Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Vay ağzını yerim buket, Rabbim kabul etsin..
(ya bugünlerde bende size ağzını yerim..ağzını öperim..yazıyorum hep, bendeki bu ağız merakı nerden çıktıysa?????)

1-ALLAHÜMME EİNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HUSNİ İBADETİK
ALLAHIM SENİ ZİKRETMEDE SANA ŞÜKRETMEDE VE SANA GÜZEL KULLUK YAPMADA BANA YARDIM ET.

2-RABBİ ENNİ MESSENİYEDDURRU VE ENTE ERHAMÜRRAHIMİN.
YA RABBİ ZARAR BANA DOKUNDU SEN MERHAMET EDENLERİN EN MERHAMETLİSİSİN.BANADA MERHAMET EYLE YARABBİ.

3-ESTAĞFİRULLAH EL AZİM VE ETÜBÜ İLEYHİ SÜBHANEH
BÜTÜN GÜNAHLARIMDAN YÜCE VE KUSURSUZ OLAN RABBE TEVBE EDERİM.

4-RABBENA LA TUZİĞ GULUBENA BA'DE İZ HEDEYTANA.
EY RABBİMİZ BİZİ HİDAYETE ERDİRDİKTEN SONRA AYAKLARIMIZI KAYDIRMA.

5-ALLAHÜMME YA MUGALLİBEL GULUB SEBBİT GULUBENA ALA DİNİL İSLAM
EY KALPLERİ HALDEN HALE ÇEVİREN ALLAHIM, BENİM KALBİMİ İSLAM DİNİ ÜZERİNE SABİT KIL.

6-
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİ AZIYM.
ALLAHIM SENİ HERTÜRLÜ NOKSANLIKTAN TENZİH EDERİM.SEN SÜBHANSIN.VE ÇOK BÜYÜKSÜN.

7-LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
YA RABBİ SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR.SÜBHANSIN.DOĞRUSU KENDİME ZULMETTİM.AFFINI BEKLİYORUM.

8-HASBİYALLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZIYM.
ALLAHDAN BAŞKA İLAH YOKTUR.ONA TEVEKKÜL ETTİM.O ARŞI AZİYMİN RABBİDİR.

9-HASBİNALLAHU VE Nİ'MEL VEKİL Nİ'MEL MEVLA VE Nİ'MENNASIYR
ALLAH BİZE YETER O NE GÜZEL VEKİLDİR. NEGÜZEL DOST VE NEGÜZEL YARDIMCIDIR.

10-ALLAHÜMME VEFFIGNİ VE VEFFİGNA İLA MA TUHIBBÜ
ALLAHIM SENİN SEVDİĞİN VE RAZI OLDUĞUN ŞEYİ YAPMAYA BİZLERİ MUVAFFAK KIL.

11-Allahumme innî es’elüke hayra’l-mes’eleti ve hayra’d-duâi, ve hayra’n-necâhi, ve hayra’l-ameli ve hayra’s-sevâbi, ve hayra’l-hayâti ve hayra’l-memâti

Allahım! Senden Sana edilen ve edilecek olan duaların ve isteklerin en hayırlısını, başarıların, amellerin ve sevapların en hayırlısını istiyorum.

Senden yaşamın ve ölümün en hayırlısını da istiyorum Yâ Rabbi!
(Hâkim, el-Müstedrek, 1/701)

12-Rabbenâ âtinâ fid-dünyâ haseneten ve fil-âhireti haseneten vakınâ azaben-nâr:
Ey Rabbimiz, bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru!

13-Rabbenağfirlî veli vâlideyye ve lil-mü�minine yevme yekumul hisab:
Ey Rabbimiz, kıyamette hesap olunacağı gün beni, ana-babamı ve müminleri bağışla!

14-Allahümmec’al’nî sabûran vec’alnî şekûran, vec’alnî fî aynî sağîran ve fî a’yüninnâsi kebîran.

