Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mesudecim masallah ne güzel mevlutler sohbetler, gül ile senin göbüşler kocaman olmuş allah yardimciniz olsun sabır versin rabbim

buket we zeynepcim dualarınızı okudum canım allah tez wakitte ayıpsız kusursuz ewlat nasip etsin sizlere inşallah

'ayıpsız' nasıl güzel bir dua

Evet yaaaaa , pazar oldugu icin sanirim, merve nasilsin regl oldun mu kııııııııız??????

s.a burcucumm nasılsın ?? :)) Ama olmazkiii insan özlüyor içindekileriii bnm musaıt oldgmz zamanlar sız olmuyorsunuz (( Yok hayatım olmadım gece 12den sonra 33. gunum olacak. ama adet agrıları yasıyorum suan herlde regl fln olacgm bılemıyorum artıkın

Hey gece kuşları! Naber! Suan los ışıklı odamda yatağın icinden yaziyorumsize.cokseysi biortamvar.ama beni
Herif yok.naapcaz???

Aylin nasıl oldun canim????

şükür iyiyim canım devamı gelmedi neyse ki... ama dün gece endişelendiğim için kasmışım heralde kendimi bugün dayak yemiş gibi heryerim ağrıyordu özellikle başım... öyle işte canım kendimi saolasın canım sorduğun için... sen naptın tatlım memlekete gidecektin sanırım?

Hayrdr cnım sna ne oldu?

Hey gece kuşları! Naber! Suan los ışıklı odamda yatağın icinden yaziyorumsize.cokseysi biortamvar.ama beni
Herif yok.naapcaz???

Vay cicikuşlar, ben şimdi otobüsteyim mersine gidiyorum, hatta şuan konyanin içinden geciyorum,benim herifde yok yanımda :))))))))

mervecim insallah hamilelik belirtisidir, tabikide hayırlısı olsun, benim ilk gebelikte adet olacakmişim gibi sancılarım oldu hatta kolay sökülsün diye 3 gün yürüyüşe gitmiştim :))))) yani her an her sey olabilir

Buketcim bak en sonunda ankarada sırf senin için bir dayı bulup seni ankaraya aldıracağım :)))) bu ayrilik bitsin artık :)))))

Hayrdr cnım sna ne oldu?

Mervecim cok az bir kahverengi akintisi gelmişti hamdolsun ciddi bir sey degilmiş

Aylincim cok şükür, bol bol su iç, bak su cok önemli internetten de bir incele istersen, Rabbim saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin, evet canim şuan yoldayim gidiyorum sabah 7 gibi mersinde olurum insallah valla bende üşüttüm elimde mendil hem tıksır, öksür, burnunu sil derken bütün otobüs nefret etti benden :)))))))

Mersh- merve duanı okudum canim rabbim kabul etsin,insallah en kisa zamanda hamilelik haberini aliriz

Ay burcu yine sabahın köründe yazmissin.senin yüzünden bende ilk is buna bakar oldum:)varmmissindir simdi anaciginin yanına o sana bakar iyilesirsin inşallah.gecmis ola

hahahaa

okadarda üzdün kendini şimdi nolcak diye..baaak.işi Allaha gösterecen..onlar kendilerini çakal zannedip güya seni elden çıkaracaktılar ama Allah verdi cezalarını:)

o karıda bi daha sana merdiven çıkartırsa..sende git yavaş yavaş çık iki saat sonra geri gel..deki anca yürüyebiliyorum:))hahaha

kesinlikle katılıyorummmm

günaydın herkeseeee hayırlı haftalar hayırlı işler.......

bak gördünmü canımm boşu bşuna strese soktun kendini herşey olacağına varır demiştik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…