- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.581
Arkadaslar ben de sizin sohbete katilmak istiyorum :26::26::26:
delyam hosgeldin nasilsin görüsmeyeli?
burdaki arkadaslarda cok candan cok samimiler.
demek burdada görüsüp birbirimize dua etmekte nasip olacakmis.
cok sevindim seni gördügüme
canım duanı okudum.
Duani okuyup zikri cekecegim Insaallah Allahim kabul etsin Insaallah.
Gülcüğüm seni tanımıyorum yeni geldim topiğe. Dua listesine de bugün katıldım duanı okudum canımm. Allah kabul eder İnşallah vesile oluruz hayırlı haberlerini de alırız Allah'ın izniyle.
hos buldum canim, tesekkur ederim ben iyiyim sen nasilsin? evet sayfalara bakiyorum cok sevdim boyle bi arkadas ortamimin olacagini .
tatlim hayat bu belki bi gun gorusuruz bile istermisin ikimizde ayni zamanda bebislerimizi ayni hastanede dunyaya getirelim bakarsin bu sozum dua olur ve gerceklesir )))))
Allah razı olsun sevgimeleğimRabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, EL LATİF ismi ile tecelli etsin bizlere ve evlad sahibi olma yolunda nerede engellerimiz, kusurlarımız, hatalarımız hastalıklarımız varsa ince sezilmez yollarla faydasını versin inşallah :)
Tamam canım hamişim, Rabbim seninde sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, ben seni nick olarak tanıyorum, önce bebek isteyenler ve bekleyenler sonrada kaldığımız yerden her telden topiklerinde takip ediyodum. Birara editör falandında sanırım :) Neyse tekrardan topiğimize hoşgeldin
Duaların içinde çok sağol... Allahım sizlerinde gönlünden ne geçiyorsa nasib etsin hemde en kısa zaman inşallah
gülüm bana hamisim mi dedin??
bidaha dermisin neoluurrr
ben hamismiyim acaba? Allahim bunu dua olarak kabul etsin inan cok duygulandim
beni hamis sandin galiba
ama yakismadimi bak simdi
Amiiinn Insaallah beraber oluruz nede olsa batlarimiz birbirine yakinAyyy canım benim Allah söyletti demek, nuradamla ile karıştırdım seniii :))
Ama vardır bundada bir hikmeti hüdaİnşallah hamişimiz olursun en kısa zamanda canım benim yaa
bısey soracam el latıf cekıcez dımı
duan ve zikrini tamamladim. Rabbim ettigimiz dualaimizi kabul etsin Insaallah tüm arkadaslarimizida en yakin zamanda sevindirsin hayirlisi ile
slm kızlar bende cekeyım ınşallah rabbım dualarımızı kabul eder.herkese hayırlı geceler
Amiiinn Insaallah beraber oluruz nede olsa batlarimiz birbirine yakin
Insaallah burda battaslar hamistaslar olur yakinda
Mervecim canım nekadar güzel söyledin kırmızıları görüp üzülüyorsunuz üzülmeyin demişsin, bende yıllar byunca hep 4-5 ayda bir adet luyordum olduğum gün arkadaşlarımla kutlamalar yapardım, o gün neşemden geçilmezdi yani. o yüzden hala bile adet olduğumda aslında bebek istiyor olsam bile bir yandan da seviniyorum. düzenli adet olan arkadaşlar bunu pek bilemez haklı olarak o konuda seni anlıyorum baya bir canım. işte umudu kesmemenin nekadar önemli ve güzel olduğunu senle öğrendi bütün topiğimiz.İnankii canımm ben sadece daha demin yazdıklarımdan şifa gördüm.. şu 2 sözden ümit etmek ve dua etmek.. gercekten o yüzden yazdım burayada yazdımkii herkes en az benim hissettiğim gibi hissetsin inansın .. asla umutsuzluga düşmesin.. gercekten her sey boş.. yalan.. gercek olan tek sey dua ve ümit etmek. yani belki aranızda en umutsuz vaka diye tabir edeyim kendımi.. o benım işte.. cunku daha 20 yasındayım belkı cogunuz benm ablam yasındasınız.. sız kırmızıları gördünüz diye üzülürken ben adet oldum diye bu ay sevıncten agladım hüngür hüngür saatlercedaha 20 yaşında kii her sey normal giderken birden tık diye adetim kesildi ve doktor bana hiç yumurtan kalmamıs dedı amh : 0.01 yok bitmiş yani.. sen dedi daha adet görmessın bosver bebegı gez dolas eglen ... dedı gercekten 20 yasında bunları duymak cok acı bir şey hele annem için aylarca agladı annem.. kendımı yaslı gıbı hısettım keske evlenmeseydım dedım hiç öğrenmeseydim ölseydim daha iyidi dedgım gunler bıle oldu.. ama o gunlerın bana hıc bır faydası olmadı.. sadece daha cok üzüldüm...
