Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülcüğüm seni tanımıyorum yeni geldim topiğe. Dua listesine de bugün katıldım duanı okudum canımm. Allah kabul eder İnşallah vesile oluruz hayırlı haberlerini de alırız Allah'ın izniyle.

Canlarım gerçekten duanın şifasına inanan biriyin insan huzur buluyor. Bugün çok sıkıntılıydım moralim bozuktu hem de ümitsizdim. Gül arkadaşımız için okudum sonra kitabı elime aldım okudum daha da okudukça okuyası geliyor insanın ferahlıyor. Ne gelirse Allah'tan. Hayırlısını dilemek lazım. Belki de bizim çok istediğimiz bir şey bizim için hayırlı olmayabilir. Allah vermezse vardır bir nedeni deriz. İsyan etmek ne haddimize. Umarım sizi zamanla daha yakından tanırım siz de benim elimdne geldiğinde hepinize duamı yapıcam..

delyam hosgeldin nasilsin görüsmeyeli?
burdaki arkadaslarda cok candan cok samimiler.
demek burdada görüsüp birbirimize dua etmekte nasip olacakmis.
cok sevindim seni gördügüme

hos buldum canim, tesekkur ederim ben iyiyim sen nasilsin? evet sayfalara bakiyorum cok sevdim boyle bi arkadas ortamimin olacagini .
tatlim hayat bu belki bi gun gorusuruz bile istermisin ikimizde ayni zamanda bebislerimizi ayni hastanede dunyaya getirelim bakarsin bu sozum dua olur ve gerceklesir )))))

canım duanı okudum.

Allah razı olsun sevgimeleğim Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, EL LATİF ismi ile tecelli etsin bizlere ve evlad sahibi olma yolunda nerede engellerimiz, kusurlarımız, hatalarımız hastalıklarımız varsa ince sezilmez yollarla faydasını versin inşallah :)

Duani okuyup zikri cekecegim Insaallah Allahim kabul etsin Insaallah.

Tamam canım hamişim, Rabbim seninde sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin inşallah

Gülcüğüm seni tanımıyorum yeni geldim topiğe. Dua listesine de bugün katıldım duanı okudum canımm. Allah kabul eder İnşallah vesile oluruz hayırlı haberlerini de alırız Allah'ın izniyle.

Teşekkür ederim canım, ben seni nick olarak tanıyorum, önce bebek isteyenler ve bekleyenler sonrada kaldığımız yerden her telden topiklerinde takip ediyodum. Birara editör falandında sanırım :) Neyse tekrardan topiğimize hoşgeldin
Duaların içinde çok sağol... Allahım sizlerinde gönlünden ne geçiyorsa nasib etsin hemde en kısa zaman inşallah

ah canim istememmi benim (bizler) icin Allaha dua edip beni (bizleri) sevindirmesini isteyen Ona yalvarip ictenlikle benim(bizler) icin hayirli evlat vermesini isteyen arkadaslarimla ayni zamanda hamile kalip, ayni sevincleri, ayni heyecanlari paylasip, ayni hastahanede dünyaya getirmek.

Rabbim büyük ne kadarda aramizda yol mesafesi olsada bide bakmissin birgün ayni hastahanede yeni dogan bebislerimizi emziriyormusuz ve konu konuyu acmis ve bu günlerimizden bahsedip bahsedip gülüyormusuz

gülüm bana hamisim mi dedin??
bidaha dermisin neoluurrr
ben hamismiyim acaba? Allahim bunu dua olarak kabul etsin inan cok duygulandim
beni hamis sandin galiba
ama yakismadimi bak simdi

gülüm bana hamisim mi dedin??
bidaha dermisin neoluurrr
ben hamismiyim acaba? Allahim bunu dua olarak kabul etsin inan cok duygulandim
beni hamis sandin galiba
ama yakismadimi bak simdi

Ayyy canım benim Allah söyletti demek, nuradamla ile karıştırdım seniii :))
Ama vardır bundada bir hikmeti hüda İnşallah hamişimiz olursun en kısa zamanda canım benim yaa

Ayyy canım benim Allah söyletti demek, nuradamla ile karıştırdım seniii :))
Ama vardır bundada bir hikmeti hüda İnşallah hamişimiz olursun en kısa zamanda canım benim yaa
Amiiinn Insaallah beraber oluruz nede olsa batlarimiz birbirine yakin

Insaallah burda battaslar hamistaslar olur yakinda

bısey soracam el latıf cekıcez dımı

evet canim El-Latif cekecegiz Insaallah 129 kere.
sen nasilsin canim??? kizin nasil neler yapiyor?

Son düzenleme:
duan ve zikrini tamamladim. Rabbim ettigimiz dualaimizi kabul etsin Insaallah tüm arkadaslarimizida en yakin zamanda sevindirsin hayirlisi ile

slm kızlar bende cekeyım ınşallah rabbım dualarımızı kabul eder.herkese hayırlı geceler

Teşekkür ederim canlarım, Rabbim kabul etsin inşallah :) Hepinize hayırlı sağlıklı, sıhhatli, salih ve saliha evladlarınızın olmasını nasib eder inşallah Canabı Rahman en kısa zamanda

Amiiinn Insaallah beraber oluruz nede olsa batlarimiz birbirine yakin

Insaallah burda battaslar hamistaslar olur yakinda

İnşallah canım benim inşallah yaa Seninde çok az kalmış bata :) İnşallah hayırlısı ile güzel haberini alırız

