- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.821
Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
ayyyyyyyyyyyyyyyyy cok şükür canim, şimdi senin için dua edeceğim, tümayım bende evladimi kaybettim korkularini çok iyi anliyorum, şu mübarek günde Rabbim insallah bunun ömrünü uzun ve sağlıklı kılar cooooooook heyecanlandim
Canım sana tespih cekelim isteyen istediğini ceksin dualarim seninle hadi bismillah
canim ozel bisey cekmenize gerek yok akliniza geldikce dua edin yeter...allah'im en kissa zamanda butun arkadaslarimin guzel haaberlerini almayi nasip etsin.
Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
Canim doktorumla konustum persembe gel hem varsa kese gozukur dedi sende bosuna strese girmemis olursun dedi.Simdi kan tahlili yaptirsam yukselicekmi endisesi basliycak .
Canim inan hic beklemiyordum cok saskinim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.Rabbim en kkisa zamanda sanada nasip etsin.Amin canim rabbim daha guzellerini sana nasip etsin...kız ben senin yerine heyecanlandım..sen sakinsin..ama ben senin sakinliğini anlıyorum..inşallah meleğinin kardeşi geliyordur. Allah bi daha yaşatmasın o korkuları sana..şuan korksanda korkmasanda yapacak bişeyin yok..allaha daya sırtını inşallah tutunur sana bebiş..anaaamm..allahım sen nasip et bu kardeşime sağlık lı sıhhatlı bir bebek,,,hamilelik sağlıklı geçsin inşaalllllllllllllllllllaaaaalaaaaaaaaaaah
Kızlaaaaaaaaar tümay için tespih cekelim (tümay özel birsey cekmeyin diyo ama siz hic onunlafına bakmayın). Hadi ya bismillah insallah kuzusu 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunur annesine, ya rahman ya rahim cekelim ne dersiniz,okey diyenler beğensin, başka fikri olanlarda yazsın, ohhhhh yasemin bukeeeeet nerdesiniz yaaaaaa.....ayyyy valla tümay sen bana ümit oldun kuzuuuuuuuum
Canım benim ya ağla istediğin kadar ağla içine atma sakın. seni hepimiz çok iyi anlıyoruz hepimiz her ay hayal kırıklığını attıktan sonra bir sonraki aya ümit içinde girmeyi istiyoruz. seninki isyan değil bunu Rabbim de biliyor sadece için acıyor, Rabbim sabır versin. üzme kendini nolur.Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
bu sabah test yaptım direk tek çizgi çıktı, yanında silik milik bişey bile yok, zaten adet olucam heralde belirtilerim kuvvetli.
moralim bozuldu, artık uğraşmıyacam, her seferinde böyle dedim hep ama siz beni hep cesaretlendirdiniz ve yine her ay dr a gittim ilaç içtim ayaklarımı diktim, 1 ay boyunca 1 kere bile yeri süpürmedim silmedim, hoplamadı zıplamadım, yemek bile yapmadım vs vs uğraştım... Ama olmayınca olmuyor demekki, bir vakti var, ne yaparsam yapayım olmayacak o vakit gelmeden.
Psikolojik olarak çok hırpaladı beni bu süreç onu anlıyorum, eskiden biri ölse bile ağlayamazdım, şimdi şurda yazı yazarken bile ağlıyorum, biri bebek yokmu diyince kekeme cevap veriyorum, konuşmam bile bozuldu, mide rahatsızlığım var sık sık midem bulanır, midem bulanıyor diyemiyorum hemen bebeğe yoruyorlar... Şuanda 3 saat boyunca ağlamak istiyorum eve gidip ama yapamıyorum, çılgınlaşıp kopup hiçbişey düşünmek istemiyorum onu da içim istemiyor. Şuanda isterdim ki herhangi bir dağ evinde küçük bir odada soba yansın, yanında da bir yatak olsun, camdan dışardaki ağaçlar ve gökyüzü dışında bişey gözükmesin, ve ben orda bu hislerimden arınana kadar kalayım tek başıma. haftada 1 kere sadece eşim gelip gitsin.
İsyankarlık değil Allah içimi biliyor, içimdeki hüznü ve duyguları yazıyorum sadece, yoksa Allah herşeyin en iyisini bilir, şuan demekki hayırlı vakit değil, Allaha dayanıp güvenip teslim oluyorum diyip üzülmekte çok tezat bir duygu biliyorum, ama içimden gelen üzüntüye yıkıntıyada söz geçiremiyorum.
