- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.761
arkadaslar selam nasilsiniz??? ben cok mutluyum dun dra gittik kesemizi gorduk ama daha cok kucukmus karindan goremedik ben cok korktum ya dis gebelikse diye ama cok sukur alttan bakinca gordum ve goz yaslarimi tutamadim ben hala ruyada gibiyim 2 hafta sonra kalp atimi icin gidecegiz INSALLAH duyariz, sizler hep benim dualarimdasiniz INSALLAH ALLAH en kisa zamanda hepinize nasip etsin AMINN...
KIZLAR SON Bİ AYARLAMA YAPTIM ÇIKARTTIM EKSİLTTİM TAM 4444 TAMAMLADIM NE EKSİK NE FAZLA
lİSTEDE ADI OLANLAR OKUYOR DİĞER TÜM ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
OKUDUKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
aLLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH
PANKREAS KANSERİ Meltem için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye?
1 şubat tarihine kadar tamamlanması gerekiyor...
ESMA-------------------------------------100=OKUYOR
AYSE035---------------------------------500=OKUYOR
ECRİNNN07------------------------------510=OKUNDU
ESRA1982-------------------------------250=OKUYOR
E_M_A-----------------------------------500=OKUYOR
DURU1616------------------------------300=OKUYOR
KARİZANTEM83------------------------300=OKUNDU
NEKADARZOR--------------------------250=OKUNDU
DSFFS-----------------------------------200=OKUYOR
MELEK2828-----------------------------50=OKUYOR
AKYUZÇİĞDEM-------------------------50=OKUNDU
ANTİSOCİAL----------------------------150=OKUYOR
BURJU-----------------------------------60=OKUNDU
NAZARBONBON-------------------------500=OKUYOR
BUKET-----------------------------------100=OKUYOR
KEVOK08--------------------------------200=OKUYOR
RAİNSUN--------------------------------100=OKUNDU
ERENCİMBENİM-------------------------190=OKUNDU
NARTANESİ---------------------------100=OKUYOR
NURTEN06-----------------------------134=OKUYOR
TOPLAM 4444 ADET
TEFRİCİYYE TAMAMLANDII.....
dilbercim çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin. inşallah kalp atışlarını duyduğundada mutluluktan ağlarsın. bu ay benimde aşılamam var sen umut oldun bana. diğer ayda sedanın var. inşallah hepimize Rabbim bu mutluluğu nasip eder.
aslıcım tamamladım canım rabbim kabul etsin meltem kardeşimiz biran evvel eski sağlıgına kavuşsun inş.
MAŞALLAH kankamızaaa..
aaaaaaaaaaa tesüf ederim nazann diğer hamile bayanlar koymadı demişsin...ben koydum ya göbüşümün fotosunu kaç kere..anammm maşallah suphanallah rabbim nazardan korusun ben kaç zamandır istiyordum göbek fotosu iger hamileler beni dikkate almadı cesaretinden ötürü tebrikler öpüldünüz güzel bayan ve minnak oğluşu
aaaaaaaaaaa tesüf ederim nazann diğer hamile bayanlar koymadı demişsin...ben koydum ya göbüşümün fotosunu kaç kere....
Canim insallah sende bize güzel bir haber verirsin hadi hayirlisicanm senındemı adetın gecıktı? bnmde gecıktı hemide 6 gün :)) ama ben 23 gunde bır oluyorum. Yani bugun 29.gunum sayılır. daha 1 hafta var =))
Tümay bugün test yapacaaaaaaaaktın ne olduuuuuuuu sonuuuuuuc???????????Evet canim 26 gunde bir oluyorum bugun 33.gunum yarin tekrar test yapicam....
dilbercim çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin. inşallah kalp atışlarını duyduğundada mutluluktan ağlarsın. bu ay benimde aşılamam var sen umut oldun bana. diğer ayda sedanın var. inşallah hepimize Rabbim bu mutluluğu nasip eder.
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
Canım benimmm noormal böyle olman çok umutlandın hepimiz hastaneye gittiğimizde bi tedaviye başladığımız da umutlanıyoruz olmayınca da en büyük yıkımı yaşıyoruz...Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz
tatlım adetin geçti mi ne kadar geçti noldu bilmiyorum ama bebek olsa da olmasa da kafa dağıtmak adına bi arkadaşın önerisiydi ya hani bebekten bahsedilmeyecekti bu bikaç gün konu bulalım ondan bahsedelim senin sonsuz geyik yeteneğine güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?