Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zakkumx / ZEYNEP 24.01.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 25.01.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 26.01.2013 c.tesi sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak dualarınızı okudum kızlarr rabbım ınsallah butun dualarımızı kabul eylesın aminnnn

mutlu haftasonlariniz olsunnnn :))
Bebesimizin odasini aldik subat sonunda getirip kurucaklar sonunda aldik ve bitti cok sukur smdi odasi icin boya alicaz cok heyecanliyim )

Yasemincimm cok sevindim carcabuk toparlanmana helal olsun sana valla Allah cabalarini bosa cikarmicaktir insallah..
Asli'cim icini ferah tut Allah sifasini verir insallah dualarimizda yer verelim Meltem ablan saglicakla cikar ameliyattan insallah..

amin cnm ya cok saol ıyıce gerıldık anlıyacagın

Selam kizlar nasıldınız gecmis kandiliniz mübarek olsun giremedim bı türlü hepinize dua Ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Cigdemcim hayirli olsun güle güle kullansın bebişin ben hiçbirşey almış değilim erken geliyor bana zaten bebek odası da düşünmüyorum almayi

Tümay kuzum hayırlı olsun cnm Rabbım saglık ve sıhhatle kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin. :119::116::116: :126: Yazılarınızı okudum Yasemin ,üzülmekte bizim için multu olmakta.. üzülmek olmasaydı mutlu olmanın kıymetını bılmezdık.. ağlıyamasaydık , gülümsemek bızım cıcn cok bır sey ıfade etmezdı. o yuzden aglamayada ıhtıyacımz var uzulmeyede yıkılmayada ve sonradan toparlanıp mutlu olmaya ıhtıyacmz var =)))

Kızlar kist oluşunca adet gecıkmesı oluyormu? kist oluşması demek yumurtanın fazla buyumesı anlamındamı yoksa catlamaması anlamındamı oluyor. bugun 31. gunum adet olmadım. ılk zamanlar adet belırtılerı vardı ha oldm olucm dıyodum sımdı onlarda kayboldu... adet olsaydım fshmi ölçtürcektim.. neyse artık bu hafta doktora gıdıcm olsamda olmasamda. bana önerebılcegınız bır doktor varmı ıstanbul avrupa yakasında?? kadın dogum uzamnı ve bu kısırlık ıle ılglı problemler ıcın? bayan olması bnm ıcın onemlı knsmı rahat hıssetmem acısından

sagol cnm senınde mubarek olsun . Idare edıyoruz :)))) sen nasılsın? bebişi nasıl bakalım? bebegın kız oluckmıs hayrlısı olsn ıns ben rana ısmını oldum olası cok severım. Rüveyda Rana. bu ıkılı cok hosuma gıdıyor Rana betulde guzel :)

Rabbim ayırmasın sizi cnm yeni duydum gecmis olsun tabi ya canını sıkma bomba gibi yola devam Rabbim yardimcin olsun inşallah hayirla neticelenir seni seviyoruz her daim iyi ol yaseminim

Aslicim cok gecmis olsun Rabbim meltem ablana ac şifalar versin tekrar saglıgına kavuşmasını nasip etsin izme kendini derdi veren dermanını da verir

Tumaycim cnm benim cok sevindim adına Rabbim tamamına erdirsin sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamişlik geçirir hersey cok guzel olur senin icin

Sagol cnm Rabbim iyilikler versin cok şükür bizde iyi diyelim iyi olalım kac gündür mevlitten mevlide gidiyorum günlerim dolu sizleri biraz ihmal ettim kusura bakmayın yarın yine okumam var sizler icinde dua ediyorum Rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin benimde kasık ağrılarım çoğaldı cnm evet bende seviyorum begenmene de sevindim teşekkür ederim canim evet cok Nazlı bı kızım olacak galiba:))))

ohh maşaallah Allah kabul etsın. duların ıcın Allah razı olsun. Kız evi naz evi derleer :))) Kızlar bıraz nazlı olur. İsimi gbi yaşar ıns.

ohh maşaallah Allah kabul etsın. duların ıcın Allah razı olsun. Kız evi naz evi derleer :))) Kızlar bıraz nazlı olur. İsimi gbi yaşar ıns.

Amin sago canim senden de razı olsun amin inşallah kabul eder gönülden ediyorum sizleri cok seviyorum beni binimi gün daha idare edin artık gelince telafi ederim herkese selam olsun Rabbime emanet olun kizlar cnm ben çıkıyorum esım isten gelir birazdan yemek yapicam cok öptüm kendine iyi bak sağlicakla kal

tuba duani okudum insallah hayirlisiyla istanbula tasinirsiniz ve hayirli saglikli bebeklerin olur, bu aralar yoksun uğra özletme kendini :)))

çok sağol Allah razı olsun adetim diye hiç girmye gerek duymadım adet olunca insanın kafası rahat oluyor bakalım bu ay nasıl olacak tam yumurtlama günlerimde ist a gideceğim yine ama olacağı varsa her şekilde olur zaten

ay çok heyecanlı bebeğin cinsiyeti ne kesin söylemişsindir ben arada kaçırmışımdır inş bebeğin sağlıkla gelir ve odasında çoookk güzel günler geçirirsiniz
tubacım cnm duanı okudum allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin

çok Allah razı olsun okuyan okumayan herkesten Rabb im daha fazla bekletmeden hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inş

ohhh ne güzelll güle güle iyi günlerde kullanın canım bizde bugün odasını boyadık bi odası kaldı :)))
seninde kandilin mübarek olsun tatlımm..

Mervecim canim insallah hamileyimdir darisida senin basina ben 33 gunumde ogrendim.s

SAğolasın canım inşaallah :))) bende gebe olursam beraber halay cekerükk tey tey tey tey..

Ama Benm cok umudum yok 2 tane kalın çizgi görmeden inanmak artıkım:)) gecen ay 2 kere sılık cızgı gordum ama adet oldum.
bılmıyorum ben 28.gunde yapmıstım negatıf cıktı. sen 33 gunden once yaptnmı hıc? 2 cızgımı cıktı sende yoksa sılıkmı?
birde bnm mıgdem bulanıyor. artık bende buket gıbı oldm hrlde kndmı pskolejık hamıle gıbı hıssedıorum :))))))))
sen kndne blrtı hıssedıyormusun?

canim sali yaptim negatifti cuma yaptim silik cikti.Benim hic bir belirtim yok bombos hissediyorum.Doktoru aradim persembeye kadar bekle persembe gel bakalim dedi.

ay çok heyecanlı bebeğin cinsiyeti ne kesin söylemişsindir ben arada kaçırmışımdır inş bebeğin sağlıkla gelir ve odasında çoookk güzel günler geçirirsiniz

Sagol canim benimm Allah razi olsun en kisa zamanda isteyen herkese Allah nasip etsin insallah, oğlumuz olucak Allahin izniyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…