- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.841
tümaycım, burcunun dediği tesbihi çektim senin için..ya rahman ya rahim..inşallah sevineceksin canım benim...inşallah..ne mutlu sana ki..kocam istemiyo dediğin günleri hatırlıyorum..bekleyelim demişti, sonrada ocakta tamam demişti ve sen şimdi hamilesin..:))maşallah..sana..size..inşallah gerisi gelir..
.....canlarım....
Sabır için ne çekebiliriz, hepimiz araştıralım, anlamları ile birlikte birbirimize öneriler sunalım olurmu?
Bu konu çok önemli hepimize sabır lazım arkadaşlar, herşeyden önce sabırlı olabilmemiz lazım.
Ben sadece ilk ve ikinci gebeligimin haberine sevindim.Az once esime soyledim cok siradan biseymiss gibi himmm dedi.Saglikla dogup kucagima alirsam o zaman sevincem heralde .Allahim hepinizden razi olsun.Hamile arkadaslarima saglikli hamilelik kolay dogum.hamile olmayanlarada tez zamanda hamilelik haberi almayi nasip etsin.
Tümaycımmm herşeyden önce hayırlı uğurlu olsun tatlım benim, çok ümitlendirmek istemiyorum sen doğrusunu yapıyorsun heyecanlanma kuşum. bu ay abim beni çok poh pohadı kesin hamilesin dedi, içime doğuyor dedi vs vs beni yok yere fazlaca ümitlendirdi, şuanki üzüntümün sebebide fazlaca ümitlenmiş olmam tabiki. onun için sen kendini dengede tut canım.
Ayrıca elaleme verilcek cevaplar konusunda Tümaycığımın dediği "zamanı var zamanı gelince olucak" ve buketimin dediği "Allah isteyince olacak..." sözleri çok hoşuma gitti kalp kırmadan sallamasyon bir cevap, böyle diyim bari artık
Sedacım canım benim, çok haklısın böyle hemen yıkılıveriyorum, halbuki insan ne çok şey yaşıyor da hepsine ALlah dayanma kuvveti veriyor. Ama ne bileyim ben biraz bu konuda çabuk yıkılan biriyim galiba, sağlık konularında hemen çöküveriyorum.. ama ALlahın yardımıyla düzeliyorum sonra yine. Heleki şu aralar sizin desteklerinizi vesile ediyor rabbim bana, daha çabuk toparlanıyorum. Allah razı olsun canım benim.
Burcu kuşum tümay için tesbih çekelim demişsin sonuna kadar katılıyorum, bişey belirleyin ben ilk sayfaya not yazarım olurmu?
Çiğdem cim yok yok içime atınca sonrası kötü oluyor atmıyacağım içime artık, ne varsa ökeceğim taşlarımı buraya sen merak etme tatlım benim. senin göbüşünü yerim ben :)
Bircan cım evet sabahta beri tuttum kendimi saat 2 itibari ile açtım muslukları rahatladım, ALlahım hepimize sabır versin.
yasemiiiiiiin ..mesaj kutunu temizle..
Valla yaseminim bende bir kaç gündür bebek meselesi yüzünden depresyondaydim bana ne lazım ne lazım diye düşünürken Allahın 'ya sabr' ismi aklıma geldi dünden beri onu tespih ediyorum, sana da şimdilik bunu tavsiye ederim ayrica şöyle derin bir araştırma yapayım, tümayın haberiyle biraz neşem yerine geldi, maşallah onun ıçın ya rahman ya rahim cekelim dedim 5-6 kişi mesajimi onaylamış senin daha iyi bir varsa onu yaz tatlım, rabbim o güzel gönlünü tez zamanda feraha kavüştursun ve sabır versin
Vay ağzını yerim buket, Rabbim kabul etsin..
(ya bugünlerde bende size ağzını yerim..ağzını öperim..yazıyorum hep, bendeki bu ağız merakı nerden çıktıysa?????)
Kızlarr aslında bugün çok güzel haberler aldım öncelikle annem son tahlillerini aldı tedavisi bitti çok iyiymiş sonuçlar yarında yanıma geliyor p.tesi d.günüm beraber kutlucaz. Ayrıcaa dr gittim kistim regl ile ayılmış ağrılarım da kisttenmiş başkaca sorun yok pco var evet ama çok düşük seviyedeymiş bebek isteğin olmasa olduğunu bile söylmeye değmeyecek kadar seviyesi dedi. Yumurtlamayı etkilemez dedi. Br daha ki ay eğer regl ile atılamayan kadar büyük bir kistim olursa o zaman ancak yapmayabiliriz gel 2. günü muayeneye öyle başlayalım dedi 1 ay daha beklemedeyim.
Bir güzel haber dahaa acıbamdem de üst katında tüp bebek bölümünün inşaatı başlamış sesler geliyordu zaten ne bu acaba ki dedik dr müjdeyi verdi ama yapılması, cihazların alımı kurulumu falan mayısı bulacaknış en geç temmuz dedi. Bende zaten o zaman düşünüyorum ya tüpü yıllık iznimde hem de bu dr da görev alacakmış çok sevindim çünkü bu dr ile çok rahatımm..
olur öle cigerinde yattıgım dalagını sevdigim gözünün çapagını yidigim :))))))))))
Canım bunların hepsi cok güzel haberler cok şükür, anne de cok sevindim senin pco'nun düşük olmasida cok güzel, önünüz açık allahın izniyle hadi güzel haberler gelsin, sende bu ay dinlen gez toz ye iç, öbür aya aşılama moduna girersin :)))))
nazancim ben iç anadolu kültürüyle yetiştım, oraların insanını da cooooook severim, o yüzden dalak, ağız, canını yediğım, gadasını aldığım, kurban olduğum..... cok laf var bende :)))))))))))))))
Tümaycım duani ettim tespihini cektim sağlıkla kucağınıza alın insallah
Nazan,buket,bircan sizleride unutmadim :))))))
cansın o vakit mucksss gadalarını alırımmmmmmmmmmm
fana duanı okudum..Allah kabul etsin inşallah..
kız küstünmü bana niye yazmıyon elekçii :)))
Vay ağzını yirimmmmmmm seninnnnnnnn
kız küstünmü bana niye yazmıyon elekçii :)))
kız nazan sende kaldırmışsın alyansları..anam hakkaten sinirlisin haaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?