- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.601
Canlarım ben geldim en sonunda, bugün süper uykum vardı hala uyuyamadım gerçi ama dinlendim en azından birazcık, dünden yemeğim ve tatlım vardı, sonra duş aldım. sonra evde yaptığım bir hobim var, kasnakta iplere çok değişik taşlar yapıştırıp örtü yapıyorum, sağa sola hediye ediyorum sonra, napim can sıkıntısıbi ara resimlerinide eklerim görün ne becerikliyim
Mervecim canım nekadar güzel söyledin kırmızıları görüp üzülüyorsunuz üzülmeyin demişsin, bende yıllar byunca hep 4-5 ayda bir adet luyordum olduğum gün arkadaşlarımla kutlamalar yapardım, o gün neşemden geçilmezdi yani. o yüzden hala bile adet olduğumda aslında bebek istiyor olsam bile bir yandan da seviniyorum. düzenli adet olan arkadaşlar bunu pek bilemez haklı olarak o konuda seni anlıyorum baya bir canım. işte umudu kesmemenin nekadar önemli ve güzel olduğunu senle öğrendi bütün topiğimiz.
SEN BİZİM ÜMİT KAYNAĞIMIZ OLDUN YAA MAŞALLAH SANA, ALLAHIM SENİ NAZARLARDAN KORUSUN, SABRININ VE DUALARININ KARŞILIĞINI HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH CANIM MERVECİM
ayyy canım bu topiğe gelen zaten psikolojikmen hamile gibi oluyorlar, bu da bizi ayakta tutyor, ümitli olmak herzaman çok güzel, hayal de olsa, psikolojikmende olsa ümitlenmek çok güzel
kuşum hoşgeldinnnnnnn katılmak istiyorum ne demek, katıldın bile seni bağrımıza bastık bilemm
canımmmmmmm senin duaların benimkileride geçti maşallah sana, dualarının kabulunu canı yürekten bende diliyorum Allahımdan. aminnn diyorum mervecim. senin o küçük yaşınla ettiğin bu büyük dualar benim ruhumu genişletti sanki yaa ağzına sağlık tatlım.
vayy buketim hadi hayırlısı inşallah tatlım benim, olsun hiç olmazsa aç gözlü insanlara denk gelmemişsin, ne olursa olsun seni tedaviye alıp bu şekilde büyük ihtimalle tutmayacağını bile bile senin paranı almak için seni yorabilirlerdi. dualar sayesinde belki Allah onlarada vicdani davranmalarını nasibetti tatlım
Allah kabul etsin inşallah canım benim.
tümaycımmmmm oh çok şükür bitanem çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna tatlım. dualara tam gaz devam Allahın izniyle
yahu kızlar siz nerdesiniz ki bende sizinle birikte aynı hastanede doğurmak istedim şimdi canım çekt valla, adres verin bende oraya geleyim doğurmaya
Allah kabul etsin canım benim. iyi geceler.
gülcüm canım duanı ve zikrini tamamladım, Allahım kabul eder inşallah
buraya gelince icime bi huzur, bi sevinc kapliyor ayni zamanda duygulaniyorum. cok sükür ya cok bereketli kalabaligiz, cok faydali seyler paylasiyoruz. ben dua etmeyi cooookk seviyorum yaaaaa. Allahim bizlere seni sevebilme duygusu verdigin icin hamd ediyoruz Rabbim. Bu mutlulugumuzu daim et Allahim. Bizlere senin Peygamberin Muhammed (S.a.v) yolunda gidecek evlatlar yetistirmemizi nasip et
arkadasım cekttım ınsallah rabbım duyar sesımızı nerde evlat ısteyen varsa rabbım hayırlı,saglıklı evlatlar nasıp etsın
buraya gelince icime bi huzur, bi sevinc kapliyor ayni zamanda duygulaniyorum. cok sükür ya cok bereketli kalabaligiz, cok faydali seyler paylasiyoruz. ben dua etmeyi cooookk seviyorum yaaaaa. Allahim bizlere seni sevebilme duygusu verdigin icin hamd ediyoruz Rabbim. Bu mutlulugumuzu daim et Allahim. Bizlere senin Peygamberin Muhammed (S.a.v) yolunda gidecek evlatlar yetistirmemizi nasip et
yeterki hamile kalalim ayni hastahanede dogum yapamazsakta biz dualarla beraberiz zaten Insaallah.
sizin delyamla ayni hastahanede karsilasabilme imkaniniz daha yüksek bense cooooook uzaklardayim.
almanyadayim
Allah razı olsun canım, Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasib etsin, önünde ki bu 8 buçuk ay çok güzeel geçsin ve geçmiş aklına geldiğinde hep iyi anıların aklında canlansın inşallah.