Allahım! Beni çok sabreden, çok şükreden bir kul eyle. Beni kendi gözümde küçük;

fakat insanların gözünde büyük yap.

15-Rabbenağfir lenê ve liihvêninellezîne sebekûnê bi’l-îmâni velê tec’al fî kulûbinê ğıllen lillezîne êmenû, Rabbenê inneke Raûfun Rahîm

“Ey kerim Rabbimiz! Bizi ve bizden önceki mümin kardeşlerimizi affeyle! İçimizde müminlere karşı

hiçbir kin bırakma! Duamızı kabul buyur ya Rabbenâ, çünkü Sen raufsun, rahîmsin!”

16-Sıkıntı ve musibet anında okunacak dua

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Allâhumme indeke ahtesibü musîbetî fe’cürnî fîhâ ve ebdilnî bihâ hayran minhâ

Biz Allah’a aidiz ve her an O’na dönmekteyiz. Allahım! Bu musibetimde bana mükâfat lutfeyle! Sonra da bundan daha hayırlısını ihsan et!

(Ahmed b. Hanbel, el-Müsned, 6/317)

canımm inşallah alacaksın kucağına Rabbim sevindirecek senii daularımızdasın bitanem ben reglyiim dua edemem ama bitince edicem.

Cnım benim eşimde beni çok umutlandırdı aşılamamda rüyamda gördüm dedi, içime doğuyor gebesin falan filan bende hiç öyle bir durumun olmamasına rağmen, düşük bir ihtimal olmasına rağmen unutlandım ister istemez o zaman daha da hayal kırıklığı oluyor ama toparlandım işte bu ayda aşılama olmayacak kendi isteğimle ama ben hiiç o aşılamayı düşünmüyorum bile direk tüpe odaklandım. Çokta hazırlıklıyım.. sende öyle olsa sabır dile rabbimden olacak inşallah..

Kızlarr aslında bugün çok güzel haberler aldım öncelikle annem son tahlillerini aldı tedavisi bitti çok iyiymiş sonuçlar yarında yanıma geliyor p.tesi d.günüm beraber kutlucaz. Ayrıcaa dr gittim kistim regl ile ayılmış ağrılarım da kisttenmiş başkaca sorun yok pco var evet ama çok düşük seviyedeymiş bebek isteğin olmasa olduğunu bile söylmeye değmeyecek kadar seviyesi dedi. Yumurtlamayı etkilemez dedi. Br daha ki ay eğer regl ile atılamayan kadar büyük bir kistim olursa o zaman ancak yapmayabiliriz gel 2. günü muayeneye öyle başlayalım dedi 1 ay daha beklemedeyim.

Bir güzel haber dahaa acıbamdem de üst katında tüp bebek bölümünün inşaatı başlamış sesler geliyordu zaten ne bu acaba ki dedik dr müjdeyi verdi ama yapılması, cihazların alımı kurulumu falan mayısı bulacaknış en geç temmuz dedi. Bende zaten o zaman düşünüyorum ya tüpü yıllık iznimde hem de bu dr da görev alacakmış çok sevindim çünkü bu dr ile çok rahatımm..

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

bende çektim inş. bebiş sım sıkı tutunur annecine

Canım bunların hepsi cok güzel haberler cok şükür, anne de cok sevindim senin pco'nun düşük olmasida cok güzel, önünüz açık allahın izniyle hadi güzel haberler gelsin, sende bu ay dinlen gez toz ye iç, öbür aya aşılama moduna girersin :)))))

olur öle cigerinde yattıgım dalagını sevdigim gözünün çapagını yidigim :))))))))))

nazancim ben iç anadolu kültürüyle yetiştım, oraların insanını da cooooook severim, o yüzden dalak, ağız, canını yediğım, gadasını aldığım, kurban olduğum..... cok laf var bende :)))))))))))))))

cansın o vakit mucksss gadalarını alırımmmmmmmmmmm

Tümaycım duani ettim tespihini cektim sağlıkla kucağınıza alın insallah

Nazan,buket,bircan sizleride unutmadim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…