Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bi kaç güne kadar tedaviye başlıycam Şuan sabırsızlıkla bekliyorum ama iler ki aşamalarda ne olur bilemem Umudum var Allah razı olsun destek veren herkesden Allah hepimizin yüzünü güldürsün

bi kaç güne kadar tedaviye başlıycam Şuan sabırsızlıkla bekliyorum ama iler ki aşamalarda ne olur bilemem Umudum var Allah razı olsun destek veren herkesden Allah hepimizin yüzünü güldürsün
AMİN canım İNŞALLAH...tedavinde başarıyla sonuclanır İNŞALLAH canım...

sevgininde günü yaklaşmış yakında doğum yapar..

AMİN canım İNŞALLAH...tedavinde başarıyla sonuclanır İNŞALLAH canım...

sevgininde günü yaklaşmış yakında doğum yapar..

gercekten mi uzun zamandır karşılaşamıyoruz sevgiyle Hayata baksana gül zaman çabuk geciyor daha dün gün sayıyorduk gebe kalmak için şimdi sevgi doğuma sende doğuma gün sayıyorsunuz Allah hayırlısıyla en yakın zamanda bizlerede nasib etsin

aynen canım çabuk geciyor..vakti zamanı geldiğinde RABBİM 'ol' dediğinde olmayacak şey yok hayırlısı İNŞALLAH canım sabır azdaha sabır..

aynen canım çabuk geciyor..vakti zamanı geldiğinde RABBİM 'ol' dediğinde olmayacak şey yok hayırlısı İNŞALLAH canım sabır azdaha sabır..

az kaldı değil mi gül Birilerinin az kaldı demesine ihtiyacım var tabi gercekten az kaldıysa Motivasyona ihtiyacım var neyse senden bahsedelim neler aldın bebişine göster bana da

az kaldı değil mi gül Birilerinin az kaldı demesine ihtiyacım var tabi gercekten az kaldıysa Motivasyona ihtiyacım var neyse senden bahsedelim neler aldın bebişine göster bana da
yeni bişi almadım cnm bu hafta odasını boyıycaz..ay başıda odası gelicek bak odasını gösteriym

yani günler sonra bi girdim dua günü bendeymiş ne tevafuk.Bana dua eden arkadaşlarıma tşk ederim.Zaten ihtiyacım vardı.Şoktayım şimdi

yeni bir tedavi uygulanacak aşılamanın dışında bakalım İnşallah Rabbim nasib eder.Tekrar sıfırdan başlıyoruz sanki Ümitliyim bana çok dua et gül inan çok ihtiyacım var

Canim uzun zamandir yoktun, tedavin kolay olsun insallah, umut cok güzel hem güzel düşününce hormonlarda iyi salgılanır sonra da ver coşkuyu :))))) insallah hayırla sonuclanir canim bebek haberini duyariz biran önce

yeni bişi almadım cnm bu hafta odasını boyıycaz..ay başıda odası gelicek bak odasını gösteriym
çok güzel adı fatih mi olcak çoookk seviyorum fatih adını Canım aslında mobilya tipi beşik iyi olmuyor diyorlar hani oyun parklı beşikler var ya o daha iyi diyolar bence erken karar vermeyim hem o daha pratik bence onlara bak
Canim uzun zamandir yoktun, tedavin kolay olsun insallah, umut cok güzel hem güzel düşününce hormonlarda iyi salgılanır sonra da ver coşkuyu :))))) insallah hayırla sonuclanir canim bebek haberini duyariz biran önce

Evet canım her zaman giremiyorum Biraz önce msj attım ama görmedin sanırım Umut çok güzel sanırım herkese yakışıyor Herşeye yeniden başlıycaz bu tedaviyle İnşallah herşey yolunda gider Sen nasılsın görüşmeyeli avatarındaki söz çok hoşuma gitti

canım oyunparkınıda kullanışsız diyorlar ilerisinide düşününce bu daha mantıklı geliyor..hem beşik hem büyüyo benim yeğeniminde böyle güzel yani..

evet canım adı fatih olcak hayırlısıyla eşim cok istiyodu bencede güzel isim..

Son düzenleme:

ha bu açınca yatak m ı oluyor süpermiş öyleyse ama mesela uzun bi süre çocuk seninle kalacak nereye yatırıca
n benim dedğim taşınabiliyo sürükle istediğin yara götür

ha bu açınca yatak m ı oluyor süpermiş öyleyse ama mesela uzun bi süre çocuk seninle kalacak nereye yatırıca
n benim dedğim taşınabiliyo sürükle istediğin yara götür
hee oda için ayrı canım babasının beşiğinde yatıcak :))) çok istedi babası bende kıramadım tmm dedim 3-4 ay yanımda onda yatar sonra yatağna geciririm..:) bu alıcamız mobilya genc odası oluyo canım büyüyüncede kullanabilio yani

ayy oda iyiymiş alternatif çok diyosun yani:)
Kız burcu nereye gitti konuşuyoduk
Haa bu arada dilberide gördüm az önce geldeim ama kapamış onunki nasıl gidiyo acaba
kıyafet felan almadın mı kız göster ya da hamile elbisesi giyde bi foto gönder hadi ya çok
merk ettim...

yok cnm en son resmimden başka resim eklemedim oda bu 12sinde çekmiştim başkada yok bidahaki ay cekerim artık dahada büyür göbüşüm..:)

hamile kıyafeti almadın mı kendine
almadım canım sevmiyorum ben hamile kıyafetlerini sadece hamile pantolonu aldım oda giydiğim üstümde :)))

tatlımm ben cıkıym eşim rahatsız biraz onla ilgileniym HAYIRLI GECELER ALLAHA EMANET OL..

almadım canım sevmiyorum ben hamile kıyafetlerini sadece hamile pantolonu aldım oda giydiğim üstümde :)))

tatlımm ben cıkıym eşim rahatsız biraz onla ilgileniym HAYIRLI GECELER ALLAHA EMANET OL..

tamam canım gecmiş olsun görüşürüz inş. Hayılrı geceler

canım sabahtan beri topikteydim,tam 5 dk cıkayım dedim gül'le sen kaynatmışsın :)))) bende iyiyim cok şükür bugün karne günü ya pek bir mutluyum, tatilin ilk haftasını mersinde annemlerle gecirecegim insallah, sende de haberler iyi masallah, yakında seninde göbüş fotolarini görürüz insallah, gelişmelerden haberdar et, cok özletme kendini

Hoca hanim tatile girdiniz nassa :) ohh yatış 2 hafta.benim niye yok

tümaycım canım gözün aydın allah sağ salim kucağına daalmayı nasip etsin inş .. Nazar Nazar Nazar inşallah her şey güzel olacak topicimizin hepsinden tek tek alacaz haberleri tez wakitte rabbimin izniyle inşallahh .. sedacımm sendeki haberlerede çok sewindim canım hayırlısı inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…