Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin canım bunu yapma kendine rabbimin imtihanı bu bak kimimiz hiç hamile kalamıyor ,kimimiz kalıyor düşük yapıyor,kimimizinde bebeği var ama kıymetini bilmiyor bebeklerini karda kışta dışarı atıyor....
Ben mayıs ayında ölü doğum yaptığımda babamla haber izliyorduk ve bir erkek bebeği mardinde sokağa bırakmışlardı...Ben kucağıma alamadığım oğlumua ağlarken o kadın gül gibi oğlunu sokağa bırakmıştı.İsyan ettim allahım böylelerine veriyorsun neden benimkini elimden alıyorsun diye..Ama şimdi düşünüyorum onun sınavı o bebekti,benim sınavımda bebeğimin ölmesiydi okadın çocuğunu sokağa atıp isyan ediyor ...Bende bebeğim öldü diye isyan ediyordum günahkar oluyordum...
Bu bizim sınavımız pes etmiycez yıkılmayacağiz ve bol bol tövbe istiğfar çekip rabbime sığınacağız...Güçlü ol canım arkadaşım ....

cnm üzülme ya keske sana teselli cümleleri verebilseydim ama çok zor biliyorum hepimiz yaşıyoruz bu üzüntüyü herkesin içi yanıyor ama allah sabrını da veriyor ben hamile kalmak içi o kadar çok üzüldüm o kadar çok üzüldüm ki sadece çocuk diyordum hamile kaldım ve eşimle aram bozuldu boşanma seviyesine geldik eşim batmana iş için gitti ve bana 1 hafta düşün sonra karar verelim dedi sonra yola çıktı ve ben dua ettim allahım eşimi kaybetmek istemiyorum bebek hayırsızsa da istemiyorum dedim ve yarım saat içinde kanamam başladı sonra eşim akşam geldi ve sanki o sorunları yaşamadık yani hayırsız olduktan sonra çok büyük sınav oluyor şimdi düşünüyorum çocuk olsaydı biz boşansaydık acaba ne olacaktı

cnm aklımda bir konu var ama eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatalım yaseminin de dediği gibi ilk günleri yaşıyalım o günleri yaad edelim

hayırlısı olsun canım vakti geldiğinde olacak elbet sen içini ferah tut aynen devamm..

hamile baaayaaaan ben görmedim senin fotonu gördüysemde nadaarr güccükmüşki aklımda kalmamış :))))))) hadi bidaha hadi bidaha :))))))))
nasıll görmedin şeker hatırlamıyosundur dur tekrar ekliyimm

siyahlı en son halim diğerleri daha eski..

Eklentiler

• $BEN.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $ABCD0020.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $ABCD0019.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
cnm aklımda bir konu var ama eşlerimizle nasıl tanıştığımızı anlatalım yaseminin de dediği gibi ilk günleri yaşıyalım o günleri yaad edelim

bana uyar

hatta başlayayım hemen liseden mezun oldum açıktan ünv.okumaya çalışıyorum deli gibi çalışmak istiyorum neyse daha toyum hiç birsey bilmiyorum iş adına bundan 8,5 yıl öncesi amcamın kızı işe başlıcam yerde çalışıyor diyorum nasıl yakışıklı biri varmı orda diyorum aklıma koymuşum sevgili yapcam kendime neyse 0cak 3 hiç unutmam işe başladım odaya bi girdim eşim pc başında gömülmüş pcye neyse beni tanıştırıyolar kocacık dönüyor hoşgeldiniz diyor ve geri gömülüyor pcye neyse hiç elektirik olmuyor tabi sonraları birbirimize alışana kadar mesafeli alıştıktan sonrada sürekli didişen iş arkadaşları olduk işyerindeki kızlar aa onla birlekte olsanız ne yakışırsınız derlerdi sürekli nazanda owww yoooo aslaa dünyada bir o bir ben kalsam asla olmaz der ve o buyuk kouşmayıda yapmış bulunur gel zaman git zaman nazanın bilinçaltındaki duygular saçma sapan şekillerde dışarıya yansır kuzenine derki bu adama şaka yapalım aşık rolu oynayayım der ama adama gerçekten aşık oldugunun farkında deildir neyse çocugu kafeslemeye çalışırken gözleri yollarda kalır arar özler sever ve artık kör kütük aşık olmuştur beyimizd e tadını çıkarır bu durumun ve karşılık verir evlenme teklif eder kızda sankim hiç başka erkek yokmuş gibi balıklama atlar olaya

hayırlısı olsun canım vakti geldiğinde olacak elbet sen içini ferah tut aynen devamm..

