Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim hastayim evde dinlenicem de azicik naz yapiver.Bende pc oyunlarinive playstationu hic sevmiyorum benim adam onlari gorunce yemegi icmeyi unutuyor.

Tümay kıralım biz bunları valla keşke alabilirsin demseydim olacakları biliyomuş alırken kırk kere sormuştu bende ne olabilir ki alsın diye düşündüm offf

yaaa boşver yaaavv..sen gir odaya bilgisayarın başına..senlende ben oynayalım..hadi gel..

yavv buket ama herhafta aynı muhabbet ama ya hep bi beni postalama olayında sinir olmaya başladım nekadar annemde olsa insanın kendi evi gibi olmuyo rahat edemiyor kendş evinde gibi nebilim ben onun düşünüp anlamsını bekliyorum bide bu halimle göndermeye çlışıyor akşam gelsin bide ben kavga edeyimm şu topikten

gitme canım sende..evinde otur bi dada..SEN YANLARINDAYKEN KÜFREDEMİYODURLAR ONDAN İSTEMİYOLAR SENİ:)))

Son düzenleme:
gitme canım sende..evinde otur bi dada..SEN YANLARINDAYKEN KÜFREDEMİYODURLAR ONDAN İSTEMİYOLAR SENİ:)))

ben varken gelmez kaynım rahat edemem diye ee ben varkende onlar rahat edemiyor ohhh canıma değsin gitmiyorum iştee
ama bu sefer ben kötü oluyorum oyüzden kalıcı bir çözüm bulup bu konuyu bir daha açılmamak üzere tarihe gömem lazım :26:

Ayy maşallah Rabbimin mucizesi.....

bedriyecim Allah içine öyle doğdurmuş, demekki bunda da bir hayir var, insallah kuzular kendiliğinden gelir

yenimi aldınız canım yeni aldıysa başından pek kalkmaz bizimkide evlenince aldırdı çok oynuyodu bende kızıyodum ALLAHtan öle kaynımı fln çağırmıyo hoş onlar gelsede ben gitmem..eşimde sağolsun git demez zaten..valla bende bi ara kırma noktasına gelmiştim işten gelip yemek yiyip onu acıyodu bende patlıyodum çok şükür oynamıyo artık..bence sende gitme nie gidiomuşsun ki bırak kötü ol oyun yüzünden kötü oluyosan ol yanii aaaaaaaaaaaaaaa

BURCUmerhaba canım nasılsın
Nasılsınız kızlar
Benim adet gecikiyor kist oluştu sanırsam bu ay yeni bir tedavi şekli uygulanacak
Bana çokça dua ediin....Lütfeeenn...

Yok canım yeni almadık 2 senedir var aşağı yukarı ama şu son bi kaç aydır tam müptelası olduu, maç falan sevmez normalde açardı strateji oynardı bende film gibi izlerdim hatta çıkış yollarını arardık birlikte şimdi abisi yeni bi oyun yükletmiş MAÇ ona sardılar..
gitmiyorum valla kızarsa kızsın.. savunması da şu napıyım kahveye mi gidiyim?
gitmez oraya da onu biliyorum ama ben de gitmicem vazgeçicek bu sevdadannn

ben geldim nasılsın şeker
bebiş nsaıl şu göbüşü görelim yaa seninki büyümüş mü

oyy tırmala beni kaşı beni, bayıra karşı yatır beni vaziyetleri yani:))ayıpta bişey hele şu yazdığına bak:))çıt çıt çıt çıt

Ayyy kudurdum ben valla, kiss you bebekler :)))) bu ay ovulasyonu da cok cok verimli gecirdik halbuki, eşim lafını bile duymak istemiyor, adamı nasıl sömürdüğümü siz düşünün :)))))))))

eeeeeeee yani ne alaka canım kahveye mi giidiym miş alla alla anammm yarın birgün baba olcaklar bide koca bebeklerle uğraş işin yoksa neyse bebiş olunca vazgecer inşallah canım gitme tabi ne gidicen bizimkide araba yarışı oynuyodu bitek onuda bıraktı darısı başına canımm..

Ay amin canım inşallah bitecek bitireceğimm
Neyse canım ben çıkıyorum gelmek üzeredir iyi akşamlar herkeseee

yani günler sonra bi girdim dua günü bendeymiş ne tevafuk.Bana dua eden arkadaşlarıma tşk ederim.Zaten ihtiyacım vardı.Şoktayım şimdi

çok şükür canım bizde iyiz yavaş yavaş büyüyo işte canımm..bu aydan sonra daha hızlı büyüycekmiş kuzucuğumm..sen napıosun iyimisn

yeni bir tedavi uygulanacak aşılamanın dışında bakalım İnşallah Rabbim nasib eder.Tekrar sıfırdan başlıyoruz sanki Ümitliyim bana çok dua et gül inan çok ihtiyacım var

yeni bir tedavi uygulanacak aşılamanın dışında bakalım İnşallah Rabbim nasib eder.Tekrar sıfırdan başlıyoruz sanki Ümitliyim bana çok dua et gül inan çok ihtiyacım var
hep dualrımdasınız tatlımm yazmadım die okumadım sanma ben listenin hepsini okudum..:) RABBİM sağlıklı,sıhatli hayırlı bir evlat nasib etsin canım benim..inan hamile haberi aldıkca bende çok seviniyorum..hakkınızda hayırlısı olsun ümidini yitirme..

tümay sen eşinle kaç senedir berabersin..taaaaa liseden beri mi?

Allah bozmasın..hikayeniz çok hoşmuş..:))

6 senedir birlikteyiz sevgili olarak liseden beri başımın belası :))) Canım hikayemiz hoş ama sonradan arasını yaptığım kızlar benim başıma ekşidi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…