Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaslar selam nasilsiniz??? ben cok mutluyum dun dra gittik kesemizi gorduk ama daha cok kucukmus karindan goremedik ben cok korktum ya dis gebelikse diye ama cok sukur alttan bakinca gordum ve goz yaslarimi tutamadim ben hala ruyada gibiyim 2 hafta sonra kalp atimi icin gidecegiz INSALLAH duyariz, sizler hep benim dualarimdasiniz INSALLAH ALLAH en kisa zamanda hepinize nasip etsin AMINN...

Son düzenleme:

Ayyyy dilber Rabbim kalp sesini duymani nasip etsin canim sağlikla doGsun bUyUsUn insallah

Ayyyy dilber Rabbim kalp sesini duymani nasip etsin canim sağlikla doGsun bUyUsUn insallah
canim benim cok tesekkur ederim ALLAH en kisa zamanda sana da nasip etsin INSALLAH IYI DILEKLERIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM inan cok mutlu oldum ALLAH bin mislini sana nasip etsin INSALLAH AMINN....

Canim insallah kalp atislarinda duyarsin.Kac haftalik oldu mucize bebegimiz

Canim insallah kalp atislarinda duyarsin.Kac haftalik oldu mucize bebegimiz

AMINN canim INSALLAH ben 20 aralikta adet olmustum 29 araliktada asilama dr satdan hesaplicaz dedi yani su an 5+0 oluyoruz
bu arada yarin test yapicakmissin INSALLAH pozitifi gorursun guzel arkadasimbutun dualarin sizler icin

Son düzenleme:
AMINN canim INSALLAH ben 20 aralikta adet olmustum 29 araliktada asilama dr satdan hesaplicaz dedi yani su an 5+0 oluyoruz
bu arada yarin test yapicakmissin INSALLAH pozitifi gorursun guzel arkadasimbutun dualarin sizler icin
İnsallah canim bende 21 aralikta adet oldum eger hamileysem ayni olucak bebislerimiz.(Dereyi gormeden pacalari sivadim )))

ağzın dualıdır inşallah.Gönlünden geçmesi bile mutlu ediyo insanı.hoş bugün hasta oldum ama olsun :)

fanana ve tuba canlar dualarınızı okudum.bu akşam itibari ile hastalandım.Nasipse diğer arkadaşları reglim bittikten sonra okurum inşallah.Nolur kusura bakmayın.Allah a emanet olun .iyi akşamlAR

İnsallah canim bende 21 aralikta adet oldum eger hamileysem ayni olucak bebislerimiz.(Dereyi gormeden pacalari sivadim )))

INSALLAH canim benim ben inaniyorum cift cizgi gorecegine ama bazi testler yalnis ola biliyomus, ben test yaptigimda silik bile cikmamisti bi kac saat sonra golge vardi yani pembe bile degildi ama kan testinde cikti istersen idrar testi degil de direk kan testi yaptir INSALLAH hakkinda hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…