- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.861
merhaba arkadaşlar ,bundan 1,5 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardandım şimdi çok şükür ki ikizlerime hamileyim buraya yazmamın sebebi sakın ümidinizi yitirmeyin herşeyin bir zamanı var inanın o zaman geldiğinde allahım sizlerede evlatlar nasip edecek, benim ilk aşılamamdı ve tuttu hiçte umutlu değildim ,evleneli 6. senemizdeydik gitmediğimiz doktor kalmamıştı bize sebepsiz infertilite dendi hep ama sonra bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittiğimiz klinikteki doktorumdan Allah razı olsun meğerse benim hamile kalamama sebebim hormonalmiş tiroid değerim prolaktin değerim vs.hepsi yüksek çıktı ,hormonlarımı düzene girer girmez de aşılamayla hamile kaldım ,Allah ım inşlh sizlerede nasip edecek bebişler,sakın üzülmeyin ,sorunuz varsa cevaplayabilirim,
burcu bakıyorumda "canının bitanesi"nin kucağına atlamışsın..azgın şempanze:))))))))
ivettt sinirliyim ortalık sessiz dur bakalım nolcak ama seffafı gördümm yımırtalarım spremlerini bekliyii ama gönderemiyom yol param yok :)))))))))))
KIZLAAARR selamlaar..
Yaseminiminn adeti gelmiş ve artık hepten inanıyorum ki bu kadar beklediğimiz zaman gelmiyecek ve bize süpriz yapıcak.. belki çok beklediğimizden strese giriyor vücudumuz ve hormonları etkiliyor belli ki.. gerçi biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol dediğindee hiiiçç anlamadığımız zaman hoop diye konacaktır.. Tıpkı Tümaycıımda olduğu gibi.. sürekli o çektirdiği film diyim ben ona yordu meğer bebek konmuş TümayaHakkımızda herşyin hayırlısı olsun.. inşAllah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder mevlam.. Yasemin ben senin adına inanıyorum ki, sana da sürpriz yapıcak bebeşin.. hiiçç beklemediğinde hoop diye konucak göbeğine.. üzülme hiçbirşeye çok şükür sağlığınız yerinde, huzurun yerinde.. Allah hayırlısını versin inşAllah..
Ve ben ne yapıyorum.. tüple ilgili ön görüşmeyi iptal ettim aslında gidicektim isteme istemeye de olsa ama bugun eşim geldi hiç canım istemiyor zaten bu görüşmenin devamını getirmiyeceğiz nasılsa dedi net kararımızı verince gidip ön görüşmeden sonra tedaviye başlıyacğamız zaman gitsek dedi, biz şu an sadece konuşmaya gitmek istiyorduk ya, bende tamam dedim.. aslında zaten hiç o strese hazır değilDim.. çok boşvermişlik hissediyorum içimde.. belki de hiç birimizin bir tedaviye ihtiyacı kalmadan Allah tarafından kendiliğinden gelirde bebeklerimiz bizlerde kendimize geliriz hayırlısıyla inşAllah..
Allah sağlık versin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..merhaba arkadaşlar ,bundan 1,5 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardandım şimdi çok şükür ki ikizlerime hamileyim buraya yazmamın sebebi sakın ümidinizi yitirmeyin herşeyin bir zamanı var inanın o zaman geldiğinde allahım sizlerede evlatlar nasip edecek, benim ilk aşılamamdı ve tuttu hiçte umutlu değildim ,evleneli 6. senemizdeydik gitmediğimiz doktor kalmamıştı bize sebepsiz infertilite dendi hep ama sonra bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittiğimiz klinikteki doktorumdan Allah razı olsun meğerse benim hamile kalamama sebebim hormonalmiş tiroid değerim prolaktin değerim vs.hepsi yüksek çıktı ,hormonlarımı düzene girer girmez de aşılamayla hamile kaldım ,Allah ım inşlh sizlerede nasip edecek bebişler,sakın üzülmeyin ,sorunuz varsa cevaplayabilirim,
Valla hemen gevşedim ruhumu teslim ettim nerdeyse :)))))))))
kııızz allah seni davul etmesin..kaç gün oldu peki siz şetmeyeli..bak belkim adamın canına tak eder kendi gelir..
iyi olmuş boşverdiğin..inan bende boşverdim..hizç eşime bunu diyeceğimi sanmıyodum ama şimdi diyorumki yazın yaptıralım boşver..zaten ondan önce düşünmem gereken çok şey var..amaaaaaaann..sallaa..akşam eve gidin açın mezdekeyi bi güzel oynayın..ben bunu çok yapıyorum inanın ha..
