- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #16.001
dün bitti..bu günden sonra okurum 100 tane..100 demiştim demi???Günaydın kızlarrrr nasılsınız???
Bukettt hastalığım bittimi canımmm?? tefriciyye için soruyorumm ...
günaydın herkeseeee hayırlı haftalar hayırlı işler.......
bak gördünmü canımm boşu bşuna strese soktun kendini herşey olacağına varır demiştik..
Günaydın kızlarrrr nasılsınız???
Bukettt hastalığım bittimi canımmm?? tefriciyye için soruyorumm ...
hahahaa
okadarda üzdün kendini şimdi nolcak diye..baaak.işi Allaha gösterecen..onlar kendilerini çakal zannedip güya seni elden çıkaracaktılar ama Allah verdi cezalarını:)
o karıda bi daha sana merdiven çıkartırsa..sende git yavaş yavaş çık iki saat sonra geri gel..deki anca yürüyebiliyorum:))hahaha
günaydın herkeseeee hayırlı haftalar hayırlı işler.......
bak gördünmü canımm boşu bşuna strese soktun kendini herşey olacağına varır demiştik..
dün bitti..bu günden sonra okurum 100 tane..100 demiştim demi???
aslı
kuzeninin ameliyatı nasıl geçti..sormadım sanırım..nasıl durumu son hali nedir..?
Valla bir kez daha Allah'ın büyüklüğüne inanmış bulunmaktayım, ben napıcaz ücretsize devam edelim mi diye sormak için aradım onlar iyiysen pazartesi gel dediler çok mutlu oldummhihhiiii bana katlanmak zorundalar bi daha da imzalamam öyle şeyler doğum iznine kadar tepelerindeyimmm
Kesinlikle Buket'cim artık aman yok nekadar yapabiliyorsam okadar yapıcamMüştakk gelsinnnn
zaten sen bişey olduğunda müştak a haber ver o halleder annadınmı:))o kadar:)
ewet canım 100 tane okuyunca haber verirsin
Canım kuzenimin ameliyatı şöle geçti pankreas alınmış,dalak alınmış,midenin yarısı alınmış,12 parmak bağırsağının yarısı alınmış,ince bağırsağının yarısı alınmış...şimdi de patoloji sonucunu bekliyoruz bugün belli olacak bakalım doktor ne dicekk ama bunların alıdığını duyunca bayağ bi yayılmışki bunlar alınmış die düşündüm bilmiyorum Buket herşey Allahtan ama hiç iyi şeyler duymuyorum bu hastalıkla ilgili... Allahım şifasını verir inşallahh((
Üzülme Aslı'cım Allah şifasını versin inşallah dualarımızda yine de unutmayalım arkadaşlar şifa versin Rabbim en kısa zamanda..
Evli mi Meltem Ablan?
Yemeğe gitmiştim ben geldim ama napıyorsun nasılsın Mesude'cim? Bitti mevlidler döndün mü aramıza
Evet dondüm ciğerinin ama kimsecikler yok bu ne sessizlik nazar mı değmiş ne bizim topigimize
Nasılsın TATLIM paşamız nasıllar annesine cok rahatsızlık veriyor mü bakım kereta:)))
Kiz ne ciğerimi yiyon bana lazım o yoksa sizi neremle severim:))) ciğdemcim yazmıştım ben bak düzeltildim valla buketi aratmiyon yani:))))))Hihiii ciğerini yediğimm
Evet kaç gündür pek kimseler gelmiyor sanırım herkesin işleri var yoğunlar..
Ehh biraz rahatsız ediyor ya, geceleri uyumak ne mümkün artık dün 4te uyudum valla dönüp duruuyorm habire bugünde esneyorum durmadan, hergün başka bir yerim ağrıyo
Sen nasılsın? geçti mi mide bulantıların?
Kiz ne ciğerimi yiyon bana lazım o yoksa sizi neremle severim:))) ciğdemcim yazmıştım ben bak düzeltildim valla buketi aratmiyon yani:))))))
Yaramaz bunlar kiz yaramaz hele doğsunlar asıl o zaman gor sen rahatsızlığı eee anne olmak kolay değilmiş onu daha iyi anlıyoruz simdi daha iyi kıymetini biliriz annelerimizin cok gecmis olsun bitanem benimde cok kötu midem yanıyor göğsümün altından yemek borusuna dogru cok kötu Rabbim yardımcımız olsunda bugünleri de atlatalım tam anlamı ile bitti diyemem ama cok hafifledi bulantılar hiç olmazsa yemek yapabiliyorum artık çıkarmamdan da yok
Simdi buket duyda dalga geçerdi yine ha dahi böldü bizim kulübe:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?