Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yeterki hamile kalalim ayni hastahanede dogum yapamazsakta biz dualarla beraberiz zaten Insaallah.
sizin delyamla ayni hastahanede karsilasabilme imkaniniz daha yüksek bense cooooook uzaklardayim.
almanyadayim

gülcüm canım duanı ve zikrini tamamladım, Allahım kabul eder inşallah

Allah razı olsun canım, Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasib etsin, önünde ki bu 8 buçuk ay çok güzeel geçsin ve geçmiş aklına geldiğinde hep iyi anıların aklında canlansın inşallah.
Rabbim yavrunu, acılarını en az şekilde hissedeceğin kolaycacık bir doğumla kucağına almanı nasib etsin. (amiiin)

kızlarr bu akşam eşimle biraz yürüyelim dedim ama karnımda öyle bir baskı vardı ki sanki çook yemek yemişm de zorluyo gibi bu bir belirti olabilir mi

canım benimde aynen öyle oluyor, ve sanırımki birçok kişininde öyle hisleri varki burada tek yürek gibiyiz, sanki liseden arkadaşmışız gibi, herkes herkesin sorununu adını neler yaptığını aşağı yukarı biliyor ve öğrenmeye başladı. bu çok güzel bişey yüzeysel arkadaşlıklar değil sanki bu topikteki daha derin bir arkadaşlık, laf olsun diye vermiyoruz cevaplarımızı, yüreğimiz konuşuyor, ellerimiz yazıyor. kimselere söyleyemediğimiz şeyleri belkide, etraf soruca olmuyor diyemiyoruz birçoğumuz, bahaneler söylüyoruz, arkamızdan dedikodu etmesinler diye bir söz söyleyip kalbimizi yıkmasınlar diye bir kalkan oluşturuyoruz gerçek hayatta üstümüze. ama burda öyle değil, herşey açık ve net, hayatımızdaki yenilikleri gelişmeleri ilk olara burda birbirimizle paylaşıyoruz, birçoğumuz ilk hamişlik haberini burda bizlere verecek belkide eşinden bile önce sevincinden ağlayarak, elleri titreyerek, klavyeyi gözyaşlarınla ıslatarak, hıçkırıklarla yazacak... inşallah o günleri hayırlı zamanlarda hepimiz birer birer göreceğiz canım arkadaşlarım benim. Bizleri burada toplayan Allahımız elbette sesimizide duyuyor, birbirimiz için ettiğimiz duaları ebet görüyor. hepimiz için herşey yoluna girecek Allahın izniyle. Umutlarımız hep bizimle olsun.

hiçbir şeyin sebepsiz yaratılmadığı bu alemde, hiçbir hastalığa karşı, kimse ümidini yitirmemelidir.
Allah (c.c), Kur’an-ı Kerim Hicr suresi 56. ayetinde;
“ Rabbimin rahmetinden, sapıtmışlardan başka kim ümit keser?” buyurmaktadır.
Demek ki, en son aşamada olanlar için bile bir ümit mutlaka olmalıdır.

arkadasım cekttım ınsallah rabbım duyar sesımızı nerde evlat ısteyen varsa rabbım hayırlı,saglıklı evlatlar nasıp etsın

Amiin inşallah güzel yürekli arkadaşım inşallah

:) Dua etmek Allah (C.C.) ile konuşmaktır derler... O'nunla konuştuğun içindir herhalde :) Birde hem dua almak hemde dua etmek gerçekten insanın gönlünü açıyor

yeterki hamile kalalim ayni hastahanede dogum yapamazsakta biz dualarla beraberiz zaten Insaallah.
sizin delyamla ayni hastahanede karsilasabilme imkaniniz daha yüksek bense cooooook uzaklardayim.
almanyadayim

aaaa sil bakalım o gözyaşları Senide Türkiyeye getirtiriz Yada biz Almanyaya gideriz
Bizim seninle aynı hastanede aynı odada aynı gün doğurmamız nasıl düşük bir ihtimalse buradaki arkadaşlarlada öyle, fazlası yok yanii koca bebik, hem sen benim hamişimsin biliyosun

amiiin, canım benim çok teşekkür ederim duan için rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

kızlarr bu akşam eşimle biraz yürüyelim dedim ama karnımda öyle bir baskı vardı ki sanki çook yemek yemişm de zorluyo gibi bu bir belirti olabilir mi

Canım adet tarihine daha var, belirti olarak algılama vücudunda olan şeyleri.. Çünkü vücudumuz bizi çoğu şeyde kandırıyor. Ha ben sana hamile değilsindir demiyorum ama belirtiler için hem erken hemde bunlara takılma pek, akışına bırak :) Olurmu?