Şuanda Model'den Pembe mezarlık şarkısı tam bana göre, onu dinleyip duruyorum. Hayata karşı bir "error" vermek istiyorum, herşeyden uzaklaşmak istiyorum ve ama hiçbirşey istemiyorum biryandan da. İlk evlendiğim zamanki heyecan ve ruh halime dönmek istiyorum, gezmek için can atan, herşeyden bir heyecan çıkartan, ufak bir boşluğu bile değerlendirmek için çırpınan ben nerde acaba? Onu nasıl geri getirebilirim? Şuanda istediğim tek şey sürekli uyumak ve ağlamak...
Allah razı olsun canım. inşallah belli olunca haber veririm. Dualarınız olmadan eksik hissederim kendimi zaten. Allah hepinizden razı olsun.Bircancım mutlaka günü anans et toplu dua edelim
bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz
Canim inan hic beklemiyordum cok saskinim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.Rabbim en kkisa zamanda sanada nasip etsin.Amin canim rabbim daha guzellerini sana nasip etsin...
Canim insallah tez zamanda rabbim sizlerede nasip etsin.Gonlu guzel arkadasim iyiki varsiniz ya Allaah hepinizden razi olsun
Ben sadece ilk ve ikinci gebeligimin haberine sevindim.Az once esime soyledim cok siradan biseymiss gibi himmm dedi.Saglikla dogup kucagima alirsam o zaman sevincem heralde .Allahim hepinizden razi olsun.Hamile arkadaslarima saglikli hamilelik kolay dogum.hamile olmayanlarada tez zamanda hamilelik haberi almayi nasip etsin.
Ben sadece ilk ve ikinci gebeligimin haberine sevindim.Az once esime soyledim cok siradan biseymiss gibi himmm dedi.Saglikla dogup kucagima alirsam o zaman sevincem heralde .Allahim hepinizden razi olsun.Hamile arkadaslarima saglikli hamilelik kolay dogum.hamile olmayanlarada tez zamanda hamilelik haberi almayi nasip etsin.
Tümaycımmm herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun tatlım benim, çok ümitlendirmek istemiyorum sen doğrusunu yapıyorsun heyecanlanma kuşum. bu ay abim beni çok poh pohadı kesin hamilesin dedi, içime doğuyor dedi vs vs beni yok yere fazlaca ümitlendirdi, şuanki üzüntümün sebebide fazlaca ümitlenmiş olmam tabiki. onun için sen kendini dengede tut canım.
Ayrıca elaleme verilcek cevaplar konusunda Tümaycığımın dediği "zamanı var zamanı gelince olucak" ve buketimin dediği "Allah isteyince olacak..." sözleri çok hoşuma gitti kalp kırmadan sallamasyon bir cevap, böyle diyim bari artık
Sedacım canım benim, çok haklısın böyle hemen yıkılıveriyorum, halbuki insan ne çok şey yaşıyor da hepsine ALlah dayanma kuvveti veriyor. Ama ne bileyim ben biraz bu konuda çabuk yıkılan biriyim galiba, sağlık konularında hemen çöküveriyorum.. ama ALlahın yardımıyla düzeliyorum sonra yine. Heleki şu aralar sizin desteklerinizi vesile ediyor rabbim bana, daha çabuk toparlanıyorum. Allah razı olsun canım benim.
Burcu kuşum tümay için tesbih çekelim demişsin sonuna kadar katılıyorum, bişey belirleyin ben ilk sayfaya not yazarım olurmu?
Çiğdem cim yok yok içime atınca sonrası kötü oluyor atmıyacağım içime artık, ne varsa ökeceğim taşlarımı buraya sen merak etme tatlım benim. senin göbüşünü yerim ben :)
Bircan cım evet sabahta beri tuttum kendimi saat 2 itibari ile açtım muslukları rahatladım, ALlahım hepimize sabır versin.
.....canlarım....
Sabır için ne çekebiliriz, hepimiz araştıralım, anlamları ile birlikte birbirimize öneriler sunalım olurmu?
Bu konu çok önemli hepimize sabır lazım arkadaşlar, herşeyden önce sabırlı olabilmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?