Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim ozel bisey cekmenize gerek yok akliniza geldikce dua edin yeter...Allah'im en kissa zamanda butun arkadaslarimin guzel haaberlerini almayi nasip etsin.

canim ozel bisey cekmenize gerek yok akliniza geldikce dua edin yeter...allah'im en kissa zamanda butun arkadaslarimin guzel haaberlerini almayi nasip etsin.

kız ben senin yerine heyecanlandım..sen sakinsin..ama ben senin sakinliğini anlıyorum..inşallah meleğinin kardeşi geliyordur. Allah bi daha yaşatmasın o korkuları sana..şuan korksanda korkmasanda yapacak bişeyin yok..allaha daya sırtını inşallah tutunur sana bebiş..anaaamm..allahım sen nasip et bu kardeşime sağlık lı sıhhatlı bir bebek,,,hamilelik sağlıklı geçsin inşaalllllllllllllllllllaaaaalaaaaaaaaaaah

Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:

ayyy inşallah vardır canım yaa heyecan yaptım şimdi bakk. Daha erkene alsaydın ya randevunu tatlım çok var daha perşembeye 1 hafta :18:

Canım yaa neden böyle karamsar düşünüyorsun bitanem çok üzülüyorum gerçekten daha ilk yumurta takibin dr gidişin dur bakalım böyle umutsuz olmak içn çok erken ya ben ne yapayım o zaman şimiye çoktan ruh hastası olmam lazımdı o zaman benim. 2.5 senedir doktorlara gidiyorum, Kistler, hormıon düzensizlikleri, ilaçlar sayısız muayeneler. Bak geçen sene ocaktan ağustosa kadar ara kanama geçirdim ayda iki kere kanamam oluyordu ve gebelik hayalleri kurarken elimden hiçbirşey gelmiyordu o regl zamanlarına yakın olan o umut bile olmuyordu bende yumurtlama olamada kanama oluyrdu çünkü. Bak rahim filmi, bir negatif aşılama, daha da öncesinde prolaktin yüksekliği dr un bana aylarca kullandırtğı ilaç yüzünden geçiridğim panik ataklar regl düzensizlikleri, şimdi polikistik over 50 gün regl olamadım düşün. Bir daha ki aya yine bir aşılama o da olmazda tüp bebek neden katlanıyorum bunca şeye sence çünkü ben bebeğimi istiyorum canı gönülden onu kucağıma verdiklerinde tüm yaşadıklarım geride kalacak hepsini unutucam iyi ki katlanmışım diyeceğim. Unutma Kader dediğimiz şey birazda bizim çabaöıza bağlı canım biliyorum şu anda bu sözler boş geliyor sana ilk tedaviye başladığımda bende senin gibiydim ama geçecek yine mücadele edeceksin senn kısa süreli birşey bu yaşadığın hissettiklerin..

Kızlaaaaaaaaar tümay için tespih cekelim (tümay özel birsey cekmeyin diyo ama siz hic onunlafına bakmayın). Hadi ya bismillah insallah kuzusu 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunur annesine, ya rahman ya rahim cekelim ne dersiniz,okey diyenler beğensin, başka fikri olanlarda yazsın, ohhhhh yasemin bukeeeeet nerdesiniz yaaaaaa.....ayyyy valla tümay sen bana ümit oldun kuzuuuuuuuum

Delyam aşılaman tutmuş sanırım kan testi mi yaptırdın tam okuyamadım tesadüfen gördüm de geçmişe gidemedim daha tam çok sevindim amaa Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bana da 2. aşılamam da nasip olur inşallah her ne kadar ben tüple kalabileceğim düşünsemde belli olmaz.

Sinirr oldumm tam alıntı yaptım cevap yazdım aptal internet çalışmayı durmuşmuşşşşş hepsii gitti

Göbüşümü beğenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederizz oğluşumla, Allah isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhh

Gülll diğer resimlerle bakınca nekadar büyümüş gözüküyor göbüşün maşallahhh kankamızaaaa O bodyleri çok seviyorm çok rahat oluyorlar yürüşeye fln çıkarken genelde üstümde o varr

Dilber'cim Allah hayırlı etsin pıtpıtları da duymayı nasip etsinnn emi

tümay'cım inşallah bebişin annesine sıkı sıkı tutunur ve seni de bizleride çok mutlu eder,içini ferah tut aklına güzel şeyler getir olumlu düşün lütfenn

Yasemincim üzülme lütfen şimdi adetsin ya hemde onun duygusallığı da var, adetin bitince yine aynı heyecanla yeniden başlıcaz ister istemez beklenti oluşacak Allah en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah ya içine atma bizlere anlat burda konuşalım hep birlikte yada sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap ama kendini yıpratma hiçbirşey senin sağlığından önemli değil...

Canim doktorumla konustum persembe gel hem varsa kese gozukur dedi sende bosuna strese girmemis olursun dedi.Simdi kan tahlili yaptirsam yukselicekmi endisesi basliycak .

oyy masallah ne güzel haber inş bebeişin sana sımsıkı sarılacak çok sevindim canım

Canim inan hic beklemiyordum cok saskinim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.Rabbim en kkisa zamanda sanada nasip etsin.Amin canim rabbim daha guzellerini sana nasip etsin...

