Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy mesudecim gelmiss kac zamandir aklimdasin topige giriyorum msude nerde acaba yazicam, gecmisi okuyup cvp yazinca unutuyorum :)) nerelerdesin canim iyimisin? Rana miz nasilmis bakalim ??
Bizde suanlik sadece odasini aldik artik o netlessin diye kiyfet fln kendime de bebise de almadik daha annem almis battaniye zibin fln ama ben o alisverisi kayinvalide trafina yikicam icin dogum iznimi bekliyorum )) en azindan internettn bakmaya basla neler alicaksin listesini yap ki sora telasa kapilmayasin..

ohhh ne güzelll güle güle iyi günlerde kullanın canım bizde bugün odasını boyadık bi odası kaldı :)))

seninde kandilin mübarek olsun tatlımm..

Sagol canim benim sende benden once gidiyosun valla bizde odasini boyicaz ama renge karar veremedik yada duvar kagidi mi yapsak bilemedik biz cok kararsiziz yaaa :)))

canim sali yaptim negatifti cuma yaptim silik cikti.Benim hic bir belirtim yok bombos hissediyorum.Doktoru aradim persembeye kadar bekle persembe gel bakalim dedi.

anladım kuşummm aslında içim kıpır kıpır durmadan test yapasım gelıyorr kendımı tutuyorumm :))) Bak senın bıle 36. gunde cıkmış. benım daha en az 5 gunum var. ben 40 gune kadar beklemek ıstıyorummmm 40. gun test yapıcm. negatıfsee doktora gıderım artıkımmm pozıtıfseee :d D::dfdht8reşjt986509gtjbıoedt934rdöclpjaeg0t9540gv fet5ı4 aynen şu şekılde olurum :)))))))))))

Son düzenleme:
biz kum beji yaptık canım içinede sim kattık ışıl ışıl oldu..:)

burcu

sabahın 7 sinde mesaj atmışsın..ama o link verdiğin topik beni çok üzdüü..Allahım neler var yaa
Ya sorma tesadüfen linki gördüm gireyim neymiş dedim, okudum cok canim sıkıldı bendimde ((

Sabah 7 de ne işin var diye sorarsan hafta içi 6.25 de uyaniyorum hafta sonuda gözümü sımsıkı yumuyorum biraz daha uyuyayim diye yok olmuyor topige giriyorum dua falan ediyorum öyle semiriyorum

mervecim ben sorularina yanıt veremeyecegım ama sanirim yasemin konuya hakim cünkü bu ay onunda bir yumurtasi kafam kadar büyüyüp kist olmuştu, yani bütün gelismeleri saniye saniye biliyor, bi ona danış istersen

Canim cani gonulden istiyorum o pozitifi gormeni insallah rabbim gosterir bizde topikcek kutlama yapariz.Ali Cevat dalgin dan aldigin ilaclari kullaniyor musun ???

Canim cani gonulden istiyorum o pozitifi gormeni insallah rabbim gosterir bizde topikcek kutlama yapariz.Ali Cevat dalgin dan aldigin ilaclari kullaniyor musun ???

hayır kuşum. şuan hıc bır sey kullanmıyorum. cevat beyı aradım benden tahlıl sonuclarını ıstedı ama bendekı tum sonuclar hastanede. bende dedım o zaman bastan tahlıllerımı yaptırıyım fshmı olcturıyım bakaım neler olmuş? gecen aykı adetım hafta sonuna denk geldı olcturemedım bu ayda adet olmayı beklıyorum bırde eşime tahlıller yaptırcaktım sözde... hepsı adet olmama baglı =))))) kısacası cevat beye daha geri dönemedim.

anladım kuzum Geçmişi okuyunca benıde bılgılendırrı herlde artıkımm

kızlar selam ben pek hayırsız çıktım gelemiyorum artık zaten artık bebek umudumda kalmadı benim dua günümde başka birine okuyun kızlar yasemincim beni çıkar canım listeden kimsenin hakkına girmeyede gerek yok cnm

iyi geceler kızlar, tubanın duasını okudum Rabbim tez zamanda bebekle müjdeler inşallah.
yasemin mücadeleye devam kuzum sanada bu yakışır
burcucum verdiğin linki okudum çok üzücü bizler bebek için çıldırıyoruz ama kimisi Rabbimin verdiği cana kıymak istiyor, ne haddimize böyle bir şeye kalkışmak. aslında onu çok iyi anlıyorum huzurun yoksa önemi kalmıyor hiçbirşeyin ama ben olsam böyle bir şey yapamazdım.aksine bebeğim benim yaşama sevincim olurdu. neyse artık Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin.

Günaydın canlar... toplu duamızı ettim ohh miss...
dün gece hafif lekelenmem oldu canlar ya korktum şimdi yok şükür ama işte uyku tutmadı endişeden...

canim sali yaptim negatifti cuma yaptim silik cikti.Benim hic bir belirtim yok bombos hissediyorum.Doktoru aradim persembeye kadar bekle persembe gel bakalim dedi.
Kuzum peki birsey soracagim önceki hamileliklerindeki belirtilerin neydi?

Canim insallah hayirlisiyla pozitifi görursun

Bu yazdıiiklarina çok üzüldüm ben

Günaydın canlar... toplu duamızı ettim ohh miss...
dün gece hafif lekelenmem oldu canlar ya korktum şimdi yok şükür ama işte uyku tutmadı endişeden...

Aylincim gecmiş olsun canim insallah sıradan bir lekelenmedir cok şükür devam etmemis

Sagol cnm benim sizlerin o guzel gönüllerinde olmak bile guzel Allah razı olsun canim yığıldım misafir geliyor gidiyor mevlitler oldu oraya gittim bugün gündüz yine Kur'an okumam var aksamada misafirlerim var yarın normale donerim daha sık görüşürüz siz iyi olun da rana iyi cok şükür teyzesi sen nasılsın ogluşun nasıl
Esım erken diyor birde borcumuz vardı bu ayy bitiyor inşallah biz toptan hepsini birden alırız yaza artık Rabbim aldıklarımızı saglikla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin cnm güle güle iyi günlerde kullanın
Cnm bende uyuyaniyorum benim göbek yoktu birden şişti zaten esın koca göbek diyor artık yatmakta uyumamda bir mesele ilerleyen zamanlarda ne yaparız bilemiyorum Rabbi
Yardımcımız olsun

Gülüm güle güle kullan eminim cok guzel olmuştur inşallah sende oğlunda cok iyisinizdir yarından sonra burdayim banamusade artık hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum kıse öptüm

sağol tatlım benim cok şükür iyiz tmm bekliyoruz senii sende ALLAH a emanet ol canım bebişindede iyi bak..

buket we zeynepcim dualarınızı okudum canım allah tez wakitte ayıpsız kusursuz ewlat nasip etsin sizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…