Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

merhaba arkadaşlar ,bundan 1,5 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardandım şimdi çok şükür ki ikizlerime hamileyim buraya yazmamın sebebi sakın ümidinizi yitirmeyin herşeyin bir zamanı var inanın o zaman geldiğinde allahım sizlerede evlatlar nasip edecek, benim ilk aşılamamdı ve tuttu hiçte umutlu değildim ,evleneli 6. senemizdeydik gitmediğimiz doktor kalmamıştı bize sebepsiz infertilite dendi hep ama sonra bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittiğimiz klinikteki doktorumdan Allah razı olsun meğerse benim hamile kalamama sebebim hormonalmiş tiroid değerim prolaktin değerim vs.hepsi yüksek çıktı ,hormonlarımı düzene girer girmez de aşılamayla hamile kaldım ,Allah ım inşlh sizlerede nasip edecek bebişler,sakın üzülmeyin ,sorunuz varsa cevaplayabilirim,

KIZLAAARR selamlaar..
Yaseminiminn adeti gelmiş ve artık hepten inanıyorum ki bu kadar beklediğimiz zaman gelmiyecek ve bize süpriz yapıcak.. belki çok beklediğimizden strese giriyor vücudumuz ve hormonları etkiliyor belli ki.. gerçi biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol dediğindee hiiiçç anlamadığımız zaman hoop diye konacaktır.. Tıpkı Tümaycıımda olduğu gibi.. sürekli o çektirdiği film diyim ben ona yordu meğer bebek konmuş Tümaya Hakkımızda herşyin hayırlısı olsun.. inşAllah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder mevlam.. Yasemin ben senin adına inanıyorum ki, sana da sürpriz yapıcak bebeşin.. hiiçç beklemediğinde hoop diye konucak göbeğine.. üzülme hiçbirşeye çok şükür sağlığınız yerinde, huzurun yerinde.. Allah hayırlısını versin inşAllah..

Ve ben ne yapıyorum.. tüple ilgili ön görüşmeyi iptal ettim aslında gidicektim isteme istemeye de olsa ama bugun eşim geldi hiç canım istemiyor zaten bu görüşmenin devamını getirmiyeceğiz nasılsa dedi net kararımızı verince gidip ön görüşmeden sonra tedaviye başlıyacğamız zaman gitsek dedi, biz şu an sadece konuşmaya gitmek istiyorduk ya, bende tamam dedim.. aslında zaten hiç o strese hazır değilDim.. çok boşvermişlik hissediyorum içimde.. belki de hiç birimizin bir tedaviye ihtiyacı kalmadan Allah tarafından kendiliğinden gelirde bebeklerimiz bizlerde kendimize geliriz hayırlısıyla inşAllah..

maşallah canım sana allah saglıkla sıhhatle almanı nasip etsin kucagına umut oluyosunuz bizlereee çok seviniyorum okuyunca çok saol

ivettt sinirliyim ortalık sessiz dur bakalım nolcak ama seffafı gördümm yımırtalarım spremlerini bekliyii ama gönderemiyom yol param yok :)))))))))))

kııızz allah seni davul etmesin..kaç gün oldu peki siz şetmeyeli..bak belkim adamın canına tak eder kendi gelir..

iyi olmuş boşverdiğin..inan bende boşverdim..hizç eşime bunu diyeceğimi sanmıyodum ama şimdi diyorumki yazın yaptıralım boşver..zaten ondan önce düşünmem gereken çok şey var..amaaaaaaann..sallaa..akşam eve gidin açın mezdekeyi bi güzel oynayın..ben bunu çok yapıyorum inanın ha..

Allah sağlık versin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ımmh sey ayıp beee cumartesi oldu en son :))))))))) neyse nazo kaçar öptmmmmmmm

maşallah canım sana allah saglıkla sıhhatle almanı nasip etsin kucagına umut oluyosunuz bizlereee çok seviniyorum okuyunca çok saol

amin canım inşlh şimdi tek isteğim onları sağlıkla kucağıma almak,sizi çok iyi anlıyorum ,hamile kalmadan önce bende depresyona gircektim neredeyse çevremdekilerin sürekli çocuk yok mu diye sormalarından bıkmıştım artık,çocuğun olmaması değil hep bu duyduklarım yıprattı zaten beni boşverin demiycem çünkü biliyorum boşveremiyor insan kulak tıkayamıyor söylenenlere,şimdi ise inanın dualarım hep sizinle olacak allah ım sizlerede isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin amin

amin canım allah razı olsun çok saol,

çok iyi bir fikir canım yaa, "ya sabr" süpersin.