aynurum senin sesin niye çıkmıyor, nasıl oldu mide bulantıların düzeldimi biraz bak bulantıların az olması için azar azar sık sık yemek yemek lazımmış yemek yerken su içmeyecekmişsin aralarda içecekmişsin

ıyım canım hamdolsun kızım memlekete annanesıyle bırlıkte gezıyo

Kizlar cok güzel dualar ediyorsunuz Allah razi olsun hepinizden. Bugün bana ne oldu bilmiyorum ama inanin mutluluktan agliyorum. sanirim beni dualarinizla güzel kalplerinizle, güzel samimi nasihatlarinizla rahatlatiyorsunuz.sizleri tanidigim icin cok mutluyum.

Burda büyük, kücük, güzel, cirkin, genc, yasli demiyoruz hepimiz birbirimize dua eden din kardesler oldugumuzu tekrardan hatirliyoruz.

Allahim lütfen etrafimizdaki insanlara "cocuk yapmiyormusunuz?" "artik calismayi birakipta cocuk yapsaniz?yeter calistiginiz." "Yasiniz gecmiyormu?" sorularina yanlis cevap verip onlari kirmaktan, incitmekten bizleri koru ve nasil cevap vermemiz gerektigi sekilde cevap vermemizi nasip eyle.
gönlümüz isterki bebislerimiz göbüslerimizde olsun ama sen bizlerin hakkinda en Iyi bilen, en Iyi en Hayirlisini verensin.

doğru söylüyosn canım kendimi çok fazla dinlememeye çalışıyorum ilk defa byle sancılar hiisdnce acaba dedim elbette hayırlıssı hepimiz içn

evet her iki topikte de bulundum ama istemediğim şeyler oldu ben talihsizim belki de ne bileyim boşverr kendimi burada buldum o kadar topik içinde. Vardır bunda da bir hayır dimi. Mimlendim zaten kavgacıya anlaşamaz birine çıktı adım bazıları tarafından ama Allah bilsin beni yeter dedim dolduğu taştığı zamanlar oluyor işte insanın destek istiyor göremiyor olmuyor olmuyor bir de üzerine gelinince ipler kopuyor maalesef sağlık olsun. Editçrdüm evet ama yoğun çalıştığımdna ilgilenemedim canım yaa.. İnşallah canım cümlemizin gönlünden geçenler gerçek olsun.. Sende dua okumama vesile oldun canım benim zaman ayırdım biraz zaman olmuştu okumayalı.

Yasemincim ovulasyon testinden bende sipariş ettim bakalım, ama içim rahat değil eşimden gizli aldım :18: İnternetten alınan şeyleri pek güvenli bulmaz kendisi... Ona söyledim bak böyle böyle ben ovulasyon almak istiyorum diye oda bana ne dese beğenirsiniz? Napıcan ovulasyonu arabaya navigasyon alalım
Bende ondan gizlice aldım :26: Adres olarakta annemlerinkini verdim, çok fenayım

Allah razi olsun bugün senin hamisinim yarin doguma giderim öbürgünde bebisim bu sekil takla atar

canim benim cok sevdim seni ve topigini inankiii ilk dfa bir topik bana boyle cekici geldi :)) insaninn hep dua edesi geliyor bu topkte sayfalarca dualar yazipp aminnnn diyesim geliyor ins herkese bir umit kaynagi olur bu topik bu topige giren agzi duali ciksinn :)) malesef biz bazi seyleri yasayarak yada elimizden kaybedince kiymetini biliyoruz burda suan durumumuz dsardan saglikli bir hanim icin cok zor meşekkatli ve uzucu gbi gzukebilirr AMA DEGIL! SUKURLER OLSUNKI NEFES ALIYORUZ SUKURLER OLSUNKI HASTALIGIMIZI IDRAK EDEBILECEK BIR AKLIMIZ VAR SUKURLER OLSUNKI DOKTRA GIDEBILCEK 2 TANE SAPA SAGLAM AYAGIMIZ VAR :)) SUKURLER OLSUNKI O DOKTORUN VERDIGI ILACLARI RAHATCA ELIMIZE ALIP ICEBILDIGIMIZ sapa saglam 2 tane elimiz kolumuz var HAMD OLSUNKII BOBREGIMIZ MIGDEMIZ GOZLERIMIZ KUSURSUZCAA ISLIYOR SAGLIKLA VE EN ONEMLISI SUKURLER OLSUNKI SENIN EMANETINI TASIYACAK BIR RAHMIMIZ VAR ( YA OLMASAYDI YA BIR HASTALIGIMIZ OLSAYDI DA ALSALARDI RAHMIMIZI ( DIMI NE YAPARDIK OZAMAN BENCE SUANIKI BENDE DAHIL OLMK ZERE DRUMUMZDA HC BR SEY YOK BIZ GAYET IYIYIZ BU KULUBTE BIR BAYAN VARDI BIR ANNE.. YAVRUSUNU KARNINDA OLU OLARAK DGURMAK ZORUNDA KALAN BIR ANNE (( ONUN HAYAT HIKAYESINI OKUDGUM ZAMAN SUBHANAALLAH DEMISTIM COK ZOR BIR IMTHANDI AMA O KADIn OANNE! DIMDIK AYAKTA VE HALA UMUTLUYDU DUSUNEBILIYORMUSUNUZ BEBGINI OLU DOgurduktan snra RAHMINI ALDILAR ((( NE BUYUK BIR IMTIHAN YARbbim RABBIM BU TOPIKTEKI KIMSEYE ANNE OLMAK ISTEYEN HIC KIMSEYE BYLE BR ACI YASATMASIN BZI EVLATLA IMTIHAN ETMESIN OYUZDEN SUKREDELIM HALIMIZE ELHAMDULILLAH DIYELIM BIZ ASLA HASTA DEGILIZ VE HALA UMUTT VAR