Rabbim yavrunu, acılarını en az şekilde hissedeceğin kolaycacık bir doğumla kucağına almanı nasib etsin. (amiiin)
kızlarr bu akşam eşimle biraz yürüyelim dedim ama karnımda öyle bir baskı vardı ki sanki çook yemek yemişm de zorluyo gibi bu bir belirti olabilir mi
kızlarr bu akşam eşimle biraz yürüyelim dedim ama karnımda öyle bir baskı vardı ki sanki çook yemek yemişm de zorluyo gibi bu bir belirti olabilir mi
Canim Allahta senden razi olsun binlerce kezz ve ettigin dualaraaa milyonlarcaaaa Aminnnn olsunnnn bil mukabele ettigin tum dualar bu topikteki bebek isteyen tum annelerin uzerine olsun rabbim bu imtihandan alnimzin akiyla cikmayi nasip etsin. Insanin basina her sey gelebiliyor rabbim seni evlaatla imtihan emesin cnm. Seni aydinlatabilmissem Rabbim boyle br seye vesile kildiysa bni ben cok mutlu olurum beni tanimyosun ama cok icten dua etmissin inan cok duygulandm nasil mutlu oldum bilemezsin.. sakin umidini kaybetme cok kafaya takma vardir bundada bur hayir de ve hep dualinol agzi duali olmak cok guzel bir seyy hepimizin agzi hep duali olsun ins agzimiZdan hep dua taneleri yukselsin
ıyım canım hamdolsun kızım memlekete annanesıyle bırlıkte gezıyo
canım benimde aynen öyle oluyor, ve sanırımki birçok kişininde öyle hisleri varki burada tek yürek gibiyiz, sanki liseden arkadaşmışız gibi, herkes herkesin sorununu adını neler yaptığını aşağı yukarı biliyor ve öğrenmeye başladı. bu çok güzel bişey yüzeysel arkadaşlıklar değil sanki bu topikteki daha derin bir arkadaşlık, laf olsun diye vermiyoruz cevaplarımızı, yüreğimiz konuşuyor, ellerimiz yazıyor. kimselere söyleyemediğimiz şeyleri belkide, etraf soruca olmuyor diyemiyoruz birçoğumuz, bahaneler söylüyoruz, arkamızdan dedikodu etmesinler diye bir söz söyleyip kalbimizi yıkmasınlar diye bir kalkan oluşturuyoruz gerçek hayatta üstümüze. ama burda öyle değil, herşey açık ve net, hayatımızdaki yenilikleri gelişmeleri ilk olara burda birbirimizle paylaşıyoruz, birçoğumuz ilk hamişlik haberini burda bizlere verecek belkide eşinden bile önce sevincinden ağlayarak, elleri titreyerek, klavyeyi gözyaşlarınla ıslatarak, hıçkırıklarla yazacak... inşallah o günleri hayırlı zamanlarda hepimiz birer birer göreceğiz canım arkadaşlarım benim. Bizleri burada toplayan Allahımız elbette sesimizide duyuyor, birbirimiz için ettiğimiz duaları ebet görüyor. hepimiz için herşey yoluna girecek Allahın izniyle. Umutlarımız hep bizimle olsun.
hiçbir şeyin sebepsiz yaratılmadığı bu alemde, hiçbir hastalığa karşı, kimse ümidini yitirmemelidir.
Allah (c.c), Kur’an-ı Kerim Hicr suresi 56. ayetinde;
“ Rabbimin rahmetinden, sapıtmışlardan başka kim ümit keser?” buyurmaktadır.
Demek ki, en son aşamada olanlar için bile bir ümit mutlaka olmalıdır.
doğru söylüyosn canım kendimi çok fazla dinlememeye çalışıyorum ilk defa byle sancılar hiisdnce acaba dedim elbette hayırlıssı hepimiz içnCanım adet tarihine daha var, belirti olarak algılama vücudunda olan şeyleri.. Çünkü vücudumuz bizi çoğu şeyde kandırıyor. Ha ben sana hamile değilsindir demiyorum ama belirtiler için hem erken hemde bunlara takılma pek, akışına bırak :) Olurmu?