Canlarım ben geldim en sonunda, bugün süper uykum vardı hala uyuyamadım gerçi ama dinlendim en azından birazcık, dünden yemeğim ve tatlım vardı, sonra duş aldım. sonra evde yaptığım bir hobim var, kasnakta iplere çok değişik taşlar yapıştırıp örtü yapıyorum, sağa sola hediye ediyorum sonra, napim can sıkıntısı bi ara resimlerinide eklerim görün ne becerikliyim

Mervecim canım nekadar güzel söyledin kırmızıları görüp üzülüyorsunuz üzülmeyin demişsin, bende yıllar byunca hep 4-5 ayda bir adet luyordum olduğum gün arkadaşlarımla kutlamalar yapardım, o gün neşemden geçilmezdi yani. o yüzden hala bile adet olduğumda aslında bebek istiyor olsam bile bir yandan da seviniyorum. düzenli adet olan arkadaşlar bunu pek bilemez haklı olarak o konuda seni anlıyorum baya bir canım. işte umudu kesmemenin nekadar önemli ve güzel olduğunu senle öğrendi bütün topiğimiz.
SEN BİZİM ÜMİT KAYNAĞIMIZ OLDUN YAA MAŞALLAH SANA, ALLAHIM SENİ NAZARLARDAN KORUSUN, SABRININ VE DUALARININ KARŞILIĞINI HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH CANIM MERVECİM
ayyy canım bu topiğe gelen zaten psikolojikmen hamile gibi oluyorlar, bu da bizi ayakta tutyor, ümitli olmak herzaman çok güzel, hayal de olsa, psikolojikmende olsa ümitlenmek çok güzel
Arkadaslar ben de sizin sohbete katilmak istiyorum :26::26::26:
kuşum hoşgeldinnnnnnn katılmak istiyorum ne demek, katıldın bile seni bağrımıza bastık bilemm
canımmmmmmm senin duaların benimkileride geçti maşallah sana, dualarının kabulunu canı yürekten bende diliyorum Allahımdan. aminnn diyorum mervecim. senin o küçük yaşınla ettiğin bu büyük dualar benim ruhumu genişletti sanki yaa ağzına sağlık tatlım.
vayy buketim hadi hayırlısı inşallah tatlım benim, olsun hiç olmazsa aç gözlü insanlara denk gelmemişsin, ne olursa olsun seni tedaviye alıp bu şekilde büyük ihtimalle tutmayacağını bile bile senin paranı almak için seni yorabilirlerdi. dualar sayesinde belki Allah onlarada vicdani davranmalarını nasibetti tatlım
Ben eve geldim arkadaşlar işten. Yemek yedikten sonra duamı okucam İnşallah. Umarım Vesile olur..
Allah kabul etsin inşallah canım benim.
bugün doktora gittim ultrason herşey temiz çıktı 9 kasıma gün aldım eşimle genetik testlerimiz yapılacak kızlar sizin dualarınız kabul oluyor çok iyi doktorlara rastladım
tümaycımmmmm oh çok şükür bitanem çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna tatlım. dualara tam gaz devam Allahın izniyle
yahu kızlar siz nerdesiniz ki bende sizinle birikte aynı hastanede doğurmak istedim şimdi canım çekt valla, adres verin bende oraya geleyim doğurmaya
slm kızlar bende cekeyım ınşallah rabbım dualarımızı kabul eder.herkese hayırlı geceler

Allah kabul etsin canım benim. iyi geceler.

buraya gelince icime bi huzur, bi sevinc kapliyor ayni zamanda duygulaniyorum. cok sükür ya cok bereketli kalabaligiz, cok faydali seyler paylasiyoruz. ben dua etmeyi cooookk seviyorum yaaaaa. Allahim bizlere seni sevebilme duygusu verdigin icin hamd ediyoruz Rabbim. Bu mutlulugumuzu daim et Allahim. Bizlere senin Peygamberin Muhammed (S.a.v) yolunda gidecek evlatlar yetistirmemizi nasip et

Canim Allahta senden razi olsun binlerce kezz ve ettigin dualaraaa milyonlarcaaaa Aminnnn olsunnnn bil mukabele ettigin tum dualar bu topikteki bebek isteyen tum annelerin uzerine olsun rabbim bu imtihandan alnimzin akiyla cikmayi nasip etsin. Insanin basina her sey gelebiliyor rabbim seni evlaatla imtihan emesin cnm. Seni aydinlatabilmissem Rabbim boyle br seye vesile kildiysa bni ben cok mutlu olurum beni tanimyosun ama cok icten dua etmissin inan cok duygulandm nasil mutlu oldum bilemezsin.. sakin umidini kaybetme cok kafaya takma vardir bundada bur hayir de ve hep dualinol agzi duali olmak cok guzel bir seyy hepimizin agzi hep duali olsun ins agzimiZdan hep dua taneleri yukselsin

canım merhaba hoşgeldin aramıza yazdıklarını okudumda bir kez daha şükrettim Allaha, biz de kendi başımızdakileri dert sayıyoruz başkalarını duymadan önce, halbuki bilmediğimiz duymadığımız daha ne kadar dertlerle uğraşan insanlar var yinede yaşadıklarımıza şükredelim Allah dermansız dert vermesin ve seni gerçekten çok kuvvetli gördüm rabbim inşallah yardımcın olurda bundan sonra senin için herşey çok güzel olur seninde burda edilen dualarda zikirlerde nasibin varmış Allah senin yolunu buraya yöneltmiş herşeyde bir hayır vardır, topiğimiz bizlere uğurgetirdi çok güzel arkadaşlıklar kurduk inşallah burası sanada uğur getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…