Canim insallah tez zamanda rabbim sizlerede nasip etsin.Gonlu guzel arkadasim iyiki varsiniz ya Allaah hepinizden razi olsun

Canım benim ya ağla istediğin kadar ağla içine atma sakın. seni hepimiz çok iyi anlıyoruz hepimiz her ay hayal kırıklığını attıktan sonra bir sonraki aya ümit içinde girmeyi istiyoruz. seninki isyan değil bunu Rabbim de biliyor sadece için acıyor, Rabbim sabır versin. üzme kendini nolur.
Bircancım mutlaka günü anans et toplu dua edelim
Allah razı olsun canım. inşallah belli olunca haber veririm. Dualarınız olmadan eksik hissederim kendimi zaten. Allah hepinizden razı olsun.
bundan sonraki tesbihimiz sabır için olsun ozaman bırakalım bebek için deilde aile içi huzur sağlık ve sabır için çekelim ne dersiniz

bence güzel fikir. huzur yoksa hiç bir şeyin önemi yok.

Canım sevin tadını çıkar sonucun ne olacağını allah biliyor, hamd olsun ki sana bu anı nasip etti, kuzun dualarla tutunsun dualarla büyüsün insallah, Rabbime emanet...maşallah...

Ben sadece ilk ve ikinci gebeligimin haberine sevindim.Az once esime soyledim cok siradan biseymiss gibi himmm dedi.Saglikla dogup kucagima alirsam o zaman sevincem heralde .Allahim hepinizden razi olsun.Hamile arkadaslarima saglikli hamilelik kolay dogum.hamile olmayanlarada tez zamanda hamilelik haberi almayi nasip etsin.

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki ,eşine de haklı, insallah o yaşadıklarınız son acı tecrübeleriniz olur, rabbim bunda yüzünüzü güldürsün evlenip cocuk sahibi olduğunu görün insallah

Tümaycımmm herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun tatlım benim, çok ümitlendirmek istemiyorum sen doğrusunu yapıyorsun heyecanlanma kuşum. bu ay abim beni çok poh pohadı kesin hamilesin dedi, içime doğuyor dedi vs vs beni yok yere fazlaca ümitlendirdi, şuanki üzüntümün sebebide fazlaca ümitlenmiş olmam tabiki. onun için sen kendini dengede tut canım.

Ayrıca elaleme verilcek cevaplar konusunda Tümaycığımın dediği "zamanı var zamanı gelince olucak" ve buketimin dediği "Allah isteyince olacak..." sözleri çok hoşuma gitti kalp kırmadan sallamasyon bir cevap, böyle diyim bari artık

Sedacım canım benim, çok haklısın böyle hemen yıkılıveriyorum, halbuki insan ne çok şey yaşıyor da hepsine ALlah dayanma kuvveti veriyor. Ama ne bileyim ben biraz bu konuda çabuk yıkılan biriyim galiba, sağlık konularında hemen çöküveriyorum.. ama ALlahın yardımıyla düzeliyorum sonra yine. Heleki şu aralar sizin desteklerinizi vesile ediyor rabbim bana, daha çabuk toparlanıyorum. Allah razı olsun canım benim.

Burcu kuşum tümay için tesbih çekelim demişsin sonuna kadar katılıyorum, bişey belirleyin ben ilk sayfaya not yazarım olurmu?

Çiğdem cim yok yok içime atınca sonrası kötü oluyor atmıyacağım içime artık, ne varsa ökeceğim taşlarımı buraya sen merak etme tatlım benim. senin göbüşünü yerim ben :)

Bircan cım evet sabahta beri tuttum kendimi saat 2 itibari ile açtım muslukları rahatladım, ALlahım hepimize sabır versin.

.....canlarım....

Sabır için ne çekebiliriz, hepimiz araştıralım, anlamları ile birlikte birbirimize öneriler sunalım olurmu?

Bu konu çok önemli hepimize sabır lazım arkadaşlar, herşeyden önce sabırlı olabilmemiz lazım.

Son düzenleme:

tabiki normal karşılamamıştır tatlım oda senin gibi endişeler taşıyodurda ondan napalım bizim kocalarda birden süpriz yapıpta havalara şıçramasınlar yaa napalımm

yasemiiiiiiin ..mesaj kutunu temizle..

tümaycım, burcunun dediği tesbihi çektim senin için..ya rahman ya rahim..inşallah sevineceksin canım benim...inşallah..ne mutlu sana ki..kocam istemiyo dediğin günleri hatırlıyorum..bekleyelim demişti, sonrada ocakta tamam demişti ve sen şimdi hamilesin..:))maşallah..sana..size..inşallah gerisi gelir..

Valla yaseminim bende bir kaç gündür bebek meselesi yüzünden depresyondaydim bana ne lazım ne lazım diye düşünürken Allahın 'ya sabr' ismi aklıma geldi dünden beri onu tespih ediyorum, sana da şimdilik bunu tavsiye ederim ayrica şöyle derin bir araştırma yapayım, tümayın haberiyle biraz neşem yerine geldi, maşallah onun ıçın ya rahman ya rahim cekelim dedim 5-6 kişi mesajimi onaylamış senin daha iyi bir varsa onu yaz tatlım, rabbim o güzel gönlünü tez zamanda feraha kavüştursun ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…