doktor bana ılac verdi.. kullandım adet olmadım sonradan doktora gıtmeme kararı aldım hep mutlu olmaya baktım ıbadetlerıme daha cok dıkkat ettım kalp kırmamaya ozen gosterdım cocukları hep sevındırmeye calıstım hep ümit ettim normal saglıklı gıbı davrandım hep dua almaya calıstım ve 1 ay sonra adet oldum :)) o anı anlatamam ne kadar duygulandıgımıı Rabbımın lütfuydu bnm ıcın.. her ay adet görmek önceden belkıde eziyettı bnm ıcın agrıları hijyen meselesi fln megersem lütüfmuşş hiç bu kadar sevınmemıstım adet olduguma o yuzden ŞÜKREDİN ADET OLUYORSUNUZ.. BENIM DURUMUMUM HEPINZDEN DAHA AĞIRR BELKİİ yinemi kırmızlar geldı dıye uzulmeyın elhamdulıllah belkı hamıle degılım ama Rabbım her ay yumurtlamamı nasıp edıyorkı adet oluyorum elhamdulıllah dıyın :)))
MERVE 20 YASINDAYIM 2011 EYLÜL AYI EVLILIK TARIHIM. 3 aydır bebiş istiyoruz. SORUN MENOPOZ. beklenen adet tarihi 5 eylül DUA lıstenızede gırmek ısterım tabı ne cekmem gerekıyor
ayyy canım bu topiğe gelen zaten psikolojikmen hamile gibi oluyorlar, bu da bizi ayakta tutyor, ümitli olmak herzaman çok güzel, hayal de olsa, psikolojikmende olsa ümitlenmek çok güzelBen artık doktorların cok sözlerine aldırmıyorum cunku benım pskolejımı mahvettıler. gıtmıyorumda doktora bır suru delip takıcaklar beni.. ıns. bebegımın kalp atıslarını duymak ıcın gıtmek nasıp olur. Rabbım ne zman yazmısssa alnına ozaman olur cnm emın ol. o yuzden adet olduktan sonra olurmu olmazmı onu rabbım bılır onlarda kesın konusamıyorlar zaten :) rabbım ısterse olur. Evet 7 agustosata adet oldum bugun 16. gunum adetım 6 gun surdu. bu aralar yumurtlama zamanı :)) ama bnm kucuk nır kan geldı cok az acaba yınemı adet olucamkı yadaaa :)) ustune gormemı dıyorlar ne dıyorlarne bılımm olabılır yaniii
kuşum hoşgeldinnnnnnn katılmak istiyorum ne demek, katıldın bile seni bağrımıza bastık bilemmArkadaslar ben de sizin sohbete katilmak istiyorum :26::26::26:
canımmmmmmm senin duaların benimkileride geçti maşallah sana, dualarının kabulunu canı yürekten bende diliyorum Allahımdan. aminnn diyorum mervecim. senin o küçük yaşınla ettiğin bu büyük dualar benim ruhumu genişletti sanki yaa ağzına sağlık tatlım.Topiğin ilk sayfalrını okudumda ne kadar güzell dualarla acılmıs topik ne kadar içtenlikle :)) cok hosuma gıttı bu topik =)) Rabbim sen razı ol bu topıktekı tum arkadaslardan Gönüllerindeki muradlarını tez zamanda hayırlı bır sekılde kabul eyle. sen bızı şerden şernezlerden hasatten nazardan beladan, büyüden büyü yapan büyücünün şerrinden.. bilip bilmediğimiz tüm alemlerden emın kıl koru yarabbım :)) bu topıktekı tum arkadaslarımızn göbüşleri çiçek acsın :)) Rabbım bu topıktekı hıc bır gözü yaşlı anne adayını evlatsız bırakmasın Bu topıktekı tum arkadaslarımzın duası hürmetine tüm Allah dostlarının once peygamber efendımız s.av yüzü suyu hürmetine bize hayırlı saglıklı peygamber efendımızın ümmetine layık annesıne babasına karsı hayırlı vatana mıllete hayırlı kendıne hayırlı guzel yuzlu guzel kaderlı uzun omurlu guzel ahlaklı şuur sahıbı ınanclı fatıhler, hz. meryem gıbı ahlak tımsali kız evlatları hz. yusuf gıbı nur yuzlu , saglıklı evlatlar nasip eyleeee :) aminnnnnnnnnn aminnnn aminnn bınlerce kez aminnn ALLAHIM
vayy buketim hadi hayırlısı inşallah tatlım benim, olsun hiç olmazsa aç gözlü insanlara denk gelmemişsin, ne olursa olsun seni tedaviye alıp bu şekilde büyük ihtimalle tutmayacağını bile bile senin paranı almak için seni yorabilirlerdi. dualar sayesinde belki Allah onlarada vicdani davranmalarını nasibetti tatlımbenim tüp bebek maceram bu ay itibariyle son buldu...anti tpo denen bir değer var o yüksek çıkmış...doktor engel olur dedi..ama bu aliyle yapıladabilir.. bende düşündüm bütün şartlar optimumken bu işi yaptırmaya karar verdim..yine bir sürü ilaç yine ilaç yine ilaç...