Allah sağlık versin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ımmh sey ayıp beee cumartesi oldu en son :))))))))) neyse nazo kaçar öptmmmmmmm
maşallah canım sana allah saglıkla sıhhatle almanı nasip etsin kucagına umut oluyosunuz bizlereee çok seviniyorum okuyunca çok saol
kııızz allah seni davul etmesin..kaç gün oldu peki siz şetmeyeli..bak belkim adamın canına tak eder kendi gelir..
iyi olmuş boşverdiğin..inan bende boşverdim..hizç eşime bunu diyeceğimi sanmıyodum ama şimdi diyorumki yazın yaptıralım boşver..zaten ondan önce düşünmem gereken çok şey var..amaaaaaaann..sallaa..akşam eve gidin açın mezdekeyi bi güzel oynayın..ben bunu çok yapıyorum inanın ha..
Allah sağlık versin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
çok iyi bir fikir canım yaa, "ya sabr" süpersin.Valla yaseminim bende bir kaç gündür bebek meselesi yüzünden depresyondaydim bana ne lazım ne lazım diye düşünürken Allahın 'ya sabr' ismi aklıma geldi dünden beri onu tespih ediyorum, sana da şimdilik bunu tavsiye ederim ayrica şöyle derin bir araştırma yapayım, tümayın haberiyle biraz neşem yerine geldi, maşallah onun ıçın ya rahman ya rahim cekelim dedim 5-6 kişi mesajimi onaylamış senin daha iyi bir varsa onu yaz tatlım, rabbim o güzel gönlünü tez zamanda feraha kavüştursun ve sabır versin
anamm burcu kız sen şu yalan dünyadaki orçun gibi oldum "öpüşelimmi" diycen bize yakında korkuyorum, bari ingilizce olarak yaz öyle bişey diyeceğin zamanda topiğimiz banlanmasınVay ağzını yerim buket, Rabbim kabul etsin..
(ya bugünlerde bende size ağzını yerim..ağzını öperim..yazıyorum hep, bendeki bu ağız merakı nerden çıktıysa?????)
AYYYY annenin haberine çokk sevindim herşey biryana bu süper bir haber.Kızlarr aslında bugün çok güzel haberler aldım öncelikle annem son tahlillerini aldı tedavisi bitti çok iyiymiş sonuçlar yarında yanıma geliyor p.tesi d.günüm beraber kutlucaz. Ayrıcaa dr gittim kistim regl ile ayılmış ağrılarım da kisttenmiş başkaca sorun yok pco var evet ama çok düşük seviyedeymiş bebek isteğin olmasa olduğunu bile söylmeye değmeyecek kadar seviyesi dedi. Yumurtlamayı etkilemez dedi. Br daha ki ay eğer regl ile atılamayan kadar büyük bir kistim olursa o zaman ancak yapmayabiliriz gel 2. günü muayeneye öyle başlayalım dedi 1 ay daha beklemedeyim.
Bir güzel haber dahaa acıbamdem de üst katında tüp bebek bölümünün inşaatı başlamış sesler geliyordu zaten ne bu acaba ki dedik dr müjdeyi verdi ama yapılması, cihazların alımı kurulumu falan mayısı bulacaknış en geç temmuz dedi. Bende zaten o zaman düşünüyorum ya tüpü yıllık iznimde hem de bu dr da görev alacakmış çok sevindim çünkü bu dr ile çok rahatımm..
sildimmm , nazanımıda çatlattık bu arada :)))))))))siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
komşucummm canımm, çok şükür deteklerinizle vallahi yine yıkılmadım ayaktayım, anavatan kan ağlasada ben artık gülüyorum :)KIZLAAARR selamlaar..
Yaseminiminn adeti gelmiş ve artık hepten inanıyorum ki bu kadar beklediğimiz zaman gelmiyecek ve bize süpriz yapıcak.. belki çok beklediğimizden strese giriyor vücudumuz ve hormonları etkiliyor belli ki.. gerçi biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol dediğindee hiiiçç anlamadığımız zaman hoop diye konacaktır.. Tıpkı Tümaycıımda olduğu gibi.. sürekli o çektirdiği film diyim ben ona yordu meğer bebek konmuş TümayaHakkımızda herşyin hayırlısı olsun.. inşAllah sağlıkla kucağına almayı kısmet eder mevlam.. Yasemin ben senin adına inanıyorum ki, sana da sürpriz yapıcak bebeşin.. hiiçç beklemediğinde hoop diye konucak göbeğine.. üzülme hiçbirşeye çok şükür sağlığınız yerinde, huzurun yerinde.. Allah hayırlısını versin inşAllah..
Ve ben ne yapıyorum.. tüple ilgili ön görüşmeyi iptal ettim aslında gidicektim isteme istemeye de olsa ama bugun eşim geldi hiç canım istemiyor zaten bu görüşmenin devamını getirmiyeceğiz nasılsa dedi net kararımızı verince gidip ön görüşmeden sonra tedaviye başlıyacğamız zaman gitsek dedi, biz şu an sadece konuşmaya gitmek istiyorduk ya, bende tamam dedim.. aslında zaten hiç o strese hazır değilDim.. çok boşvermişlik hissediyorum içimde.. belki de hiç birimizin bir tedaviye ihtiyacı kalmadan Allah tarafından kendiliğinden gelirde bebeklerimiz bizlerde kendimize geliriz hayırlısıyla inşAllah..