nasıll görmedin şeker hatırlamıyosundur dur tekrar ekliyimm

siyahlı en son halim diğerleri daha eski..

oyy maşallahhh evet bak şimdi hatırladım hakkını helal et maşallah sanadaaa çıtı pıtı bir hamilesin :))))))

CANIM BENİM Allah razı olsun desteğin için, çok haklısın, sağlık olsun huzur olsun gerisi boş, şu bebek yokmu diyenlere bi cevap düşünüorum, herkese fix bir cevap vereyim kafam rahat olsun istiyorum şimdi onu düşünüyorum, gerizekalıların başka işi gücü yok biliyorsun ilk soru bu, olanların başı göğe ermiş sanki size ne salaklar ayy sinirleniyorum yaa. bide onlara ne cevap vereceğimi düşünmek beni deli ediyor.
tatlım benim yaa gerçekten bir sınavdan geçmişsin ve çok şükürki kısa zamanda farkına varıp çok güzel bir dua etmişsin ALlaha, o da senin temiz kalbine göre hayırlısını vermiş nekadar güzel bir örnek anlattın.
sizlerle konuşunca hep rahatlıyorum yaaa canlarım benim, amaannnnnnnn ne yapalım hiç olmazsa düzenli adet oldum ona sevineyim bari

Canım en güzel cevap zamanı var zamanı gelince olucak ayrıca kimseye cevap vermek zorundada değilsinn...

cnm bende anlatayım bende üniversite bitti ilk deneyimim bir hocamız beni işkurun açtığı kurslara hocalık yapmak için yolladı bende ilk gün gitmedim çalışmıyacam dedim sonra bir arkadaşımla gidecektik zorla geldi beni aldı gittik konuştuk pazartesi gel başla dediler tamam dedim o arada da eşim istanbulda onun da babası gel buraya özledik seni kursa yolluyayım diyor eşim ısrarlara dayanamayıp geliyor kurs başladı 1 hafta sonra bu geldi ayyy içeri girdi ne kıçık aldım allahım elimde olsa boğacam yani sonra başladı kurlar sevgi sözcükleri tabi biz salak duygusal bayanlarda hemen kandım ama evlilik teklifi çok güzeldi oda az sonra

tabi yaad edelim tatlım bizim hikayemiz 6 yıl önce başladı üniversitede tanıştık ortak arkadaşlarımız vardı (şimdi hiçbiriyle görüşmüyoruz onların) neyse bizde çok tuhaf ama ilk tanıştığımız anda bile sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi birbirimizi samimi olduk ve zaten tanıştıktan 1 hafta sonra çıkmaya başlamıştık hala şaşırırım o zamanki durumumuza yeni tanıştığım birine sanki ailemden biri gibi güvenmiştim hoş öyle de oldu çok şükür hayatımın en doğru kararıydı onun samimiyetine karşılık vermek normalde soğuk biri olarak tanımlanırım (tabi yeni tanıştıklarım tarafından)... o ortak arkadaşlarla görüşmeme sebebimiz de ilişkimizi baltalamaya çalışmaları elbette rahatsız insanlar neyse ki biz o kadar uyumluyduk ki sevgilimle canımızı bile sıkamadılar... 6 yıldır aşığım git gide artan bi aşk bu...

yasemin..canım arkadaşım...geçecek...inanki geçecek...gideceksin eve eşşek sudan gelene kadar bi güzeeeeeeeel ağlayacaksın(gönül isterki ağlamayasın ama yok ağlayacaksın..ağlamalısın..normal olan bu)

sonra adetin geçince kaldığın yerden devam edeceksin..inan bana geçecek..
Ama bi sonraki ay gün saymamaya çalış..yumurtlama günlerini hesap etmemeye çalış..izin ver biraz beynine ..sonra yine yumurtlama takibi mi yaparsın aşılamamı yaparsın ne yaparsan yine yaparsın..

