Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dilbercim çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin. inşallah kalp atışlarını duyduğundada mutluluktan ağlarsın. bu ay benimde aşılamam var sen umut oldun bana. diğer ayda sedanın var. inşallah hepimize Rabbim bu mutluluğu nasip eder.

Göbüşümü paylaşmak istedim son halimiz oğluşum ve ben

Eki Görüntüle 615079 Eki Görüntüle 615078

maşallah suphanallah çiğdemcim. bayılıyorum bu göbüşlere. annelik okadar güzel bir duyguki yaşamadan hissedebiliyoruz. daha bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren sana ihtiyacı var senin kanından sonrada yediklerinden besleniyor. doğduktan sonrada bu devam ediyor. kadın olmanın ayrıcalığını hissettiriyor.

aslıcım tamamladım canım rabbim kabul etsin meltem kardeşimiz biran evvel eski sağlıgına kavuşsun inş.

iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim arkadasim benim INSALLAH ALLAH hepinize yasatsin bu mutlulugu benim asilamada hic umudum yoktu aslinda cunki benim 1 yumisim vardi esimin degerleri cok kotuydu sadece 1.300.000 sperm vardi yani ben bu asilamanin dualar sayesinde tutdugundan eminim INSALLAH sizinde asilamalariniz hayirlisi ile tutar asilama oldugun gunu haber ver sana bol bol dua edelim benim asilamamda arkadaslar sag olsunlar beni dualarindan eksik etmediler, INSALLAH sizinde mucize bebekleriniz sizi mutlu edecektir

anammm maşallah suphanallah rabbim nazardan korusun ben kaç zamandır istiyordum göbek fotosu iger hamileler beni dikkate almadı cesaretinden ötürü tebrikler öpüldünüz güzel bayan ve minnak oğluşu
aaaaaaaaaaa tesüf ederim nazann diğer hamile bayanlar koymadı demişsin...ben koydum ya göbüşümün fotosunu kaç kere....

Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...

bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.

Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.

İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.

Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...

canm senındemı adetın gecıktı? bnmde gecıktı hemide 6 gün :)) ama ben 23 gunde bır oluyorum. Yani bugun 29.gunum sayılır. daha 1 hafta var =))
Canim insallah sende bize güzel bir haber verirsin hadi hayirlisi

Evet canim 26 gunde bir oluyorum bugun 33.gunum yarin tekrar test yapicam....
Tümay bugün test yapacaaaaaaaaktın ne olduuuuuuuu sonuuuuuuc???????????

Bircancım mutlaka günü anans et toplu dua edelim

canımsın sen benimm hepimiz her ay aynı seyleri hissediyoruz dilerim çabucak sıyrılır eski neşeli haline dönersin tevekküll.....

kuzum benim iç sesim oldun....bu sabah dua ederken rabbime dedim ki : Allahim bebegi ne zaman verecegini şüphesiz sewn bilirsin ama lütfen zihnimdeki bu takıntıyı, bu soruları bu arayışı dindir, içimi ferahlat kabul etmemi sağla......canim Rabbim sabır versin.....

Canım benimmm noormal böyle olman çok umutlandın hepimiz hastaneye gittiğimizde bi tedaviye başladığımız da umutlanıyoruz olmayınca da en büyük yıkımı yaşıyoruz...
Vakti zamanı var canımmm o zman gelicek bizde o mutluluğu sonuna kadar yaşıcazzz ve bugünlerde çektiğimiz sıkıntıları hatırlamıycaz bileee...sen çok inançlısın bol bol sabır çek kendini bunaltma iyice ağla ağla iyice ağla ama sonra kendine gel...beterin beteri var yasemin halimize binlerce kez şükürler olsun Rabbim inşallah bizlere de nasip eder anneliği ama ilk önce herşeyin hayırlısı canımmm nolur fazla yıpratma kendini kafanı dağıtacak şeyşer yapmaya çalışşş.

Nazan, Burcu, Aslı canlarım, Allah razı olsun desteğiniz için, şimdi internetten baktım sabır için ne tesbih çekilir diye birsürü bişeyler var ama subhanallahi vebihamdihi'yi çekeceğim bundan sonra, ağzıma sakız gibi yerleştireceğim ve bu konuda sabır dileyeceğim ALlahtan, yoksa kafayı yeme aşamasındayım yani, umursamıyorum zannediyorum ama bir gün geliyor ki böyle bakmışım meğer içimde çok birikmiş duygular, içime akıtmışım hep... Subhanallahi ve bihamdihi, Subhanallahi ve bihamdihi, Subhanallahi ve bihamdihi, ....

bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz

tatlım adetin geçti mi ne kadar geçti noldu bilmiyorum ama bebek olsa da olmasa da kafa dağıtmak adına bi arkadaşın önerisiydi ya hani bebekten bahsedilmeyecekti bu bikaç gün konu bulalım ondan bahsedelim senin sonsuz geyik yeteneğine güveniyorum

bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz

Nazancım hay ağzına sağlık, bu fikre sonuna kadar katılıyorum

canım şuan itibari ile kırmızı şekilde yani tam layıkıyla adet olmuşum şimdi gitiim wc ye baktım.
vallahi geyik konusunda buketcim 1 numaradır, benim işlerim olmasa bende fena değilim ama işlere dönmem gerekiyor üffff iyiki bugün cuma yoksa kafayı yerdim. hayata dair herşey bir geyik meselesi ALlahtan , biri bir kuyuya taş atsın, hepimiz çıkartmaya çalışalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…