ağlamamk gerek yasemincim..şükretmek gerek...kendimize acımayalım arkadaşlar..acımayalım...bu bir hastalıksa ve engelse hamile kalmaya Allah tan geldi napalım..başımız gözümüz üstüne...
arkadaşım hoş geldinn..yaşın küçük ümit hep var..Dua kapısı hep açık.Allah yar ve yardımcımız olsun
Allah kabul etsin inşallah canım benim.Ben eve geldim arkadaşlar işten. Yemek yedikten sonra duamı okucam İnşallah. Umarım Vesile olur..
tümaycımmmmm oh çok şükür bitanem çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna tatlım. dualara tam gaz devam Allahın izniylebugün doktora gittim ultrason herşey temiz çıktı 9 kasıma gün aldım eşimle genetik testlerimiz yapılacak kızlar sizin dualarınız kabul oluyor çok iyi doktorlara rastladım
yahu kızlar siz nerdesiniz ki bende sizinle birikte aynı hastanede doğurmak istedim şimdi canım çekt valla, adres verin bende oraya geleyim doğurmayaah canim istememmi benim (bizler) icin Allaha dua edip beni (bizleri) sevindirmesini isteyen Ona yalvarip ictenlikle benim(bizler) icin hayirli evlat vermesini isteyen arkadaslarimla ayni zamanda hamile kalip, ayni sevincleri, ayni heyecanlari paylasip, ayni hastahanede dünyaya getirmek.
Rabbim büyük ne kadarda aramizda yol mesafesi olsada bide bakmissin birgün ayni hastahanede yeni dogan bebislerimizi emziriyormusuz ve konu konuyu acmis ve bu günlerimizden bahsedip bahsedip gülüyormusuz
slm kızlar bende cekeyım ınşallah rabbım dualarımızı kabul eder.herkese hayırlı geceler
yazilarini okuyunca cok duygulandim inan kendimden utandim gercekten benim durumumu düsünüyorumda hicbir sorun yok cok sükür ve ben bu halime daha fazla sükretmem gerekirken üzülüyorum. meger nekadar simarmisim ben
sen beni cok aydinlattin ve beni silkeleyip kendime getirdin canim, Allah senden razi olsun ve Insaallah Rabbim o güzel gönlüne göre nasip eder herseyi sana. Hayirlisiyla sagligina tamamen kavustuktan sonra umarim Insaallah güzel bir hamilelik ve sonrada kolay bir dogum gecirip evladini hayirli büyütmen nasip olur.
bende senin gibi nazara, büyüye inanan biriyim. Rabbim hepimizi nazarlardan korusun ve büyü yapmaya yaptirmaya göze alan insanlari bizlerden uzaklastirsin.
Amiin.
Bol bol felak, nas sureleri okumanin faydasi var korunmak icin.
Aramiza tekrardan hosgeldin ve ettigin güzel dualarina Amiin diyorum cok tesekkür ederim, agzina yüregine saglik
Amiiinn Insaallah beraber oluruz nede olsa batlarimiz birbirine yakin
Insaallah burda battaslar hamistaslar olur yakinda
evet canim El-Latif cekecegiz Insaallah 129 kere.
sen nasilsin canim??? kizin nasil neler yapiyor?
MERHABA HANIMLARRR :)) ben 20 yasındayım eylul ayında 1senemız dolucak..benım bebek serüvevim uzun hıkaye :)) ama ben sıze kıssadan anlatıyım mayıs ayında menopoza gırdıgımı ogrendım ve adetım kesıldı tamamen bırden. doktor bana sana iğne dahi vursak sen artık adet görmezsin dedi. tüp bebek ımkansız denecek kadar var dedi. ılac verdı adet gormedım dedıgı gıbı sonradan 1 ay sonra 7 agustosta adet gordum =)) ımkansız dıye bır sey yokmus meğer.. ve bugun adetımın 16. gunu ve benım akıntımda cok az bır kan geldı ama cok az damar gıbı cok sasırdım.. bırde adet olcakmıs gıbı kasık agrılarım vardıı belkı cok ucuk hayaller kuruyorum ammaa aklımdan acaba hamılemıyım dıyede gecırmedım degıl ama cok umutluyummm yavas yavas vıcudumun gerı donus yapıcagına ınanıyorum bu ay olmadı eylul ayı o olmadı ekım ayında sankı hamıle olckmısım gıbı gelıorr ne bılımm 6. hıs derler ya bnmkıde ole bısee :)) EYLUL AYI BNM ICIN HER ZAMAN YENI BIR BASLANGIC OLMSTUR INS BEBEGIMDE BENMLE BIRLIKTE OLUR VE TUM ISTEYEN ANNDE ADYALRINNNDA AYNI SEKILDE HEPIMIZ ICIN YENI BIR BASLANGIC OLUR BEBEKLERIMIZLE :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?