Allah razı olsun sevgimeleğimRabbim dualarınızı kabul etsin inşallah, EL LATİF ismi ile tecelli etsin bizlere ve evlad sahibi olma yolunda nerede engellerimiz, kusurlarımız, hatalarımız hastalıklarımız varsa ince sezilmez yollarla faydasını versin inşallah :)
Tamam canım hamişim, Rabbim seninde sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin inşallah
Teşekkür ederim canım, ben seni nick olarak tanıyorum, önce bebek isteyenler ve bekleyenler sonrada kaldığımız yerden her telden topiklerinde takip ediyodum. Birara editör falandında sanırım :) Neyse tekrardan topiğimize hoşgeldin
Duaların içinde çok sağol... Allahım sizlerinde gönlünden ne geçiyorsa nasib etsin hemde en kısa zaman inşallah
Amiin inşallah güzel yürekli arkadaşım inşallah
:) Dua etmek Allah (C.C.) ile konuşmaktır derler... O'nunla konuştuğun içindir herhalde :) Birde hem dua almak hemde dua etmek gerçekten insanın gönlünü açıyor
aaaa sil bakalım o gözyaşlarıSenide Türkiyeye getirtiriz Yada biz Almanyaya gideriz
Bizim seninle aynı hastanede aynı odada aynı gün doğurmamız nasıl düşük bir ihtimalse buradaki arkadaşlarlada öyle, fazlası yok yanii koca bebik, hem sen benim hamişimsin biliyosun
canim benim cok sevdim seni ve topigini inankiii ilk dfa bir topik bana boyle cekici geldi :)) insaninn hep dua edesi geliyor bu topkte sayfalarca dualar yazipp aminnnn diyesim geliyor ins herkese bir umit kaynagi olur bu topik bu topige giren agzi duali ciksinn :)) malesef biz bazi seyleri yasayarak yada elimizden kaybedince kiymetini biliyoruz burda suan durumumuz dsardan saglikli bir hanim icin cok zor meşekkatli ve uzucu gbi gzukebilirr AMA DEGIL! SUKURLER OLSUNKI NEFES ALIYORUZ SUKURLER OLSUNKI HASTALIGIMIZI IDRAK EDEBILECEK BIR AKLIMIZ VAR SUKURLER OLSUNKI DOKTRA GIDEBILCEK 2 TANE SAPA SAGLAM AYAGIMIZ VAR :)) SUKURLER OLSUNKI O DOKTORUN VERDIGI ILACLARI RAHATCA ELIMIZE ALIP ICEBILDIGIMIZ sapa saglam 2 tane elimiz kolumuz var HAMD OLSUNKII BOBREGIMIZ MIGDEMIZ GOZLERIMIZ KUSURSUZCAA ISLIYOR SAGLIKLA VE EN ONEMLISI SUKURLER OLSUNKI SENIN EMANETINI TASIYACAK BIR RAHMIMIZ VARCanlarım ben geldim en sonunda, bugün süper uykum vardı hala uyuyamadım gerçi ama dinlendim en azından birazcık, dünden yemeğim ve tatlım vardı, sonra duş aldım. sonra evde yaptığım bir hobim var, kasnakta iplere çok değişik taşlar yapıştırıp örtü yapıyorum, sağa sola hediye ediyorum sonra, napim can sıkıntısıbi ara resimlerinide eklerim görün ne becerikliyim
Mervecim canım nekadar güzel söyledin kırmızıları görüp üzülüyorsunuz üzülmeyin demişsin, bende yıllar byunca hep 4-5 ayda bir adet luyordum olduğum gün arkadaşlarımla kutlamalar yapardım, o gün neşemden geçilmezdi yani. o yüzden hala bile adet olduğumda aslında bebek istiyor olsam bile bir yandan da seviniyorum. düzenli adet olan arkadaşlar bunu pek bilemez haklı olarak o konuda seni anlıyorum baya bir canım. işte umudu kesmemenin nekadar önemli ve güzel olduğunu senle öğrendi bütün topiğimiz.
