Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anammm Güll bide imitasyon takmam demiş anacım benimki evlenme teklif ederken imitasyon bile almadı Mutfak tezgahına oturdu evlenme teklif ettisende imitasyon takmam dionnn
o teknik şeker ben tenekeye bile razıydımm yeterki eşimden gelsin..takı takmazdım alyans takarım ilerde başka bişi takmam derdim o yüzden..onu ima etmek istedimm o anladı

yasemincim öncelikler bende üzüldüm çok tabiki her şeyin hayırlısı tez wakitte inşallah kawuşursun yawruna canım

bize gelince :) o zaman çalışıyodum patron bankaya yolladı beni hesaba para yatıraacm bankada sıra ışık yanmıyo tek sırada herkes önde baktım bi çocuk içimden allahım dedimm bu insan mı bi yakışıklı bana göree :)) baktım sonra o o arada arkaya baktı bi gözgöze geldik.o ödemesini yaptı yanımdan geçerkende gözgöze geldik.. sonra çıktı bankanın dışına ben içerdeyim hala bakıyorum dışarı duruyo orda oda bana bakıyo ama bendeki mallık zannediyorumki dışardan içersi gözükmüyo ayna sanıyorum meğer gözüküyomuş bende boş baktığını sanıyorum o an çok heyecanlanmıştım düşünemiyodum :)) acaba beni mi bekliyo falan diye düşünmeye başladım. sonra ben öbür yöne gidecektim acaba o yönemi gitsem diye düşünmeye başladım ben siizi biyerden tanıyorum gibisine konumu açsam die düşündüm sonra kızım delimisn git yoluna dedim ..sonra aradan zaman geçti ben bi erkek normal arkadaşımla bi cafede oturuyoduk sonra o geldi arkadaşlarıyla beni görmedi ama arkam dönüktü benim arkadaş yanına gitti konuştu meğer tanıyo onu.. sonra orda ismini sölemişti arkadaşım bana ama o heyecandan dinlemedim demek unuttum. sonra ben o arkadaşımla küstüm kuzenime yanlış bişe dedi diye. msn face sildim onu. ama sonra o çocuk aklıma wurdu bi anda adı neydi facede arıyorum futbolcu olduğunu biliyorum takım resimlerine bakıyorum öğrenemedim adını. küstüğüm arkadaşı ekledim tekrar facede linkini attı bana we ben hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım facede ekledim :)) hemde sadece slm die bi msj attım :)) 1 gün sonra cwp geldi mrb nasılsıın sen o bankada gördüğüm kızsın bende arkadaşıma seni anlatmıştım hiç bişe ni bilmediğim için bulamadım seni falan filan ..dedim bankanın önünde ne bekliyodun kuzenimi dedi ..ama iyiki beklemişim falan .. bi kahwe içermiyiz dedi olabilir dedim ama bu konuşma 4 gün sürdü :)) sonra buluştuk o gün sewgili olduk 5 ay sonra nişan yaptık 11 ay sonra ewlendik :))kısmet işte.. bütün arkadaşlarım şaşırdı her şey o kadar çabuk olduki :))

kızlar nasılsınız inş hepiniz iysinizdir geçmişi okuyamadım benim adetim bitti tesbihleri ayet diye adetken okumak istemedim şimdi kalan tesbihleri okuyorum hiç merak etmeyin hepsini okuyacağım kib öptm byy :)))))

bu mesajınızı gördüm. siteye yeni üye oldum. özel mesaj atma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum. bizde kocamla bebek için 2 yıldır uğraşıyoruz. 2 yıl önce lenf kanseri oldum. 6 aylık kemoterapiyle ameliyat olmadan atlattım şimdilik. kontrollerim devam ediyor hala.. ama bir türlü bebek sahibi olamadık. bu doktor ali cevat dalgının telefon numarası ve mail adresini alabilirmiyim sizden? tahlillerimi falan mailine göndermek istiyorum. gerekirse yanına da giderim. muğla da değilmi? bende uşakta oturuyorum. yardım ederseniz çok sevineceğim..

Son düzenleme:
Bende cekeyim super bir fikir

bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz
EVET kesinlikle destekliyorum

vay ağzını öpeyim tümaaaay, ahh aklima geldi test ne oldu?????

Geçmiş olsun sevgili arkadasim Rabbim şifa versin ve tez zamanda hayirli sağlıklı bir evlat versin

Bende cekeyim super bir fikir

EVET kesinlikle destekliyorum

vay ağzını öpeyim tümaaaay, ahh aklima geldi test ne oldu?????

Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:

Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:

Anammmmmmmmmmmmmmmmmm nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızım git hemen kan testi yaptır bi yerlerde Tümayyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlı haberlerini alıcazzzz

ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok şükür canim, şimdi senin için dua edeceğim, tümayım bende evladimi kaybettim korkularini çok iyi anliyorum, şu mübarek günde Rabbim insallah bunun ömrünü uzun ve sağlıklı kılar cooooooook heyecanlandim
Canım sana tespih cekelim isteyen istediğini ceksin dualarim seninle hadi bismillah

Anammmmmmmmmmmmmmmmmm nası yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızım git hemen kan testi yaptır bi yerlerde Tümayyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlı haberlerini alıcazzzz

Canim doktorumla konustum persembe gel hem varsa kese gozukur dedi sende bosuna strese girmemis olursun dedi.Simdi kan tahlili yaptirsam yukselicekmi endisesi basliycak .

Canim doktorumla konustum persembe gel hem varsa kese gozukur dedi sende bosuna strese girmemis olursun dedi.Simdi kan tahlili yaptirsam yukselicekmi endisesi basliycak .
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH meleğin senledir ve tutunur annesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…