Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tuba duani okudum insallah hayirlisiyla istanbula tasinirsiniz ve hayirli saglikli bebeklerin olur, bu aralar yoksun uğra özletme kendini :)))

Hoca hanim tatile girdiniz nassa :) ohh yatış 2 hafta.benim niye yok

Oyyyi canım nispet yapar gibim olmuş :))))) valla yatış, cok güzel olacak,pazar aksamida mersin'e gidiyorum biraz anne şefkati göreyim....sizin de tatiliniz olsun..olsun..hadi lütfen olsun...herkese tatil olsun ama en cok bakancılara olsun :124:

Gunaydin kizlar nasilssiniz bizim. Bugun kirkimiz cikiyokirk ucurmaya gorumceme gidiceZ.insallah bundan sonra oglum duzelir uykulaei falan. Hala gelmedi pc telden girmek de cok zor

İ

arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım,ben geçen sene mart ayında hamiş kalmış 2 aylıkkken düşük yapmıştım sonra uzun bir süre korundum 2 aydırda bebek düşünüyorum bu ay reglime 3 gün kala beta hcg yatırdım 15,44 çıktı inşallah devamıda gelir bende herkes gibi onu koklamak istiyorum.allah isteyen hekesi sevindirsin inşallah.

Herkeslere günaydınnnnn,,,
kızlar dünkü depresyonumdan sonra sayenizd ve etrafımdakilerin kuvvetli psikolojik destekleri sayesinde bugün yine dr a başlıyorum :)))) ne dengesizim dimi, dün herşeyi silmiştim süpürmüştüm bugün yine kaldığım yerden devam için start'a bastım bugün adetimin 2. günü, dr 3. günü gel demişti ama herzamanki gibi yine pazara denk geliyor :) aradım doktoru bugün gel başlayalım dedi, hadi bismillah bakalım.
Eşimde geldi Allaha çok şükür, Allahım kimseyi eşinden ayırmasın rabbim. Büün küskünler barışsın, bütün ayrılar birleşsin inşallah aminnnnnnnn..

Gunaydin kizlar nasilssiniz bizim. Bugun kirkimiz cikiyokirk ucurmaya gorumceme gidiceZ.insallah bundan sonra oglum duzelir uykulaei falan. Hala gelmedi pc telden girmek de cok zor

İ
Oyyy maşallah zaman ne cabuk geciyor, bundan sonra insallah uykusu cok düzenli olur hiç gazı olmaz, senin sütün de bol bol şelale gibi gelir büşracım

Hosgeldin sevgili arkadasim maşallah allah nazar değdirmesin, biz merakli bir topiğiz anlat bize düşüğün nsail oldu sebebi neymiş, kaç ay bekledin???? Falan filan insallah bu kuzucuk sımsıkı tutunur

ayyy canım dün ve bugün hep dualarimdaydin pes etmemene cooooooooook sevindim ya bismillah, ne tedavisi yaptiracaksin???? Aşılama mi??? Rabbim kolaylik versin, ya sabr :)))

kıslar gunaydın halan tam anlamıyla sokulemedım ya esımle sureklı kavga edıyoruz morelım cok bozuktu dun ara ara baktım ama bısey yazmadım bı araya geldıgımızde bırbırımıze dusman gıbı bakıyoruz kus degılız ama sureklı kavga edıyoruz.

cnmmmm sımdı okudum rabbım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah

Tuğbacım, benim bi arkadasim önermişti, bir surahi suyun içine 7 tane yasin okuyup esine içiriyordu arasinin düzelmesi için, ona da bir hoca söylemiş, yalniz sayi 7 mi 12 mi hatirlayamadim, ama ben suya okunan dualarin enerjilerinin cok yüksek olduguna inanirim, istersen bir dene, esin biraz sakinlesir belki, sen de icersin, rabbim yuvaniza huzur versin

Günaydın canımmmm
Süpersinnnnnnnnnnnnn canım benim işte böyle nası mutlu oldum anlatamam durmak yok çalışmalara tamgaz devam

Kızlarrr günaydınnn
Ben bugün pek iyi değilim Meltem ablam ameliyat olucakk bugünnn nolur sizde dualarınız da eksik etmeyin onu inşallah yayılmamıştır inşallah iyileşir bugün beni çok tedirgin bi bekleyiş bekliyooo ((

ALLAH YARDIMCISI OLSUN CANIM.Her namazdan sonra dua etcem meltem ablan için ...

Yasemin canım benim eferin kız sana yıkılmak yorulmak yok...Birde canım Rabbimden sabır istedikçe oda seni sınarmış...Bunaldığın anda sabır değilde."Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Âliyyül âzim " dersen daha iyiymiş canım ....

Aslıcım İnşallah sağ salim güzel haberlerle çıkar ablan ameliyattan canım dualarım onunla olacak...
Tubacım duanı okudum canım...

aminnn

afferim kız..çabuk topladın:))

hoş geldin kulübümüze:))zor günler..bebek sürecide zor düzelir inşallahh

Allah yardımcısı olsun..şifa bulsun inşallah

burcu

sabahın 7 sinde mesaj atmışsın..ama o link verdiğin topik beni çok üzdüü..Allahım neler var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…