SEN BİZİM ÜMİT KAYNAĞIMIZ OLDUN YAA MAŞALLAH SANA, ALLAHIM SENİ NAZARLARDAN KORUSUN, SABRININ VE DUALARININ KARŞILIĞINI HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH CANIM MERVECİM
ayyy canım bu topiğe gelen zaten psikolojikmen hamile gibi oluyorlar, bu da bizi ayakta tutyor, ümitli olmak herzaman çok güzel, hayal de olsa, psikolojikmende olsa ümitlenmek çok güzel
kuşum hoşgeldinnnnnnn katılmak istiyorum ne demek, katıldın bile seni bağrımıza bastık bilemm
canımmmmmmm senin duaların benimkileride geçti maşallah sana, dualarının kabulunu canı yürekten bende diliyorum Allahımdan. aminnn diyorum mervecim. senin o küçük yaşınla ettiğin bu büyük dualar benim ruhumu genişletti sanki yaa ağzına sağlık tatlım.
vayy buketim hadi hayırlısı inşallah tatlım benim, olsun hiç olmazsa aç gözlü insanlara denk gelmemişsin, ne olursa olsun seni tedaviye alıp bu şekilde büyük ihtimalle tutmayacağını bile bile senin paranı almak için seni yorabilirlerdi. dualar sayesinde belki Allah onlarada vicdani davranmalarını nasibetti tatlım
Allah kabul etsin inşallah canım benim.
tümaycımmmmm oh çok şükür bitanem çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna tatlım. dualara tam gaz devam Allahın izniyle
yahu kızlar siz nerdesiniz ki bende sizinle birikte aynı hastanede doğurmak istedim şimdi canım çekt valla, adres verin bende oraya geleyim doğurmaya
Allah kabul etsin canım benim. iyi geceler.
yok tatlım ya,daha az önce kaynanam sordum doktora ne zaman gidicez diye ama tuturmuş 2ay olsun sonra,ben de bir ultrasonda baktıralım ya,görmek istiyorum dedim,o de ne görüceksin ki dedi ne varki orda daha?çok sinirlendim,bende içimden söyledim ki sen böyle yaparsan ben de sana saygısızlık yapar,habersiz giderim,ama daha bu geün annemler bizdeydi,inşallah gelicek hafta gidicem onlara,o zaman ultrasona giderim inşallah...aynurcum sende artık git doktora canım bi bak ne var ne yok folikasit kullanmaya başladınmı, belki ilaç falan kullandıracak adam kayınvalden erken daha diyorsa ona söylemeden eşinle git hadi amaaaaaaa
ne bileyim ya,burda pek de öyle kutlanmıyor tatlım ya.kuzum,duanı okudum,zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....Yaptım canım ne bereketli kekmişYuvarlak büyük bor borcama dökmüştüm neredeyse taşacaktı kekin hamuru Çok güzel oldu, afiyetle yedik
Tekrardan sağol canım tarif için
Teşekkür ederim canım benimRabbim dualarımıza icabet etsin inşallah, makbul olan her duanız kabul olsun
Amin inşallah canım benim, Rabbim razı olsun. Dualarınıza karşılık olarak sizlerede en kısa zaman hayırlı evladlar nasib etsin
Hakkında hayırlısı olsun buketcim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım aldığın kişinin linkini özelden yazarmısın bende sipariş ettiriyim senin aldığın yerden. Ne zaman yımırtlıycağımız belli olmiiyyy
Canım benim sağolasın duaların için, Rabbim benim için ne dilediysen aynısını sanada nasib etsin inşallah en kısa zamanda
Bayramlar önemsenmezmi canım yaaa, çeşit çeşit yemekler yapılır, baklavalar yazılır tepsi tepsi, yapraklar sarılır tencerelere, bayram şekerleri, bayram harçlıkları, bayram ziyaretleri, ölmüşlerimizi bile ziyaret ederiz biz mezarlıklara gidip... Bayramın tadı kalabalıkla çıkar, bayram olduğunu yanında teyzen, amcan, dayın, anan, baban, deden, ninen, kuzenlerin, yeğenlerin olunca anlarsın :)
hoş geldin kuzum,artık aramızdasınnnnnnnnnnn....Ben geldim beni de aranıza alır mısınız kızlarrr..