Ama inan bana geçecek bu hal..ama öfkeye dönüşmesine izin verme..benim gibi olma..akıllı insan başkalarının tecrübelerinden tecrübe edinendir..
Bu nedenle sana diyorum ki sakın öfkeye dönüşmesine izin verme...eğer allaha güveniyorsan bebek yokmu diye soranlara yürekten bir cevap ver. Allah isteyince olacak...

Bende başlıyım izninizle
Liseye yeni başlamışım ilk yılım öyle bi korkuttularki üst sınıflardan hafifde tırsıyorum Bigün kantinde otururken lise3 deki kızlar geldi yanıma nese önce tanıştılar bi kaç hafta bana nasılsın falan filan meğer yaklaşmaya çalışıyolarmış tabi ben salak da aa ne güzel benimle konuşuyolar falan die düşünüyorum çünkü okulda çömezlere pas vermezlerdi üst sınıflar...Nese bigün yine öğle tatilinde geldiler işte bi arkadaş var seni çok beğenmiş sana çıkma teklifi ediyo(hala anlamam nereye çıkacaksak) hayır olmaz dedim ama kime hayır dedğimi bilmeden okulun en çapkınıyış meğer beyefendi okulda çıkmadığı kız sayısı azmış herkes beyefendiyle çıkmak için paralanıyormuş (bunları sonradan öğreniyorum) nese beyefendiye ilk hayır diyerekte herifi çıldırtmışım meğersem feci bi şekilde bozulmuşşşş tabi benden intikamınıda aldı aynı gün seninle konuşmak istiyo dediler tenefüste 2.katta ol gittim iyi niyetle ve gelmedi ve kendince intikamını aldı ve böylece bu konu kapandııı takiiiii
Az sonra....

evlilik teklifini anlatayım kurstayız bir hareketlenme var bir koşuşturma sonra beni dışarı çağırdılar gittim eşim gözünü kapat dedi ben yok siz bir kötülük yapacaksınız diyorum yok birsey yok kapat diyor yok bağırıyorum yarım saat yalvardı kapat diye (tabi ozaman yarım saat yalvarır şimdi olsa ne halin varsa gör der)sonra kapatmam arkamı dönerim dedim tamam dedi arkamı döndüm dön dedi önümü döndüğüm güvercin ayağında kırmızı kurdele ucundada kese içinde tektaş ve ben şoklardayım tabi hemen he he dedim ama tektaş büyük geldi bütün romantizm yerlerde ama o kırmızı kurdeleyi sakladım nişanımda kurdela olarak kullandım

Şöleki ben lise1de kaldım ikinci yılımda annem dersaneye gönderdi.Dersaneye gidiyorum geliyorum ama eşimle bida ne görüştük nede karşılaştık o zamana kadar...Bigün dersaneden çıktım eve gidiyorum bi cafeye girdim çay içiyim die ve orda karşılaştıkk konuştuk nasılsın die sanki arkadaşız :) ve beyefendi benden eski sevgilisine selam yolladıı :)) sonra nasıl tesadüftür ki koca ankarada hep karşılaştık süreklii metroda markette kızılaydaa sonra görşmeye başladık ben anlıyorum bana teklif edecek ama ben kendisinden hiç hoşlanmıyorum çok kaba geliyo itici geliyo bana sonunda teklif etti hayır demek için gittim cafeye ewet diyip çıktım ama kendime nasıl kızıyorum hemen ayrılmam gerek diyorum her buluşmamıza ayrılcam die gidiyorum derkennn bi bakmışım ben bu çocuğu sevmeye başlamışım veeee 8 yıl geçti...ve sonunda evlenme teklif etti ve evlendikkk
Bizim hikayemiz de böle iştee...

