- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.781
Yasemin canım bunu yapma kendine rabbimin imtihanı bu bak kimimiz hiç hamile kalamıyor ,kimimiz kalıyor düşük yapıyor,kimimizinde bebeği var ama kıymetini bilmiyor bebeklerini karda kışta dışarı atıyor....Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
tatlım adetin geçti mi ne kadar geçti noldu bilmiyorum ama bebek olsa da olmasa da kafa dağıtmak adına bi arkadaşın önerisiydi ya hani bebekten bahsedilmeyecekti bu bikaç gün konu bulalım ondan bahsedelim senin sonsuz geyik yeteneğine güveniyorum
hayırlısı olsun canım vakti geldiğinde olacak elbet sen içini ferah tut aynen devamm..Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
nasıll görmedin şeker hatırlamıyosundur dur tekrar ekliyimmhamile baaayaaaan ben görmedim senin fotonu gördüysemde nadaarr güccükmüşki aklımda kalmamış :))))))) hadi bidaha hadi bidaha :))))))))
cnm aklımda bir konu var ama eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatalım yaseminin de dediği gibi ilk günleri yaşıyalım o günleri yaad edelim
hayırlısı olsun canım vakti geldiğinde olacak elbet sen içini ferah tut aynen devamm..
nasıll görmedin şeker hatırlamıyosundur dur tekrar ekliyimm
siyahlı en son halim diğerleri daha eski..
helal olsun canım ne demek bidaha unutırsan sıkarım boğazınıoyy maşallahhh evet bak şimdi hatırladım hakkını helal et maşallah sanadaaa çıtı pıtı bir hamilesin :))))))
CANIM BENİM Allah razı olsun desteğin için, çok haklısın, sağlık olsun huzur olsun gerisi boş, şu bebek yokmu diyenlere bi cevap düşünüorum, herkese fix bir cevap vereyim kafam rahat olsun istiyorum şimdi onu düşünüyorum, gerizekalıların başka işi gücü yok biliyorsun ilk soru bu, olanların başı göğe ermiş sanki size ne salaklar ayy sinirleniyorum yaa. bide onlara ne cevap vereceğimi düşünmek beni deli ediyor.Yasemin canım bunu yapma kendine rabbimin imtihanı bu bak kimimiz hiç hamile kalamıyor ,kimimiz kalıyor düşük yapıyor,kimimizinde bebeği var ama kıymetini bilmiyor bebeklerini karda kışta dışarı atıyor....
Ben mayıs ayında ölü doğum yaptığımda babamla haber izliyorduk ve bir erkek bebeği mardinde sokağa bırakmışlardı...Ben kucağıma alamadığım oğlumua ağlarken o kadın gül gibi oğlunu sokağa bırakmıştı.İsyan ettim allahım böylelerine veriyorsun neden benimkini elimden alıyorsun diye..Ama şimdi düşünüyorum onun sınavı o bebekti,benim sınavımda bebeğimin ölmesiydi okadın çocuğunu sokağa atıp isyan ediyor ...Bende bebeğim öldü diye isyan ediyordum günahkar oluyordum...
Bu bizim sınavımız pes etmiycez yıkılmayacağiz ve bol bol tövbe istiğfar çekip rabbime sığınacağız...Güçlü ol canım arkadaşım ....