canımmmmmmmmmmmm,sen de armıza hoş geldin,ne kadar yüce gönüllü bir insansın sen,bence bu topikdeki tüm kızlar seçilmiş ya,her kesin içinde bir Allah sevgisi,her kesin içinde müthiş br inam,ümit var.bence sen armaıza Allahımız tarafından gönderilmiş bir meleksin,ben namaz kılıyorum,ama bir kaç gündür,şeytan beni esir aldı,namaz kılmama için sürekli behaneler üretip duruyorum,senin bu mesajlarını okudum sanki bir az kendime geldim,lütfen kızlar sizde bana yardımcı olun,hiç bırakmak istemiyorum ama çok canım acıyor böylede sürekli behaneler üretiyorum....MERHABA HANIMLARRR :)) ben 20 yasındayım eylul ayında 1senemız dolucak..benım bebek serüvevim uzun hıkaye :)) ama ben sıze kıssadan anlatıyım mayıs ayında menopoza gırdıgımı ogrendım ve adetım kesıldı tamamen bırden. doktor bana sana iğne dahi vursak sen artık adet görmezsin dedi. tüp bebek ımkansız denecek kadar var dedi. ılac verdı adet gormedım dedıgı gıbı sonradan 1 ay sonra 7 agustosta adet gordum =)) ımkansız dıye bır sey yokmus meğer.. ve bugun adetımın 16. gunu ve benım akıntımda cok az bır kan geldı ama cok az damar gıbı cok sasırdım.. bırde adet olcakmıs gıbı kasık agrılarım vardıı belkı cok ucuk hayaller kuruyorum ammaa aklımdan acaba hamılemıyım dıyede gecırmedım degıl ama cok umutluyummm yavas yavas vıcudumun gerı donus yapıcagına ınanıyorum bu ay olmadı eylul ayı o olmadı ekım ayında sankı hamıle olckmısım gıbı gelıorr ne bılımm 6. hıs derler ya bnmkıde ole bısee :)) EYLUL AYI BNM ICIN HER ZAMAN YENI BIR BASLANGIC OLMSTUR INS BEBEGIMDE BENMLE BIRLIKTE OLUR VE TUM ISTEYEN ANNDE ADYALRINNNDA AYNI SEKILDE HEPIMIZ ICIN YENI BIR BASLANGIC OLUR BEBEKLERIMIZLE :)
canim benim cok sevdim seni ve topigini inankiii ilk dfa bir topik bana boyle cekici geldi :)) insaninn hep dua edesi geliyor bu topkte sayfalarca dualar yazipp aminnnn diyesim geliyor ins herkese bir umit kaynagi olur bu topik bu topige giren agzi duali ciksinn :)) malesef biz bazi seyleri yasayarak yada elimizden kaybedince kiymetini biliyoruz burda suan durumumuz dsardan saglikli bir hanim icin cok zor meşekkatli ve uzucu gbi gzukebilirr AMA DEGIL! SUKURLER OLSUNKI NEFES ALIYORUZ SUKURLER OLSUNKI HASTALIGIMIZI IDRAK EDEBILECEK BIR AKLIMIZ VAR SUKURLER OLSUNKI DOKTRA GIDEBILCEK 2 TANE SAPA SAGLAM AYAGIMIZ VAR :)) SUKURLER OLSUNKI O DOKTORUN VERDIGI ILACLARI RAHATCA ELIMIZE ALIP ICEBILDIGIMIZ sapa saglam 2 tane elimiz kolumuz var HAMD OLSUNKII BOBREGIMIZ MIGDEMIZ GOZLERIMIZ KUSURSUZCAA ISLIYOR SAGLIKLA VE EN ONEMLISI SUKURLER OLSUNKI SENIN EMANETINI TASIYACAK BIR RAHMIMIZ VAR( YA OLMASAYDI YA BIR HASTALIGIMIZ OLSAYDI DA ALSALARDI RAHMIMIZI ( DIMI NE YAPARDIK OZAMAN BENCE SUANIKI BENDE DAHIL OLMK ZERE DRUMUMZDA HC BR SEY YOK BIZ GAYET IYIYIZ BU KULUBTE BIR BAYAN VARDI BIR ANNE.. YAVRUSUNU KARNINDA OLU OLARAK DGURMAK ZORUNDA KALAN BIR ANNE (( ONUN HAYAT HIKAYESINI OKUDGUM ZAMAN SUBHANAALLAH DEMISTIM COK ZOR BIR IMTHANDI AMA O KADIn OANNE! DIMDIK AYAKTA VE HALA UMUTLUYDU DUSUNEBILIYORMUSUNUZ BEBGINI OLU DOgurduktan snra RAHMINI ALDILAR ((( NE BUYUK BIR IMTIHAN YARbbim RABBIM BU TOPIKTEKI KIMSEYE ANNE OLMAK ISTEYEN HIC KIMSEYE BYLE BR ACI YASATMASIN BZI EVLATLA IMTIHAN ETMESIN OYUZDEN SUKREDELIM HALIMIZE ELHAMDULILLAH DIYELIM BIZ ASLA HASTA DEGILIZ VE HALA UMUTT VAR
hoş geldin kuzum,artık aramızdasınnnnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?