- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.741
arkadaslar selam nasilsiniz??? ben cok mutluyum dun dra gittik kesemizi gorduk ama daha cok kucukmus karindan goremedik ben cok korktum ya dis gebelikse diye ama cok sukur alttan bakinca gordum ve goz yaslarimi tutamadim ben hala ruyada gibiyim 2 hafta sonra kalp atimi icin gidecegiz INSALLAH duyariz, sizler hep benim dualarimdasiniz INSALLAH ALLAH en kisa zamanda hepinize nasip etsin AMINN...
canim benim cok tesekkur ederim ALLAH en kisa zamanda sana da nasip etsin INSALLAH IYI DILEKLERIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM inan cok mutlu oldum ALLAH bin mislini sana nasip etsin INSALLAH AMINN....Ayyyy dilber Rabbim kalp sesini duymani nasip etsin canim sağlikla doGsun bUyUsUn insallah
Vayyy bak şimdi iyice efkarlandım bir sigarada ben yakacam (icmiyorum amma simdi güzel giderdi )
Tümaycim yarin test yapmani gönülden destekliyorum zaten gecikmede 5. Günün oldu , sana bi dua edeyim insallah pozitifi görürsün
arkadaslar selam nasilsiniz??? ben cok mutluyum dun dra gittik kesemizi gorduk ama daha cok kucukmus karindan goremedik ben cok korktum ya dis gebelikse diye ama cok sukur alttan bakinca gordum ve goz yaslarimi tutamadim ben hala ruyada gibiyim 2 hafta sonra kalp atimi icin gidecegiz INSALLAH duyariz, sizler hep benim dualarimdasiniz INSALLAH ALLAH en kisa zamanda hepinize nasip etsin AMINN...
Kismet nasip İnsallah hamile olmayan tum arkadaslarim gorur yarinda ben gorurum umutlandim bakalim.
Canim insallah kalp atislarinda duyarsin.Kac haftalik oldu mucize bebegimiz
canm senındemı adetın gecıktı? bnmde gecıktı hemide 6 gün :)) ama ben 23 gunde bır oluyorum. Yani bugun 29.gunum sayılır. daha 1 hafta var =))
İnsallah canim bende 21 aralikta adet oldum eger hamileysem ayni olucak bebislerimiz.(Dereyi gormeden pacalari sivadimAMINN canim INSALLAH ben 20 aralikta adet olmustum 29 araliktada asilama dr satdan hesaplicaz dedi yani su an 5+0 oluyoruz
bu arada yarin test yapicakmissin INSALLAH pozitifi gorursun guzel arkadasimbutun dualarin sizler icin
zakkumx / ZEYNEP
duanı okudum..ay kız dua ederken adına baktım listeden..dedimki bu kız hamileydi yazayımki allah sağlıkla kucağına versin..onu diledim içimoden sonra yukarıdaki listeye baktım ki yok değilmişsin..ama inşallah olacan Allahın izniyle..
Evet canim 26 gunde bir oluyorum bugun 33.gunum yarin tekrar test yapicam....
Cnm daha once test yaptnmi
özelden yaz:))
hımmmm..hayııııııııırr..muratım bozum var benim..
o kim gıı:))??
İnsallah canim bende 21 aralikta adet oldum eger hamileysem ayni olucak bebislerimiz.(Dereyi gormeden pacalari sivadim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?