kucagima almayi nasip etsin Rabbim...Sadece bana degil evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim sorunsuz hamilelik kolay dogum ve saglikli sihhatli bebek versin

evet yaa maşallah hangi bankada çalışıyo acaba buket hnm bir banka var gıccık oldugum ondan çalışmasında nerde çalışırsa çalışsın :)))))))

özelden yaz:))

Valla icimden bir ses cem yılmazın reklamlarında oynadiğı banka varya sanki onda calisiyor gibi hissettim :))))))))) bankanin adini yazamadim reklam olur diye :86:

hımmmm..hayııııııııırr..muratım bozum var benim..

hımm bizde selahattinin oynadıgı bankaya geçiyoz

o kim gıı:))??

zakkumx / ZEYNEP
duanı okudum..ay kız dua ederken adına baktım listeden..dedimki bu kız hamileydi yazayımki allah sağlıkla kucağına versin..onu diledim içimoden sonra yukarıdaki listeye baktım ki yok değilmişsin..ama inşallah olacan Allahın izniyle..

kızlar bu resim yabancı bi siteden facebook hesabında paylaşılmış "dünyanın doğduktan 5 dk içinde gülen ilk bebeği" başlığında, sizde görün istedim bayıldım ben bu fotoya, asıl bombayı söylüyorum bu resim benim hesabında görülünce, resimdeki ben sandılar ve arkadaşlarım beni tebrik ettiler, hatta biri aradı çünkü resimdeki kadın gercektende bana çok benziyor ama hiç böyle yorumlar geleceği aklıma gelmemişti, hatta valla çok üzüldüm canım sıkıldı resmin altına açıklamamı yaptım "resimdeki ben değilim bebek benim değil" diye amma maşallah nasıl tatlı Rabbim bizlere bu sahneyi yaşamayı nasip etsin inşallah

İnşallah Rabbim sanada yaşatsın bu güzelliği canım...

oyyi canım sana da inşallah ,valla hemen resmi kaldırdım ,bir içime oturdu ki anlatamam, inşallah 33. günün mutlu haberle sonuçlanır

İnşallah canım yarın bi daha test yapıcam bakalım ....Benzer bişeyi bende yaşadım canım eşimin arkadaşının bebeğini görmeye gittik.Resim çekindik uzun zamandır görüşmediğim bi kaç arkadaş benim oğlum sanmıştılar çok içime dokunmuştu...

Vayyy bak şimdi iyice efkarlandım bir sigarada ben yakacam (icmiyorum amma simdi güzel giderdi )

Tümaycim yarin test yapmani gönülden destekliyorum zaten gecikmede 5. Günün oldu , sana bi dua edeyim insallah pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…