- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.981
nasılsınız kızlaarr?? 2 gundur bu topiğin hali nee?? sessiz sedasız........//
Mesudecim masallah ne güzel mevlutler sohbetler, gül ile senin göbüşler kocaman olmuş allah yardimciniz olsun sabır versin rabbimSagol cnm benim sizlerin o guzel gönüllerinde olmak bile guzel Allah razı olsun canim yığıldım misafir geliyor gidiyor mevlitler oldu oraya gittim bugün gündüz yine Kur'an okumam var aksamada misafirlerim var yarın normale donerim daha sık görüşürüz siz iyi olun da rana iyi cok şükür teyzesi sen nasılsın ogluşun nasıl
Esım erken diyor birde borcumuz vardı bu ayy bitiyor inşallah biz toptan hepsini birden alırız yaza artık Rabbim aldıklarımızı saglikla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin cnm güle güle iyi günlerde kullanın
Cnm bende uyuyaniyorum benim göbek yoktu birden şişti zaten esın koca göbek diyor artık yatmakta uyumamda bir mesele ilerleyen zamanlarda ne yaparız bilemiyorum Rabbi
Yardımcımız olsun
Gülüm güle güle kullan eminim cok guzel olmuştur inşallah sende oğlunda cok iyisinizdir yarından sonra burdayim banamusade artık hepinizi Rabb'ime emanet ediyorum kıse öptüm
buket we zeynepcim dualarınızı okudum canım allah tez wakitte ayıpsız kusursuz ewlat nasip etsin sizlere inşallah
Evet yaaaaa , pazar oldugu icin sanirim, merve nasilsin regl oldun mu kııııııııız??????
Hey gece kuşları! Naber! Suan los ışıklı odamda yatağın icinden yaziyorumsize.cokseysi biortamvar.ama beni
Herif yok.naapcaz???
Aylin nasıl oldun canim????
şükür iyiyim canım devamı gelmedi neyse ki... ama dün gece endişelendiğim için kasmışım heralde kendimi bugün dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu özellikle başım... öyle işte canım kendimi saolasın canım sorduğun için... sen naptın tatlım memlekete gidecektin sanırım?
s.a burcucumm nasılsın ?? :)) Ama olmazkiii insan özlüyor içindekileriii bnm musaıt oldgmz zamanlar sız olmuyorsunuz(( Yok hayatım olmadım gece 12den sonra 33. gunum olacak. ama adet agrıları yasıyorum suan herlde regl fln olacgm bılemıyorum artıkın
Hey gece kuşları! Naber! Suan los ışıklı odamda yatağın icinden yaziyorumsize.cokseysi biortamvar.ama beni
Herif yok.naapcaz???
şükür iyiyim canım devamı gelmedi neyse ki... ama dün gece endişelendiğim için kasmışım heralde kendimi bugün dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu özellikle başım... öyle işte canım kendimi saolasın canım sorduğun için... sen naptın tatlım memlekete gidecektin sanırım?
Hayrdr cnım sna ne oldu?
Günaydınlar herkese;
Bugün işbaşı yaptım herkes beni ne çok özlemişşş çok mutlu oldumm
ücretsiz izin mevzu noldu tatlım
Benim yerime başlayan çocuk bırakıp gitmiş, tek kişi kalmışlar mecbur beni tekrar çalıştırmak zorundalar istemeselerde :))
Bugün işbaşı yaptığım için ücretsiz izin geçersiz sayılıyor
hahahaa
okadarda üzdün kendini şimdi nolcak diye..baaak.işi Allaha gösterecen..onlar kendilerini çakal zannedip güya seni elden çıkaracaktılar ama Allah verdi cezalarını:)
o karıda bi daha sana merdiven çıkartırsa..sende git yavaş yavaş çık iki saat sonra geri gel..deki anca yürüyebiliyorum:))hahaha
bak gördünmü canımm boşu bşuna strese soktun kendini herşey olacağına varır demiştik..Benim yerime başlayan çocuk bırakıp gitmiş, tek kişi kalmışlar mecbur beni tekrar çalıştırmak zorundalar istemeselerde :))
Bugün işbaşı yaptığım için ücretsiz izin geçersiz sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?