- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.801
o teknik şeker ben tenekeye bile razıydımm yeterki eşimden gelsin..takı takmazdım alyans takarım ilerde başka bişi takmam derdim o yüzden..onu ima etmek istedimm o anladıAnammm Güll bide imitasyon takmam demiş anacım benimki evlenme teklif ederken imitasyon bile almadıMutfak tezgahına oturdu evlenme teklif etti sende imitasyon takmam dionnn
o teknik şeker ben tenekeye bile razıydımm yeterki eşimden gelsin..takı takmazdım alyans takarım ilerde başka bişi takmam derdim o yüzden..onu ima etmek istedimm o anladı
AMİNNN canım benimm RABBİM herkesin yuvasına sağlık,huzur,mutluluk,anlayıs,sevgi saygı versin eksik etmesin İNŞALLAH..Vayyy tekniğini yesinler seninalttan alttan mesaj vermeler Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm
AMİNNN canım benimm RABBİM herkesin yuvasına sağlık,huzur,mutluluk,anlayıs,sevgi saygı versin eksik etmesin İNŞALLAH..
şimdi aklıma sey geldi ilk el ele tutusumuz ayyy kalbim yerinden çıkacak gibiydi ne güzel günlermiş onlarrrrr hihhhhhhhhh
AMİNNN canım benimm RABBİM herkesin yuvasına sağlık,huzur,mutluluk,anlayıs,sevgi saygı versin eksik etmesin İNŞALLAH..
idare ediyoruz kuşumm.. sen nasılsın?? topik bugun pek bi sessiz ... bizim topiğre biraz adranalin gelek :)))
Kızlar bu arada muglada bir aktarcı buldum Ali Cevat Dalgın. doktormuş kendisi bırakmış doktorlugu bıtkısel ılaclar hazırlıyormus. ınternete yazarsanız cıkar zaman gazetesınde röportaj vermiş. Bende topikten bir arkadastan buldum. 4kez asılama denemış 2 kez tup bebek denemiş tutmamış. sonra bu dr. cevat beyı aramıslar. ne rahatsızlıgı varsa anlatmış tahlıllerınden en ınce ayrıntısına kadar gondermıs dr. cevat beye. ona bıtkısel karısım ve cay vermış 3 ay kullanmıs ve tup bebek tedavısı basarıyla sonuclanmıs. KDaha cok kanser tedavılerıne bakıyormus. Numarasını aldım ısteyen olursa bende var msj atın veririm. ben bgn aradım durumumu anlattım. tahlıl sonuclarımı gonderıcem mailine. ona gore bır karısım verıcek bana. hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım. ıns. şifa buluruz. Sizinde ilginizi çeker diye paylaştım.
Bende cekeyim super bir fikirNazan, Burcu, Aslı canlarım, Allah razı olsun desteğiniz için, şimdi internetten baktım sabır için ne tesbih çekilir diye birsürü bişeyler var ama subhanallahi vebihamdihi'yi çekeceğim bundan sonra, ağzıma sakız gibi yerleştireceğim ve bu konuda sabır dileyeceğim ALlahtan, yoksa kafayı yeme aşamasındayım yani, umursamıyorum zannediyorum ama bir gün geliyor ki böyle bakmışım meğer içimde çok birikmiş duygular, içime akıtmışım hep... Subhanallahi ve bihamdihi, Subhanallahi ve bihamdihi, Subhanallahi ve bihamdihi, ....
EVET kesinlikle destekliyorumbundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz
Yasemin canım bunu yapma kendine rabbimin imtihanı bu bak kimimiz hiç hamile kalamıyor ,kimimiz kalıyor düşük yapıyor,kimimizinde bebeği var ama kıymetini bilmiyor bebeklerini karda kışta dışarı atıyor....
Ben mayıs ayında ölü doğum yaptığımda babamla haber izliyorduk ve bir erkek bebeği mardinde sokağa bırakmışlardı...Ben kucağıma alamadığım oğlumua ağlarken o kadın gül gibi oğlunu sokağa bırakmıştı.İsyan ettim allahım böylelerine veriyorsun neden benimkini elimden alıyorsun diye..Ama şimdi düşünüyorum onun sınavı o bebekti,benim sınavımda bebeğimin ölmesiydi okadın çocuğunu sokağa atıp isyan ediyor ...Bende bebeğim öldü diye isyan ediyordum günahkar oluyordum...
Bu bizim sınavımız pes etmiycez yıkılmayacağiz ve bol bol tövbe istiğfar çekip rabbime sığınacağız...Güçlü ol canım arkadaşım ....
bu mesajınızı gördüm. siteye yeni üye oldum. özel mesaj atma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum. bizde kocamla bebek için 2 yıldır uğraşıyoruz. 2 yıl önce lenf kanseri oldum. 6 aylık kemoterapiyle ameliyat olmadan atlattım şimdilik. kontrollerim devam ediyor hala.. ama bir türlü bebek sahibi olamadık. bu doktor ali cevat dalgının telefon numarası ve mail adresini alabilirmiyim sizden? tahlillerimi falan mailine göndermek istiyorum. gerekirse yanına da giderim. muğla da değilmi? bende uşakta oturuyorum. yardım ederseniz çok sevineceğim..
Geçmiş olsun sevgili arkadasim Rabbim şifa versin ve tez zamanda hayirli sağlıklı bir evlat versin
Bende cekeyim super bir fikir
EVET kesinlikle destekliyorum
vay ağzını öpeyim tümaaaay, ahh aklima geldi test ne oldu?????
Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
canımm perşembeyi niye bekliosun nerdeyse 1 hafta var bence git hemen kan testi yaptır..Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
Anammmmmmmmmmmmmmmmmm nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızım git hemen kan testi yaptır bi yerlerde Tümayyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlı haberlerini alıcazzzz
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH meleğin senledir ve tutunur annesine..Canim doktorumla konustum persembe gel hem varsa kese gozukur dedi sende bosuna strese girmemis olursun dedi.Simdi kan tahlili yaptirsam yukselicekmi endisesi basliycak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?