CANIM ne güzel bu anlattıkların maşallah, dualarına amin diyorum, bizlere umut olmuşsun bu yazınla ALlah razı olsun senden.merhaba arkadaşlar ,bundan 1,5 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardandım şimdi çok şükür ki ikizlerime hamileyim buraya yazmamın sebebi sakın ümidinizi yitirmeyin herşeyin bir zamanı var inanın o zaman geldiğinde allahım sizlerede evlatlar nasip edecek, benim ilk aşılamamdı ve tuttu hiçte umutlu değildim ,evleneli 6. senemizdeydik gitmediğimiz doktor kalmamıştı bize sebepsiz infertilite dendi hep ama sonra bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittiğimiz klinikteki doktorumdan Allah razı olsun meğerse benim hamile kalamama sebebim hormonalmiş tiroid değerim prolaktin değerim vs.hepsi yüksek çıktı ,hormonlarımı düzene girer girmez de aşılamayla hamile kaldım ,Allah ım inşlh sizlerede nasip edecek bebişler,sakın üzülmeyin ,sorunuz varsa cevaplayabilirim,
çok iyi bir fikir canım yaa, "ya sabr" süpersin.
anamm burcu kız sen şu yalan dünyadaki orçun gibi oldum "öpüşelimmi" diycen bize yakında korkuyorum, bari ingilizce olarak yaz öyle bişey diyeceğin zamanda topiğimiz banlanmasın
AYYYY annenin haberine çokk sevindim herşey biryana bu süper bir haber.
sildimmm , nazanımıda çatlattık bu arada :)))))))))
komşucummm canımm, çok şükür deteklerinizle vallahi yine yıkılmadım ayaktayım, anavatan kan ağlasada ben artık gülüyorum :)
hakkınızda hayırlısı kuşşum hakkaten yaptıracağınız zaman görüşün şimdi konuşmanın bi anlamı yok, hem ozamana kadar tutar inşallah boş yere kafanızı doldurmamış olursunuz gereksiz bilgilerle
CANIM ne güzel bu anlattıkların maşallah, dualarına amin diyorum, bizlere umut olmuşsun bu yazınla ALlah razı olsun senden.
ayyy canim coook sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAHYaptim canim ince bir ikici cizgi cikti.Persembe gunune randevu aldim.Ama korkularim depresti cok tuhaf bir ruh hali icersindeyim.....:18:
canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icinDelyam aşılaman tutmuş sanırım kan testi mi yaptırdın tam okuyamadım tesadüfen gördüm de geçmişe gidemedim daha tam çok sevindim amaa Allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bana da 2. aşılamam da nasip olur inşallah her ne kadar ben tüple kalabileceğim düşünsemde belli olmaz.
Dilber'cim Allah hayırlı etsin pıtpıtları da duymayı nasip etsinnn emi
Ama ben bu playstation olayina sinir olmaya basladim alip camdan asagi aticam en sonunda nerden izin verdim almasina yaa!!!
Her cuma gunu ayni muhabbet yaa seni annene gotureyim abim gelsin playstation oynayalim... Tamam bi kc kere izin verdim ama yeter artik da her hafta her hafta ben gitnek zorundamiyim!!! Zaten hastayim heryerim agriyo basim agriyo annemlerin irasi kalabalik anneannem var dayim kaldirmiyo basim niye ben evimden gidiyorum yaaa, he bide ertesi gun donunce mutfak tezgahi dolu yerler cipa kirintisi evi daha yeni temizledim halbukii niye boyle bu erkekler uyuzzz oldumm!
Yok yok bu oyun bu evden gidecek yada bn bozucam baska yolu yokkkk!!
ama ben bu playstation olayina sinir olmaya basladim alip camdan asagi aticam en sonunda nerden izin verdim almasina yaa!!!
Her cuma gunu ayni muhabbet yaa seni annene gotureyim abim gelsin playstation oynayalim... Tamam bi kc kere izin verdim ama yeter artik da her hafta her hafta ben gitnek zorundamiyim!!! Zaten hastayim heryerim agriyo basim agriyo annemlerin irasi kalabalik anneannem var dayim kaldirmiyo basim niye ben evimden gidiyorum yaaa, he bide ertesi gun donunce mutfak tezgahi dolu yerler cipa kirintisi evi daha yeni temizledim halbukii niye boyle bu erkekler uyuzzz oldumm!
Yok yok bu oyun bu evden gidecek yada bn bozucam baska yolu yokkkk!!
canim hastayim evde dinlenicem de azicik naz yapiver.bende pc oyunlarinive playstationu hic sevmiyorum benim adam onlari gorunce yemegi icmeyi unutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?