Biz eşim çocukluğumuzdan beri tanışırız aile dostuyuz...Ben liseye başlarken o liseyi bitirdiği ve tecrübeli olduğu için bana yardım falan ediyor..Lise 2'inin sonuna kadar abi aşağı abi yukarı herşeyi soruyorum iyi muhabbet ediyoruz iyi anlaşıyoruz ben ona komşu kızlarıyla arabuluculuk yapıyorum.Ben malatyalıyım ama liseyi istanbulda okudum ...lise 2inin yaz tatilinde memlekete gittim. Ama sanki arkamda birini bırakmışım bende bi eksiklik var gibi..mesajlaşıyoruz napıyon ne ediyon bide arasını yaptığım biri var görüşüyonmu falan..bizimki başaldı ben sana ne kadar alışmışım yokluğun çok zor geliyor diye ...Ben diyorum kızdıracak kimse yok ondan falann ..msjlar git gide sözlü güzel msj lara dönüşmeye başladı ben telefon başın da beklemeye başladım derken 3 ay bitti.Ben geri dönecem bir msj beni liseden seven bi çocuk vardı onu duymuş teyzemden bu ne demek diye msj attı kavga ettikkk....sonra bi akşam teyzemler onun ailesi dışarı çıktık ben gönlünü almaya çalışıyorum o taviz vermiyor...SONracığıma bir soru sordum.BUgün öleceğini bilsen kime ne söylerdin ..ve ardından beni sevdiğini söyledi bende onu..

7şubat 2010 da başladı tamm erkeklerden nefret ediyorum kimseyi istemiorum dediğim zaman gönderdi RABBİM ömrümü..şöyle başladı

şimdi kendi bulduğum erkek arkadaşlar fos cıkınca ailem dedi memleketli bi cocuk tanış dediler işte ünv mezunu içki kumar sigarası yok vs vs hmm deim tmm hep kendi bildiğimi okudum bide sizin bildiğinizi okuyalım..çocukla bi tanıştım anammmmm çocukta yokyok her haltı yemiş 1 hafta görüştük yok efendim ben canım sıkılır kapıyı çeker cıkarım fln ii dedim bizim senle zaten olmaz benden sana bi dost tavsiyesi sen bu kafyla aile fln kuramassın zaten gönülsüz kabul etmiştim görüşmeyi yolun açık olsun dedim..neyse eve geldim ben sinir küpü internete girdim benim kankamın erkek arkadaşı bende 2 yıldır tanıyodum dedi nasılsın böle böle anlattım dedim sinirden patlıycam..dedi kızma bişi dicem ne dedim ya benim bi arkadaşım var bize geldiğinde facede senin resmi görmüş tanışmak istio yok dedim aman aman istemiorum kimseyi :))) tmm dedi..neyse benimsinir gecti 1 saat sonra tmm dedim olmadı ark oluruz adresini verdi kısmet işte neyse konuştuk fln görüştük ve başladı..kimseye güvenmem normaldeama güven verdi..ne bilim bu devirde el tutarken izin isteyen yanaktan öperkenn izin isteyen pek yoktur davranışlarına vuruldum eşimin..zaten mayısta ailesiyle tanışmaya gittim o bizimkilerle tanıştı..haziranda evlenme teklifi temmuzda söz-ekimde nişan mayısta düğün :)

evlenme teklifine gelince
ilk buluştuğumuz yere getirdi beni çamlıca tepesine :) gezmeye başladık dönüyoruz dolaşıyoruz bi takıcı var önüne geliyoruz normalde takı takmayı pek sevmem gümüş severim ama yüzük fln takmıyodum dedi sana bi hediye alıym yok dedim yüzük alıym dedi yok ben imitasyon takmam dedim neyse döndük yine aynı yere geldi illa bişi alıym yzük alıym fln yok dedimm..bana gül aldı 1 tane gittik kafeye oturduk..neden aldırmadın bişi ne güzel yüzük alcaktım dedi deidm ya imitasyon takmam die dedim cebinden cıkardı PEKİ BUNU TAKARMISIN BENİMLE EVLENİRMİSİN AŞKIM DEDİ..benim gözlerden yaş boşandı ter bastı bi yandan ağlyorumm bi yandan gülüorum eşimde korkmuş ağlayınca kabul etmiycem sanmışş sarıldımmm boynuna evet dedimm ağladımm durdumbuda bzim hikayemizdi..

Anammm Güll bide imitasyon takmam demiş anacım benimki evlenme teklif ederken imitasyon bile almadı Mutfak tezgahına oturdu evlenme teklif ettisende imitasyon takmam dionnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…