- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.941
Tuğbacım, benim bi arkadasim önermişti, bir surahi suyun içine 7 tane yasin okuyup esine içiriyordu arasinin düzelmesi için, ona da bir hoca söylemiş, yalniz sayi 7 mi 12 mi hatirlayamadim, ama ben suya okunan dualarin enerjilerinin cok yüksek olduguna inanirim, istersen bir dene, esin biraz sakinlesir belki, sen de icersin, rabbim yuvaniza huzur versin
burcu
sabahın 7 sinde mesaj atmışsın..ama o link verdiğin topik beni çok üzdüü..Allahım neler var yaa
sagol cnm senınde mubarek olsun . Idare edıyoruz :)))) sen nasılsın? bebişi nasıl bakalım? bebegın kız oluckmıs hayrlısı olsn ıns ben rana ısmını oldum olası cok severım. Rüveyda Rana. bu ıkılı cok hosuma gıdıyor Rana betulde guzel :)Selam kizlar nasıldınız gecmis kandiliniz mübarek olsun giremedim bı türlü hepinize dua Ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Cigdemcim hayirli olsun güle güle kullansın bebişin ben hiçbirşey almış değilim erken geliyor bana zaten bebek odası da düşünmüyorum almayi
Herkeslere günaydınnnnn,,,
kızlar dünkü depresyonumdan sonra sayenizd ve etrafımdakilerin kuvvetli psikolojik destekleri sayesinde bugün yine dr a başlıyorum :)))) ne dengesizim dimi, dün herşeyi silmiştim süpürmüştüm bugün yine kaldığım yerden devam için start'a bastımbugün adetimin 2. günü, dr 3. günü gel demişti ama herzamanki gibi yine pazara denk geliyor :) aradım doktoru bugün gel başlayalım dedi, hadi bismillah bakalım.
Eşimde geldi Allaha çok şükür, Allahım kimseyi eşinden ayırmasın rabbim. Büün küskünler barışsın, bütün ayrılar birleşsin inşallah aminnnnnnnn..
sagol cnm senınde mubarek olsun . Idare edıyoruz :)))) sen nasılsın? bebişi nasıl bakalım? bebegın kız oluckmıs hayrlısı olsn ıns ben rana ısmını oldum olası cok severım. Rüveyda Rana. bu ıkılı cok hosuma gıdıyor Rana betulde guzel :)
Sagol cnm Rabbim iyilikler versin cok şükür bizde iyi diyelim iyi olalım kac gündür mevlitten mevlide gidiyorum günlerim dolu sizleri biraz ihmal ettim kusura bakmayın yarın yine okumam var sizler icinde dua ediyorum Rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin benimde kasık ağrılarım çoğaldı cnm evet bende seviyorum begenmene de sevindim teşekkür ederim canim evet cok Nazlı bı kızım olacak galiba:))))
ohh maşaallah Allah kabul etsın. duların ıcın Allah razı olsun. Kız evi naz evi derleer :))) Kızlar bıraz nazlı olur. İsimi gbi yaşar ıns.
tuba duani okudum insallah hayirlisiyla istanbula tasinirsiniz ve hayirli saglikli bebeklerin olur, bu aralar yoksun uğra özletme kendini :)))
mutlu haftasonlariniz olsunnnn :))
Bebesimizin odasini aldik subat sonunda getirip kurucaklar sonunda aldik ve bitti cok sukur smdi odasi icin boya alicaz cok heyecanliyim)
Yasemincimm cok sevindim carcabuk toparlanmana helal olsun sana valla Allah cabalarini bosa cikarmicaktir insallah..
Asli'cim icini ferah tut Allah sifasini verir insallah dualarimizda yer verelim Meltem ablan saglicakla cikar ameliyattan insallah..
tubacım cnm duanı okudum allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin
ohhh ne güzelll güle güle iyi günlerde kullanın canım bizde bugün odasını boyadık bi odası kaldı :)))mutlu haftasonlariniz olsunnnn :))
Bebesimizin odasini aldik subat sonunda getirip kurucaklar sonunda aldik ve bitti cok sukur smdi odasi icin boya alicaz cok heyecanliyim)
Yasemincimm cok sevindim carcabuk toparlanmana helal olsun sana valla Allah cabalarini bosa cikarmicaktir insallah..
Asli'cim icini ferah tut Allah sifasini verir insallah dualarimizda yer verelim Meltem ablan saglicakla cikar ameliyattan insallah..
seninde kandilin mübarek olsun tatlımm..Selam kizlar nasıldınız gecmis kandiliniz mübarek olsun giremedim bı türlü hepinize dua Ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Cigdemcim hayirli olsun güle güle kullansın bebişin ben hiçbirşey almış değilim erken geliyor bana zaten bebek odası da düşünmüyorum almayi
Mervecim canim insallah hamileyimdir darisida senin basina ben 33 gunumde ogrendim.s
SAğolasın canım inşaallah :))) bende gebe olursam beraber halay cekerükktey tey tey tey..
Ama Benm cok umudum yok 2 tane kalın çizgi görmeden inanmak artıkım:)) gecen ay 2 kere sılık cızgı gordum ama adet oldum.
bılmıyorum ben 28.gunde yapmıstım negatıf cıktı. sen 33 gunden once yaptnmı hıc? 2 cızgımı cıktı sende yoksa sılıkmı?
birde bnm mıgdem bulanıyor. artık bende buket gıbı oldm hrlde kndmı pskolejık hamıle gıbı hıssedıorum :))))))))
sen kndne blrtı hıssedıyormusun?
ay çok heyecanlı bebeğin cinsiyeti ne kesin söylemişsindir ben arada kaçırmışımdır inş bebeğin sağlıkla gelir ve odasında çoookk güzel günler geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?