Vay ağzını yerim buket, Rabbim kabul etsin..
(ya bugünlerde bende size ağzını yerim..ağzını öperim..yazıyorum hep, bendeki bu ağız merakı nerden çıktıysa?????)
anamm burcu kız sen şu yalan dünyadaki orçun gibi oldum "öpüşelimmi" diycen bize yakında korkuyorum, bari ingilizce olarak yaz öyle bişey diyeceğin zamanda topiğimiz banlanmasın

AYYYY annenin haberine çokk sevindim herşey biryana bu süper bir haber.
siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
sildimmm , nazanımıda çatlattık bu arada :)))))))))
komşucummm canımm, çok şükür deteklerinizle vallahi yine yıkılmadım ayaktayım, anavatan kan ağlasada ben artık gülüyorum :)
hakkınızda hayırlısı kuşşum hakkaten yaptıracağınız zaman görüşün şimdi konuşmanın bi anlamı yok, hem ozamana kadar tutar inşallah boş yere kafanızı doldurmamış olursunuz gereksiz bilgilerle
CANIM ne güzel bu anlattıkların maşallah, dualarına amin diyorum, bizlere umut olmuşsun bu yazınla ALlah razı olsun senden.

allah sendende razı olsun canım benim,

Yaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
ayyy canim coook sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH belkide drun dogru soyluyodur test insani fazlasiyla heyacanlandiriyor no stress bu arada dra gidene kadar agir kaldirma bol bol dinlen bi de nasil soylesem iliskiye girme
canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin ben de emindim tuple hamile kalacagima asilamadan cok umutsuzdum ama ALLAH OL dedikten sonra olmayacak sey yoktur benim mucize bebegim dualar sayesinde tuttu INSALLAH seninde mucizen tutunur annecigine bi de bazi drlar pek onem vermiyor ama asilamada sonra mutlaka 2 saat sirt ustu yat hastanede eve gelince de yine yat 3 gun boyunca ben asilamadan sonra anneme gittim 5 gun orda kaldim surekli yattim ayaga kalkmadim bile sadece wc ve yemek icin
Dilber'cim Allah hayırlı etsin pıtpıtları da duymayı nasip etsinnn emi

AMIN canim INSALLAH ALLAH nasip etsin bu 2 hafta nasil gececek simdi

fanaacım duanı okudum allah hayırlı bir evlat nasip etsin evinde mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin

Ama ben bu playstation olayina sinir olmaya basladim alip camdan asagi aticam en sonunda nerden izin verdim almasina yaa!!!
Her cuma gunu ayni muhabbet yaa seni annene gotureyim abim gelsin playstation oynayalim... Tamam bi kc kere izin verdim ama yeter artik da her hafta her hafta ben gitnek zorundamiyim!!! Zaten hastayim heryerim agriyo basim agriyo annemlerin irasi kalabalik anneannem var dayim kaldirmiyo basim niye ben evimden gidiyorum yaaa, he bide ertesi gun donunce mutfak tezgahi dolu yerler cipa kirintisi evi daha yeni temizledim halbukii niye boyle bu erkekler uyuzzz oldumm!
Yok yok bu oyun bu evden gidecek yada bn bozucam baska yolu yokkkk!!

Canim hastayim evde dinlenicem de azicik naz yapiver.Bende pc oyunlarinive playstationu hic sevmiyorum benim adam onlari gorunce yemegi icmeyi unutuyor.

yaaa boşver yaaavv..sen gir odaya bilgisayarın başına..senlende ben oynayalım..hadi gel..

canim hastayim evde dinlenicem de azicik naz yapiver.bende pc oyunlarinive playstationu hic sevmiyorum benim adam onlari gorunce yemegi icmeyi unutuyor.

tümay sen eşinle kaç senedir berabersin..taaaaa liseden beri mi?

Allah bozmasın..hikayeniz çok hoşmuş..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…