tatlım benim yaa gerçekten bir sınavdan geçmişsin ve çok şükürki kısa zamanda farkına varıp çok güzel bir dua etmişsin ALlaha, o da senin temiz kalbine göre hayırlısını vermiş nekadar güzel bir örnek anlattın.cnm üzülme ya keske sana teselli cümleleri verebilseydim ama çok zor biliyorum hepimiz yaşıyoruz bu üzüntüyü herkesin içi yanıyor ama allah sabrını da veriyor ben hamile kalmak içi o kadar çok üzüldüm o kadar çok üzüldüm ki sadece çocuk diyordum hamile kaldım ve eşimle aram bozuldu boşanma seviyesine geldik eşim batmana iş için gitti ve bana 1 hafta düşün sonra karar verelim dedi sonra yola çıktı ve ben dua ettim allahım eşimi kaybetmek istemiyorum bebek hayırsızsa da istemiyorum dedim ve yarım saat içinde kanamam başladı sonra eşim akşam geldi ve sanki o sorunları yaşamadık yani hayırsız olduktan sonra çok büyük sınav oluyor şimdi düşünüyorum çocuk olsaydı biz boşansaydık acaba ne olacaktı
CANIM BENİM Allah razı olsun desteğin için, çok haklısın, sağlık olsun huzur olsun gerisi boş, şu bebek yokmu diyenlere bi cevap düşünüorum, herkese fix bir cevap vereyim kafam rahat olsun istiyorum şimdi onu düşünüyorum, gerizekalıların başka işi gücü yok biliyorsun ilk soru bu, olanların başı göğe ermiş sanki size ne salaklar ayy sinirleniyorum yaa. bide onlara ne cevap vereceğimi düşünmek beni deli ediyor.
i
cnm aklımda bir konu var ama eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatalım yaseminin de dediği gibi ilk günleri yaşıyalım o günleri yaad edelim
kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
Bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
Moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. Haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
Isyankarlık değil allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
şuanda model'den pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. Ilk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
7şubat 2010 da başladı tamm erkeklerden nefret ediyorum kimseyi istemiorum dediğim zaman gönderdi RABBİM ömrümü..şöyle başladı
şimdi kendi bulduğum erkek arkadaşlar fos cıkınca ailem dedi memleketli bi cocuk tanış dediler işte ünv mezunu içki kumar sigarası yok vs vs hmm deim tmm hep kendi bildiğimi okudum bide sizin bildiğinizi okuyalım..çocukla bi tanıştım anammmmm çocukta yokyok her haltı yemiş 1 hafta görüştük yok efendim ben canım sıkılır kapıyı çeker cıkarım fln ii dedim bizim senle zaten olmaz benden sana bi dost tavsiyesi sen bu kafyla aile fln kuramassın zaten gönülsüz kabul etmiştim görüşmeyi yolun açık olsun dedim..neyse eve geldim ben sinir küpü internete girdim benim kankamın erkek arkadaşı bende 2 yıldır tanıyodum dedi nasılsın böle böle anlattım dedim sinirden patlıycam..dedi kızma bişi dicem ne dedim ya benim bi arkadaşım var bize geldiğinde facede senin resmi görmüş tanışmak istio yok dedim aman aman istemiorum kimseyi :))) tmm dedi..neyse benimsinir gecti 1 saat sonra tmm dedim olmadı ark oluruz adresini verdi kısmet işte neyse konuştuk fln görüştük ve başladı..kimseye güvenmem normaldeama güven verdi..ne bilim bu devirde el tutarken izin isteyen yanaktan öperkenn izin isteyen pek yoktur davranışlarına vuruldum eşimin..zaten mayısta ailesiyle tanışmaya gittim o bizimkilerle tanıştı..haziranda evlenme teklifi temmuzda söz-ekimde nişan mayısta düğün :)
evlenme teklifine gelince
ilk buluştuğumuz yere getirdi beni çamlıca tepesine :) gezmeye başladık dönüyoruz dolaşıyoruz bi takıcı var önüne geliyoruz normalde takı takmayı pek sevmem gümüş severim ama yüzük fln takmıyodum dedi sana bi hediye alıym yok dedim yüzük alıym dedi yok ben imitasyon takmam dedimneyse döndük yine aynı yere geldi illa bişi alıym yzük alıym fln yok dedimm..bana gül aldı 1 tane gittik kafeye oturduk..neden aldırmadın bişi ne güzel yüzük alcaktım dedi deidm ya imitasyon takmam die dedim cebinden cıkardı PEKİ BUNU TAKARMISIN BENİMLE EVLENİRMİSİN AŞKIM DEDİ..benim gözlerden yaş boşandı ter bastı bi yandan ağlyorumm bi yandan gülüorum eşimde korkmuş ağlayınca kabul etmiycem sanmışş sarıldımmm boynuna evet dedimm ağladımm durdum buda bzim hikayemizdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?