Pekii kızlar kimlr nerede oturuyor bir yazın bakem ben İstanbulluyum ama Eskişehir'e gelin geldim 5 senedir evliyim yani 1 eylülde 5 sene bitecek.

hayırı geceler canlarım.tahmin ettiyim gibi misafirllerim geldi,ayağa kalkacak halim yokken,mutfağa geçince miydem kalkıyoken,saat 6da telefon açtılarki geliyoruz,neyseki sanki bana kuvvet geldi,işlere daldım,hazırlığımı yaptım,uğurladım,toparladım etrafı şimdi de uyumaya geldim ama yazdıklarınızı okumaktan uyuyamadım,çok güzel yazışmalar olmuş,çok mutlu oldum,imrendim vallaha,aramıza yeni arkadaşlar katıllmış,her kes hoş gelmiş,şimdi alıntıyla cevaplamaya çalışıcam hepsini.
aynurcum sende artık git doktora canım bi bak ne var ne yok folikasit kullanmaya başladınmı, belki ilaç falan kullandıracak adam kayınvalden erken daha diyorsa ona söylemeden eşinle git hadi amaaaaaaa
yok tatlım ya,daha az önce kaynanam sordum doktora ne zaman gidicez diye ama tuturmuş 2ay olsun sonra,ben de bir ultrasonda baktıralım ya,görmek istiyorum dedim,o de ne görüceksin ki dedi ne varki orda daha?çok sinirlendim,bende içimden söyledim ki sen böyle yaparsan ben de sana saygısızlık yapar,habersiz giderim,ama daha bu geün annemler bizdeydi,inşallah gelicek hafta gidicem onlara,o zaman ultrasona giderim inşallah...
ne bileyim ya,burda pek de öyle kutlanmıyor tatlım ya.kuzum,duanı okudum,zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....
Ben geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..
hoş geldin kuzum,artık aramızdasınnnnnnnnnnn....
canımmmmmmmmmmmm,sen de armıza hoş geldin,ne kadar yüce gönüllü bir insansın sen,bence bu topikdeki tüm kızlar seçilmiş ya,her kesin içinde bir Allah sevgisi,her kesin içinde müthiş br inam,ümit var.bence sen armaıza Allahımız tarafından gönderilmiş bir meleksin,ben namaz kılıyorum,ama bir kaç gündür,şeytan beni esir aldı,namaz kılmama için sürekli behaneler üretip duruyorum,senin bu mesajlarını okudum sanki bir az kendime geldim,lütfen kızlar sizde bana yardımcı olun,hiç bırakmak istemiyorum ama çok canım acıyor böylede sürekli behaneler üretiyorum....

Herşey Yaradanın takdiri canım o "ol" demedikten sonra hiçbirşey olmaz ol deyince de olmayacak şey yoktur. Hep derim ki hayırlısı ise olsun. Eğer bir hastalığım olsa rahmim alınsa evet üzülürüm yıkılırım belki ama vardır Rabbimin bir bildiği bana hayırsız birşey verir mi derim elden birşey gelemz ona da dayanmak zorunda olunca insan dayanıyor işte. Evet rahmimiz yumurtalıklarımız olduğu sürece ve de yumurta ürettiğimiz sürece her koşulda umut var. Normal olmadı aşılama, tüp öyle ya da böyle yazılmışsa alnımıza zaten olacak kendimizi yıpratmanın alemi yok. Bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…